- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
cocki
tag
bár korábban irtátok hogy nem kéne állandóan a saját karakterünk megdöglesztését előadnuk de ez a történet tényleg pixelre kivánkozik. Épp ma történ öcsém a 28 karakterével q ami abból ált , hogy satyroktól kérte el a szarvukat xavianban vagy hol ashenvaleben ez a lényeg. A probléma ott jött hogy megjelent egy gnome mage ?? öcsém birka a mage meg motyogott valamit közben. Öcsém visszaváltozott és futott mint az őrült a mage fölvette egy furbolg alakját és utána a lényeg , hoyg met a tom and jerry csakhogy öcsém splintertree pst felé tartott csakhogy arról az oldalról jött és ugrott ahonnan a nagy meredély van persze meghalt ,de a drága gnóm is utána mert ugylátszik onnan még ő sem ment splintertree postba. ameglepi bejött mert ő is lezúgott és az őrök észrevették és igy mi egy jót röhögtünk.
[Szerkesztve] -
cocki
tag
Üd v mindenkinek megint probléma merült fel most a channelek használtával. Ugye ha trade csanelbe akarok valamit irni akkor enter+szöveg utána/trade na igy az istenért nem akarja eírni . Valamit rosszul csinálok vagy a game hiba?
-
cocki
tag
sajnos a hullakempelés és a farmolás közbeni hátbatámydásssal kalpcsolatban nekem is vannak tapasztalataim. drága NE druid miközben a sámánommal levrtem két 30 mobot barátilag hátbatámydott aztán ellilnt persze könnye kinyírt mert negydig volt a hp na mindegy.
-
cocki
tag
Lenne egy apró kérdésem a thottboton vannak olyan q melyhez kiírnak egy adott térkép koordinátá is pl: 16,16 erre játé közben hogy lehet rákeresni ill leelleőrizni?
-
cocki
tag
Annyi lenne a kérdésem , hogy a sámán által megtanult hazateleportálás úgy mükszik mint a HS vagyis nics olyan hogy a varázlat és a HS máshova teleportálna haza magyarul nem lehet két város közt oda-vissza teleportálgani.
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek egy küldivel lenne problémám. Ashenvaleben egy csapat frlwwod vagy valami hasonló furbolgot kell kinyirni mert a q szerint amit zoram garrban vettem fel a falujukban ha egy markert felteszek egy totemre akkormegjelenik a főnök és a feladat az , hogy őt kell hidegre tenni. a hely Astrannartől délkeletre van. a bajom az hogy szerintem jó helyen jártam mind az összes forbogot levadásztam, hogyha jöna főnök akkorbajom ne legyen,de miuátn mindenki kaput a totemre mely egy grimaszoló valami nem leht a markert feltenni de a környéken nics másik hasonló település igy vagy én vagyok béna vagy a q bugos segítsen valaki mert a reward egy elég jól védő tunika mármint a jelelegi szintemen.
-
cocki
tag
Eg apró kérdés megtudja valaki mondani hol van Zoram Gar mert én köbejártam Ashenvalet és nem találtam?
-
cocki
tag
Na ezeket az oldlakat hajotm már egy ideje de ki a fenéből lehet kiverni azoka t a rohadt oldalakat egy része megvan de egy része nem . Ashenvaleben az első elf védőposztnál vertem ki a védőkből de vagy 3 megvan néhny oldal a maradék merre van?
-
cocki
tag
Na pont ez történ velem is csak éppen egy NE druid meg humi pala volt a ludas. Szépen nyugton mentem farkasformba haza x-roadsba mikor hátulról valaki istenesen belémlőtt és entagolt maj 3 ütésből levertek és szintén elkezdtek röhögni a hullámon. N alyenkor szivesen átnyúlnák a onal tulsó felére és jó pitsán rugnám az illetőt.De szerencsére ez elvétve fordul elő. Amúgy ők is ?? jelesek voltak.
-
cocki
tag
Gondolom ha kilyön a kieg akkor itt fogunk róla diskurálni , de addig is lenne egy kérdésem , mikor fog megjelenni és igaz e az , hogy az adig megszerzett tárgyak el fogank veszni ha feltesszük és azon játszunk tovább az adott karakterrel.
-
cocki
tag
Mat szigre kéne készülni de inkább wowoznák este 7-ig mer akkor kezdődik a buli a haverookal.
-
cocki
tag
Valami nagy baj lehet mert a BS leállítottaák sőt a szerverlistából is hiányzik jónéhány , plusz még az acc maneg oldal sem mükszik. Vagy csak év végi generálozás van éppen?
. De azért talán meg kéne csinálni minél előbb.
-
cocki
tag
Engem se enged be a Bloodscalpra hajjaj megint a problémák.
-
cocki
tag
Üdv mindeniken na én tauren sámán vagyok a bloodscalpon és anny lenne a kérdésem , hogy már megvan a föld és a tűz totemje de gondolom van még kettő a viz és a levegő tottemje na azokat merre lehet beszerezni. Még egy dolog felvettem a nyúzást egyik skillnek namost akkor ha felveszem mellé a bőrmegmunkálást akkor tudok majd magamnak bőrből ruhát varrni? Különben 19 vagyok jelenleg Gerszki néven és a Crossroads környékén tanyázom.
-
cocki
tag
Én is tau mellett vagyok, mert azzal vagyok orkkal akkor lennék ha lenne blademaster.
[Szerkesztve] -
cocki
tag
ez nem igaz , hogy nem megy szar az egész remélem hmar rendbe rakják.
-
cocki
tag
Engem se enged be mi a túró van ott az összes karakterem.
-
cocki
tag
Hát nekem is lett WOWom öcsém máer nme bírt magával igy megvette.csak izlelgetem mert még soha nem játszottam csak most kezdtem, de tetszik. Egy dolog melyik szerverekre érdemes felmenni?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest