Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
Wolverine #2138 üzenetére
Tudtam, hogy ilyen gonosz vagy, ezért nem írtam oda!
De most komolyan! Én nem tudtam, hogy ez ennyire wareznek minősül... És ha most Petie-nek lenne egy duid-ja, full epic setben, epic lóval, meg minden földi jóval + lenne 500g-je, akkor ha én azt megvenném, az is warez? Vagy ez csak úgy, ha nagyüzemben űzik?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #2076 üzenetére
Ok, de te csak éjfél körül lépsz be. Egyébként nem is csodálkozom azon, hogy megfordult már a fejedben, hogy így nem érdemes folytatni: nekem az adja a legnagyobb játékélményt, hogy ismerősökkel sikerül egyre tovább és tovább jutni, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan megy a pofázás Ventrin. 1-2 hete pickup csapattal voltam ab-zni, és teljesen furcsa volt (és nem is túl hatékony), hohy chatben kellett ''megbeszélni'' a dolgokat.
-
-Jackson-
őstag
válasz
Wolverine #2027 üzenetére
én pár ubrs run óta nemszeretek puggal instázni. van 3 wari a team-be, mondom én akkor inkább damage-t osztok, valaki majd tankol. ennek ellenére szinte végig én tankoltam... valor vállas dobódik, egyik warrior elviszi. a mage rádob az emberfury talisman-ra, a 7 fireres-re hivatkozva
, amikor ony-kulcs 15-öt ad. persze el is viszi... amikor a végén elviszem a pajzsot, a warrior aki vitte a valor vállast meg elkezd whispelgetni, hogy de köcsög vagyok, nemis szeretek tankolni, de elviszem a pajzsot. mindezt úgy merészeltem, hogy egy olyan guild tagja vagyok, aki MC-t farmolja ragnával együtt, onyxia-t szintén, és bwl-be meg vaelnál járunk, sztem 1-2 max és meglesz azis. szal ha meglesz fireres gear, az a pajzs must have bwl-be.
szóval inkább guildből összeszedek embert, meg más guildekből a haverokat. ha nincs elég jelentkező, akkor go honorozni -
LucifeI2
őstag
-
válasz
Wolverine #1761 üzenetére
én nem ajánlanám a mining és herbalizmust, mivel mind2-höz kell aktív kereső, tehát csak az egyiket tudod gyűjteni és inkább mining/skinning vagy herbalism/skinning-et ajánlom. mert a skinninghez állat kell és abbol ugyis sokat ölsz és nem kell aktivnak lennie a minimappos keresőnek (nemtom mi a neve
)
-
taltos
senior tag
válasz
Wolverine #1733 üzenetére
Ááá, köszönöm!
Te honnan tudod? Próbáltad már? Ilyenkor gondolom a karakterek törlődnek, de ezáltal lehetséges az, hogy újrakapja az ember az ingyen 1 hónapot? Tudom furán hangzik, és én sem nagyon hiszem hogy így lenne, de elképzelhetőnek tartom, elvégre ezt úgysem csinálná senki (mármint hogy 1 hónap játék, aztán törlés, aztán újraregisztrálás), mert nem lehet túl szórakoztató egy havi munkát újra és újra kitörölni és újrakezdeni mindent a nulláról.
Ha minden igaz, akkor most veszek egy teljesen új állapotban lévő WoW CE-t, és ha letelik a rajta lévő 10 nap játék, akkor gondoltam utána újra regisztrálnám, csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy ad majd egy plusz hónapot... -
Apophis
őstag
válasz
Wolverine #1243 üzenetére
Látom a druidákat is veri az isten. Azt azért hozzá kell tennem, hogy mage tier 2 Netherwind 8 itemes bonusa valami kegyetlen imba, de könyörgöm, kinek van meg egy full Netherwind??? A java BWL, nekem is csak a sityak van meg, mert az csak Onyxia, a legtöbb a serveren asszem 4 darab. Az első két bonusa meg ugyanakkora ratyi mitn a többi set-é.
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #1243 üzenetére
Azért csak jobb, mint a Nemesis. (Mivel tier2-ről volt szó, arról írnék.) Shapeshift - aki csak caster az menjen mage-nek, ez szerintem jó bónusz. Regrowht - kapsz 10% csökkentést és nem örülsz neki??? Rejuv - kapsz ingyen +párszáz hp-t - szerintem ez se rossz. Szóval nem jár a sör
-
KoRner™
tag
válasz
Wolverine #1017 üzenetére
Nah... Wolverine, adhatnál egy MSNcímet, ha van
Megnézem majd Torrenten is a múvít, asszem... Viszont a Firefoxot egyre jobban kezdem rühelleni... Első vidót elkezdem tölteni amit belinkeltél, a másodikat is kezdeném, amikor a FF szabálytalan művelett miatt lefagy, és kezdhetem eléőlről a letöltést... valaki nemtudja miért fagy le ez a kaksi?
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #1017 üzenetére
Kettőt kihagytam: Silithus... Bővebben: link és a Caverns of Time... Bővebben: link
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #886 üzenetére
Az allakhazam egyébként mostanában nagyon lebutult. Még mindíg ott van az egyik legjobb adatbázis, de egyszerüen nem lehet adatokat kinyerni belőle, mert helyette minden keresésre, vagy menüpontra reklámokat nyom be és gyakran 10 másodperces vagy hosszabb várakozás után adja be amit kerestem. És még ez a jobbik eset, mert az esetek felébe csak a reklám jön le, semmi más. Ha beadja mondjuk a szettek listáját és utánna rákattintok a név szerinti rendezésre, betölt egy új odalt új reklámmal és a lista sehol nincs. Szóval nagyon rámentek a pénzre és magát a használhatóságot áldozták fel ezért. Persze asszem ez az oldal is félig fizetős, vagyis pénzért talán reklámmentes gyors verziója is van. Lehet hogy annak csinálnak kedvet ezekkel a butitásokkal.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #581 üzenetére
Én csak párszor mentem be a tesztszerverre, de nekem nem volt gondom a képpel. Lehet hogy videokártya-függő. (nekem NV-6600 van)
A hibaüzenetek engem nagyon zavartak. Érdekes volt, hogy a medve képességek között sehol se találtam a Tauntot. Az egyébként teljesen lol, hogy kapok egy full felszerelt karit, nagy zsével, de nincsenek beregisztrálva a griffpontok, így míg elértem winterspringbe, ahol a tesztelést végeztem mászkáltam egy csomót. Persze a teleport moonglade spell szintén hiányzott. -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #339 üzenetére
Van néhány szemüvegszerü fejvédő ami nem engis, hanem drop. Ugye minden szemüveg a ''head'' slotba kerül. Van olyan mágusos szemüvegféle, mint az ''eye of the flame'', meg rugóknak van általában eyepatch. Gyakorlatilag mindegy hogy sapka, szemüveg, vagy búvársisak, mind fejre kerül és ad valami statot, bónuszt.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #255 üzenetére
Itt van hozzá egy interaktív map is: Bővebben: link
-
F-ECT$
titán
válasz
Wolverine #230 üzenetére
Bár én még nem voltam Ragnarosnál, de szerintem egy 6-8 órás raid alatt simán megvan
A mi klánunk nemrég kezdte el MC-t járni, és szerintem elég jól haladunk. A bossokig elég könnyen eljutunk, de utána sajnos wipe szokott lenni, bár még sosem voltunk lenn 40-en. Ha végre egyszer ez sikerülne, és esne 1 bossból 2-3 lila, akkor szerintem mindenkinek megjönne a kedve, és gyakrabban lejutnánk (egyelőre heti 1), és gyakorlatot szerezve biztos gyorsabban is menne...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #186 üzenetére
Itt-ott van némi nerf, de teljesen elfogadható. Példáúl az omen of clarity össze van kötve az 5 pontos fegyverenchantal, de jogos, hiszen annak kell aki közelharcban harcol. A feline swiftness 1-ről 2 pontra nőtt, de renget más talentet összevontak. Szerintem a balance-os druida egyértelműen must-have szintre emelkedik bármilyen instában, amint eléri a moonkin formot. Ad minden közeli casternek +3% spellcritet. A meleek és főleg a tankok nagyon fogják szeretni az imp. thornt, ami a jelenlegi 18 -as sebzés helyett 30-ra fog nőni.
A feral szintén hasznos lehet, bár mondjuk MC-BWL esetén már kétséges, hiszen a hatáshoz feral formban kell lenni. Minden azon múlik, hogy tankként milyen lesz. Az agrót valszeg fogja tudni tartani, armora biztos lesz, a HP-n múlik minden.
Még nem néztem meg, de valószínű, hogy a jelenlegi hibrid resztó build továbbra is kedvelt lehet, mert az hordozza a legtöbb biztonságot. Így biztosan maradnak healerek, de ez már hozzáállás kérdése.
Én egyébként nem vagyok biztos abban, hogy a hurrikán tanulható lesz. Lehet hogy egyszerüen kiveszik a játékból.
Az imp. enrage érdekes. Vajon csak anyi a különbség hogy instant adja a rage-et, vagy amit ad a pluszként adja a régi értékhez képest.
A moonkin form igazi támadóforma. Gyógyúlni nem lehet benne, de olyan mint egy wanabee mage plateba öltözve. lol -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #185 üzenetére
Hümm. Vannak benne yóóó dolgok
Resto:
- Imp. HT - yeah!!! cast time csökkentés yóóól jönés ez lesz az előfeltétele a NS-nek...
- Nature's Focus - erősítették, yóóó lesz
- Insect Swarm - támadó spell, méghozzá igencsak druidáskíváncsi vagyok, hogyan lehet majd fejleszteni trainernél.
- Imp. Rejuv - erősítették ezt is
- Gift of Nature - erősítették, de miért kell Tier5-re tenni és az Insect Swarmhoz kötni?(azaz miért pont ezt...)
- Imp. Tranquility - értelme is lesz most már
Feral:
- Feral Aggression - tetszik
- Feral Instinct - yóóónak tűnik, aztán meglátjuk...
- Brutal Impact - ezexerint a Pounce stunt is ad már majd ezután? wííívégre.
- Feline Swiftness - érdekes változtatás, tesztelni kell.
- Blood Frenzy/Primal Fury - ugyan nem vonták össze, de így, hogy 5-5 helyett 2-2 talentbe kerülnek, nem baj...
- Predatory Strikes - így, összevonva a Strength of the Wilddal nem rossz.
- Faerie Fire - összevonták, végre...
- Savage Fury - meglátjuk.
- Heart of the Wild - ez se rossz így elsőre... főleg, hogy mindenre hat
- Leader of the Pack - kíváncsi vagyok, hogy ez használ-e annak, hogy feral druid high level instance-ba menjen... na meg arra, hogy a lvl60-as max. verzió mennyit erősít majd.
Balance:
- Natural Shapeshifter - a Swiftshtiftingnél jobbnak tűnik...
- Natural Weapons - aranyos
- Imp. Thorns - lesz értelme végre
- Nature's Reach - kár, hogy lejjebb került, de elfogadom.
- Imp. Starfire - a casttime-csökkentő effekt yóóó... de keveslem azt a max. 0,5 sec-et(bár, ha alapból csökkentik a 3,5 s időt... akkor yóóó
)
- Nature's Grace - mivel mindenre vonatkozik, korrekt
- Moonglow - a healekre is vonatkozik... ez tetszik
- Moonkin Form - wíííA spell crit chance növelés yóóónak látszik, a Balance castolás megmaradása szintén - akár még használható is lehet... Ugyanaz a kérdés, ami a Leader of the Packnél: elég-e ez ahhoz, hogy az Innervate hiánya mellett is szükség legyen rá.
- Hurricane - a jelek szerint tanulható spell leszKíváncsi vagyok, mennyit fog változni.
Összefoglalva: az 1.8-as test realmen sokat fogok költeni talentelésre -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #55 üzenetére
A warstomp szerintem a legjobb racial skill mind közül. A NE racial skillek jók, de mondjuk a wisp spiritről lemondanék valami hasznosabbért cserébe. Nem szerencsés, hogy az egyik racial skillünk csak akkor hasznos, ha halottak vagyunk. Inkább valami olyat adtak volna, ami segít elkerülni a halált. A sahdowmeld elvileg tényleg nagyon táp skill, de nem a rugó, vagy druida számára. Nekünk ''semmit'' se számít. Én gyakorlatilag 1-59 szint között nem használtam EGYSZER SE. Most néha használom, de elég ritkán.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #10 üzenetére
Na ez az. Szerintem nem találsz olyan druidát, vagy papot aki azért indít egy karit, hogy milyen jó is lesz majd healelni fél éven keresztül. Ez a játék is a harcról szól. A druida single pve harchoz legideálisabb hibrid classnak van titulálva még ma is minden hivatalos blizz, írásban. Azt írják, hogy a harci formákban nem olyan erős, mint egy rugó, vagy vari, akinek a jellemzőit örököltük, de ez nagyon enyhe jelző. Az a lol, hogy az igazi táp healer a pap, mégis rohadtúl erős pvp-ben és pve-ben is, ha shadow talenten van. Egyébként azt is mondom hogy low level szinten még jó is a drui, de a 40-es szinten megkapott dire bear form statikus damag-e hatvanas szinten már használhatatlan. Az egyetlen normális megoldás az lenne, ha ott is az számítana, milyen fegyver van a kezemben. Az egyáltalán felvehető rare és epic fegyverek 90%-a használhatatlan számunkra. Egy ötös szintű 2H mace, ami ad +1 strenghtet, hasznosabb nekünk mint az epic Taran Icebreaker.
Még egy dolog: A wow US és wow EU fórumokon a druidás topikok 90%-a arról szól hogy milyen gyenge a druida és mit kellene tenni a blizznek, hogy jó legyen. A maradék topik feral ruhákat keres, vagy jobb talentelosztást. Ez azért mutatja, hogy a druidák többsége egyáltalán nem nyugodott bele a healer szerepbe. Várja az alkalmat, hogy változtasson. Nyugodjon meg mindenki, attól még hogy szükség van healerekre az instákba, nem lesz több healer. Mások igénylik a healert, de amíg ez az unalmas monoton MUNKA valamilyen szinten nincs kompenzálva, nem lesz több healer.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest