- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
powernap #87891 üzenetére
Ez így van, azt is hozzátenném, hogy a hajnali szerver restartok után csak a minimum shardokat hozzák vissza, az egyébként totál üres Stormwind pl ilyenkor tele van ezerféle szerver játékosaival.
Csak késő délután/este indulnak el a shardok ahogy növekedik a terhelés.
Pár hete vettem észre, hogy így működik miután pofára estem a kora reggeli farmolási tervemmel.
Miután csak pár shard megy, majdnem annyira tele van ilyenkor Nazjatar, mint hétköznap esténként.... -
Hunner
senior tag
válasz
powernap #87163 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy 2 disc priest volt, meg egy balance druid resto affinity-vel és a shaman is healelt p1-p3-ig. Pont ez volt a kulcs, hogy baromira alulreprezentálták a healereket, így könnyebben meglett nekik a szükséges sebzés, de attól még nem úgy kell ezt nézni hogy ú 2 healer és nuku. Mindenki ahogy tudta rommá healelte magát, és mint írtam, volt két heal felelős dps specen, plusszba.
-
BeZol
őstag
válasz
powernap #79140 üzenetére
Itt a "Stats" fül alatt látod, mennyi a crit nekem (55.38%). Ugyanitt gear fül alatt látod, épp milyen cuccokkal lett simelve.
Úgy lehet ennél is több crited, hogy az agilitys trinketek helyett pl. infernal cinders (van egy 950esem sockettal), ami csak critet ad, vagy simán agility + critet adó trinketek, vagy eye of command, ami 940-esként 2000 critet ad, de akkor kb tilos leváltanod a targetról, mert leesik a 10 stack.
Nekem ezzel a módszerrel 67% körüli crit rémlik (mert eye of command így kb. 6%-ot visz fel fight közben), viszont nem hiába vannak a trinket szimulációk sem, ergo egy jobb trinkettel, ami mégsem ad critet, több dps-ed lesz.Ha ilvl%-ban jó logokat akarsz húzni (mint ahogy egész sok top logos dh-nál így van), akkor unstable arcanocrystalt szerzel lehetőleg minél kisebb verzióban (akár 860-ban ugye), mert 915-ösként 940-960-as trinketekkel van egy szintben, utána viszont már nincs akkora hozadéka, és átveszik a vezetést nagyobb szinten a többi trinketek. Esélyes, hogy az összdps-ed kevesebb így, viszont warcraftlogson ilvl%-os logot nézve szebb eredményeket érhetsz el (80% felettieket kb folyton), ami jó jelzésérték egy erősebb guild esetén a felvételre
, mert jelzi, hogy nem vagy béna, és azt is, hogy gearügyileg is ki van maxolva a karid, hiába nem egetrengetően magas az ilvl-ed.
Armory-val ne foglalkozz.
-
csuzda
aktív tag
válasz
powernap #72376 üzenetére
Tősgyökeres borsodiként jelentem, hogy semmi köze sincs ennek a témához.
"aki nem fogyatékos, az megérti mit akartam mondani."
17 napja vettem meg első WoW előfizetésemet, azelőtt pedig 1szer wowoztam 2 hónapot még sok évvel ezelőtt. Én nem értettem meg a "kimannáztam" kifejezést. Akkor ezek szerint fogyatékos vagyok? 5 ember mondja az ellenkezőjét mint Te, de attól neked van igazad...
Egyébként:
98as szinten vagyok, légió kiegészítő még nincs meg. Draenor területén kötelező megcsinálni az összes főküldetést? Illetve tetszik a saját kis váram építgetése, de eljutottam arra a pontra, hogy el kéne kezdeni pénzt áldozni a fejlesztésébe. Megéri? Van értelme így az új kiegészítő megjelenésével? -
törölt tag
-
válasz
powernap #72362 üzenetére
+5-os black rook holdot vegigtoltam a minap, szinten 847-es ilvl-el, tankkent, a healer 870-es volt, a dps-ek is 860 korul.
Ha igy lement, gondolom forditva is lefog, csak kell egy tapos tank, meg par jo dps.
+7 kulcs lett a vege, azzal azert mar lehet nem probalkozok be ilyen gear-el, mert nincs az a healer aki eletben tartson. -
salaam
senior tag
válasz
powernap #71949 üzenetére
Alchemyvel egy értelmes dolog volt szerintem, hp poti szétszedés ->obliterum eladás. De mostanában sokan tolják már, meg rakat idő és nagyon unalmas, nem nagyon éri már meg csinálni, én is abbahagytam. Az meg vicc, hogy flaskon/elixiren haszon 0, +2-300g ráfizetés a részedről (kivéve, ha te farmolod a gyomot hozzá).
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
powernap #70844 üzenetére
Bmeg, akkor az lesz a baj nalam is, mert regi motoros wowoskent nem szoktam hozza a gyagyas quest indito terkephez, csak oda dzsaltam a teruletre, csinaltam mig volt, aztan mentem tovabb. Megyek meglesem azt a terkepet, eszembe nem jutott volna, mert nincs elinditva, azert nem ad questet, blizz plz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged