- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #37133 üzenetére
De honnan fogja tudni a rendszer, hogy neked mi fontos (maradjon) es mi nem (zarodjon)? Lakatolod ami kell? MIUI 11 gyari vagy milyen ROM? Esetleg Fejlesztoi menu es Hatterfolyamat korlatozas 0 vagy kozeli ertek meg a MIUI kanossza [link] csak pont forditva.. Nem ertem pontosan mit akarsz elerni, az alkalmazasvaltoban pl. a "kepe" bent fog maradni igy.
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #36818 üzenetére
A crDroid és a Resurrection Remix is AOSP alapú ROM, a crDroid-nak van 3.18-as kernellel és 4.9-es kernellel is kiadása Android 10-re. A 4.9 most a "menő" bár szerintem nincs sok értelme csak emiatt váltani mert egyrészt nekem sose volt olyan stabil amilyen a 3.18-as volt plusz szerintem még mindig van ami nem megy (IR blaster).
Ha kísérleteznél mielőtt letelepedsz.. akkor..
[Ebben a hsz-ben hosszan leírom mi merre meddig], elég sok nem-MIUI ROM-ot felsoroltam és leírtam miért nem találom hosszú távon jó dolognak a MIUI portokat, de még ugye azt se tudom milyen Android verziót néznél ha nem a Xiaomi.EU lesz - ami MIUI és Android 7.
Ha maradnál Oreo-n akkor az Alexey Lineage 15-jénél lehet nincs jobb, talán csak a MiracleDroid (MDroid GDrive). Ezek már egy cca. éve nem frissültek, nem is fognak mert leálltak velük.
Ha Pie akkor LilBlinx LOS 16-ja volt szerintem ez egyik legjobb - GitHub release-ek közt fent van. A másik ami szerintem jó volt az a Derpfest (Pling gyűjtő - Files tab - Pie build szerintem már nincs egy ideje de jó ROM) és a crDroid (keresd a crDroid 5 tabot - még mindig van build!).
Ha Android 10 akkor.. Pixel Experience Plus edition, Official AOSIP, AOSIP Derpfest, cdDroid, Lineage 17 by zeelog. Ott van még a klasszikus Resurrection Remix (RR) amit újra felkaroltak.. Számomra nagy kedvenc az OmniROM a puritánsága miatt. Meg nézd végig [ezt a hsz-t mert ebben hosszan leírom mi merre meddig, van vagy másfél-két tucat ROM és fél tucat custom kernel].
Ha Android R (11) akkor Lineage 18 by zeelog.. Pixel Experience is lesz 11 de még beta..de ezek még azért nagyon beta-k..
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #36813 üzenetére
Akkor én spec. visszamennék az utolsó Xiaomi.EU-ra (V10.2.2.0), ugyan "csak" MIUI 10-es viszont legalább stabil, szerintem tényleg jól működik, jól gazdálkodik az akkuval is (és valljuk be: a MIUI 11 nem hozott semmit), ugyanúgy Android 7 és ugyanaz a Security szint is.. szóval ilyen szempontból mindegy.. meg portolt MIUI-t én spec. nem tennék fel.
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #36706 üzenetére
Hogy érted? Az USB modul része ha ez a kérdés és olyan való bele ami bele való.. itt pl. van egy Ali link, de ha visszakeresel volt még Ali link [1] [2] [3] A Mido-t szerintem inkább szedd szét mielőtt rendelsz, mert Note 4 Global vagy Note 4X néven is emlegetik és van széles és keskeny kivitel is, inkább megnézném. Legalább előre tudni fogod hogy kell szétszedni (YT tele van videokkal, a legelső linken is van szétszedési video).
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #34671 üzenetére
Visszatér, persze, majd mikor már innen (a hivatalos letöltőoldalról) is letölthető lesz hivatalosan akkor már mindenki / bárki töltheti magával az Updater app-al.
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #34513 üzenetére
A MIUI gyári órája nem megy, nem ébreszt? Az maximálisan fura, mert eleve rendszerapp, hacsak kézzel nem lett akkukímélőre téve (meg lehet nem is lehet szerintem mert rendszerapp) akkor az óra app simán kell menjen. Nem tudom az emlékeztető appon pontosan mit értesz vagy egy sima riasztás+üzenethez képest mit tud többet, én azt használom meg használtam emlékeztetőnek világ életemben, sose volt gond vele, egy telefonon egy rendszeren se.
-
crok
Topikgazda
válasz
Zotyatv #33404 üzenetére
Akkor végtelenül egyszerű dolgod lesz, mert a SIM behelyezése után az itt megadott APN-t beállítod és kész is leszel.
-
Imi1981
veterán
válasz
Zotyatv #29733 üzenetére
(#29734) Toth_Jani szerintem a miui 9 és miui 10 közti akkuhasználat különbségre volt kíváncsi.
(#29733) Zotyatv Én miuihu 9 - ről váltottam miuihu 10-re (szóval nem a stabil rom) de most már szeretem tök ugyan olyan az akkukezelés. Ugyan olyan sot jön ki mint miuihu 9-en. Gondolom stabil miui 10-en is ugyan ez a helyzet. Régebben (eleinte) rosszabb volt a miuihu 10 de már nem.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Zotyatv #29733 üzenetére
Az akku idő a használat függvényében változik, ha belemerülök a munkába akkor 5 napot simán kibír, ha laza nap van és ráérek bökdösni, akkor max: 2 nap.
De a MIUI 9 alatt volt hogy 2 hétig szabin voltam és hozzá sem nyúltam, beszélgetésre sem használtam többet 5 percnél, úgy a 10 napot simán vitte. -
BSOD
senior tag
válasz
Zotyatv #19932 üzenetére
https://www.witrigs.com/oem-rear-camera-for-xiaomi-redmi-note-4x
Figyelni kell, hogy mit rendelsz! Más való az mtk és más a snapi verzióba!
Egyébként végtelenül egyszerű kicserélni. Kb mintha akkut cserélnél. Még csavarhúzó sem kell hozzá, csak egy bontószerszám. (Ami nélkül meg sem tudod venni, mert nem engedi kosárba tenni, de legalább jó drága.)
@vipviform
note4 snapi (global b20) mido -
vargalex
félisten
-
NoMagix
addikt
válasz
Zotyatv #13700 üzenetére
Ahogy kivettem a dobozból, azóta így van, nem engedtem még rá frissítést!
Android 6.0.1 MMB29M
Miui 8.2.10.0(MCFMIDL)- fényerő automata
- wifi állandóan megy alvóban is
- folyamatos 4Gvalamint fudi2002 fórumtárs pár beállítását alkalmaztam
- akkukímélő - KI
- fejlesztői beállítások/Memória opt - Alacsony, Miui opt - KI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest