Hirdetés
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
Döglött Róka #37982 üzenetére
Nem értem, hogy ez mennyiben segítene. Valami kép, vagy videó a műveletről?
-
törölt tag
Ez a Tomb Raider mikor lesz izgalmas? Vagy milyen játékmenetre lehet számítani? Abszolút nincs fogalmam róla miről szól a sztori, nem játszottam sose előző részeivel.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni ezt. Az lenne a kérdésem,hogy valaki esetleg használja e és a chathangokon kivül tudja a játékhangokat is kezelni vajon? [link] JA és a 3,5mm jack csatlakozó ugye csak a joy-on van? Tehát csak arra lehet csatlakoztatni? -
Trak
addikt
A Diablo 3 Reaper of Souls tartalmazza az eredeti Diablo 3-at és a Reaper of Souls kiegészítőt is, tehát elég csak a Reaper of Souls-t megvenned, azzal meglesz az alapjáték és a kiegészítő is.
Ha szereted a Diablo-t, akkor nagyon jó kis játék, mindenképpen érdemes megvenni. -
Blyan
félisten
Srácok van némi zavar, kéne egy kis segítség.
A Diablo 3 és a Diablo 3 Reaper of Souls két különböző játék?
Megéri mindkettő? -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan third-party kontrollert, amelyiknek hagyományos formájú D-Pad-je van?
Egyszerűen nem tudok verekedős játékokat játszani a gyári kontrollerrel.
A válaszokat előre is köszönöm. -
EmThor
addikt
-
melega
őstag
Én a Battlefield Hardlineval játszok ebben a hónapbon, következő félévben pedig lehet, hogy a Rise of Tomb Raiddel. Nekem a legújabb Xbox 360-om van. Érdekel valakit a két játék? Xbox 360-ra már csak az a két játék érdekel, meg a Mad Max
-
EmThor
addikt
Tőthető a combréder
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #37944 üzenetére
Én ugyan ilyen gamepadot vettem, hát fél évet bírt úgy, hogy folyamatosan javítani kellett... Elsőnek a ravasz adta meg magát majd mind a két analóg. (szerencsére volt egy eredeti Xbox donorom). Anyaghasználata se olyan... Gombok nyomáspontjáról nem is beszélve. Nem ajánlom!
-
mlinus
őstag
válasz
hackeeeee #37960 üzenetére
GOW: az normális hogy belassul a játék az átvezetőkben mert ott nem annyira fontos a framerate tartása. Ha a pre-renderelt videók szaggatnak, az viszont furcsa.
AC
F: egy 10 éves konzolról beszélünk
ennyit tud. én ps3-on játszottam, és ott ráadásul még a framerate is alacsonyabb volt.
-
propeee
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogyha beteszek egy DVD-t (eredeti, 2-es régió) a boxba(360), akkor azt írja, hogy nem megfelelő régiókód? Nem játssza le, oké után visszaugrik dash-re.
A box itthon vásárolt, nem flashelt, a játék lemezeket gond nélkül viszi. -
törölt tag
Vannak ezek a kis kártyák 2, 7 meg akárhány napos live trial kódok. Miért van ezeken érvényességi dátum? eddig 5-öt használtam fel, és ebből 4-et a lejáraton túl, de mégis működött
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sicilian #37930 üzenetére
Én csak a story miatt szereztem be. Majd még valamikor egyszer érkezik a Judgement is.
Ha már GoW, észrevettem azt, az 1-nél és a 3-nál is, hogy az "átvezető videók" mintha szaggatnának. A játék maga ok, minden más ok. Ez normális jelenség?
Az AC Blackflag-ban tényleg néhol ilyen csúnyák az árnyékok? Maga a játék egész jó, de néhol nagyon csúnyácska a grafika.
ui.: Jól néz ki a boxod! Egyik ismerősömnek GoW-os controllerje van.
-
majnz
tag
Lenne egy problémám, elhoztam az xboxom vinyóját barátnőmhöz. A dirt 3 nem akar elindulni, mindig kidob profil load failed hibával, fogtam egy külső hdd-t átmásoltam, majd az ő vinyóját visszatettem és rámásoltam, úgy sem jó, kitöröltem a mentésem de úgyse megy. Valaki valami tipp?
-
majnz
tag
Üdv! A letölthető assassin 2 magyar nyelvű lehet? Mert a 3 illetve 4 magyar, pedig nincs feltüntetve a leírásban.
-
Ispy
veterán
Nekem még jól áll
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #37952 üzenetére
nekem a bal löttyög , fel le lehet húzni , olyan mintha kiakarna esni
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Döglött Róka #37952 üzenetére
És szerencsére ez kb 700 forintból egyébként javítható, ha már nem garos a kontroller.
Két hónapja csináltam meg ismerősöm egyik gyári "széthajtott" kontrollerében (balos analóg kar csere). Csak egy jó JBC páka kell hozzá, meg ebay-ről alkatrész.
-
Ispy
veterán
válasz
Habib[HUN] #37949 üzenetére
A paypal a visszaküldés díját nem fogja megtéríteni...
-
Ispy
veterán
válasz
Én nem venném meg, mikor itthon is megkapod elég jó áron. De persze mindenki döntsön a saját pénztárcája szerint, lehet megveszed és jól jársz vele, de ha bármi gáz van, akkor bukód a pénzt, mert nem fogod egy 4k-s cuccért kifizetni a vissza postát.
A minőségéről nem tudok nyilatkozni, de az után gyártottak nagyon ritkán hozzák az eredeti minőséget.
-
szabacsik
őstag
válasz
Szerintem ez is utángyártott. Vettem egyszer de az eredetihez képest egy gagyi. Nem is tartós de asszonynak jó lesz
-
Habib[HUN]
senior tag
Üdv
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szeretnék 2 gamepadot venni. Nincsenek nagy igényeim, nem titok pc-n akarom őket használni. Viszont erre a célra még mindig az egyik legjobb és legtámogatottabb gamepad a box gamepadja. Hol találna az ember hozzáértőbb tanácsot, mint ebben a fórumban.
Nos elég nagy szórást látok hazai és a külhoni árakban. Kérdés, hogy megéri e ilyesmit külföldről rendelni?Mire kell figyelnem a rendeléskor? Eredeti, illetve után gyártott témában nem vagyok otthon. Ezt találtam, és elég csábítónak tűnik a dolog:
[link]Ha egy hozzáértő véleményezné, azért hálás lennék.
-
Ronam
addikt
válasz
sugarforce #37942 üzenetére
Nálam semmi gond vele, bejött rögtön, be is tudtam jelentkezni, és semmi hibát nem dobott.
-
sugarforce
addikt
Nálatok is lassú, meg hibákat dob ki az xbox oldala? vagy ez "megszokott"?
-
Lajki
tag
Sziasztok tegnap vegre megszereztem az advanced warfaret. Esetleg van olyan aki jatszik vele ?
-
Sicilian
addikt
Köszönöm ! Box-on alap a GoW, mint a Forza sorozat !
-
Ispy
veterán
válasz
sugarforce #37932 üzenetére
-
Ispy
veterán
Gears of War 2 750 pénz
Csak valamiért nem engedi megvenni
-
-
dilipok
veterán
válasz
Dinasti #37917 üzenetére
tehat minden mast problema nelkul le tudsz tolteni? Nem tul logikus amit mondasz, csak akkor tartanam elkepzelhetonek, ha a wot kliense teljesen mas szerverrol v protokollal jonne, de szerintem nem igy van. Ha pedig semmi masban nem kulonbozik egy masik atlagos letoltestol, akkor nem latom okat, hogy ez miert szakadozik. De lehet h en nem tudok valamirol.
-
szabacsik
őstag
ÚÚÚÚúúú köszi mindenkinek már teljesen berezeltem. Ez már elfogadható ár
-
adalbert1
veterán
válasz
szabacsik #37914 üzenetére
A konzolvilágban is 60k-tól kezdődnek az áraik (igaz állítólag valami akciójuk van pár napig).
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Próbálkozom ismét a problémámmal. World of Tanks..... Ledobál a live-ról már a letöltése alatt is. De csak a wot. Már kb 8 portot nyitottam meg a routeren ami elvileg gondot okozhatott. Valakinek nem volt hasonló gondja?
-
szabacsik
őstag
2éve 50K-ért vettem a slim-et 250es vinyóval. Most gondolkoztunk még egy vásárlásán erre
80Ezer? Van esély arra, hogy 50ért (nagyon max 60) találjak bontatlan slimet valahol?
-
negyven2
veterán
válasz
Studiossrác #37909 üzenetére
Állítólag úgy van, hogy 360-n márciusban ez a két játék lesz, áprilisban pedig 4 játék lesz 360-ra.
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
Döglött Róka #37903 üzenetére
Adsz egy elérhetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest