- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
#89874944 #34774 üzenetére
Azt te tudod milyen GApps csomag a megfelelő neked - kis segítség itt.
Jaigen: GApps csomagot utólag ne tegyél fel - mentsd meg magad az önszivatástól.. GApps csomagot mindig ROM telepítéskor DE első start előtt kell feltenni, frissíteni (újabb verziójút flash-elni) lehet ha akarod csak értelme nincs nagyon mert magától frissülnek a komponensek valamint nagyobbat fel lehet flash-elni de kisebbet nem (ebből lesznek azok az anomáliák, hogy elvileg kisebbet flash-elsz fel és mondjuk nem fog frissülni egy-egy csomag de simán törölni se lehet).
-
crok
Topikgazda
válasz
#89874944 #34772 üzenetére
Tedd akkor fel a lineage-16.0-20191112-nightly-mido-signed.zip -et, majd utána frissíted. Nem tudom milyen baja lehet de csak ma min. 3-an tették fel a TG csoportban és senki nem észlelt ilyet (pedig indiaiak, ha meg valami van hát azok sírnak..)
-
crok
Topikgazda
válasz
#89874944 #34768 üzenetére
Most végül milyen ROM, melyik GApps lett kiválasztva és feltéve? Pixel setup? Mert pl. nálam a LOS16 hivatalos van fent egy kiherélt nano-val és a világon nincs és nem volt ilyen baja.
loosht: én se értem dehát menni kell a trendek felé, még ha mesterségesen van generálva akkor is ( : A kifehérítést egyáltalán nem tudtam és a mai napig nem tudom hovatenni.. a sötétet szerettem akkor is, most is, de leginkább a kék szín szűrést szeretem, mert nem fárasztja a szemet este - nappal meg nekem spec. mindegy : D
-
crok
Topikgazda
válasz
#89874944 #34747 üzenetére
"jah azt hittem azt csak akkor kell, ha miui-t akarok felrakni." - igen, de nem mondtad mit is akarsz feltenni.. feltételeztem, hogy mivel csak annyit írtál hogy unlock-oltad a bootloader-t és tettél fel egy TWRP-t és csak ennyit tettél akkor még gyári ROM kellene legyen fent..
De lehet még titkosított is a /data (ha MIUI-ról jössz akkor mindenképp) és azért nem indul.. format /data (nem, nem wipe) TWRP-ben, csak előtte ments mindent ami menthető a belső memóriából mert törlődni fog minden is..Logout blogomban keress arra, hogy "Nem MIUI alapú custom ROM-ok ajánlása", ott van két link is hosszú leírásokkal + próbáld ki a hivatalos LineageOS 16 Pie-t. Android 10-et (Q) még nem ajánlanék, vannak bugok (az egyik ujjlenyomatolvasó pl. egyáltalán nem megy vele) + dolgok (pl. stabil OpenGApps még nincs, más persze van)
-
crok
Topikgazda
válasz
#89874944 #34743 üzenetére
Mert gyaníthatóan gyári MIUI ROM-on vagy és elfelejtetted a "lazyflasher"-t flashelni.
https://build.nethunter.com/android-tools/no-verity-opt-encrypt/
A 6.1 az utolsó. Az MTP megy TWRP-ben is, tudsz a telefonra USB-vel PC-ről másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest