- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
A pupolását! belassúl helyenként a játék elég rendesen, meg a texturákat utólag tölti be! Meg eltünt szerintem a GTA érzés...oké fizika meg a grafika gyönyörű de hova tüntek a régi dolgok??
PL.:
CMR Dirt volt ahol belassúlt a második részben már javítva van sokkal jobban optimalizálták....
-
Mr.Grincs
veterán
Én bevállalom a konzolboltokat persze csak újat vennék. Sőt a PS3at is konzolboltban fogom megvenni, majd ha kimúl ez a boxom, akkor azt is. De ez a mostani zsír új
Megjött a zacskós kontrollerem az MS től Németországból, Frankfurtból.
Elemet is adtak hozzá valami no name lehet RAYOVAC. -
h_mate
tag
Hol vetted? illetve hol a legolcsóbb, ami értelmes garanciát is ad?
Én itt találtam a legolcsóbban.Erről a helyről van vmi negatív info? -
h_mate
tag
Hát a legfőbb érv a box mellett szerintem is a remek játék felhozatal és a sok jó exkluzív játék.A ps3-ra nem annyira jelennek meg jó exkluzív címek de ingyenes az online móka, a ps viszont még jó sokáig forgalomban marad, a box meg ki tudja meddig..
Sajnos a mindkettő nem fér beleTorry: PCm van ellenben már jó régi, de netezésre és kb 2007 végéig bezárólag játszásra is megfelel, mondjuk crysis-ra már bőven kevés.A gép belett ígérve, (még diák vagyok) de gondolom mint sokaknak másoknak nekem is az állandó hardver lemaradásokból lett elegem. Ugye mínimum két évente VGA csere és mondjuk 3 évente teljes gép csere kéne a legjobb játékok maximumon futtatásához.Ez nagy bukásból, és baszakodásból áll.Mondjuk a pc nem csak játékra jó..
Ígyhát akkor legyen konzol! Csakhogy nem igazán tudok választania ps és xbox között,de a Ti nagy bizakodásotok azért valamennyire segített.Talán a Jasperes boxok már megbízhatóbbak valamivel.Köszönet mindkettőtöknek!
-
szaszlaci
addikt
1.6.0-nál tart már. Hogy az újabb titkosításokat kivédjék (mert sem a játékok sem a ROM-ok nem egyformák) és mellette a LIVE!-ról való ban-t megpróbálják megelőzni. +1-2 okosság még.
De ez már kezd valóban a törésről szólni, szóval javaslom ne ezen a fórumon !
( Ha érdekel és nem csak hibát keresel a hozzászólásomban: Google! ) -
Gebriel
veterán
Ott már nyertem is amikor a jegyzőkönyvet megírták.
Persze akkor, ha tisztában van az ember a lehetőségeivel.
Hozzá teszem még egyszer, hogy csak akkor ha van lehetőség, de nem használod ki, hogy kipróbálod.
Más részt meg erre is jó ha az embernek van DAS jogvédelmi biztosítása. -
Csabee.
nagyúr
nah
kezd megtetszeni az xbox! most olvastam utána dolgoknak, gondoltam magamba hogy ő nekem nem kell hdd-s xbox, de most látom csak hogy sok játék ráment a hdd-re... így hát kell az is !
nekem tulajdonképp egy pro-ra lenne szükségem ugyebár!
amikor 3led hiba van akkor komplett készüléket adnak garanciába ? vagy ők forrasztgatják? -
don_peter
senior tag
Ami késik nem múlik külön csatlakoztatható kütyü meg egy programmal meg tudják oldani!
Egyébként a Box inkább játékra van kitalálva, kiélezve PS3-as kolegájával szemben.
Sony-ék azért rémentek erősen a felsőréteg luxus irántí vágyaik müszaki kielégítésére...
A box minden réteget elér... -
Csabee.
nagyúr
köszi, utánaolvastam a playtv- iránt is, hát hazánkban nem az igazi
tehát a ps3 nálam kiesett! tuti xbox a nyerő! már csak a kérdés az hogy mikor veszem meg..
olvastam hogy a 3led-es az garanciás dolog! az okés 1 év garancia , de az 1hsz-ba említik hogy a Microsoft 3év gart ad rá, ez mit jelentsen?
-
lvnt
őstag
Igazából most kifejezetten Csabee.-nak válaszoltam és ő már egy korábbi hsz-ben kifejtette, hogy nincs nagy TV-je, ezért nem tudná kihasználni a PS3 blu-ray olvasóját. Ebből gondoltam, hogy nem HD filmekre gondol, meg abból, hogy esküvői DVD-t hozott fel példának és ezek jellemzően nem HD felbontásban vannak felvéve.
Persze, aki ilyen filmeket néz annak muszáj azt használni, ha nem elég a gépe a HD-hoz. -
Csabee.
nagyúr
tudom hogy nincs másolt játék, viszontleglaább nem bannolnak ki!
amennyit én játsozm az az 1-2 játék ára belefér! illetve neten elég jó áron lehet már venni "hasnzáltan eredeti" játékokat!
Markoka1993: nem olyan drágák!
jah és már csak idő kérdése hogy lehessen flashelni
-
_ak_
addikt
Jól saccolod, elég lenne neki egy 150W-os táp is, csak gondolom az m$-nek van egy csomó 200W-os tápja raktáron és így azokat is kiszórják. A box áram felvétele meg nem a táptól függ, az maximum gyenge lehet hozzá.
Más. Valaki meg tudja nekem mondani, h Gotsent progi miért nem adja hozzá a kiválasztott feliratot a kimeneti fájlhoz? Egy felirat ráégetés is teljes újrakódolást igényelne?
Mediainfoval is megnéztem a fájlt és nincs felirat, csak az audio és a video sáv van meg, tehát rá kéne, h égesse a feliratot a videóra, mert nem teszi be mellé. -
Peat;)
veterán
Táp teljesítmény nem egyenlő a gép fogyasztásával. Van egy-két bejáratott tápgyártójuk, minek állítsák át a gépsort ahol a régit gyártják, ha nem éri meg költségszinten. Az meg csak jó ha a táp erősebb, mert stabilabban adja le akkor a dolgokat a konzol felé, amennyire én tudom.
Pc fronton is emlékszem amikor divatba jöttek az 500 wattos szörnyetegek és mindenki írta be a vga topikokba az első fagyás panasznál, hogy áá kevés a 350 meg 400w-os táp. Aztán a mai két vga-s, 4 magos, 3 hdd-s, 2 dvd-s cuccok ha esznek 350 körül összességében akkor lehet sokat mondtam.
-
bandiras2
senior tag
Lehet hogy van thermaltake, de a pénzbe kerül, és én nem vagyok hajlandó erre a szarra több pénzt kidobni. Már másodszor lett háromledes. Majd szépen beköltözik egy állótoronyba. Hameg még mindig melege lesz, akkor kap egy alutömbből fúrt secondary vizesblokkot, csak az még nincs kész
-
don_peter
senior tag
Dehogy!
Már lényegét vesztette ez a dolog mivel rendesen letorkoltak!
Szerintem aki akarja meg is érti a mondani valomat!
Te mondjuk biztosan tudod mert neked is volt PS3-ad...bwoay : Mondjuk igazán örülnék ha nem kezdenéd el egyesével boncolgatni a mondataimat!
Def26 : Meg kérdezték hogy melyik konzol a jobb illetve melyiket érdemes beszerezni. Erre írtam le a vélemyénemet melybe említést tettem arról hogy melyik konzol mekorra felbontást tud megjeleníteni. Nah erre csaptak le rendesen fórum társaim...Persze elkezdtem kutakodni és tényleg (igazuk volt) az újabb Box konzolok már képesek megjeleníteni a Full HD felbontást.
Ennyi a történet... -
don_peter
senior tag
Mind két fajtát probáltam de nem volt különbség viszi mindkettőt!
Én legalább is nem találkoztam még ilyen régió problémával...
A PS3 is szépen viszi és a box is eddig vitte gond nélkül teljesen független attól hogy amerikai vagy japán játékot tettem bele.
Azért mondom mert szóktam ebay-ről vásárolni játékokat! -
Sickboy25
addikt
135$ - de sajna még messze a győzelem(ez pk-val együtt van már)
Microsoft Xbox 360 Pro Game console
rechargeable battery and charger and extra controller
Technical Details: 20 gb hdd
2 Ghz IBM processor (made up of three core processors), aswell as a graphics chip clocked at 500 Mhz, specially designed for theconsole by ATI
This console with resolutions going up to 720p/1080i
It comes with a 12x DVD player that offers 16:9 formats and a 32-bit(256-channel)
Sound with a main bandwidth of 22 -
30z.Samu
félisten
-
Gebriel
veterán
Na a GTA IV-en én is gondolkodtam a pc-n való a modolás miatt, de azért nem veszek külön gépet.
Pedig jó lenne
Creed-nél 10 perc alatt még a bevezetőnek sincs vége, adhatnál kicsit több esélyt neki. Jó kis game. Le kell venni az össze HUD-ot úgy az izgalmas
40" Samsung HD Ready-n -
-
XuChi
addikt
Hát sajnos ja. De ezt megoldom azzal hogy építek egy barebone gépet occóért.
Ja egy érdekes adat
: A gépem egy 4gb-s mkv filmből az any dvd nevű progival xbox360-nak is emészhető wmv-t 10 óra alatt tudott előállítani. Ennél már egy e1400 celeron is 5x gyorsabb
ha nem 10x
.
-
XuChi
addikt
Nen olyan jó rajta a linux? Tehát értem ez alatt hogy a c400-as laptopomon kinlódok mert nincs asztali gépem. És a net is alig alig megy rajta. Ezt a gépet sem tudná kiváltani???
Meg tetszettek a ps3 öttletes dolgai. Tetszik a bd. A könnyen csereberélhető hdd, home. Ezzekről vélemények?
-
XuChi
addikt
Megoldottam. Kimaxoltam minden skill-t. Még azt is amit nem használtam
.
Hát az ajtó utáni dolgot poénból beválaltam
LoL. Mondom ezért küzdöttem eddig?
Na meg a vizköpők ajándéka ehhh. Mondom ezt is csak az archivment-ért érte meg kiszenvedni.
Amúgy fable 1-ben a legjobb poén az 5 foglalatos palacsintasütő és a csirkesapja volt. Itt nem sok poén volt. Itt valahogy nem kacagtam annyira.
A Fable 1 nekem jobban tetszett. Azt 4x végigtoltam. De ezt már többet nem rakom a gépbe az is tuti. Holnap be is cserélem valamire. Kitoltam mindent láttam. De kevés volt. Elfogytak a jó öttleteik. Már az archivmenteket sincs kedvem kivadászni. 29-et megcsináltam.
Démon Kapuból 2 van még. De azok sem érdekelnek túlzottan
Amúgy nincs kedvem tovább keresgélni a kulcsokat. A kastélyban lévő 50 kulcsols ládában mi van?
-
30z.Samu
félisten
-
7600 GS
addikt
Köszi a segítséget!
Egyébként csak azért kérdezősködök ennyire, mert még a nyári szünetben be szeretném szerezni a gépet, mert nagyszüleimhez megyünk 2 napra. És papámna egy 94cm-es Panasonic Full HD LCD-je van.
Gondolom nem szorul magyarázatra.
A Jasperes alaplap a legmegbízhatóbb?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest