- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz arcsin #37078 üzenetére
Nekem most a 3.6.0 van fent, a frissítés óta "Nincs internet kapcsolat" hibát dob. A fejlesztő dolgozik rajta, gondoltam megkérdezem hogy más is hasonló cipőben jár-e.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
lócitrom
őstag
-
dethroner
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #36531 üzenetére
Veszel egy 3.5 Jack IR blaster-t mert van 3.5 jack.. ugye? (: Elés sok app elmegy így is.
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #36487 üzenetére
Nálad ez a sideload fetisizmus.. I also like to live dangerously
-
aRm1n
aktív tag
válasz arcsin #36379 üzenetére
OrangeFox van fent, egy régebbi. De közben azt hiszem, sztornózom a fenti posztot, mert újra megpróbáltam és elindult a Magisk rendesen. Úgy tűnik, csak vacakolt. Viszont ez a 4.9-es kernel nem jön be, nem működik rajta pl. az infra sem (tudom, hogy általános jelenség, nem tudom, mi lehet a megoldás... talán másik kernel).
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #36360 üzenetére
Csak ne azt amit linkeltél, mert a Mido-ba nem BN41 hanem BN43 való. A BN41 az a Nikel-be jó. Ez a BN43 az Alza-hu-ról.
-
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #36243 üzenetére
GSI: csak system image, olyan eszközökre amik eleve Treble project-el jöttek ki és van saját rendes /vendor partíciója akkor ugye a rendszert a /system adja, a hardwareközeli részt meg a /vendor. Így ha a /vendor-t nem bántod akkor a GSI rendszert rá tudod húzni és szépen menni fog, max kisebb anomáliák lehetnek. Portolni így könnyebb, meg a Treble miatt ha ad ki frissítést a gyártó akkor mehet külön a /vendor-ba a frissítés anélkül hogy teljes ROM-ot kéne reszelni. Így lesz univerzális a rendszer image. Persze mondom vannak anomáliák, pl. mivel Mido sose volt Treble telefon így erre már nem lesz újabb rendszer se a partíciókiosztás miatt (Treble csak olyannal jöhet ami eleve Oreo-val jött ki; ha lesz még MIUI12 erre - mert röppentek fel hírek.. "negyedik batch" - szerintem max. megkapja a skin-t/témát) de erre a telefonra a GSI is ilyen fura kutyafajta, mert ugye /vendor alapból nincs, a srácok reszelgetnek hozzá /vendor-t és a GSI ROM-okat is úgy adogatták ki hogy /vendor-al együtt és csak azzal ment általában és sok esetben nem volt átjárhatóság a /vendor miatt és bootloop-olt vagy el se indult csak fastbootban ragadt a GSI ROM.. ami ugye vajon kéne csússzon.. ha a készülék Treble készülék lenne.. de nem az.
Wiki & FAQ ezügyben itt érhető el, a Magisk alapötletét adó és első ramdisk-es su-t is csináló phhusson írta. Meg egy XDA cikk.
Tényleg nem nagyon van amúgy olyan jó deal mint ami a Mido volt/lett. De legalább curtana-ra van Xiaomi.EU..
-
Crytek
nagyúr
válasz arcsin #36170 üzenetére
5600ft szállítással mindegy megrendeltem azt lesz ami lesz..Már a telo hátlapja is nehezen jött le, és akkor még a ragacsos csíkokkal az akku mögött mennyit fogok szopni te jó ég
De ha nem kell fél naponta töltenem már megérte a dolog.
(Gáz hogy csak 2 évet bír az akku azt kampó lehet tölteni fél naponta, mert merül mintha muszáj volna.)crok: Hátlap is recsegett ropogott, sík ideg voltam most is remegek
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Faby
senior tag
válasz arcsin #36103 üzenetére
Hm, miért tart a hátlap csere 60-90 percig, és miért kell utána 4-6 órát száradnia? Nem pattintós?
És ugyanígy, ahol csak tudomásom szerint csavaros modul van, pl usb, hangerő és power gomb, ott minek is kell száradnia 4-6 órán keresztül? Nálam itt inog meg a történet, talán mégsem annyira profik, mint hirdetik magukról.
(Ránéztem, mert az itthon lévő mindkét Note 4-ben cserés az usb)[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #35979 üzenetére
Van azért benne annyi érdekesség, hogy a SafetyNet / Magisk root miatt kicsit kevesebben vágnak már bele a BL nyitásba is újabb készüléken.. úgy meg nincs új custom ROM telepítés se. Aki belevág az Xiaomi-n pl. általában a Xiaomi.EU-n megáll, ott azért elég magasak a számok. De abban igazad van, hogy nehéz újat találni, nem nagyon tudok még mindig olyat mondani, amire tényleg szivesen és akár holnap váltanék ha úgy alakulna..
-
sandró60
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz arcsin #25741 üzenetére
Tényleg jó a roidmi, de ha csak töltésre kell, akkor szerintem overkill. Legalábbis pár dollárt lehet ezzel sprórolni, és 2 usb slotot nyerni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #25540 üzenetére
Van egy olyan oldala annak a site-nak, hogy
Why so many versions, settings, ports, and developers?
..és azon belül
Differences between developers:
És az alatt van UriKill leírása:
4PDA / Download Page / Redmi Note 4X
UriKill usually creates versions with lot's of options. Might be a good option for those who want more features.Az ő verziói még mindig mentek Mido-n - mert neki Mido-ja van.
A többit próbálgatni valóban lutri: vagy megy vagy nem - de az biztos. -
crok
Topikgazda
válasz arcsin #25530 üzenetére
Annyit még, hogy ott van egy nagyon részletes leírás arról,
hogy melyik verzió "mit tud" (angolul tudók előnyben):
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ -
jmuranyi
tag
válasz arcsin #23328 üzenetére
Ez is jó kérdés
Úgy gondolom, egy picit mindenképp, mivel az árnyékolós kártyatok fizikailag
eltartja a telefontok mágnesét a kártya mágnescsíkjától.
Egy kísérletet megér, ha a hűtőajtó mágneséhez tapad a kártyatok,
akkor még jobban védi.Off: jók lesznek később még azok a tokok, ne dobd ki őket...
-
-
Upo
addikt
válasz arcsin #20975 üzenetére
Már miért ne találná meg? Összes teló a családban a redmi3 óta nyitott, addig használatba se lettek véve amíg nem lettek nyitva. Ugyanúgy megtalálja a térképen, zárolja, csörgeti, törli a find device a mi fiókban mint a zártakat, vagy a redmi3 előtti gyárilag nyitott telóinkat...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
tordaitibi
veterán
válasz arcsin #20975 üzenetére
Igazad van de talan jogos a sikitofrasz meg ugylatszik klimaxoltam tegnap este, azert sorry,
es ahogy olvasom egy forumtars pontosan ugyanezzel kuzd, a next gombra kattintva az utolso lepesnel kiirja kinaiul, O le is forditotta es szamara is ertelmezhetlen az uzenet tartalma. -
Imi1981
veterán
válasz arcsin #20477 üzenetére
Na ez jó beállítás! Nagyon Köszi. Így már nagyon tetszik. Kíváncsi leszek holnap napfénynél. Vakus HDR képek nagyon jók (a gyári kamera nem tud Vakus HDR képet).
Amúgy szerintem élesebb képet csinál mint a gyári. Nem mossa úgy a részleteket és ezt főleg távolibb fotoknál látni. Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz arcsin #20425 üzenetére
Én meg egy ilyent, meg egy ventis műtrhelést hozzá, legalább elhasználtam a szilveszterkor lejáró pontokat rá. Már várom hogy megjöjjön, mert ami ugyanilyen kék nekem volt, azt a kedves gyermekem valahova eltüntette (tuti akkor fog előkerülni amikor az új megjön).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Buckey
őstag
válasz arcsin #20086 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, hogy neked mennyire merül, illetve mennyi a SOT?
Mert én pár napja tettem fel, de ha jól rémlik, akkor a Stable MIUI majd az AEX után a Lineage látványosan jobban merül.
Az előbb írtam, hogy mi a mai napi tapasztalatom róla.
És még a hotspotot nem is használtam, ami AEX-en 1 órás tv megosztás alatt 5%-ot merült, itt meg majdnem a dupláját. Csak itt meg a hívás hangminősége kitűnő, ami a MIUI-n, AEX-en csak jó volt.Szerk: már 65%, és csak böngésztem vele. Fényerő félig és automatán, lámpafénynél.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz arcsin #19939 üzenetére
Volt rajta egy fólia gyárilag, ami egyrészt buborékosan volt rajta, másrészt torzította is picit a színeket, és felül volt egy kis fül rajta. Eddig az összes általam rendelt telón volt ilyen, na mondom ez csak a képernyővédő fóliát védő fólia. Lekaptam róla és akkor döbbentem rá hogy nincs másik fólia alatta és a dobozba sem volt hozzá csomagolva. Ne már gyerekek, több ezer embernek adnak munkát, több milliárd dollárt forgalmaznak, eladnak sok 100 millió terméket, de egy rohadt fóliát nem adnak hozzá alapból? És a wifi-vel is mókolni kell, mert valós használatban a 72Mbps vonalsebesség 2 helyiséggel odébb már a használhatóság határát súrolja. Szép a ketyere, meg gyors és minden, de azért pár órával a kézhezvételtől számítva két ilyen "hiba" Na mindegy.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #19365 üzenetére
Abhisek nyitotta, azzal nem lesz gond, erre mérget vehetsz ( : Egy ROM próba meg max egy óra és ha tetszik megtartod vagy csinálsz mentést és visszatérsz arra a backup-ra amivel kezdtél.
-
crok
Topikgazda
válasz arcsin #19362 üzenetére
Hát gondolom, hogyha az XDA-n ott van már az unofficial thread Okt. 17 óta és az utolsó build-et Dec. 7-n tették össze akkor nem lehet messze az official ( :
-
vipviform
senior tag
-
vigyori78
őstag
válasz arcsin #10581 üzenetére
Igaz ez csak alul felül alu, de legalább védi hátul is.
-
micafighter
nagyúr
Én olyan gondban voltam hogy a telon nem volt rajta a lazyflasher, nélküle pedig a system nem bootolt be már, recovery alol pedig csak sideload megy, a push nem. System alol persze egyszerübb az adb push. Pushoz én a note 4en a /storage/emulated/0 -t használom amugy.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
ez nem zárja ki, amit mondtam
user error, értő olvasás hiánya teljesen mindegy, hányan nézik be, attól még azok, akik ezt benézik, még nem lesznek felmenthetőekSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest