- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Goldmen75 #3243 üzenetére
Ma jott meg nekem is, de annyira nem ajultam el tole.
Uveget ne rakj ra mert akkor nem vedi meg a sarkat semennyire sem.
Van masik 2 fele tok aminek magasabb az oldalfala az jo ha uveget is rak ra az ember. Ez mar atesett eles teszten tokeletesen megvedte a saroknal.
[link]
Ill.van meg ez a tpu tok ez is jo.
[link] -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
Goldmen75 #1694 üzenetére
Ez azért kicsit bosszantó, hogy mindig el kell ezt játszani ha pc-re dugom a telót..Redmi 1s-nél nem volt ilyen max. 1x.
nincs erre valami megoldás, hogy mindig úgy kezelje, hogy fájlok átvitele?más
már legalább 5x sikerült a lakásban elhagynom azt a kis bizbasz tűt amivel a tálcát lehet kihúzni a telóból...most úgy tűnik sikerült végleg.
még jó, hogy van itthon jó pár parafatábla kitűző -
norbert400
tag
válasz
Goldmen75 #1671 üzenetére
Csináld nyugodtan.
Én a primeot eladtam a notért cserébe. Ég és föld tartalomfogyasztás szempontjából és még vékonyabb is.
ráadásul -3e ft veszteségből szereztem egy friss telefont 2 év garival.
Mondjuk kétlem hogy 2évig ugyan ez a telefonom lesz.
3év alatt 5teló ment át a kezeim között. Alcatel idol 2, samsung note, redmi 3. redmi 4 prime, majd most ez.
Viszont ez összesen 50e környékén lehetett. idő előtt eladok mindent -
válasz
Goldmen75 #1643 üzenetére
Nekem hiányzott a "gyári" android kinézet és nem tetszett az se, hogy mindenféle optimalizációs trükkök vannak MIUI-ban amik beleszólnak az android működésébe. Nézzétek meg a Twilight nevű appot store-ban, a legtöbb egy csillagos értékelés huawei telókról érkezett mert nem tudják, hogy védett alkalmazássá kell tenni különben kilövi a memóriából a rendszer. Nem kéne bele szólni az android működésébe, nagyon jól tudja az kezelni a memóriát meg mindent. Olyan dolgokat adjanak hozzá amit esetleg alapból nem tud. Ettől még persze szerintem jó a MIUI rendszer is rá, ízlések és pofonok.
-
-
Upo
addikt
válasz
Goldmen75 #1567 üzenetére
De hát ott volt a videóban. Képernyőfedvény az, ami a képernyőn megjelenő dolgok feletti rétegen van, tehát ami oda kikerül, az lesz legfelül mindennek a tetején. Pl. a messenger fejecske is ezen a rétegen van. Amíg kinn a fejecske addig nem lehet bizonyos dolgokat állítani az aktív képernyő fedvény miatt. Be kell zárni a fejecskét (lehúzod az x-hez hogy eltűnjön), aztán már lehet is állítani a dolgokat (persze ha közben nem ugrik megint elő).
De nem is értem igazából, még csak olvasni se kellett, a linkelt videóban Legendd szóban elmagyarázta a dolgot és a megoldást, és meg is mutatta. Mi kell még ha a részletes magyar nyelvű videó nem elég? -
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Goldmen75 #1498 üzenetére
Kiindulásnak talán ez jó lesz:
"LG, Sony, Huawei telefonoknál -
Upo
addikt
válasz
Goldmen75 #1477 üzenetére
Ha mindenképp xiaomi kell akkor tűrhető kompromisszum, ha meg olcsóbban akarsz jobbat akkor nézz be a fülhallgatós topikba.
A most kapható xiaomi fülesek közül az egyik legjobb, de szerintem a hype miatt már kicsit túlárazott. Nincs rossz hangja, de más gyártóktól vannak jobb ajánlatok, nyilván attól függ hogy milyen hangkaraktert kedvelsz, milyen zenéket hallgatsz. -
helixP
nagyúr
válasz
Goldmen75 #1329 üzenetére
Szerencsére kb 5 perces munka PayPalt-beállítani: nézd csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest