- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Drótszamár #37600 üzenetére
Az a baj az új telefonokkal, hogy 3 fontos dolgot egyik se tud, amit a Note 4 tud.
1: a kezelőgombok nem tűnnek el a képernyőben. Ezt nagyon utálom a mostani telefonokban, hogy szerencsétlenkedni kell, hogy kilépjen a teljes képernyős módból és előjöjjenek a gombok.
2: értesítési led a képernyő fölött. Van ahol a teló hátulján már láttam, de annak nem sok értelme, nem teszem le arccal lefelé a telefont.
3: Értelmezhető ár, nagyon max 100, de akkor már lépjünk szintet és legyen amoled kijelző és 6GB ram.
Na ilyet nem találtam eddig. -
jbnd-007
tag
válasz
Drótszamár #37597 üzenetére
Az enyém 2017-es, rengeteg időt töltött tűző napon biciklin telefontartóban, a kijelző már félig átlátszó. Az akku még bírja a 2-2.5 napot, pedig volt idő, amikor sokat játszottam rajta és naponta tölteni kellett.
De már én is gondolkozom az újon. Nem egyszerű a választás. Samsung vagy Oppo felé hajlok, az akkuidő miatt inkább Oppo.
-
crok
Topikgazda
válasz
Drótszamár #37597 üzenetére
Egeszseggel hasznald az ujat - de ket nap manapsag igen jonak szamit, ugyhogy..
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Drótszamár #22858 üzenetére
Igen, MiBand2-t használok.
#22860 gallimi : Oks kipróbálom úgy is.
#22872 crok : Akkor valószínűleg ezért nem megy a 40mhz-es wifi se?! Ettől függetlenül mióta felraktam a Wifi Bounding-os Magisk modult, azóta sikerült 30 és 40 mbit közötti értékeket produkálnom a routertől távolabb is, ami azért már az elfogadható kategória. Ez lehet, hogy placebo hatás?
-
kelly416
veterán
válasz
Drótszamár #22764 üzenetére
Mint utánad egyből írták is, az enyém is olyan, ha most pofára fektetem, csak a tokon hever, az üveg nem éri el az asztal lapját. Ha lenne rajta egy üvegfólia, akkor kb. egy szintben lenne a tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest