- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44259 üzenetére
Erre gondoltam hirtelen. Ennyit megérne neked. 20Gb os vinyó irreálisan drága és kevés hellyel rendelkezik 2 játék elfér rajta. Akad belőle a PH-n. De 6K nál többet nem szabad adni ért. A 60Gb os újonnan 14K boltban. Én anno 13 ért adtam el a 60asamat. Ezt is szintén ritka találni. A 120 as újonnan 18-20K gyári annyiért jó lenne, ha Liveoznál.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
dobost #44256 üzenetére
Lehet házilag gyártani vinyót. Ha azt akarod hogy 3,5 ös vinyóal menejn akkor tápot neked kell csinálnod+sata kábel amúgy noti vinyó szükséges hozzá, abból sem mindegy hogy milyen kell. WD noti vinyó kell hozzá, olyan mint a gyári. Meg igen nehéz beszerezni azt a fajta notivincsit. De szerintem ne kínlódj vele mert a PH-n is van egy 250 GB os kerettel együtt 19K ért. Nem eredeti de elvileg ugyanúgy megy de én mégsem bízom az ilyenben főleg ha LIVE on is akarod használni, ha csak offline ra akkor viszont jó.
Állítólag az MS nem nagyon szereti ha valaki házilag mókolt vinyókkal LIVEozik. Akár BAN is jár érte de nem fix. Én mindenesetre LIVEra nem használnám.
Ha mégis akarsz vele szórakozni akkor kb 12K az a notivinyó plusz a keret hozzá.+ kb fél óra szoftveres töcskölés.
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest