- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magany
tag
válasz
Bingisz #19384 üzenetére
Nem is értem mi a bajod, ez itt az OFF topic. Mindenki azt rak fel amit akar. Arról meg nem tehetek hogy alergiás vagy rám s szokás szerit hülyét akartál csinálni belőlem. Tudod ez itt a WOT fórum nem lelkisegély ahogy ezt sokszor a követőiddel a tudtomra adtátok
Remélem az agyad kellően kiéget/meghalt
-
KaLeun
senior tag
válasz
Bingisz #19152 üzenetére
Helyi köcsög főartystaként (vagy esetleg úgy kell írni, mint a biciklistát, i-vel?): Cry me a river.... Pedig nincs is T92 a garázsomban. Ja, és Zwack a kedvenc klánom (plusz most vettem popcornt). Az én anyámat srácok... Egyéb lefigymáló (helyes-e) komment, ahol elmondjátok mekkora LÚZER vagyok? Nyugi Bingisz nincs veled bajom (vagy a klánoddal). Ja, és nem ittam, alapból vagyok ilyen (szánalom a köbön vagy provokáció?).
Ui.: Nem vagyok diegho "seggnyalója", de nem is érdekel...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18597 üzenetére
A sok sebzéééés.
(#18641) Runo: Khm... félkezű
(#18653) isti101: D-10T2C
(#18681) jimmy74: Nekem az E-75 kis csővel mintha jobban adta volna a DPM és a pontosság + célzásidő miatt. A három közül nekem a legjobban a Tiger I jön be. Az E-75-öt jobban szeretem, mint a KT-t, mégis sokkal rosszabbul adja vele. Alig sebzek vele többet 2-300-zal (2000 vs 22**).
Inkább kezdek visszatérni az CT-I-hez. Kívülről baromira OP-nak tűnt ez az E-75 a páncélja és az alfája miatt. Mozgékonyságban mindenképpen veri az CT-I-et, egy ilyen tankhoz képest nagyon jól fordul és ez a tolatási sebesség is durva egy ilyen heavy-nek (megnéztem, még a VK is 15-tel tolat). Ez az óriási hátulütő az M103-nál és a Conqueror-nál, hogy csak 12-vel mennek hátrafelé.
Az átütés, a DPM és a teljes 8°-os gun depression miatt viszont én inkább az CT-I mellett teszem le a voksomat. Ennek ellenére megmarad az E-75 is, ha már goldért le van festve, meg amúgy sem kell az E-100.
(#18694) Simi37: Így utólag is Boldog születésnapot!
(#18753) unravel: Miben fogadunk, hogy ismered World of Tanks Humor nevű oldalt?
- - - - - - - - - - - - - - -
- Tiger I 4074+1839 dmg
- Amikor 2 T7-es heavy-nk nem képes együtt sebezni annyit, mint én egyedül StuG 3-mal...
És ami nálam teljesen kiverte a biztosítékot...:
- M103, aki 300 kör után is a stock toronnyal és a 105 milis csővel használja a tankját! Why would you do that? Azt éppen nem hallgattam meg, hogy milyen motor van benne, de el tudom képzeli, hogy nem tudja, hogy kell modulokat fejleszteni... -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #18398 üzenetére
Amikor még ez a felvétel készült nem is tudtam Rosszpénz létezéséről
Sőt arra sem emlékeztem, hogy Patriknak elküldtem valamikor. Amúgy ott a type-os replay, annak segítségével varázsolhat belőlem sztárt
(#18397) Enzolord Maxra tolva és modokkal van ahol beesik az fps 35 alá picit. 2560-on menne 30 alá is az meg már nem játszik nekem. Jó ez így opé motor miatt
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18293 üzenetére
Nem is csodálkozom, az a játékmód már rég megérett a kivételre. Találtam T4-es századokat, de ott light tankok közül T3 a max (mert egy M5 Stuart borzasztó OP lenne T4-es TC-ben).
Viszont szerencsére már túl vagyok rajta, kivan fejlesztve a Chaffee és az M7 is. Itt lett volna nagyon jó, ha van HB...
(#18294) Djuree: Azért ez így nem teljesen igaz. Addig oké, hogy a gyenge játékosoknak még a press account sem nagy segítség, de az 50%-os legénység még a legjobbaknak is erős hátrányokat okoz.
Gondolj bele, ha egy T10-es tankban 50-es legénységed van, akkor csak 200 méterre látsz el. Ez kevesebb, mint bármelyik T1-es tanknak a látóhatára. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a tank sokkal lassabb, sokkal pontatlanabb, lassabban tölt, stb. De nem csak az 50-esnél ilyen rossz, még a 75-ösnél vagy a 90-esnél sem teljesen fényes a helyzet. Az utóbbival is csak 360 méterre látsz el, ami egy átlag T6-os med látóhatárával ér fel. Elég sokat számíthat, hogy az ellenfeled 40 méterrel hamarabb észrevesz téged.
(#18295) Stigma.HC: Én biztos fogok játszani vele, csak legyen meg a jégtörő első kör. Ugyan így vagyok a WZ-120-al. Plusz tudnád hány 10-es tankkal vagyok még így (bár nem szánt szándékkal).
- - - - - - - - - - - - - -
- Ez volt a legjobb kör, amit a kis szaros M5-tel el tudtam érni. 1150 sebzés.
- Centurion Mk. 7/1 5770 sebzés + Top Gun. Mocskosul imádom ezt a gépet, ez a legjobb T9-es medium.
- Az ilyeneket egy életre kibannolnám a játékból (Obj. 704, E4, M103).
- Itt egy jó kör Szecskától: T29 - 4783 sebzés. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #18008 üzenetére
Sarcasm?
(#18022) Runo: Ez mind szép és jó, de ahogy nézem sebezni nem sikerül vele olyan jól. Mit szeretsz benne? Tényleg nincs semmi használható előnye.
(#18027) jozefgucci1: Ha arty-val játszol ezen nem érdemes csodálkozni, akár azt is mondhatjuk, hogy megérdemled. Legszívesebben hátraköttetném az összes artista fél kezét, amíg ezzel a típussal játszik, úgysincs szüksége, csak az egyikre.
De legjobban annak örülnék, ha az ellenkező kezükkel tudnának csak játszani (pl jobb kezesek bal kézzel, vagy fordítva).
Amikor a hsz-ed írtad, a tököm tele volt az arty-kkal, pedig nem játszok lassú tankokkal. Medium tankban is elkapnak, hiába vagyok menet közben. Sőt el sem kell találniuk, elég ha mellém lő, már az -800 HP. Prokhorovkán is úgy kell össze-vissza mozogni, mintha táncolnék, különben vége a körnek.
(#18031) Flayer: Sajnálom, ha egy hétig nem írok, hamar összegyűlik rengeteg megválaszolandó hsz. És mit vettél?
(#18109) diegho: Ilyen célzásidővel és pontossággal az a löveg nem való light tankra. Viszont a Walker Bulldog baromi jó, bár nekem a T37 jobban bejön, mert az nem megy T10-be.
(#18120) h1mpi: Egy Töltésgyorsító, egy Vert Stab, egy átképzett Vezető és Rádiós. Egy normális löveg (76 mm M1A2), egy 520 lóerős Ford GAA kifejlesztése, legalább 2x ennyi sebzés és egy jó leosztás. Remélem segítettem.
(#18175) csapee: Lehetséges, még gold sem kell hozzá. Nagy átütést rollolt az RNG, és/vagy ő pedig alattad volt, és kisebb volt számára a hasad döntöttsége.
(#18195) Djuree: Hány kecskéért/tyúkért/disznóért adod ide?
(#18200) Runo: Na figyelj te macska mutasd a kezed, hagy verjek rá!
(#18203) Djuree: Nekem a 7/1, a Leo PT A és a sokak által utált Lorraine 40t is jobban bejött nála.
- - - - - - - - - - - - - - -
- T-44 4382 sebzés
- Tudtátok, hogy a T8-as medek igazából T10-esek, amik szarul vannak címkézve? A legkisebb tierű match, amit kaphatnak, az a 10-es.
- Keresd a hibát | ez a kép is hozzá tartozik -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #18065 üzenetére
Két arty, kötelességemnek éreztem elkapni őket
Gondoltam beírom a csapatnak, hogy ugyan várjanak már még 1 percet a foglalással, de akkor eszembe jutott, hogy ez csúnya dolog és karóba húznának érte itt
Ha nem lett volna a kizárásunk már csak egyszer kellene teljesíteni ezt a küldetést
-
unravel
őstag
-
sith7
félisten
válasz
Bingisz #17892 üzenetére
Én azt imádom, amikor vagyunk mondjuk 4 - en, ők ketten , beírom , hogy go all, + kövessenek, mindegyiktől jön az "Értettem!" ... nekilendülök, lövök, ők vissza, megint, már alig élek, körülnézek ..... egyedül vagyok, a másik 3 még mindig ott van, mint azelőtt
Aztán innentől 2 verzió van:
1. Maradnak tovább ugyanott
2. Elindulnak .... de külön - külön, egyesével -
unravel
őstag
válasz
Bingisz #17892 üzenetére
Ez jogos. Ilyen esetben is lehetnek jó megoldások.
- ráklikkelni , hogy segíts
- tolatni és mögébújni és ezzel jelezni, hogy most ő jön
- kitolni
- vagy cseten írni neki, hogy mehetszAki pedig érv nélkül kezdett vagdalkozni annak kívánok kellemes és jobb időtöltést délutánra, mint itt lehurrogni a hozzászólásokat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Bingisz #17810 üzenetére
Pont ezért írtam hogy nem az de lehetne azaz vannak azért csaták amikor ha nem is a teljes csapat ,de a zöme összedolgozik .Amit írtam azaz , hogy a pro-k csak magukkal és a sebzéssel foglalkoznak még a bukás árán is az igaz .Nyilván adott szituációban amikor látom ez már bukta vagy az elején a helyezkedésből lerí hogy az akkor én is taktikát váltok , de alapvetően próbálnék segítőkész és csapatjátékos lenni .
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #17693 üzenetére
Egész gyors és mozgékony, jó pen megfelelő szűköléssel. Tornya tud azért pattintani is, teste annyira nem. Látótáv is van neki, és a negatív kitéríthetőség is jobb mint a franciák többségénél. Viszont modul és legénység érzékeny de nagyon. Ezt ha eltaláljak szinte biztos, hogy egyvalamit elvisz jobb esetben, de gyakran kettőt. Nem lehet egyedül vitézkedni sokat.
Majd ha lesz megint accomakkor ott lesz és kipróbálhatod bármikor.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #17655 üzenetére
Szóval a rendszernek ezen részén lenne mit még alakítani. Kötve hiszem, hogy olyan nagy erőforrást igényelne ezt átalakítani megfelelően.
-----
Researched
V4202 researched.
Undistributed experience spent: 180000
Free Experience spent: 0Hát ilyen gyorsan se fejlesztettem még ki tízes tankot kilencesből mint most. Rég élveztem ennyire a játékot.
Meg is vettem de legénységet nem fogok rakni bele. Has megkapom prémként megkapom, ha nem hát nem. -
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #17265 üzenetére
Ez biztosan sokkal jobb, mint akivel stieger-el találkoztunk, neki 133 volt az átlagsebzése és rengeteg tier10 tankja volt 36% win rate-el. Még tavaly év elején futottunk bele és kommunikált is, mikor megkérdeztük miért áll a sarokban t62a-val. Azért mert ő védi azt a helyet! Nem is a bázis környékén állt, hanem porton a jobb alsó sarokban a buckák között.
-
rlazol
veterán
válasz
Bingisz #17265 üzenetére
WN8= 5 (öt!)
dmg/tier=33
ezekért a számokért már keményen meg kell dolgozni.
igen, azt hiszem, ő a nyertes.Ami a klán dolgot illeti: iskolás gyerekek, akik az osztálytársakkal játszanak és csináltak együtt klánt.
De továbbra is azt gondolom, h az ilyen játékosok többségének fogalma sincs, hogy ő rossz játékos, egyszerűen nincs összehasonlítási alapja, nem ismeri a stat modulokat és nem olvas olyan fórumokat, ahol ez kiderülhet. Ha vki ingame próbálja felvilágosítani őket, azt meg agresszív hülyének tekintik, mert nem ismerik. Magamból indulok ki, hiszen amíg nem kezdem a PH WOT fórumát olvasgatni (és hiába vagyok addikt, nem itt kezdtem), közepes játékosnak gondoltam magam 138-as WN8al.
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #17102 üzenetére
Pont nem DNASH volt az, aki szemet szúrt, ő teljesen normálisan, intelligens módon kelt ki magából, ha lehet ilyet (bár a print screen-en látható szövege miatt neki is járna a pofon).
Nem lehet teljes analógiát vonni, de klubszinten fociztam évekig és volt olyan, hogy kimentünk a halál f*szára, lelkesen és bátran, mert jobbak voltunk, erre egy 11 emberes bunkert kaptunk a pofánkba. Egyetlen értékelhető kontrából lett egy tizenegyes, abból egy gól, így kaptunk ki 1:0-ra, sírtunk, nyöszörögtünk, de nem lehetett mit tenni. Ez egy példa, volt még sajna rengeteg ilyen, mire megtanultuk kezelni az ilyen helyzeteket.
Hozzáállás a lényeg, az, hogy szofisztikáltan küldjél el valakit a k*rvaanyjába, ne pedig úgy, mitn Epics, mert ez minimum szánalmas és magával rántja a teljes csapatot, ti lesztek a bunkók mások szemében.
És ezt ne támadásnak vedd, mert nem annak szánom, a kempet én is elítélem, instant bannal jutalmaznám randomcsatában is. -
Scheff
tag
-
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #17058 üzenetére
Ez van... nekem 9k körül van és beszólnak... pedig az előzővel is ugyanezek voltak a számaim, de ezt senki nem hiszi el, aki nem ismert... arra mondjuk senki nem tudott válaszolni, hogy ha statpadding-ra lenne ez az acc, akkor miért szar tankokkal játszok és miért tolom a tankokat stock állapotban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #16997 üzenetére
Nem lesz hp és spotrendszer, itt el is dőlt a ki az árkádabb kérdés.
Viccet félretéve a balansz még a kisebb, a pályadizájn lesz érdekes. Itt már minden gyorsabb, nagyobbat lő és pontosabb, a WoT-nál sokkal nagyobb és valóságosabb pályák kellenek. Nagyon kíváncsi leszek, a legnagyobb félelmem, hogy erősen pay2win lesz. Jó lenne lassan tudni, hogy ki megy majd bétára...(#16999) Szepi1979: Nem hülyeség, felmérik az igényeket és azokat teszik be előbb, amik népszerűbbek lesznek.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #16510 üzenetére
Amúgy ismersz, mennyire szeretek T10-ben játszani. Mostanában amúgy sem játszottam sokat, szerencsére volt jobb dolgom.Orosz medes témához:
Én pár hete elkezdtem vacillálni, hogy visszaveszem a T-44-et és/vagy a T-54-et. Végül a legelső T8-as medemet (ami egyben a legelső T8-as gépem is) vettem vissza. Eleinte nagyon szarul ment vele (állandóan T10-be dobálta), de mostanára már úgy vagyok vele, hogy jó vétel volt. Gyakorlatilag egy buffolt Type 59, a kicsivel gyengébb átütésen és a páncélon kívül szinte mindenben jobb nála.Legalább ennek van egy kis gun depression-je és a lőszere is jóval olcsóbb, mint a T-54-nek. Plusz mivel 9.2-ben buffolják a ROF-t, így még jobb lesz. De a legjobb tank ezen az ágon még mindig a kis T-34.
Egy nap a T-44-gyel:
Mostanában lehetetlen nyerni. Ugyanazon nap összesítője.
Más: Csak nálam nem működik a szöveg formázása és a smiley-k beillesztése? Nem jó ez így, hogy kézzel kell írni a "kattintható kódokat".
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #16472 üzenetére
1. A Futurama (a Simpson család alkotójának egy másik műve) egyik szereplője.
2. Első T10-es TD-nek bőven jó, kellett már egy nagy alfájú tank, eddig az IS-7 rendelkezett a legtöbbel a garázsban lévők között. A 113 is használható. De más véleményére magasról szarni kell, mert neki kevesebb a WN8-a 60-70-nel és csak ez a lényeg.(#16475) Zsolt_72: Ha már így írod, üdv a klubban. Én is 196 centi magas vagyok.
-
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bingisz #16218 üzenetére
EFE-nél konkrétan aranyosztás volt, amiért pár tag olyan ordenárén viselkedett, hogy bekerültek a Hall of Shame-be így népszerűsítve a klánt.
Az is érdekes, hogy minket is még csak magyarok kerestek meg, hogy 1-2 klántag miért küldte el őket melegebb éghajlatra és igenis csináljunk vele valakit, amire ugyanazt tudom tenni, amit te is írtál.
A vicces az volt, mikor pár nappal később összekerültem a "sértettel" és úgy folyt a szájából a sz*r angolul, mintha kanális lenne... A "Get cancer" elbújhatott amellett a noobrage mellett...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest