- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
faber24 #3899 üzenetére
ja ez mondjuk igaz, de szerencsére nem sokan gondolkoznak így
ezt csak azért modnom, mert én sem teszek alacony fegyverre high enchantot, de bs-en van pár őrült (szerencsémre) hogy lvl30on kérnek enchantot, de persze ingyen csinálom csak vegye meg az alapanyagot -> skill fejlődés rulZ, 254-es most enchant skillem és elég nehéz vele fejlődni.
most fogok majd enchanted leather-t meg thorium bar-t csinálni. az jo árban is megy el most ahban ahogy első blikkre néztem meg most tudok még tőle fejlődni. -
anulu
félisten
válasz
faber24 #3899 üzenetére
az első ench kardom lvl21-en volt, azt használtam 26-ig, akkor lett ez: [link], 7g volt, de megérte, mert lvl28-on a 31-es mob-okat simán vágom vele
van rajta egy +5 damage ench (3g-ért...).
jobban szeretem, ha van egy normális kardom, és azt használom x+1 ideig, mert alkalmasint olcsóbban ki tudok jönni egy ench karddal, mintha AH-ból 2 szintenként új fegyvert vennék. meg ennek a 23.8-as DPS-ével egy ideig elleszek. ''nem kékből'' kb 30-32-es kardok tudják ezt, vagy még azok sem. -
F-ECT$
titán
válasz
faber24 #3504 üzenetére
Lockként használom a bal alsó kettőt, a jobb alsót és 2 jobb oldalit + a petnek is van egy (ez 6). Mindezt úgy, hogy nincs egy makróm sem, és összesen 2 trinket use-a van kitéve, de ilyenek, hogy first aid, alchemy, stb szintén nincsenek...
szerk: 1-2 poti is ki van téve, de spellekből nincs kitéve csak a legmagasabb rankú, pedig néha jól jönne az alacsonyabb, de már nincs hova tenni...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
faber24 #3426 üzenetére
ok, előre is nagyon köszi. jó lenne, ha meglenne az a nyamvad küldi, mert szép lssan lvl20 leszek, és egyre kevesebb XP-t kapok. úgy néz ki, hogy szerda délután előtt nem fogok Azeroth környékén járni, mert holnap reggel Lineári Algebra pótZH, szerda délelőtt meg Analízis UV
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #3306 üzenetére
köszi
menet közben egy two-hand mace tanulás is bejött.
lvl 19-en a lvl21 Zhevra Cruiser-t 5 csapással vágtam le. ezek után bátorkodtam átmenni Barrens-ből Ashenvale-be. gyönyörködtem a tájban, és nem vettem észre, hogy megtámadtak (komolyan mondom!
). lvl22 rotting slime. nem tudom, h pontosan hány HP-ja maradt, mikorra megölt, de én is csapdostam, csak az első támadása nem tűnt fel... mikorra lenyírt már neki is a minimálisnál kevesebbet jelzett a HP csík. potit nem ittam
-
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #3321 üzenetére
Azt sejtettem de uccsó lehetet kiverni valakiből még jól jöhet
illetve még a spellekről egy kis infó...
Most tanultam meg a FEAR varázslatot ami elég jónak tűnik csak kérdésem az lenne hogy késöbb tud olyat is esetleg hogy aki X méteren belül van arra mindre hat vagy csak mindig 1 célpontra lesz ez jó ? egy 3-4 fős tábor ellen már körülményes használni....gondolom hatásának ideje az nőni fog idővel de jó lenne ha nem csak 1 ellenre lehetne kiadni a varázslatot....spellekről amúgy találni valahol leírást hogy mikre számítsak a gém során ? -
atsil
tag
válasz
faber24 #3289 üzenetére
Köszi! és a talentbuildokról mi a véleményed? eltérő legyen vagy azonos? Ha eltérő akkor milyen? Egyik resto, másik elementál vagy mi?
1 utolsó kérdés: ha ketten megyünk állandóan akkor milyen 2 kasztal legyünk (persze ha elvetjük a két sámlit - mert faber válasza után lehet egyikőnk se lesz az, ha tényleg sokan vannak és nehéz a set-eket kigyűjteni)? -
maross
nagyúr
válasz
faber24 #3281 üzenetére
igen, de erzed azt a par apro kulonbseget a ket kaszt kozott, hogy rajtad feleannyit sebeznek, es ha le is vittek minden hpd felnyomod maxra. ha a caster manaja fogy el, akkor mar csak agyutolteleknek jo, te odamesz valakihez es levered a majat...stb. nem szeretnel emelle 2k+os sebzeseket is 6masodpercenkent?
-
BatemanX
tag
válasz
faber24 #3257 üzenetére
Csupán annyi, hogy csak bizonyos ''távolságig'' mér. Talán a Recap jobb, most én is azt tesztelem, de szerintem mind valahogyan a combat logból szedi az infót. Pl., ha a rugók rajta állnak a mobon (ahogy tenniük kell) és én mágussal 35 yardra állok tőle (ahogy tennem kell), akkor a rugók sebzése egyszerűen nem jelenik meg a dmg meteren. Hasonlítátok össze, hogy milyen eredményeket hoz ki 1-1 melee és ranged embernél, meglepő eltéréseket fogtok tapasztalni.
-
F-ECT$
titán
-
faber24
őstag
válasz
faber24 #3212 üzenetére
Felejtős, kis kutatás után megleltem....
Már csak azt nem értem, hogy ez hogy van:
[link]
Ezek ugye Liutenant General-t igényelnek meg riding skillt, és azt irja: lvl 40...most elméletileg elképzelhető, hogy vki (persze csak elméletben) mondjuk lvl41-en Liutenant General lesz, és ''very fast'' pvp-mounton (vagy is +100% sebességűn) lovagoljon?Persze csak elméletben...[Szerkesztve]
-
anulu
félisten
-
bélanéni
őstag
-
tjhooker464
őstag
válasz
faber24 #2893 üzenetére
Az a poén, hogy folyton lehurrogtak amikor én jelentkeztem primary healernek merthogy inkább egy igazi gyógyító kell a sámán nem az. Csattanós kis választ adott erre többek között a Chain Heal. Ilyet ők még nem láttak.
Ez is mutatja, hogy mennyire nem értenek egyesek a játékhoz. Persze alacsony szintűek voltak de akkor is.
-
válasz
faber24 #2886 üzenetére
eareth shock ált mennyit sebez? mert én kb 1000hp körül megyek vissza casterbe és akkor instant heal. ott meg nem nagyon van értelme es-nek mivel nem acstolok és nehéz pont akkor elkapni mikor nyomatom instant healt. ugye es az olyan hogy megszakít és 4mpig nem castolhatsz nature-t.
-
-
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #2761 üzenetére
a bányászathoz összesen egy mining pick kell? és merre érdemes elindulni undercity környékén?
Light Leather-t mennyiért éri meg AH-ba berakni? az árakkal egyelőre piszkosul nem vagyok tisztábanmost épp Silvermittomén hol vagyok (UC-től délre), Worgok, medvék, csupa bundás állat!
herbalizmus marhára nem érdekel, de köszi a figyelmeztetést! -
anulu
félisten
válasz
faber24 #2746 üzenetére
bányászat és nyúzás? az hogy jön össze? skiningem jelenleg 102. az addig OK, hogy LW unlearn, de ha felvettem a bányászatot, azzal akkor mit tudok kezdeni? légyszi homályosíts fel, mert szűk egy hete játszom csak ezzel a játékkal, előtt 1-2x láttam ismerősöknél, de piszkosul nem ismerem még.
-
steveetm
őstag
válasz
faber24 #2657 üzenetére
''A warlord mindig az adott szerver adott frakciójában a legtöbb honort elért játékos, és a t...''
És akkor hogy lehet több warlord? És mi a high warlord?
Más, a wow-eus honor oldal egyáltalán összhangban van az ingame ranglistával? Mer én még sose láttam magamat rajta, holott már rég benne vagyok az első 1000ben...
Üdv.: steveetm -
anulu
félisten
válasz
faber24 #2603 üzenetére
warrior vagyok, viszont tudni kell valamit a játéstílusomról. én soha nem azért játszom RPG-t vagy real-life szerepjátékot, hogy tápoljak. nekem ez maximálisan és csak szórakozás, és ehhez hozzátartozik az is, hogy imádok hülyülni, és maximálisan nem a kasztomnak való dolgokat csinálni. például most tanulok főzni is
D&D-ben is még a 9-es IQ-jú törpe harcosom is 4-es szinten főz
van olyan ismerősöm, aki kovács, és már nagyjából le van rendezve, hogy ki mit csinál. másik ismerősöm pl potion-öket. én még nemtudom, de valamit kitalálok
a jótanácsokat pedig köszi
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #2592 üzenetére
Wsg-t nálunk senki nem tolja 60-on, mert mindenki abzik, vagy avzik, pedig ott is lenne reward rendesen. AV-vel a legnagyobb probléma, hogy nincs egy darab healer sem. Az összes pap sámán druida önérzeteskedik és vagy enchantossámán, vagy shadowpriest vagy feral druid. Azt nem fogja fel egyik se ha healelne, akkor a warrior nem döglene meg 2 sec alatt, hanem elkezdené osztani a 800 dpst tömegben. 30-40. halál környékén szoktam megunni a tömegbe rohangálást és megyek hátra farmolni.
AB-nél ha van teamed akkor dől a honor és az exalted warrior vállas nagyon power, de az exalted 1-1.5 hónap ab után van csak meg.
További probléma AV-vel: mindig a horda nyer és ezért horda oldalon 3 órát kell várni hogy legyen elég ally. -
anulu
félisten
válasz
faber24 #2536 üzenetére
na akkor egy kis magyarázatot kérnék, mert /me lenni piszkosul kezdő!
- UBRS
- LBRS
- Strat
amúgy tegnap ismerős piszok rendes volt és adott 5 healing potion-t meg egy 6slotos tatyótlehet, h beszélek vele, hogy csináljon meg nekem löttyöket, mert neki alapanyag kell csak hozzá, nekem meg b@szott sok pénz... inkább megvenném tőle.
cuccom most nincs túl sok, ezekkel jól elvagyok. van 16-17e-m, de valami jól jövedelmező küldi nem ártana. meg valami fegyver istudom, én meg a telhetetlen
amúgy ez határozottan pozitív, h nem tudják a pénzem ellopni tőlemennek örülök!
-
anulu
félisten
válasz
faber24 #2528 üzenetére
eddig szumma 15x haltam meg... volt egy küldi tegnap este Uncercity mellett egy pici ember telepen (meg kellett gyilokni a kapitányuklat (lvl 9 és a mellette levő segítő is). na azzal addig szenvedtem, ameddig találtam egy 9-ik szintű harcost, aki segített egy picit. ekkor lvl 8 voltam... és nem voltak kevesen a ''normál'' katonák. ott szenvedtem, hogy egyáltalán bejussak a kapitányhoz.
amúgy az egy picit zavar, hogy az összes pénzem nálam van. a bankba be lehet valahogy rakni? mert ha be akarok pakolni, nem hagyja, annyit ír ki, hogy plusz slotokat vehetek 10e-ért. de nekem egyelőre semmi nincs berakva. meg jó lenne elkezdenem egy picit gyűjteni, mert komolyabb fegyver nem kerül kevésbe.... -
anulu
félisten
válasz
faber24 #2515 üzenetére
ahamm! köszi!
szépen nyugisan veszem fel a dolgokat. a blacksmith az ugye kovács? az nekem mire jó? mert ezt vettem fel egyik szakmámnak.
valahogy meg tudom oldani, hogy saját megem javítsam az armorom? mert az 1e75r egy picit sok érte a jelenlegi anyagi helyzetemben.
amúgy kaptam egy aranyos küldetést. 8 wandering soult és 8 mindless zombie-t kell lenyomnom. az utóbbival nincs is nagy gond, bár ez az 1vs1-re vonatkozik, úgy még az eggyel felettem levőket is lezavarom. a wand. souls azonban 11-12-ik szintűek...mindegy, majd visszatérek rá, Undercitytől nem messze tanyáznak.
haveromnál láttam olyat, hogy a quest logban kiírja, hogy hanyadik szintű a küldi. ezt hogy lehet belőni? mert nekem alapból nem írja ki -
anulu
félisten
válasz
faber24 #2505 üzenetére
köszi!
igazándiból fegyverből nagyjából megvagyok, bár azt, amit anno kaptam, jó lenne használni, de 5e-ért sikerült egy kellemes karot összeszedni egy árusnál
engem a kard érdekel
class skillekből még tudtommal semmim nincs, csak a weapon dolgokat fejlesztgettem asszem... bár egy kicsit össze vagyok keveredve még. nagyon új ez nekem.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest