- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
anulu
félisten
ember vagy, úgyhogy annyira nem vészes (mondhatni velük szemben ritkán támadok én először...). de érteni nem fogjuk egymást
amúgy meg embereknél -5-6 szinten már meg lehet közelíteni, ameddig nem támad, nem foglalkozom velük.
elég lenne egy lvl1-2 kari is (mondjuk orc, troll, tauren ők közel vannak Orgr-hoz), úgyis azt mondtad, h indítasz egy hordásat isígy meg tudlak keresni
-
anulu
félisten
Aukciós házban (továbbiakban AH).
az esetek többségében 2 árat látsz a terméknél. az egyik a bid (licit), a másik a buyout (kivásárlás). bidnél levonódik a pénz azonnal, ha licitálsz (amennyiben fölédmondanak a pénzt levében visszakapod), ha buyout-ra nyomsz, akkor levonódik a pénz, és a adott cuccos rövidtávon a postaládádban landol.
van egy ''Auctions'' fül, itt tudsz új aukciót hírdetni, és itt határozhatod meg mindkét árat. mielőtt valamit kiraksz érdemes körbenézni, hogy a megközelítőleg hasonló tulajdonságú dolgok (vagy esetleg ugyanolyanok) milyen áron vannak kipakolva, hogy ne adj elérhetetlenül nagy illetve nevetségesen alacsony árat (árakat) meg. bid árat kötelező írni, buyout-ot nem. amennyiben utóbbit nem aedsz meg, akkor az aukció lejártával a legmagasabb ajánlatot tevő kapja.
3 időlimit lehet: 2, 8 illetve 24 órás licit. én 24 órásra szoktam kirakni, mert ugyan nagyobb sarcot rak rá az AH, de egyszer elég kirakni, és akkor egy napig kint is van.
amennyiben egy, általad kirakott áru nem kel el, akkor azt is levélben kapod vissza.
röviden ennyi, remélem érthető volt
valamit kifelejtettem: az AH-t nagyvárosokban (Ironforge, Stormwind, majd később Booty Bay) találsz, a pontos helyéről érdeklődj városőrtől
u.i.: reménykedem, h lesz hordás karid is
[Szerkesztve] -
altató varázslat? ezt tessék bővebben kifejteni mert sztem nem tud ilyet mage
thottbot.com-on minden mage spell fenn van.
de én altatni nemtok 52es magemmel
szerk: ja és griff csak utazni vannem lehet venni, bár multkor láttam egy arcot repülő mounton de fingom nincs mi a rák volt az
hordás kari volt
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az első hozzászólásban belinkelt thottbot.com oldal, nagyon komoly adatbázis, ahol küldetéseknek, cuccoknak, szinte mindennek ami a játékban előfordul, utána tudsz nézni.
A kontinensek között a szövetség hajón, a horda léghajóval tud közlekedni (bár Ratchet és Booty Bay között mindkét fél használja a hajót, van is ott adok-kapok rendszeresen) -
anulu
félisten
karid neve felírva, beraklak friend listbe, ha nem gond
általában Kalimdoron szoktam kóvályogni (ha farmolok, akkor Thousand Needles), nagyritkán megyek Eastern Contitnentre, akkor viszont Arathi Highlands, bár szép lassan el akarok keveredni vhogy Badlands környékére.
alapból így szerettem volna, hogy ''Gus con Vector'', de ezt nem engedte, amúgy az
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
6600GT-m van, 1280x1024, 2xAA, 4xAF, egyébként sacc medium/high környékén vannak a beállítások. (kivétel most, mert egy Gigabyte 7800GTX Turbo tesztkártya csücsül a gépemben
)
GS-sel simán 1280x1024, 4xAA, 8xAF. nem annyira zabálja a VGA-t, meg a CPU, RAM viszont sok (1GB =<) kell neki ahhoz, hogy ne swappeljen, mint az őrült.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
magyar guildek Ragnaroson azon kívül, amit Wolverine említett, és tudok róla: Unholy Syndicate, Beasts of Hungary (ennek az esélyit csökkentem jelenlétemmel
), Hungaryan Darkslayers.
nem tudom, h milyen neved adtál a karidnak, de az enyém Gusconvector, és ha fegyver, vagy páncél (mail) kell, keress meg, az árakban meg tudunk egyezni, ebben biztos vagyok -
Wolverine
félisten
Pár guild: Hungarian Crusaders, Árnylovagok, Team of Hungary (vagy valami hasonló
írd be a chatbe, /who hungary és megtalálod őket, remélem...), meg pár magasabb szintű guild is van...
Kieg lesz, a címe The Burning Crusade lesz, időpont ismeretlen...nyárnál előbb aligha, de én inkább tartom sanszosnak az őszt.
-
Wolverine
félisten
1. Nem.
2. Igen, ha ott még nincs karid (de egy szerveren max. 10 lehetés asszem max. 5 szerveren lehet karaktered).
3. PvP: Ragnaros, Zenedar (tele vannak már ezek is...), Sylvanas, Bloodfeather, Trollbane, Haomarush, Twisting Nether, talán a Chromaggus...
PvE: Arathor, de ide nem lehet már új acc-cal karit csinálni... Esetleg a Nordrassil.
RPPvP: The Venture Co.
RP: Argent Dawn -
Wolverine
félisten
1. Farmolás: pénz vagy valamilyen cucc nagy mennyiségben való beszerzése, mobok gyilkolásával általában. Pl. farmolhatsz virágokat, ha alkimista vagy, szabóként clothokat, bányászként érceket, magas szinten egy-egy frakcióval reputationt (ez általában bizonyos típusú mobok tömeges gyilkolásával vagy egy adott alapanyag nagy mennyiségű leadásával tehető meg).
2. Ló: lvl40-en 18g-ért megtanulhatod a fajodra jellemző hátason való lovaglást (human - ló; NE - párduc; gnóm - robotcsirke; törpe - kos; ork - farkas; tauren - kodo; troll - raptor; UD - csontvázló) és 72g-ért vehetsz nagadnak egy hátast. Ha paladin vagy warlock vagy, akkor egy questtel kaphatsz ingyen lovat. Ha más faj hátasát akarod megszerezni, ahhoz exalted reputation kell... az lvl40-en nem fog még menniLvl60-on egy másik lovat vásárolhatsz, szerény 900g-ért (ha megvan a sergeant rangod, akkor 800, ha yóóól tudom). Illetve vannak random epic drop hátasok még, de azok most mellékesek...
3. Magyar szerver: vannak olyan szerverek, ahol sok a magyar. PvP-re Ragnaros/Zenedar/Trollbane/Twisting Nether/stb. ajánlott, PvE-re perpill. egyik sem (Arathor tele van és még nincs másik ajánlott szerver), RPPvP-re a The Venture Co. -
Üdv köreinkben!
az első 30 nap tényleg ingyenes. regisztráláshoz mindenképpen kell egy GC (gamecard) vagy egy bankkártya számot megadni, ez elkerülhetetlen. ha nem képes internetes fizetésre a kártyád az sem gond, írd be annak a számát, max amikor le akarja majd vonni a kátyárol a pénzt nem fog sikerülnién junior kártyával regeltem anno, de most már van rendes kártyám amit használok.
ha nem fogadja el a hitekártyát akkor sztem fog majd kldeni valaki neked priviben egy számot (halljátok ph arcok? küldjetek) és azal probáld meg.
a 10napos guest passt meg sztem ne hasnzáld el. mert ha odaadod egy haverodnak aki utána meg is veszi a játékot akkor kapsz még egy honapot a blizztől ingyen
szoval probálkozz a bankkártyáddal, sztem el fogja fogadni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest