- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
-
mrszitya
senior tag
válasz
xenom0rph #15596 üzenetére
Visszamenőleg nyilván nem tud részletes adatokat előásni az egyes csatákról... Ezért a vonal.
Ahogy haladsz az időben előre, változni fog az a diagram is, ha használod a progit, hiszen ettől kezdve minden összecsapásról (amit nem mulasztasz el feltölteni), lesz részletes adata a vbaddict szerverének. A korábbi csaták esetében csak az általános stat adatokra támaszkodhatnak, amiket a WG-s profilod őriz.
Később majd például a wn7/8 értékek is jelentős eltérést fognak mutatni az egyes tankokra vonatkozóan. -
Tomi0703
addikt
válasz
xenom0rph #15524 üzenetére
Gondoltam, hogy nem a huzni szot kellett volna hasznalom.
Igazabol ugy ertem, hogy jatszok normalisan es szvsz gyorsan no.
Az en statombol kiindulva, az utolso 726 meccsemen 75 pontot huztam a wn8-amon, wn6-on pedig 45-ot. Ezert mondtam, hogy konnyen no, legalabbis nalam.(#15523) dfsz34: En meg vagyok elegedve az IS-7-tel. Mondjuk mas 10-esem nincs is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
xenom0rph #15252 üzenetére
Az mar nem biztos hogy megtortenik...amint kiirtam a szarsagaim a vinyorol, Linuxot teszek fel,de vegulis ugy emlekszem, hogy Linux ala is van WOT, szoval alolla is probalkozhatok.
A 9es patch elott minden klappolt, de ahogy adogattak ki a legujabb patcheket, egyre szarabb lett minden.
A legelejen 2011 nyaran meg 1 gigaval es 256os alaplapi kartyaval jatszodtam...Igaz neha rinyalt hogy nincs eleg memoria, de eleg turheto volt, nem szaggatott, nem volt FPS eses, beszaggatas, stb.
Azt az egyik parchben kurtak el, hogy amikor valakit kilottek, akkor megakadt a jatek... -
Patrick76496
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest