- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs #44835 üzenetére
Nekem pont fekete kellett, a fehér valahogy nem jön be...
Amúgy nem rossz, bár +5ért forza3 (plusz egyéb szolgáltatás
) már akkor inkább
bwoay: na ez a másik, aki mint bútordarab vásárolja a dolgait, tehát hogy ki is nézzen valahogy a szoba, annak számít, hogy néz ki. Még fehérben sem mindegy, ott van-e a króm csík, vagy csak olyan gagyiműanyag fílingje van a boxnak... (bocs az érintettektől de ez volt a benyomásom vásárlás előtt)
nem teljesen ide vág, de pl anno fizettem volna még 6-7ezret pioneer dvd íróért, ha a zacsis csúnya helyett tudtam volna szerezni itthon japán verziót... Pedig az író maga volt 7ezer... -
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #44832 üzenetére
Max. 2X 16 gigát lehet rádugni! De ez már párszor elhangzott itt.
gamer365
"Az április hatodikán érkező frissítés lehetővé teszi majd, hogy USB flash drive-ra, vagy külső merevlemezre helyezzük át profiljainkat, mentéseinket, demóinkat, és mindenféle egyéb tartalmainkat. Legfeljebb 16 GB-os háttértárral rendelkező eszközöket használhatunk, méghozzá egyszerre legfeljebb két darabot, az Xbox 360 menüjében pedig beállíthatjuk, hogy a rendelkezésre álló helyből mennyit szeretnénk majd használni konzolunkkal." -
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #44699 üzenetére
shiftért egy fillért nem adnék....köze nincs az nfs szériához..akár toca következő része is lehetne....vagy grid...miért kell mindent bonyolítani? miért nem csinálnak egy nfs2 remaket? olyan siker lenne mint a rosseb. durva graf, havas, erdős, városi pályák....jó verdák...kis tuningolás belefér, de nem kell underground mélységű...
-
FefeeX
veterán
válasz
Mr.Grincs #44661 üzenetére
Nálam ha GTA akkor a klasszikus GTA a nyerő. Az első
A harmadiktól elkezdve valahogy nem jöttek be, mármint a kiegekkel együtt, a negyediket még nem láttam, csak hallottam róla, de mivel a konfigom a csúcstól azért messze volt, mikor vettem akkor is, és a csúcskonfigokon is szakadozott, konzolom pedig csak pár hete van, így nem próbáltam eddig
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr.Grincs #44565 üzenetére
Ááá, én egyik GTA-t se pörgettem ki teljesen, az ilyen gyűjtögetős dolgokat meguntam elég hamar...
Az achivementekkel is úgy vagyok, hogy jó poén ha adja a gép, de hogy azért játszak még x órát mikor már unom a játékot hogy meglegyen egy achivement az biztos nem lesz.
A Fable 2-ben van két jó achivement, majd nézd meg őket: The Bigamist, The Swinger... -
b.bone
senior tag
válasz
Mr.Grincs #44592 üzenetére
Tegnap délután hatkor aktiváltam. Ma reggel még mindig semmi. Ami furcsa, hogy tulajdonképpen elfogadta a kódot. Ki is írta, hogy sikeres redeem vagy ilyesmi és mégsem kaptam meg a hónapjaimat...
Aztán most reggel nézem a kártyát. Kapartam rajta mégegyet ééééés. Két kód van rajta!!
epic phail -
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #44561 üzenetére
Nah a konzolszervíz-ről még nem hallotam. Örülök, h felhoztad őket és megtudtam nézni az árakat. Így nekem innen kedvezőbb is lenne a Forza3-as Super Elite PACK!
Holnap ha megvetted leírnád, h minden rendben zajlott-e? Mert eddig csak nagyobb áruházakban vettem mind a 3 boxom. És megmondom összintén félek az ilyen kis boltoktól.
-
adalbert1
veterán
válasz
Mr.Grincs #44558 üzenetére
Én zsír új GTA IV-et kaptam onnan, mondjuk a classics kiadást...
Nem lehet, hogy te preownedet vettél véletlen?Nekem se a GTA IV, se a Fight Night Round 4 nem esett ki a helyéről a tokban, mindkettő új volt.
A Fight Night 4 viszont nem lett olyan jó, mint az elődje... Mondjuk még csak Tyson-nal vertem szét párszor Lewis-t, behatóbban még nem ismerkedtem a game-mel...
Ami tetszik : jobb grafika, egyszerűbb kezelhetősége (itt a right stickes ütésekre gondolok)...
A GTA IV-gyel még csak keveset játszottam, de kb. a legjobb résznek igérkezik (habár a Vice City hangulatát még nem múlta felül...
). Ennek ellenére azért várom azt is hogy legyen egy elég erős PC-m majd hozzá a későbbiekben...
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Grincs #44493 üzenetére
emiatt nem buksz semmit, ez nem warez. hozzá sem kell nyúlnod a géphez, a gari sem vész el mivel nem kell megbontani a gépet, csak ha bele akarod szerelni. mondjuk nekem még a 120 gigás winyó is felesleges, összesen nincs annyi játékom, nemhogy amikkel játszok is
60-as kéne nekem, de az meg ritka és drága is
asszem veszek egy 20 gigásat, arra talán lesz pénzem, úgyis csak battlefield megy, az meg ráfér
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #44371 üzenetére
Nekem 1 játéknál esett ki a lemez, de nem volt karcos. Nincs olyan durva műanyagból a tok, mint az egyes piaci szarok. Változó, hogy hány játék haladja meg az 1 kg -ot. Volt már amikor 3db -ot már nem engedett. Ebben azért benne volt a Halo 3 fémdobozos kiadása ami jóval nehezebb mint egy normál játék.
Szvsz olyan 3 játék amit még elküldenek. (régebben rendeltem egyszerre 5 db ps2 játékot, de azokat érdekes módon engedte.) -
MeszarosB.
tag
válasz
Mr.Grincs #44333 üzenetére
El.Meg már régebben is linkeltétek másnak.Nem is akarok utángyártottat venni,csak az érdekel,hogy ha vaterán vennék egy ilyet személyes átvétellel,el tudnám-e dönteni,hogy eredeti-e (felbontás,stb.).Ha nem az,akkor baszódjon meg vele,ha az,akkor számlával a Májkrémszoft beveszi,szóval az sem baj,ha a tengerentúlról jött.
Persze ha ezt nem lehet így eldönteni,akkor marad a konzolvilág a 19k-s 60-asaival.
-
-
Sakab
senior tag
válasz
Mr.Grincs #44312 üzenetére
Hm meggyőztél akkor nem gányolok
de azt még mindig nem értem h egy arcad 250es vinyoval és egy 120as gyári elit között mi a különbség?warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet.
Meghibásodási arányról tudtok vmit? mert most ahogy nézegettem használtan arcad falcon 25től már van, viszont jasper 39től bontatlan. 1iknél 3let másiknál E74. Vagy kiderült már h mien technikával lehet kivédeni ezeket a hibákat? gondolok itt plusz hűtésre meg ilyenek. -
-
tiv83us
veterán
válasz
Mr.Grincs #44196 üzenetére
Ohhh, nem tokoltem vele, bevittem a rosszat egy helyi GameStop-ba es adtak egy ujat az uzletben. Mondtak, hogy majd visszakuldik a MS-nak. Ja meg kaptam egy uttal 20% kedvezmenyt egy barmilyen new release jatekra.
/Ez volt a bolt, ahova haromszor vittem vissza a GH: WT guitar controlleremet, mert egyszer le, egyszer fel, utana meg mar se le, se fel nem pengetett/. -
tiv83us
veterán
-
kutyman
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #43828 üzenetére
Nem, csak feldobtam a témát.
Én úgy gondolom, hogy csak nem b@sznak ki velünk, végül is innen tudták lemérni, hogy mennyien is vagyunk Magyarok Xbox Live -on. Biztos vagyok benne, hogy készült valamiféle felmérés, mert a legutóbbi nagy bannhullám után kezdtek el csepegtetni infókat a honosított xbox live -ról.
Gabi: Jah, valszeg meglesz.
Némmá', addikt lettem. Az nem valami 5000 hsz. -nél van?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #43688 üzenetére
Sok értelme nincsen olyan magas áron adni egy kieget, aminek az egyetlen dolga a játékvásárlások számát megemelni.
A Natal feladata bevallottan az, hogy meghódítson olyan casual rétegeket is, amikre eredetileg a Nintendo is épített a Wii-vel.
Szóval kétlem, hogy 20K-nál drágább lesz - illetve majd kiderül, hogy milyen pack-ben jön ki (pl. Natal + játék)
-
Xirtam
veterán
válasz
Mr.Grincs #43690 üzenetére
Mr.Grincs örülök, hogy tudsz olvasni!
Elöbb írtam le hogy 9 ezer ft lesz kb.! Legalábbis az egyik ellemző aki nagy hírnévvel bír ennyit spekulált!
Más:
A fejlesztővel folytatott partnerkapcsolatról Bernie Ecclestone, a Formula One Management Limited elnöke elmondta: "A Codemastersnek nagy múltja van a versenyszimulátorokban létrehozásában és hírnevük minden felett áll. Szorosan együtt dolgozunk a Formula-1-es játék elkészítésében és nagyon lenyűgözött minket, amit eddig láttunk a munkájuk eredményeiből."
Rod Cousens, a Codemasters vezérigazgatója így nyilatkozott: "A Formula-1 az autósportok csúcsa, ezért olyan játékot szeretnénk elkészíteni, amely visszaadja a szenvedélyt, varázslatot és vidámságot, melyet a rajongók megérdemelnek. Az F1 2009-cel már valami elkezdődött a Codemastersnél és 2010 tavaszán jön az újabb változat."
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Grincs #43680 üzenetére
Szvsz olyan 20k körül lesz.
Morden24:
Lehet, hogy ezért nem lesz benne processzor. Vagyis, a költségcsökkentés miatt nem lesz benne.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest