Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezek a batman játékok hogy vannak megjelenési sorrendben?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
ferkoczy
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett - a kiinduló megjegyzést én úgy értettem, betolnak egy ilyet gp-be, elájulnak, hogy hú de megy, és ezért ilyen szintű exkluzívokkal árasztják el a felhasználókat... na ezt azért nem kéne.
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor a Vigor még mindig várat magára a kezdeti infók ellenére

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ms-nél mostanában betalálnak a gp-vel nálam. :-)
Batman és Alien , mind a kettővel szemezgettem már egy ideje!
-
Sefneni
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az Alient ajánlom bárkinek szeretettel, akinek esetleg eddig kimaradt volna!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Batman-Alien-Walking Dead, csupa jó játék, elvagyunk kényeztetve😀
-
mcwolf79
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére

Alien és Batman jöhet.
Jó a felhozatal
-
l.skywalker
Topikgazda

Batman: Return to Arkham (February 21)
Headlander (February 21)
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (February 21)
The Walking Dead: Season 2 (February 28)
Alien: Isolation (February 28) -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Idézet - "Csak nehogy az MS elhitesse saját magával a GP miatt, hogy egy eladásokban siralmas, de sokak által kipróbált játék a jó irány." - idézet vége.
Spotify - senki nem vesz már CD-t mióta megjelentek az online zenestreaming szolgáltatások
Netflix - DVD, Blu-ray piac is haldoklik az online video streaming ótaGamePass - válaszként részletezve: az MS elhitette magával, hogy nem az eladás számít, hanem az, hogy az előfizetés keretében mennyien próbálnak ki egy játékot.
Szerintem.
-
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszi a megerősítést, azt hittem senki nem érti Szupermacs felvetését

-
F_Peter
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Előfizetéses játékkatalógus, előfizetéses film vagy zene katalógus, a legtöbb felhasználónak ennyi.
Nem kell megvenni, de nyilván nem ingyen adják oda az Ms-nek a GP-hez, ergo kevesebb a bukta és csökken a kockázat.
Meg ugye vannak azok a játékok, amik ránézésre, kritikák olvasás után nagyon gyengének tűnhetnek, aztán kipróbálja az ember és neki mégis tetszik. Ennek szerintem is érdemes egyre nagyobb teret adni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyáltalán nem értem, hogy hogy jön ide a Netflix meg a Spotify szupermacs hozzászólására válaszként. Semmi köze a két dolognak (streaming szolgáltatás vs. előfizetéses játékkatalógus) egymáshoz, hacsak nem arra gondolsz, hogy fix havidíjért kapsz tartalmat – de itt meg is áll az egyezés.
Szupermacs felvetése teljesen helytálló szerintem – attól, mert valaki kipróbál ill. játszik egy rossz/közepes játékkal, ha az "ingyen" van, egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán megfontolná a megvételét, ha fizetnie kellene érte.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
icemad
üzenetére
Cuphead - shared screen
Diablo III - shared screen
Gear of War-ok - valóban nem shared screen
Sky Force Reloaded - shared screen
Assault Android Cactus - shared screen
Vicious Attack Llama Apocalypse - shared screen
Way Out - lehet, hogy csak splitscreen van benne, de nekem úgy rémlett mintha vegyes lenne
Overcooked 2 - shared screen
Rocket League - split screen
Lego játékok - ha a karakterek egymáshoz közel vannak shared ha távol akkor split, pl. [link]
Super Bomberman R - shared screenTehát helyesen:
"Ezek nagyrésze
splitshared screen...NemÉpp ilyet keres." -
Sumptuous
senior tag
Nekem sem jön be így..pedig csak ketten játszunk. Ismerek olyat, akik 4 controllerel játszanak, egy boxon.. gondolom mekkora felület marad úgy, szétosztva

Jó ötlet lenne ha az x hátulján a második Hdmi is kimenet lenne, és egy másik kijelzőt rálehetne dugni. Nyílván így nem működne a 4k, de mondjuk két fhd-t szerintem kihajtana a box.

@gproject: Ez jó! Köszi!

-
gproject
aktív tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
ha minden igaz egy co op game lista. a kis ikonoknal jeloli melyik osztott kepernyos, es melyik nem
-
Sumptuous
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, megnézem ezeket.

@icemad: Lehet nem splitscreen is, mert szerintem nem sok olyan játék van, ami megfelelne nekem/nekünk.. így ami splitben is élvezhető, kipróbáljuk.
[ Hiába a nagy 4K TV, megfelezve nagyon kicsi. ( Persze csak miután megszokod, hogy az egészen játszol, utánna jön az asszony, és csak a fele a tied..
) ] -
gproject
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
a gow tuti? a 4-et mi csak splitben tudtuk
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezek nagyrésze split screen... Nem ilyet keres.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Sumptuous
üzenetére
Cuphead
Diablo III (figyelem, felskállázódik az ellenfelek ereje)
Gear of War-ok
Sky Force Reloaded
Assault Android Cactus
Vicious Attack Llama Apocalypse
Way Out (!) ebben van split-screen rész is és egyéb is
Overcooked 2
Rocket League
Lego játékok
Super Bomberman R
.
.
.
és még nagyon sok -
gproject
aktív tag
válasz
dajkapeter
üzenetére
ugyan mi is toltheto elemeket(HR6) hasznaltunk eddig(most vettem venomot), de mindig is kivancsi voltam mennyire jo otlet ezeket hasznalni
mar csak azert, mert ezek nem 1,5V, hanem csak 1,2V feszultseguek
itt LR6-os elemeket ir, azok pedig 1,5 voltosak
rengeteg(nem mechanikai) kontroller problemarol olvastam mar, nem e ezeknek a "nem javasolt" elemeknek a hasznalata lehet a-z egyik- baj? -
Sumptuous
senior tag
Offba teszem, de lehet nem az.

Tudnátok olyan játékot ajánlani, amit úgy lehet játszani 2 controllerel (barátnővel, de szeret lövöldözni, versenyezni is..) ami nem split-screenben megy, hanem úgy mint pl.: a Unravel 2.
(Nem tudom hogyan nevezik az ilyet..)Vagy bármilyen játékot amit jó játszani az adott feltételekkel?

Forza 4 horizonban nincs splitscreen, de a sima 7-ben van?
-
törölt tag
válasz
wayne1
üzenetére
Tegnap este jött az új update. Menüben RT és felugrik egy steam szerű friends list. Ebben láthatod a meccseken játszott 25 játékost, vehetsz fel ismerősöket és a RocketID-d bármikor kedved szerint átnevezheted. Plusz elindult a 10. season, tegnap mindenkinek kiosztották a kilencből a jutalmakat.
l.skywalker: ennyi erővel jöhetnek az ilyen középszerű játékok nyugodtan, mert az előfizetésben a +100 játék között kb egy hónap alatt lemorzsolódik. Nem lenne célszerűbb fh4 szintű aranybányával megtölteni a nyitó címeket?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
A cikk viszont erről szól

#172756) icemad: a stream-től én még félek. Eddig még nem igazán tudtam kipróbálni ilyen típusú szolgáltatást élőben, de papíron lehet bármilyen széles a sávszélesség, lehet bármilyen gyors a sebesség, ha a szervertől távol vagyunk (márpedig hozzánk a legközelebbi Azur talán München) akkor is kell, hogy legyen ill. lehet késés. Gondolom (remélem) erre van valami megoldása az MS-nek, különben az egész nem sokat ér.
-
wayne1
senior tag
A Rocket League ma frissítette magát a cross platform Friend List miatt. Valaki tudja, hogy hol találom? Mert vagy én vagyok béna vagy jól eldugták. Kollégáim PC-n játszanak és velük szeretnék én is. Amiatt vártuk ezt a frissítést.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Reméljük a streames megoldás is az lesz. Kíváncsi leszek, hogy oldják meg az előfizetést. Goldhoz jár majd alapból, vagy külön szolgáltatás lesz? Lehet e majd laptopon, PC-n használni, homeolva? Vagy telefonon? Egy előfizetéssel mennyi eszközön lehet használni egyidőben? Megkell venni a játékokat, vagy a gamepass kínálatával kell beérni? Rengeteg kérdés van még ezzel kapcsolatban...
(Én néha beszállnék a fiaimhoz Sea of Thievesben, de ezért nem vennék még egy xboxot.)
Meg ugye Amerikában van olyan, hogy x havidíjért kapja meg az ember az xboxot, gamepasst, stb. Ezt mikor hozzák már Európába? Van valami infó? -
-
Heraldry
tag
Előzőleg kicsit bonyolultan kérdeztem, de megpróbálkoznék ismét, mert a monitor választó topikban nem jött válasz.
24-30" közötti monitort keresek, amit elsősorban XBOX One S -hez használnék.
Nagyon változatos freesync range-el rendelkezők vannak a piacon.
30-60 FPS közöttieket kell keressem? (Ha jól értem az interneten található infókat 60 feletti rész felesleges, de a range aljáról nem találtam infókat.) -
dunc
nagyúr
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Éves game passt hol a legolcsóbb venni? -
persil
nagyúr
Jo sokan irtatok koszonom mindenkinek!
A venom nem oke nekem, irtam, hogy a 360hoz is ilyeneket hasznaltam, de botrany a kapacitasuk nem akarom 5 orankent tolteni, plusz ez csak a kontrollerhez jo, kevesbe univerzalis. De koszonom!
Az ikeas otletet is koszi mindenkinek, valszeg ez lesz a nyero.
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Az ilyen cikkek után biztos ez lesz, beleraknak egy gyenge játékot, utána meg büszkék lesznek magukra amiért többen próbálták ki a 2 dolcsis gp-ban, mint egy újonnan megjelenő minőségi címet. Ez aztán nagy dolog

-
Lehiñito
senior tag
válasz
twi452
üzenetére
1500ft a soroksári ikeából a házhozszállítás országosan. Azt hiszem meg van adva mekkora lehet a maximális mérete a csomagnak amit még feladnak. Tudom, hogy soknak tűnik a 2ezer forintos 4db ladda elemhez képest a szállítási költség, de ha még vesz az ember egy két apróságot akkor érdemes elgondolkodni rajta. Dpd szállítja a csomagot. Ha délelött rendeled akkor másnapra általában hozni is szokta a futár. Nekem ez a tapasztalatom.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
persil
üzenetére
Az előttem szólóhoz (#172738) hasonlóan nálam is az IKEA-s LADDA akksi vált be leginkább. Plusz egy Liitokala lii-300.
-
Throme
veterán
válasz
persil
üzenetére
Én is az ikeás ladda cerka akksikat ajánlanám. 2400mAh emberi áron van. Én anno vettem egy 4 állásos töltőt is (mostanában nem látom ez utóbbit az ikeában, csak 2 állásút, vagy azt a batár könyv méretűt), de szinte bármilyen meglévő ceruza akksis töltővel töltheted.
Azt mondják, hogy egy helyen gyártják az eneloop-pal.... nem tudom, minden esetre fényképező vakukhoz is ezt ajánlják. Nekem is pozitív tapasztalatom van vakuhasználathoz is, és kontrollerben is.A töltőt más helyre szánt cerka akksikhoz is tudod használni, míg egy ilyen kontroller dokkoló egy plusz kacat (számomra) és abban a kontrolleren kívül nem tudom mit lehet tenni (töltésre).....
Mondjuk nem néz ki rosszul, az igaz, de akkor se kéne. -
daver88
aktív tag
-
persil
nagyúr
Tud nekem valaki ajanlani valami olcsobb, de megbizhato tolthheto elemet toltovel egyutt?(azt sem tudom mi a hivatalos neve
)
Play & charge kittel garantaltan nem akarok vackolni, a 360hoz volt, de kb barmelyik mezei elem 10x tovabb birja, viszont rendszeresen meg lusta vagyok elemeket venni, szoval ez az AA-s akksi lenne a legjobb megoldas.Ha van valami megbizhato cucc akar kinabol, az is megfelel. A lenyeg, hogy ne egjen le a lakas

Elore is koszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Biztosan sok profitot sikerül ilyen húzásokkal realizálni. Xart olcsón mindenkinek.
-
belan
addikt
Kipróbáltam a crackdown 3 hát elég siralmas lett , igazából ha nem lenne más játék akkor talán játszanák vele többet , ez a játék miatt senki nem fog boxot venni .
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bekerült a GP-ba ergo sokan letöltik, inkább olyan statot kellene linkelni hogy hányan adtak pénzt ezért. (nem GP részeként) 😀
Nem véletlenül adták ki ugyanazon a napon a Metro és FC New Dawn játékokkal, így gyorsan elfelejtik hogy egy újabb 55-60% értékelésű exclusive érkezett..A cikkből:
"Crackdown 3 just doesn't meet contemporary standards as a premium $60 title, with dated visuals, thin gameplay features, and an under-delivered story." -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szupermacs
üzenetére
A Netflix-nek sikerült.
A Spotify-nak sikerült. -
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak nehogy az MS elhitesse saját magával a GP miatt, hogy egy eladásokban siralmas, de sokak által kipróbált játék a jó irány.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez elég érdekes összehasonlítás.
ennyi erővel, akkor egy low budget kategóriás cím is tönkre ver akármit, mivel "ingyenes" gamepassban.Én leszedtem a crackdown 3 -at, még nem indítottam el. Videók alapján tetszik.

-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem csodálkozom. Erre írtam pár napja, hogy a GP nagyon megváltoztathatja az ipart, ha jól csinálják akkor jó irányba (ez most még nem az szerintem 🙂).
-
l.skywalker
Topikgazda
A nagy Crackdown 3 síránkozásról ennyit:
Crackdown 3 was the most-played new game at launch, beating Far Cry New Dawn and Metro Exodus
GamePass is rocking baby.
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem Star Warsos limited kell! És ne csak skin legyen, legyen faszán 3d Star Wars a borítás! Dögöljek meg fizetnék érte + 20 vagy 30%-kal többet!
(meg velem együtt nagyon sokan)-> ha annó a 360 érában meg tudták R2D2 kiadásra csinálni, akkor ezt a generációt mé' hagyják ki?

Ráadásul egy olyan rajongó bázisról beszélünk, akik valószínű akkor is vennének a konzolból ha ne is konzolon játszanak. -
Zafir78
tag
Sziasztok!
A game pass-ban lévő két Metro játéknak érdemes esélyt adni, és ha igen melyik a jobb: a Last Light, vagy a 2033?
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem erről a Hulk jut eszembe. Túl zöld. Az xbox one halo 5 edition sokkal jobban bejön. Azt kilehet tenni egy mancave-be...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha lenne is ilyen egyszer, tuti árverésen kötne ki ez is, és több ezer dodóért menne el...

Pedig ez gyönyörű!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerelmes vagyok.
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A durva, hogy szerintem még azok se

-
l.skywalker
Topikgazda
Fan art by @XboxPope

-
törölt tag
válasz
nak0n
üzenetére
Rögzített main hand mellett 2. napon már elvertem bal kézzel 2db legerősebb ai-t starcraft 2-ben, de gta 5-tel is játszottam évekig "1" kézzel. Gyakorlatilag nem áll másból a játék, csak A pontból mész B pontba, így beszállás után kiakasztottam hajgumival a gáz ravaszt, és érkezéskor levettem. Értelemszerűen a ravasz kiakasztására kellett használni az akkor már csak részlegesen rögzített main hand-et, de nagyjából 1 kezes volt a játék.
Szóval nincs lehetetlen
-
nak0n
aktív tag
válasz
KardosAttila
üzenetére
Operált vállal otthon lenni 3 hónapot, amiből 6 hétig nem TUDSZ játszani, na az a szar. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 lemezes eladó!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7