Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz malacka87 #81810 üzenetére

    Herba - miningos legyél, aztán raid indulásakor (5. héten) térj át alchemyre.
    Ha szerencséd van, szintezés alatt annyi goldot összeszedsz, hogy akár 2 token ára is meglesz, nekem légió alatt 5. héten kezdve a játékot meglett simán. Esetleg skinning lehet még érdekes, és sztem pecázni is megéri majd.
    A herba - miningot kb. november-decemberig lesz érdemes megtartani, a decemberi ünnepi időszak után viszont már nem lesz jó goldforrás.
    Én a main karimmal is herba-mininggal indítok, aztán mikor már tényleg kellenek a flaskok (lehet mythic+ 10-hez kelleni fog 4. héten), akkor fogok alchemyre váltani, mert bazi sok goldot költöttem flaskokra légióban, most pedig magamnak is tudom majd termelni (lesz majd másik mining-herba kari is), ill. az alchemys karakteren 2x ideig van fent a flask :)

    Gear-t craftolni sztem felesleges, mert magas szinteken jobb cuccok esnek, és csak viszik a nyersanyagot is, bár biztos van amit majd megvesznek, viszont az ilyen gear max normal-hc playereknek éri majd meg, esetleg altoknak. Én már ezt a részt elengedtem, amit lehet golddá kell tenni, és beforgatni tokenba. Ha megvan a következő 2 évre való token, és emellé a következő kiegnek az x eurónyi ára, na akkor fogok ilyesmibe fektetni.

    Sok agyalás után nálam alchemy mellé (dupla flaskidő miatt is) a tailoring lesz a 2. prof, mert az új 32 slotos bag egy jó hosszú ideig biztos kelendő lesz, hiszen az új emberkék és a régi motorosok is biztosan le fogják idővel cserélni, és ha a priestem lesz a mainem, akkor még tudok geart is craftolni magamnak.
    Tailoring helyett esetleg enchanting jöhet még szóba, mert úgyis a main karimmal fogok a legtöbbet mythic+-olni, ergo tökéletes forrás lenne.

    Ami a sok goldot ette, az a flask és kaja volt, kieg elején még drágának éreztem a gemeket és enchantokat is, szóval ezeket ha tehetem, megpróbálom majd magam megoldani, vagy ugye a guildtársak segítségével.

Új hozzászólás Aktív témák