Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nagyon Köszönöm!! :-)
Corpuscle,Icemad: Nektek is!!

Bár most benne vagyok a crew motorfest-ben,de így megveszem ezt is.
-
Corpuscle
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Annak idején az összes versenyt megcsináltam, szerintem a 100 óra sem túlzás. Később meg jött még hozzá a NASCAR és a Porsche dlc is. 10-10 óra azokban is benne volt alsó hangon. Most megnéztem, közel 16 nap játékidőt ír a játék, és én nem sokat multiztam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
istvankeresz
üzenetére
Megtaláltam. Amikor bent vagy a játékban meg kell nyomni egyszerre a Menü és a másik kis gombot [link]
-
Elims
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Esetleg tudsz csak egy kb. játékidőt?Hány óra lehet úgy offline benne?
-
Elims
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi szépen!!
Ha nem akkor menne nélküle is?Van benne offline rész? -
Elims
veterán
Sziasztok!
Aki fixre tudja,kérem írja meg a megoldást.
A forza motorsport 6-hoz kell e game pass? -
istvankeresz
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia!
Köszi!
(emlékezetből írom) : Ott próbálgattam, de csak annyit enged XOX-ról, amikor elindítok egy 360-as játékot, hogy válasszam ki a mentés helyét, ami csak a felhő lehet. Kiválasztáskor hibát dob, onnan meg csak azt, hogy OK vagy Cancel.
XOX beállításokban találtam egy olyat, ami törli a 360-as játékok adatait, de az csak helyi törlés a konzolról. Aztán utána találtam olyat, hogy a 360-as játék manage menüpontjában kitudom törölni a játékhoz kapcsolódó mentések/beállítások/stb. adatokat. De bármelyik 360-as játokot néztem, tök üres volt a menüben. Nem volt adat. Lehet, hogy azért mert nyomtam azt a lokális törlést. Arra azért nyomtam, hogy hátha szinkronizál a felhővel, és utána törli a felhőböl is. Lehet, hogy a vége az lesz, hogy pár 360-as játékot letöltök, akkor gondolom leszinkronizálja a mentéseket is, aztán utána a manage-ben meg kitörlöm. Lehet, hogy a nem letöltött játéknál nem lehet törölni a hozzátartozó felhős adatokat? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
istvankeresz
üzenetére
Uh. Úgy rémlik talán mikor az X360 játékban vagy ott kellene behozni a menüt. Délután meg tudom neked nézni, pontosan hogyan
-
istvankeresz
aktív tag
Üdv!
Mostanában elég sok 360-as játékkal játszottam XOX -n, ami a 360-as rendszer felhőmentését használta. Sikerült elfogyasztanom a felhőtárhelyet a mentésekkel. Milyen módon tudom törölni a korábban játszott játékok mentéseit a felhőből?
-
ρσгτσ
addikt
-
hegti
aktív tag
[Az Xbox-konzolok nem támogatják többé az utángyártott kontrollereket]
November közepétől csakis a Microsoft hivatalos kontrollereit és a külső gyártók hivatalos Xbox-licenccel ellátott kontrollereit használhatjuk majd a konzolokon. A többi utángyártott irányítót blokkolni fogja az új rendszerfrissítés.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Bjoe007
üzenetére
Kétlem, hogy a kábel nyírta volna ki. Lehet akkor a ki-be dugdosás. Esetleg tudsz egy közelebbi képet küldeni az Xbox HDMI csatlakozójáról így, hogy minden látszódjon benne:

Hátha látszódik valami rendellenes.
Ha ez is rendbe van akkor passzolom. Lehet a HDMI recoderre tippelnék, pedig az ha csütörtököt mond akkor se kép se hang. -
Bjoe007
csendes tag
válasz
Guitar14
üzenetére
Ezt a tv használtuk már hozzá fél éve.Minden oksa volt.Próbáltam másik 4K tv-vel is mert van még egy.Azzal is ezt nyomja.Inkább azon mérgelődöm,hogy nem e az új 2.1 hdmi kábel verte agyon.
Előző este még játszottam rajta majd másnap délután kicseréltem játék előtt a kábel és bekapcs után ez fogadott.
-
Guitar14
senior tag
Érdekes...
Több dolog is lehet.
Nyilván lehet hardveres gond az Xboxszal, hogy a HDMI csatlakozó kezd meghalni vagy maga a HDMI recoder haldoklik.
Neten kutatva nem egy illető írta, hogy LG oled-re dugva 640x480 felbontást ad és nem lehet magasabbra állítani.
Van otthon más HDMI-s monitor/tv amire egy próba erejéig rá tudod kötni, hogy azon is ezeket produkálja?
És akkor máris lenne konkrétum, hogy mivel van a baj. -
Guitar14
senior tag
válasz
Bjoe007
üzenetére
(értem mire válaszoltál de rossz hozzászólásra nyomtál, az üzenet feletti válaszgombra kell nyomnod nem az alatta lévőre)
Az egyik kérdésemre nem válaszoltál. Ha visszadugod a régi HDMI kábelt akkor mit csinál, azzal se jó már?
Mit ír konkrétan az Xbox amikor 4K-ra akarod állítani? -
raziel01
veterán
[link] Xbox Series S + Just Dance 2023
89 890 Ft
Ha valaki esetleg váltani akarna. -
Bjoe007
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok e esetleg tanácsod adni,hogy mi történhetett a konzolommal.
One x kapott egy 2.1 hdmi kábel és bekapcsolás után brutál pixeles lett a kép.Áramtalanítottuk és újra indítottuk de akkor meg ilyen Windows csökkentett mód szerű képet kaptunk.Na ott megpróbáltam a beállításokban át állítani a 4K de kiírta hogy nem tudja megcsinálni.
Úgy hogy azóta ilyen gyatra képfelbontása van vagy csak fekete képernyő.HDMI kábel t már próbáltam vagy 4-db de mind ugyan az.
Lehet köze az új 2.1 kábel csatlakozásának ehhez vagy csak egyszerűen pont megdöglött a gép?
Minden segítség vagy tanács jól esne.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Megoldotott a csatlakozonál a tű elvolt hajolva.
Nemtudom,hogy sikerült ,hogy elhajolt, de nagy nehezen sikerült visszaállítani. -
IntelKiller7
Topikgazda
-
Guitar14
senior tag
válasz
üzenetére
Tápegység gond, újra kell kondizni, előfordul a fat one gépeknél, ha tud forrasztani az ember akkor pár százasból megvan.
Segítettem már itt fórumtársnak, neki is életre kelt utána.
Itt leírtam korábban: hsz 238408 -
-
törölt tag
Sziasztok!
xbox one fat gép a tápegység sárgán világit a gép nem reagál semmire. Tápegység baj szerintetek vagy a gép hiba ?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk a Fallout 76 meg pont bent van meg Coreban is, tehát aki eléri a FPD jatékokat, az amúgy is tud játszani a F76-al.
-
homerhamm
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda

This Week's Xbox Sales
Október 31. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok -
l.skywalker
Topikgazda
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Amiről te beszélsz az továbbra is tilos, hiába jön bárki is ilyenekkel. Szóval a lényegen nem igazán változtat.
Maga a konzol moddolás nem csak azért történhet, hogy illegális játékokat futtass. Csak mondjuk ezt a generációt, meg amúgy az Xbox vonalat is kevésbé érinti. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy ezt a generációt (sem) érinti. Semennyire.
Szerk.:
Bár nem tudom miért beszélünk OFF -ban, mert ez szerintem teljes mértékben ON téma.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Teljesen érthetetlen döntés. Pont ettől volt tiszta is világos a PH rendszere, hogy ILYET NEM lehetett. Majd most jönnek az X360 huszárok a nekem 350 játékom van hsz-ekkel. Én nem üdvözlöm a döntést. Értelmetlen. A Warez így is úgy is warez, ha csak kicsit beszélünk róla akkor is. Ha a boltban csak kicsit lopok az is lopás.
A modern konzolokat szerencsére nem is olyan egyszerű feltörni. Aki ilyet csinál azt inkább nem is minősítem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy xbox one fat gépem 3 éve már a szekrénybe volt ,most oda szeretném adni az egyik ismerösömnek,de sajnos rajta maradt a régi fiókom. Nem csináltam gyári visszaállítást a jelszót meg már nemtudom sajnos régi email címemre volt csinálva ami nincs már meg.
Ilyen esetben lehet csinálni valamit ? resetelni ( Gyári visszaállítást ) lehet valahogy a gépen? -
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, de nem az állásfoglalásra értettem...
-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az összefoglalóba ugye bekerülnek ezek az okosságok, útmutatók?

-
l.skywalker
Topikgazda
Mától módosult az ÁSZF, egészen pontosan a III 10/10. pont, ami a warez-ről szól. Lényegében egyszerűsödött, így most már szabad pár olyan dologról is témázni a fórumon, amikről eddig nem lehetett. Például játékkonzolok töréséről.
Ami viszont továbbra sem engedélyezett, az a játékok (vagy más jogvédett tartalom) illegális letöltéséhez segítséget kérni, illetve nyújtani. Vagyis nem szabad sem közvetlen linkelni olyan oldalakat, ahol ilyenek vannak.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Örülj ennek a10 órának.
Aztán úgyis jön Gamepassbe.
-
homerhamm
veterán
Free Play Days
-
Guitar14
senior tag
Ide is bedobom:

-
l.skywalker
Topikgazda

This Week's Xbox Sales
Október 25. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok -
t1
veterán
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Series S használtan 70k körül megkapod.
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Forza Motorsport 7 kódot lehet még venni valahol értelmes áron?
Merre érdemes keresnem?
A lemezes verziótól félek, hogy karcos, igen tudom, hogy elő lehet telepíteni! -
icemad
nagyúr
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Inkább azt döntsd el, hogy milyen játékokat kedvelsz. Sztori alapú egyszemélyes játékot? Akkor inkább ps4 slim. Autóverseny? Forzák miatt xbox one s. És lehetne még sorolni. Az első fat one már eléggé öregecske. Egyébként két probléma szokott előfordulni a leggyakrabban. Az egyik a hdmi port hibája, a másik a hdd halála. Hdd-t otthon is könnyen tudsz cserélni. Hdmi port javítása már neccesebb, de nem lehetetlen. Én otthon nem állnék neki.
-
Tex Murphy
tag
Huhh, ezek kemény válaszok voltak... De erre voltam kíváncsi. Szóval ezek ennyit érnek....
Koca játékra kellene csak, de meglátom.
Köszi mindenkinek
-
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Semennyire.
-
homerhamm
veterán
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Inkább vennék egy Series S-t, használtan 90000 forint.
Mondjuk a lemezek miatt lehet jobb a One X, Series X nem tudom mennyire jöhet számításba. -
icemad
nagyúr
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Úgy emlékszem azokhoz még más kontroller volt. Azokban nincs Bluetooth és headset csatlakozás. Szóval egy újabb kontroller is ajánlott hozzá. Én one s alá már nem mennék, azok sem sokkal drágábbak. One s szerintem még szebb is, de ugye kinek mi tetszik.
(természetesen leginkább series s-t ajánlanék minimum, de nem tudom, hogy mennyi a kereted. Az kb 80 körül szokott lenni használtan.) -
Tex Murphy
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mennyire éri meg Fat XBOX One-t venni? Dobozos/szép példányok 40 körül mennek. Mire kell figyelni? Jobban tetszik, mint a vékony verzió. Köszönöm.
-
homerhamm
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda

This Week's Xbox Sales
Október 17. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok -
UrbánK
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a témában jártas emberektől

Vásároltam egy XBOX ONE X gépet. Vásároltam hozzá pár lemezt és azt tapasztalom, hogy a lemezek teteje kb. 4-5 mm-es hosszas szakaszban megvannak rongálódva. Magát az írott részt nem érte el. Megvizsgáltam a tokot és akkor láttam, hogy a gyártó elhelyezett benne ilyen 1 milliméteres kis csíkokat. Feltételezem, hogy ez a remek találmány károsítja a lemezeket.
Következő kérdésem az lenne, hogy karcmentes lemez behelyezését követően 4%-ig jut el a telepítés. előfordulhat, hogy a játéklemez tartalma hibás, vagy az olvasóban kellene keresni a problémát? Korábban telepítettem fel 2 játékot azokat szépen felmásolta.Köszönöm a válaszokat.
-
ρσгτσ
addikt
-
GEIL
addikt
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Na, akkor nem úszom meg olcsóbban....

Az all digital One S helyett minimális ráfizetéssel tudtam volna szerezni One X-et....már az esetek 90%-ban csak Forzára használjuk a konzolt. (minden más már PC-k és PS5)
Muszáj lesz jövőre beszereznem egy SeriesX-et (lemezmeghajtó miatt XD), mert tudok szerezni Forza Horizon 3,4,5 lemezes változatokat.
(tudom, maradi vagyok, de ez a heppem hogy pár jó cím az legyen meg fizikai formájában a polcon...az új Mortal kombat 1-et is lemezesen vettem meg PS5-re, a többi mellé...stb)A kérdés még az, hogy jelenleg is toljuk a Forza H. 4. és 5. részt, de game passal......ha esetleg egy SeriesX-en majd a lemezes változatot indítjuk ugyanazokkal a profilokkal, akkor tudjuk ugye folytatni az eddig állásinkat ?

-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Szerintetek van rá esély hogy esetleg a Forza Horizon 6 már ne jelenjen meg a One verziós konzolokra ?
-
peet137
tag
A legújabb frissítése óta a sima one nem hajlandó madzagon gigabiten tölteni. Másnak is volt ilyen? Switchre van kötve és egyértelműen 100mbit-kent csatlakozik próbáltam másik portban, másik utp-vel, ugyanez... ötlet?
-
homerhamm
veterán
-
negyven2
nagyúr
- Warhammer 40,000: Darktide (Cloud, Xbox Series X|S) – Október 4
- Forza Motorsport (Cloud, PC, Xbox Series X|S) – Október10
- From Space (Cloud, Console, PC) – Október 12
- Like A Dragon: Ishin! (Cloud, Console, PC) – Október 17Október 15-el elhagyó a konzol...
- Eville (Cloud, Console, PC)
- Overwhelm (PC)
- Shenzhen I/O (PC)
- The Legend of Tianding (Cloud, Console, PC)
- Trek to Yomi (Cloud, Console, PC)
- Turnip Boy Commits Tax Evasion (Cloud, Console, PC) -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen.
Nemtudom,hogy sikerült ,hogy elhajolt, de nagy nehezen sikerült visszaállítani.