- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #95769 üzenetére
A TC erősen anima power függő. Ha szarokat kapsz szenvedni fogsz, ha jókat, akkor könnyű.
A 201 nem túl acélos, mindegy mit ír.
Igazából még a magasabb szintek a könnyebbek, mert mire odaérsz gyakorlatilag megkapsz mindent.
Próbáld meg egy társsal, mi ketten csináltuk egy sámánnal, aki ha megkapta a perma elementalt, onnantól olyan volt mintha 3-an lennénk. -
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #95614 üzenetére
Egyáltalán nem.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #95614 üzenetére
Nem.
Én csak LFR-t megyek ha megyek.
Dps-el 20-30 perc kb,híler gyors.
Tank passz.
Az már nem nekem való.
Unalomból dk-val dh-val huntival duduval raideltem.
Volt hogy kb félórás karival. -
Plata
félisten
válasz
Triathlete #88839 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #88839 üzenetére
Légióban?
A rugó kap a rugó class halban egy itemet ami pénzé alakítja az itemeket.
Valódi pénzre tudod cserélni.
Van heti küldi,hogy vigyél 10k lóvét amiért kapsz 5000 aranyat.
De vehetsz belőle itemeket is.Van egy vendor aki árul ezt azt.
Csak este leszek gépközelben így most fejből nem jut eszembe sem az item neve sem az hogy milyen pénzé alakítja.
De nagyon jó móka légióban zsebelni,mythic instában sok ezer értékű cuccokat lehet zsebelni. -
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #88834 üzenetére
Csak azokat, amiket megszereztél. Mindet meg lehet most is, kivéve a Mage Towerest és annak 4 színét.
-
warcat
veterán
válasz
Triathlete #88702 üzenetére
Kevesebb mint 50, hacsak nem tol több fiókot egyszerre emiatt
De nincs ezen mit szégyenkezni, nekem 25+ van 110 vagy felette, természetesen nem játszok ennyivel, összejöttek az évek során és rettentő egyszerű 110-ig felrántani ha korábban elvitted már őket legalább WoD tartalomig, és a szakma slotok miatt meg is éri.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #88702 üzenetére
Nem merem meg mondani.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Triathlete #80801 üzenetére
Ami rogue specific azt nem. Ha van ami csak leather pl waist azt igen.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Triathlete #80801 üzenetére
úgy gondoltam
szettre amúgy sem dobná ki pl, különböző a két tmog, hiába 13-as, másak.. vagy nem tudom.
lényegében: egyesével sem tudom kiválasztani, nemhogy szettként. meg megvettem a 13-as szettet lockra, attól még pl. magere nem oldódott fel.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Triathlete #80799 üzenetére
nem hiszem. én pl magenél nem látom a 13-as lock szettet.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Triathlete #80723 üzenetére
Úgy lehet hogy vannak helyek ahol Free For All van szóval mindenki mindenki ellen!!! De ezek csak az 500 honoros küldínél van így azt hiszem de biztos kijavít valaki ha nem így van.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Triathlete #80598 üzenetére
Legionben első felében az volt a mainem. Nem rossz, a double jump hiányzik az összes többi kasztról, viszont nekem hosszú távon unalmas a dps spece, és BfA-ban semmi változás nem érkezik hozzá, szóval nem is várható, hogy ez változna.
malacka87:
Minden tank papír lett Legionhöz képest. Viszont macitank hp regenjét megváltoztatták most már max hp fix %-át tölti vissza, és így solozásra nagyon erős lett, mert sebzéstől függetlenül tölt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Triathlete #80543 üzenetére
DH gyakorlatilag változatlan Legionhöz képest.
-
Reinu
tag
válasz
Triathlete #79844 üzenetére
Komolyan kérdeztem, mert akkor lehet én nem értek valamit. Ha tegyük fel nagy clusterfuck raidben beesik 30 alá az fps-em a VGA 100% teljesítményen max órajelen megy, a cpu pedig 50/%-on megy mind a négy szálon, akkor én úgy értelmezem, hogy abban még van tartalék.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Triathlete #79792 üzenetére
o,oo1
Azert WoW token arabol is felelmetes,mert 14 token = 5 milla
haaaat a Blizz elkezdett penzt farmolni
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #79792 üzenetére
Semmilyenben.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Triathlete #79722 üzenetére
Akkor bocsánat, nem figyeltem mikor olvastam.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Triathlete #79719 üzenetére
Totál felesleges addon, igaza van. Használd a Wowheadet.
Az első kommentben leírják, hogy ha mission-ön van Korvas akkor nem tudod felvenni.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Triathlete #79719 üzenetére
Amit írtam kipróbáltad?
-
törölt tag
válasz
Triathlete #79717 üzenetére
Ja, biztos van belőle valami próbaverzió, de havi 8 dollárnál kezdődik ez az addon.
Amúgy sem tudom, hogy mikor lett annyira borzasztó nehéz a WoW, hogy már a sima questeléshez is külön addon kell ami megmondja, hogy mit kell csinálni.
-
törölt tag
válasz
Triathlete #79715 üzenetére
Gondolom nem véletlen, hogy ez előtt még nem láttam senkit aki ezt az addont használná.
Régebben ment a promó, hogy milyen jó, de nem gondoltam hogy valaki bedől...Értelmetlen, bugos és még fizetni is kell érte...
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Triathlete #79712 üzenetére
Használd a rugólátó csodaspelt
az alsó szinten.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Triathlete #79712 üzenetére
Próbáltad, hogy elteleportálsz a Class Hallból, abandonolod a questet, majd visszamész és felveszed újra?
-
citkar
addikt
válasz
Triathlete #79688 üzenetére
megpróbálom elérni őket
Néztem, van lehetőség guild keresésre, ilyen olyan dolgok bejelölése után, de név szerint nem lehet egy guildre rákeresni s úgy kapcsolatba lépni vele?
(#79687) lakisoft :
Sok végül is nem kell, hátha belefutok néhány jó arcba
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #79549 üzenetére
3 kicsi kell, nem Greater.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #79549 üzenetére
Nem greaterből kell a 3, nem? Sima invasion.
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #79483 üzenetére
Nem. Ha úgy lenne ahogy írod, akkor mindenki platessel farmolna, hiszen az mindent felvehet, míg pl a clothos csak clothot, nekik nehezebben jönne a transmog gear.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Triathlete #79453 üzenetére
Őket hívják úgy h boosterek
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #79153 üzenetére
De tényleg, múltkor kipróbáltam warrival (953-ban van), Garothi Worldbreakeren nem mozdultam egy centit sem, amikor hátra kell futni - a fele hp-m ment le csak kb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #79147 üzenetére
Mythicben sokkal több a mozgást igénylő játékmechanika, ez egyes kasztokat jobban, másokat kevésbé (pl. a BM huntert szinte semennyire sem) érint. LFR-ben csak állsz és lősz, 940-es ilvl-lel csak szándékosan lehet meghalni ott.
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #79109 üzenetére
Asszem inkább TukUI.
-
Padlás
senior tag
válasz
Triathlete #79103 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy rossz tapasztalatom volt a ragnás magyarokkal.
De fejtsétek már ki a véleményeteket arról, hogy mennyire van rendben az, hogy beinvelnek valahova és egy random arc első privát üzenete felém egy kellemes k*rva any*d...
Másrészről próbáljatok már meg idézni tőlem, ahol azt találtam írni, hogy a magyar community általánosságban, Healbacsit idézve, "retardált". Esetleg világosítsatok fel, hogy a magyar community egyenlő a ragna hordában játszó magyarokkal. Ez eléggé diszkriminatívnak tűnik már csak az alliban játszó magyarokkal szemben is.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78567 üzenetére
Szerintem 110-es szinten te nem nagyon tudsz állandóan láthatatlan lenni instában.
Tudom milyen volt régen a sub rugó,ahhoz képest lószar a mostani.Bc idején valamiért én leálltam pvp-zni,hogy miért nem tudom,de azt tudom hogy akkoriban meg Lk-ban volt sub rugóm,outlandon rengeteget szekáltam a papír ruhás népeket.Valahogy azóta sem érdekel a pvp előtte sem nagyon,de akkoriban volt sub rugóm és arra emlékszem hogy folyton a hordás warlockokat boldogítottam.Az volt a második karim aki eljutott BC-be is.
Régi szép emlékek miatt 110-en én váltottam is subra hogy hú majd talán 110-es szinten pöpec lesz és nem olyan szánalom mint szintezés közben,hááát nem,nem jön be.Rugót elég erősen kiherélték az elmúlt kiegek alatt,a régi kedves skillek meg dolgai mind mentek a kukába,nekem talán ez a leges leg furább a legion WoW-ban,annak idején nem fértek ki a skillek meg aspectek totemek meg a franc tudja mik a skillbarokra,kellett hozzá totem vagy aspect bar,most amit használsz skill kb 2 skill baron elfér,némelyik kasztnál az 1 is sok.
Nekem azért is van minden féle hülyeség kirakva skill barra mert hiányzik a régi káosz nagyon. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #78567 üzenetére
Instában úgyse nagyon lopakodsz, szóval legfeljebb oda mész outlaw-n, kintrer meg visszaváltasz subra.
Az id reset pedig az, amikor a raid resetelődik (szerda reggel 9-kor), tehát a múlt héten megölt bossok újra bent lesznek.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Triathlete #78560 üzenetére
Igen. Torvenyszeru, es vanilla ota ajtszom es batran kimerem jelenteni hogy vannak classok amik low szinten low dps-t tolnak es hasznalhatatlan.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78557 üzenetére
Kis szinten a sub nem jó csöppet sem,outlaw-al jól el lehet baromkodni 98-ig.
Onnan meg mehet sub ha azt akarod,bár nekem egyáltalán nem jött be.
Max szinten instában a sub nagyon nem jött át,outlaw egész jó assasin is.Most épp assasin. -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Triathlete #78557 üzenetére
lvl50-en nem csoda hogy uber szar a rugo dps-e
-
Lirion
addikt
válasz
Triathlete #78551 üzenetére
Ahhoz, hogy dungeonben jó dps-ed legyen, kell legalább a vállas legendary és vmilyen aoe trinket (legjobb a tos-sisterstől az umbral glaive), és set bónusz is sokat tud segíteni. Minél rövidebb a harc, annál jobb lesz a sub rugo dps-e, viszont az ellenkezője is igaz, tehát minél tovább tart egy harc, a sub annál jobban lecsúszik, de ez inkább mythic raideken lehet gond. De vállas és jó trinket nélkül szar lesz a dps, ez egy ilyen spec...
-
Healbacsi
őstag
válasz
Triathlete #78551 üzenetére
A geared valszeg eleg alacsony lehet, mert mythic es m+ instakban a subos rugok nagyon durva damage-t tudnak kitolni. Elkepzelheto, hogy set bonus, illetve trinketek is kellenek hozza, de akikkel en eddig talalkoztam azok akar be is tudtak volna solozni egy sima mythic instat.
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #78486 üzenetére
Ragnaros. Bár pvp szerver, de akkora horda fölénnyel, hogy gyakorlatilag pve.
-
Roland861010
veterán
válasz
Triathlete #78414 üzenetére
Nem tudtam 7.3-ban át állni MM-re fele akkora dpsem volt raideken vele .
Hc ToSt is ütöttem anno. -
Peetey91
senior tag
válasz
Triathlete #78380 üzenetére
Ebből is látszik, hogy mi lesz ha megjelenik az official Vanilla. Elszoktak már ettől az emberek.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78347 üzenetére
Nem jár több xp,startholmeban ló fing xp járt trash mobokért,első bossig nem jutottam el,a hílnek mindig elfogyott manája és le kellett ülni,de nem volt nála,pia,szerencsére mage csinált neki,tank meg a kis csontikat bírta de jött egy behemót úgy megfeküdt mint a huzat.A kis csontikat egy hete még csapatostul megettem tank karival,most a csapat nem csap le 1-et egyszerre.Egy hete még az volt a para hogy tank karival lassan tudtam futni a csapat után,most dps-el ha elmék főzni egy kávét akkor is ugyanott lesz a csapat csak közben meghal 10 trash mob.
Vagy a csapat.
Tanarisban meg összerántottam három óriást,hogy majd lecsapom,jah tipli mert lecsapnak a francba.
Eddig úgy küldiztem hogy csapatot összes ugrasztottam és mehetett aoe sebzés,most már át kell szokni az 1-2 mobra.Lehet hogy hosszútávon jó lesz,de egyenlőre nagyon vacak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #78277 üzenetére
Igazából ez egy nagyon régi motor, szerintem minden nyűgje-baja erre vezethető vissza. Gondoljunk bele, valami 15-16 éves lehet.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Triathlete #78275 üzenetére
Az az athlon II-es már sajnos nem mai csirke szinte biztos, hogy az a szűk keresztmetszet.
-
pckownz
őstag
válasz
Triathlete #78267 üzenetére
US Patch ? Ha jol lattam, most joval hosszabb lesz a scheduled maintenance. Kb fel oraja kezdotott PST szerint, nem tudom, hogy ez EU-t mennyire erintheti.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78223 üzenetére
Nekem az szembetűnő hogy ha arathoron allyzol akkor trade cset is tele van azzal hogy egymást szidják.
Az este is 11 és fél 1 közt nem ment más csak cigányozás meg anyázás.
Na jó volt aki el is adott volna,volt aki klánt keresett,de közbe ment magyarul a cirkusz. -
Whysperer
addikt
válasz
Triathlete #78159 üzenetére
Értem azt htitem ez a probléma ,de valami olyatmi mondtak ,hogy
valami ez a baj:
"" van ilyen gaming app valami szarság nem tudom mihez" Ezt írták. Én krédeztem ,hogy az az Xboxos?. Erre Ők "nem xbos, valami msi gaming app meg lan manager" Na ezeket ,hog ytudom letörölni vagy eltakarítani? Ebben tudna nekem valaki interaktívan segíteni ,hogy meg is találjam? Légyszi"
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #78054 üzenetére
930 fölötti cuccok szerezhetők az alábbi helyekről:
1. Antorus raid (normalon alapból 930, ugye lehet warforged és titanforged is).
2. Mythic+ insták, ha jól számolom, +13-on ad 930-ast, a heti láda szerdán pedig akkor, ha minimum +9-est csináltál meg.
3. Greater invasion point, hetente egyszer, 930+-t ad.
4. Mythic Tomb of Sargeras raid alapból 930, de ez gondolom nem játszik.
Legendary meg eshet insta,raid és world bossokból; a napi 4 world quest után járó ládából; ha esetleg exalted vagy valamelyik zónával és +10000 reput szedtél össze, az onnan járó ládából; Blingtron 6000-ből, rare mobokból, kincsesládákból, inváziós pontok bossaiból, pvp-ből, meg a heti mythic+ ládából. Lehet, hogy kihagytam valamit.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78054 üzenetére
Wq láda,heti küldi,greater invázió.
Én eddig legendaryt csak WQ ládából vagy invázióból kaptam.
Ha jól emlékszem,kicsit sok karim van már. -
Plata
félisten
válasz
Triathlete #78023 üzenetére
Nekem is kellett a repu hozzá.De én régen csináltam már.
Viszont nem tudom a class mount-ot megszerezni még mindig olyan rohadt nagy meló mint rég?
Druid annyira tetszik,de nincs hozzá hangulatom hogy ki farmoljam azt a rengeteg sületlenséget amit régen kért. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Triathlete #77931 üzenetére
Ha amúgy szereted a hordát, szerintem inkább várd meg amíg PvP realmen is kapcsolható lesz a PvP (legkésőbb kieg, de gyanítom már 7.3.5-el behozzák), aztán költözz át Ragnára.
-
Mattb
senior tag
válasz
Triathlete #77914 üzenetére
Még a wari az ami tetszik, azzal játszottam (nem tudom hogy itt szabad e szót ejteni róla. egy másik helyen
)
De nagyon nem tetszik a prot. Arms és fury annál inkább. Viszont Prottal tudtam haladni, itt amit az előbb is írtak, DH-ba szinte azonnal hívott. -
Plata
félisten
válasz
Triathlete #77911 üzenetére
Hát pedig soká hív be,druidámat húznám,de van hogy 10-15 küldit letolok mire behív dungi finder,igaz dps druida.Tank monk-ot olyan 5-10 perc alatt behívja.Van hogy hamarabb is.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Triathlete #77864 üzenetére
En mas velemenyen vagyok mint a kollega. Szerintem a relic az elso, majd johet a gear upgrade. Itt jon ki, hogy ki milyen utemben fejleszti a karaktert.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Triathlete #77864 üzenetére
Az artifact relic attól függ, hogy mit ad. Ha valami BiS dolgot ad, akkor az számít és nem az ilvl. Amúgy armorral többet érsz.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #77851 üzenetére
Nézd az affli locknál lazább valamit még nem pipáltam,Legion alatt 13 karit húztam fel 110-re.A lock az vicc volt.De 7.2-vel nerfelték,de még így is erős,az lesz majd a gond vele csak,hogy a térképen túl kevés lesz a célpont neki.
Legion-ban úgy fejlődtem hogy 20-30 rosszarcot összehúztam oszt bumm,majd mentem tovább,újra összehúzni egy rakás mocskot és közébük.
Sajna a 7.2 patch át variálta a talentjait.A két legerősebb talentet egy szintre rakták.Show of the seeds és a Phantom singularity egy szintre került,így már nem lehet együtt használni őket.
De még most így is nagyon erős.
DH nem annyira jött be.Van kettő 110-es.
Frost mage most 83.
Fire mage az 110 és nagyon szeretem.
Pap.jaj csak azt ne még egyszer.
Warri egynek elmegy.Nekem 110 arms van.
Paladin dettó.Abból meg 110 retri. -
Healbacsi
őstag
válasz
Triathlete #77811 üzenetére
Annyival egeszitem meg ki a korabban elhangzottakat, hogy sokan elfejeltik az arenat. 2v2, 3v3 is 915+ itemet ad.. mindossze 1500 honort kell szerezni bracketenkent, meg nyerni sem kell.. pvp-ben nem szamit annyit az ilvl sem, egyedul a honor talentek meglete. De sok hasonlo gearelodo alt van a keresoben.
-
Plata
félisten
válasz
Válaszolni akartam neked de aztán láttam hordás vagy így úgy döntöttem mégsem.
Na jó csak ökörködök.
Bocs eddig nagyon nem értem rá.1.880-as cuccot bárhol kapsz broken isles-en,wq egyéb dologért,a Wq ládákban legendary vagyis 1kilvl cucc is esik.Minden héten van egy wq boss broken isles-en és broken shore-on,üsd le,de vigyél seal of the broken fate-et.
Arguson invázió és greater.Utóbbira szintén jó a seal of the broken mi a szösz.
2.Arguson a sztoriban ha unlockolod az argus wq-t ott eshet jobb cucc,arguson kapsz Veiled Argunite nevü cuccot,650-ért egy minimum 910-es szabadon választott cuccot kapsz.
3.Eleinte nem is jár semmi jó majd csak a harmadik kontinensnél.
4.Mythic raidet találsz rengeteget raid finderben.
5.Elvileg hetente egyszer lootolhatod úgy tudom.De én nem jártam még ott.lusta vagyok hozzá.
6.Egyszer kétszer nekem is megesik hogy belassul 40-50 főnél. -
Plata
félisten
válasz
Heti küldetés ha instás akkor 930+ itemet ad.
Broken isles-en a boss-ok 900-1000 ilvl cuccot is dobhatnak.
Arguson 650 izé mizé nem jut eszembe mi a ragyáért kapsz 1 szabadon választott 910+ itemet.
Az argus invázió 880+ itemet ad vagy a greater invázió akár 1000 ilvl.
Bocs nem jut eszembe a cucc neve,de talán veiled argunite,nem vagyok játékban épp grillezett sajtot készítek. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Triathlete #77782 üzenetére
Jövő héten újra timewalking lesz, pár óra alatt meglehet a 880as gear.
-
Viktor77
titán
válasz
Csináld Broken Shore-t meg az inváziókat, Nethershardból 880-as geart vehetsz ki (esik is random). Meg a heti questeket megpróbálhatod megcsinálni Arguson (3 kis invázió pl, az nem nehéz, ha nem csinálsz semmit, akkor is megvan, megcsináálják a többiek), azért meg 910-es (minimum) geart vehetsz ki.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jól, ahogy Plata is mondja, kb 880 alatt ne is nagyon próbálkozz Argusszal.
-
Plata
félisten
válasz
Nem akarok hülyeséget mondani de még a 880 is kevés oda szerintem.
Nem tudom milyen karival mentél,de kevés leszel nagyon,ha csak 1-2 mob megy rád még nem gáz pár perc bunyó és talán túléled,de ha 5-6 rád ugrik,vagy olyan helyre mész ahol azok a dög nagy 50 millás elitek vannak,azonnal lecsapnak.Összevissza mászkálnak a rohadt nagy elitek csapatostul.Ha még csak a 8-9 millásokat kapod az is cink,de az erősebbeket akkor azonnal kampó.Még 920 feletti gear-el is szívás ott néha,múltkor alig tudtam elmenekülni mikor valami bug miatt a teleport bedobott az isten háta mögé valami rosszarcú csótányok fészkébe. -
Healbacsi
őstag
válasz
Triathlete #77776 üzenetére
4 alap terulet van. Azsuna, Val'sarah, Highmountain, Stormheim. Ha ezen teruleteken kesz van a main quest line, akkor a tabla nem ad tobbet.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Triathlete #77745 üzenetére
Főbb sztorivonalakat az adott területen, ami nem egyezik meg a főszállal ami a pillars of eternity összeszedése, és nem az összes quest teljesítését jelenti (mindenhol vannak "opcionális" questek, illetve quest hubok is. Mielőtt megkérded, tudtommal ezeket nem jelöli semmi külön
). Nem fog külön visszaküldeni, de ha visszamész, akkor értelemszerűen beleszámít. Repüléshez kell is majd, hogy meglegyen mind.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Triathlete #77704 üzenetére
Ha megnyitod a missionos ablakot akkor az ablak aljan latsz ket fulet, az elso fulon vannak a missionok a masodik fulon tudsz valasztani zona kezdo questet ujat!
Remelem igy ertheto mert nem tudom jobban leirni
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #77704 üzenetére
Ha egy zónában megcsináltad a küldiket és a végén az instát akkor kapsz úgy emlékszem új zóna lehetőséget.
A repüléshez úgyis kell az összes zóna,minden zóna után kapsz egy öcsit,az kell a repüléshez. -
Triathlete
senior tag
válasz
Triathlete #77700 üzenetére
Közben rájöttem, tárgytalan a kérdés:
MM-en lehet petet használni 100-as szinten? Mert nekem eddig nem engedte.. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
Triathlete #77694 üzenetére
Valts at Bm re es az order hallban veszel magadnak egy puskat, arra a 2 szintre megteszi az is!
Jobban jarsz bm el mert ha mm-en hasznalsz peter az nem tartja olyan jol az aggrot.
A fegyvert ahogy belepsz a foepuletbe jobbra az elso arus arulja! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Triathlete #77697 üzenetére
Exhilaration cd-re nyomva.
-
HellAbove
tag
válasz
Triathlete #77690 üzenetére
Én is így kezdtem, lopakodva tudtam ölni, mert minden apró plusz damage halálos volt xd
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #77694 üzenetére
Én nem értem hogy estek neked olyan kis szintű cuccok.
WoD-ban 512 feletti itemeket adnak a küldik.Insta meg még jobbat.
Azt hiszem wod random instához 510-es gear kell.
Ha pénzt akarsz keresni herba meg skin biztos nem rossz választás.
De ha engi skillt akarsz ahhoz mining kell.
Szerintem sima dps kasztnak tökmindegy hogy milyen a szakmája. -
Padlás
senior tag
válasz
Válts át a Lone Wolf talentről és egyből tudsz petet használni. 110en pedig visszaváltasz.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
102-n vagy mikor megcsinálhatod a BM fegyvert is. Csináld is meg, pettel sokkal könnyebb fejlődni.
Az 500-as ilvl meg tényleg nagyon kevés, menj pár instát. -
Viktor77
titán
válasz
Mondjuk, hogy 600 akkor? Az ciki, mert WoD vége is 700 fölött volt bőven. A 600 hogy sikerült? A WoD-os HC insták is 630-at adnak, solozd őket párszor. Vegyél AH-ból zöldeket.
A helyszín mindegy, hozzád skálázódnak a mobok, bármilyen sorrendben csinálhatod őket.
102-esen kapod meg a küldetéseket a többi fegyveredhez.
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete #77632 üzenetére
Szerintem 98-as szintig dungeon,akkor kapsz artifact fegyót és mehetsz legionozni,de azt is csinálhatod eventel.
Egy invázió event heirloomban kb 1-1.5 szint. -
Janusz001
őstag
válasz
Szerintem felfejlődni 100 ra, itt megkapod pár küldi után az artifact fegyót, aztán mihamarabb 110 -re, innen pedig már nagyon gyorsan fel lehet gearelődni. Persze ha érdekel a "lore" akkor végig lehet tolni az összes zónát a régebbi kiegészítőkben, de jellemzően a kezdő zóna letolása után már mehetsz is a következő kiegre, annyi szintet lépsz és a további pöcsölés már nem ad xp -t, a küldik beszürkülnek elég hamar.
BM hunti pedig szerintem tökéletes szintezésre. -
Csapoati
nagyúr
válasz
100-ig dungeon, ne szedj geart, csak fejlődj.
A BM hunter pedig jó max szinten max gearben is, kb 100k dps-t buksz 1,8-1,9 milliónál, ami így 5-6%. Jó eséllyel ezt skillel lehet ellensúlyozni, kivéve ha mindenki maximálisan pro a csapatból. De így sem csutka utolsó a BM hunti dps-ben.Goldból lesz bőven, nekem karakterenként 2500g-t hoznak naponta a class hall missionök (amikhez kettőt kell kattintani).
-
lakisoft
veterán
válasz
Triathlete #77520 üzenetére
Amennyiben tudsz angolul és nem ragaszkodsz a magyarok társaságához akkor lehet más szerverre is menni.
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #77517 üzenetére
Nincs. Nekem tavaly október óta (akkor vettem meg a Legiont) megvan.
-
miqlas
őstag
válasz
Triathlete #77473 üzenetére
Léteznek olyan pvp-zónák, ahol bizonyos feltételek teljesülése esetén (pl. új Dalaran Underbelly --> õrök éppen vacsiznak) mindenki ölhet mindenkit, pl. hordás akár hordást is!
-
Viktor77
titán
válasz
Triathlete #77473 üzenetére
Contested területen (a sárgával és pirossal írt térképeken) megtámadhatnak az allis játékosok, ha akarod, ha nem. Hordás hordást nem.
Heirloom, fejlődős cucc, ami a szinteddel együtt nő (60-90-100-110, itt kell upgrade-elned őket araenyért a következő tierig). Vannak amik plusz XP-t is adnak. Egy kezdőnek ezek sokba kerülnek.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Triathlete #77453 üzenetére
Szia!
Én is pontosan így vagyok ahogy te. Annyi, hogy most a héten és hétvégén szánok rá csak több időt míg elérem a 110-et. Szerintem amúgy nagyon jó ez a kiegészítő.
A questek élvezetesebbek, vannak bónusz questek is, ilyen mobölésből tárgyrombolásból összekell jöjjön 100%nyi. de ugyis odavisznek a fő questek, és jelentős xp-ért meg miért ne
dungeonben először voltam tegnap 104-en. Nekem 3 boss kellett hogy visszarázódjak. főbossnál már csak úgy röpködtem idefut odafut, kiáll ebből kiáll abból
élvezetes. Kicsit a dungeon finderből ingerszegény emberekkel dobott össze. Sztem dungeonban druid tud többször újraéleszteni nem? Mert tojt ránk. Vagy tank dudunak nincs élesztés? (mondjuk healsháminak meg gondolom igen., de 2en is sétálhattunk inkább megvártak míg átbaktatunk fél instán. De ne mvolt rossz. Jah meg dalaran alja Underbelly, na az pvp-s rész lett, úgy emlékszem régebben máskéopp volt
de nagyon benéztem.. alig tudtam feljönni onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest