Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    Ha valaki shadow priestet mainelne, nyugodtan hagyja a fenébe, mert kb. használhatatlan, egyszerűen nincs dmg.
    mythic+-okban 10k total dps-em van. Minden trashpackon ledps-elnek mások, és még bossfightokon sem vagyok első. Bossfightokon általában 10k dps-sel végzek, de mások 12-13k-val.
    Totalban ugye 10k körül vagyok, mások 13-15k-nál.
    Ezek után azt várná az ember, hogy jó, ugyan hiányzik 20-30% damage mythic plussokra, de mégis csak jó lesz progress raid karakternek a shadow priest.
    Hát sajnos nem, a rangedek között fixen a legrosszabb. Egy fight sincs, ahol legalább a legjobbak között fityegne, csoda ha középmezőnyig eljut dps-ben.

    A fenti megállapítások még 343-as gearben történtek, most 350 vagyok már kereken, és ugyan nem ideálisak a secondary statjaim, egyáltalán nem lesz jobb nagyobb gearben a karakter, mert még a szimulációk alapján is vacak single targetra és cleavelésre is.

    Aki top dps-t akar húzni rangedként, az most vagy bm hunter lesz, vagy affliction lock. Én most állok neki utóbbit felhúzni majd, mert a B-verziós karakterem elem shamannak készült, az pedig a következő szerencsétlenség a ranglistán.

    A szörnyű ugye az priestként, hogy ez az egyetlen dps specje, és max healerre lehet talentolni.
    Az elem shaman legalább jó mythic+-okra... Az sp még oda sem.

    Következő nagy patch-ig letolom vele még a kötelező köröket (emissary, champions of azeroth exa repu elérése, pár ap quest, heti láda és raidek), de ha azután sem lesz jobb, akkor igyekszem párhuzamosan a lockot felhúzni, és erős a gyanúm, hogy ebből váltás lesz.

Új hozzászólás Aktív témák