Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Demizson92 #83854 üzenetére

    Nyugi, nekem sem jön be a kieg, bár ennek több oka is van.
    Az egyik h shadow priestet kezdtem, ami mythic raidelésre közel alkalmatlan, cserébe a disc priest nagyon jó most, de healelni nem akarok.
    Tehát megvolt 5 hét játék, karakterem 362-ben, és látom a mythic logokon h használhatatlan lesz, főleg a progress nehezebbik részében (taloc-ra pont oké, de az easy első boss), és ugye pont elértem azt, hogy minden repum legalább revered és/vagy már exalted, tehát a professionökben is toppon voltam, ill. a nyakláncom is ki volt repuzva.
    Így hát kezdhettem mindent elölről, volt egy 120as boostolt troll lockom, nekiláttam vele játszani, mert ez per pillanat az egyik legjobb ranged dps raidelésre a logok alapján.
    Szépen kezdhettem újra a WQ-kat a repuk miatt, és hát bazi-bazi uncsi volt így a 2. karit is rendesen végigszintezni minden vackon. Szépen toltam a hc raideket (meg is lett a full hc transmog set), közben meglett a nyaklánchoz is a repu meg a szintek, úgyhogy én most a héten tudtam először igazán részt venni a mythic raidelésben egy olyan karakterrel, ami tökre nem jön be, és ugyan farmbossokra nem is figyeltem annyira mit cseszek el, mythicen nagyobb gearben már láttam, hogy többiekhez képest hol van a hiba, és pl. kiderült, hogy a burstrotában felcseréltem pár dolgot, és sokkal nagyobb death bolt damage-eket kellett volna tolnom.
    Szóval ennyi wq-zás, hc-zás és társai után most mythic progresselés közben jöttem rá, hogy még mindig van mit csiszolni és tanulni a karakterhasználattal kapcsolatosan mindezt úgy, h rohadtul nem jön be a kari, az sp jobban bejött, csak az meg vacak.
    Mythic plusszokat nem pörgetem, egy púp a hátamon, a múlt héten toltam le az elsőt... Kicsiként nem visznek, csak ha jobban gearelt vagy, akkor jöhetsz szóba puggal, de pug még a guildtagok szerint is okádék, marad a guildes run, oda meg szintén kellett egy legalább 370es gear, ami most már rendben van, de egyáltalán nem vonzz, ahogy a pvp sem vonzz.
    Szóval nekem is elég lapos ez a kieg, csak a kötelező köröket tolom le, és kb. csak a társaság miatt játszom, amúgy inkább pubg-znék és társai...

Új hozzászólás Aktív témák