- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
x1port #19958 üzenetére
Nézd, a kamerában egy Sony IMX258 szenzor van, amit bőven szerelnek másba is. Ez nem egyértelműen kínai gagyiság úgymond.
-
vargalex
félisten
válasz
x1port #19958 üzenetére
Többször leírtuk már, hogy AC wifivel szerelt készülékek wifi-n elérhető sebességét ne hasonlítsuk már N-es wifivel szerelthez!
De mondhatnám azt is hogy a Linksys WRT3200ACM routeremhez AC3200-as eszközzel kapcsolódva miért sokszoros a sebesség egy AC433 eszközhöz képest? Azért, mert utóbbinak gagyi a gyártója? Ja, az nem jut eszembe, hogy ezt tudja az adott szabvány... -
vargalex
félisten
válasz
x1port #19767 üzenetére
Próbáld ki egy nem AC-s routerrel mindhárom készüléket 5 GHz-en. Azonos sebességet fognak tudni.... Más hardware tulajdonságokat miért kell összehasonlítani? Ilyen alapon írhatnád azt is, hogy elég gyenge a kijelző mérete az S7-nek és az IPhone 7-nek a Note 4-hez képest, vagy akár az akku kapacitása... Ja, hogy úgy is van specifikálva? Kit érdekel...
-
Imi1981
veterán
válasz
x1port #19779 üzenetére
Én Samsung s4 és Samsung j5 2015 - höz hasonlítottam és kamerába mindkettő veri, meg hangminőségben is amit bluetooth hangszóróval hallgatva hallom a különbséget. Kijelzőbe az s4 élénkebb színei voltak de a Xiaomi note 4-nek meg természetesebb (kontrasztban viszont az amoled verhetetlen ez tény ) és szerintem jó minőségű a kijelzője, iPhone 8-at mellé rakva (szintén ips) nem láttam szebbnek az iPhone 8 kijelzőjét . Én elfogadtam, hogy kamerába és hangminőségben kicsit gyenge de ezzel együtt is sokkal jobb sokkal gyorsabb mint az s4 vagy a j5 meg hasonló telók.
-
Black_Raven
veterán
-
vigyori78
őstag
válasz
x1port #19775 üzenetére
Csak sokan mondják hogy a másik két típus túl hypeolt, túlárazott.
De azért tudnak is valamit. S7 még oké volt nekem is király teló, i7 van a gyereknek, na az túlárazott kb 50K-val kevesebbet adnék érte mint egy S7-ért mert kb annyit ér/tud.
Ami számomra hasznos és jobb az S7 és i7-ben a kamera, de nem fizetem ki a kamerára a telefon árának 3-4 szeresért, az árkülönbségből elég durva fényképezőket lehet kapni. -
crok
Topikgazda
válasz
x1port #19716 üzenetére
Az összefoglalóban levő Logout blogomban levő MEGA gyűjteményben menj be az ADB könyvtárba és szedd le a windows_adb_fastboot_twrp_mido.zip-et, azt tömörítsd ki bárhova, ott nyiss egy parancssort és a leírás szerint add ki ezt a két parancsot:
fastboot flash recovery twrp-3.2.1-0-mido.img
fastboot boot twrp-3.2.1-0-mido.img
(Összedobtam már egy könytárat zip-elve amiben benne van a legutolsó TWRP meg adb/fastboot is hogy ne kelljen itt bábozni többször) -
Upo
addikt
válasz
x1port #19716 üzenetére
Az tök mindegy. Ugyanabban a mappában legyen az adb, a fastboot, a hozzá tartozó dll-ek, és a twrp img is. A mappában shift-jobb gomb, parancssor nyitása itt (vagy ilyesmi), és ott csináld.
De nemrég volt róla szó, a harmadik vagy negyedik módszerrel örökre megoldódik, és powershell és cmd alatt is. [link]
-
Upo
addikt
válasz
x1port #19712 üzenetére
win10 1709 ??
Akkor nem parancssort nyitottál, hanem powershell-t, okosan már automatán behelyettesíti a parancssor helyére. És a powershell nem találja meg az aktuális könyvtárban az alkalmazásokat.
Mostantól minden tutorialnál az adb helyett .\adb és a fastboot helyett .\fastboot írandó, és jó lesz. A .bat .cmd fájlokban is át kell írni. Vagy tényleg parancssort nyitni, futtatás alatt beírni hogy cmd és enter. De akkor kézzel be kell menni az adott könyvtárba. Inkább hagyjuk, ne indítsunk alapfokú okj tanfolyamot a könyvtárakról és elérési útról...
Szerk: még egy megoldás, ott az ablakban írd be hogy cmd , nyomj entert, és onnantól menni fognak a dolgok. -
Upo
addikt
válasz
x1port #19698 üzenetére
Az nem fog. Max több lehetőség lesz szoftveres bűvészkedésre, és ennyi. Jó sose lesz, max. elfogadhatóbb vagy tarkább. Van akinek a tarka jelenti a jót, azok elégedettek lehetnek a mindenféle HDR+- stb. dolgokkal, nekem az jelenti a jót, ha minél közelebb van a valósághoz a kép. De olyanhoz használok fényképezőt, a telefon kamerájával meg elbohóckodok mikor kell. -
Oldman2
nagyúr
válasz
x1port #19527 üzenetére
Én tegnap Unlockoltam az újonnan érkezett telómat.
Elsőre én is a "régi" MiFlashUnlock_1.1.0317.1 verzióval próbálkoztam, de azonnal látható volt hogy van frissebb verzió, a program jelezte is ezt a jobb alsó sarokban.
Letöltve és elindítva azt, nálam azonnal végig is futott a processz.
Az új verzió: miflash_unlock-en-2.3.803.10
Az Összefoglalóban leírtak sajnos nem frissek, a Xiaomi folyamatosan változtat dolgokat, amik dokumentálása időbe telik.
-
Imi1981
veterán
válasz
x1port #19534 üzenetére
Ez írva van az a bl nyitás leírásban is a logouton. Nekem is meg kellett várni. Azért néha próbáld meg mert azt írták páran, hogy néha előbb is engedi. De szerintem ez nagyon ritkán van.
Más téma! Ha rootolni szeretném a miuihu-t akkor twrp-ből telepítem a magisk zippet és kész? Gondolkodom, hogy rootoljam, hogy tudjam használni a titanium backup pro-t meg a régebben megvásárolt greenify-t.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
x1port #19207 üzenetére
A gmaillel vannak problémák, sajnos a 5.0 végűn is. Nekem van hogy jó, jönnek az üzenetek rendesen, valamelyik nap meg fontos levelet vártam, azt nem jelezte csak amikor az appot elinditottam és kézzel frissítettem. Ezt az összes stabil 9-es miuival produkálta eddig nekem. Az automatikus indításba nem tudom betenni a Gmail appot, mintha nem is lenne a telón. Minden más engedélyt megadtam, lelakatoltam etc.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
x1port #18849 üzenetére
Kinek mi a rossz, vagy pocsék. Szerintem inkább átlagos, de vannak itt a fórumban leírások kamera2 apihoz, meg egyéb moddolásokhoz. Az igaz, hogy gyenge fényviszonyok mellett nem brillirozik a masina, de egy árában hasonló Samsunghoz viszonyítva nem lehet túl nagy különbség. Ebben a telóban három felé kameramodul van: Samsung, Sony és Omnivison. Az utóbbi talán a leggyengébb.
-
-
-
vadkörte
addikt
válasz
x1port #15592 üzenetére
Próbáld meg újrapartícionálni és leformázni egy másik eszközön - célszerűen PC/laptop - ha lehet Linux-on a Gparted-del. Windows-zal is lehet próbálkozni, pl a MiniTool Partition Wizard-dal.
Volt, hogy a sérült FAT táblájú SD-t a Win nem kezelte, de egy linux igen. A mai napig működik az a döglött kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- iPhone topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest