Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz icemad #210432 üzenetére

Játszottam mindkettőt (végig) egyre jobban kezdem azt érezni, hogy a grafika az isten minden más meg le van szarva bezzeg mikor a The Order ezt nyíltan művelte megköpdösték érte.... :DD

FC2-ben a gyógyítás a legparább azzal a valag random animációval, üvegdarab, golyó, kihúzod, kiégeted, visszatöröd az ujjad stb. A fegyverek romlásáról és random elakadásáról nem beszélve.

@Muerte68: Galambok, Easter Eggek azért vannak bőven. Van egy csomó contact mission / activity amit meg kell találj + egy csomó amit csak random taxizás közben fog bedobni a játék. De ott vannak a Most Wanted missionök is (1/sziget), drog szállítás + export autók.

Nekem az elején is jobban kiadta ez az bevándorló sztori. Bár én mindig is jobban csíptem a GTA-kban az elejét amíg még a késért és a pisztolyért is úgy kell megdolgozni, hogy legyen ellenben a milliomos végjátékkal.

@wesder: hát azért az 5-ben nem érzem, hogy menten bele fog rokkani az npc cunamiba. Itt inkább azt érzem az első perctől fogva az Onlinera akarták felhúzni. Az MMO-kból meg mit is tanultunk? Legyen futtatható egy pirítón is nos a GTA V ennekm már közel eleget tesz még ha az Online gépigényesebb is.

Új hozzászólás Aktív témák