- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Mano66 #33839 üzenetére
Nyomkodd végig mindkettőt aztán eldöntheted ( :
Mindkettő jó lesz. Luis build kétnaponta van frissítve : D -
Tidzsi1953
tag
válasz
Mano66 #33062 üzenetére
No ez teljesen új információ nekem! Eddig abban a tudatban voltam, hogy ha a telefon és a szolgáltató is tudja, akkor leginkább egy ilyen okosító és beállítás kell csak. Akkor mit kellene tennem? (Bár még a beállításokban sem vagyok biztos, mert többfélét olvastam itt a fórumon)
-
kanyi51
senior tag
válasz
Mano66 #33056 üzenetére
Francba...... Sajna nekem van Telenor, és Vodafon, na meg a Digi, de egyikkel sem sikerült kicsikarni semmiféle VoLTE kijelzést az állapotsoromra. Elvileg a Voda üfsz szerint be van kapcsolva a kártyán, a Telenort nem tudom. A Digi rendesen megy 4G.vel és vége, hívásoknál lekapcsol H -ra, és ezt teszi a Vodás is. És az Uj APN=IMS dolgot ezerszer beirogattam ,mentettem, és nics nem menti el. A preferált hálozatnál mi van megadva?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Mano66 #14551 üzenetére
Kicsit drágább, de hosszútávra tervezünk, és nagy pluszpont: van "rózsaarany" színben is.
Itt inkább a szoftveres oldalt érintő hatalmas különbséget kell górcső alá venni, hogy vajon melyiket használná szívesebben, a MIUI rendszerét, vagy pedig a szűz droidot? Érzésem szerint az első a nyerő, de passzolom.
-
Oldman2
nagyúr
Ha ez igaz, sajnálatos módosítás.
Üdvözölném én is a régi állapotot, sőt ha ez valakinek annyira kellett (remélem kérte valaki, nem csak véletlen módosult ilyenre), lehetne átkapcsolható maga a funkcionalitás.
Tisztában vagyok a fejlesztői vonallal, nem állok vissza egy "működő" verzióra emiatt. Csak az érdekelt, hogy más is ezt tapasztalja-e?
-
regener
veterán
Köszi, közben telórestart és egy egyéni mappa létrehozása után sikerült a művelet.
De bizonyos mappákhoz így sem férek hozzá pl. Downloads mappa.
A telóról tudok a gépre másolni, csak vissza nem a saját egyéni mappán kívül.
8.2.10-el nem volt ilyen gondom.De közben megkezdtem a BL nyitás + root kombót, csak a 3 kiküldött sms közül egyiket sem fogadta el és most elértem az sms limitet egy órája és jelenleg várok hogy tudjak újat küldeni... xD
-
G48
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest