- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
gallimi #25793 üzenetére
Ha nem tudsz régiót állítani akkor nem stable van a telefonodon
Beállítások/További beállítások/régióItt a theme patch a stable 9.5.8.0
Aki aszeretne a stabil 9.5.8.0-ra center órát rakni, arra is itt egy patch
-
Imi1981
veterán
válasz
gallimi #21853 üzenetére
Én a legújabb miuihu 8.1.25 alá raktam fel itt eddig jó. Aksiban szerintem semmit nem javít (legalábbis ha nem értesz a cpu allításhoz, én nem értek hozzá így nem nyúltam ahhoz) de, hogy rosszabb e azt még nem tudom. Szerintem ugyan az mint gyári kernellel. Majd ha 10%-ig merülök akkor már tudni fogom biztosan . Viszont a színtelítetség állítás nagyon jó! Ez benne kéne legyen alapból minden romban.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
gallimi #21780 üzenetére
Valszeg csak a fizika, főleg ha 2.4GHz-et használsz - mindkettő a 2.4GHz-et használja és a Bluetooth totálisan más kereteket és jelzésrendszert használ így amivel kommunikálsz az gyakorlatilag 100% zavar a Wifi forgalmadban, ami elnyomja a jel felismerhetőségét (SNR). Tök egyszerűen kipróbálható: Bluetooth fülhallgatón hallgass zenét és a tölts le valamit. Majd a letöltést ismételd meg BT füles nélkül. Laptoppal is másolhatsz miközben BT fülessel hallgatsz valamit a telefonról.. Egyszer UK-ben buszon utaztam, volt egy SIM-es Wifi router a buszon, brutál szar SNR volt a jelére. Én nem használtam mert olvastam meg filmet néztem (3 óra út volt, az nem olyan sok) de a buszon ment a rinya hogy szar a Wifi.. a driver-t nem hatotta meg, újraindította vagy 2x mikor megálló volt.. de megláttam hogy az egyik arc BT fülessel hallgatja a zenét ami amúgy kábellel is megy, mondtam neki hogy legyen már oly bátyám és nem kell az a BT, jó oda a kábel. Mindenki megköszönte a buszon, pont felette volt a router meg az antennája : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest