- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Scheff #23403 üzenetére
Kipróbáltam, pont azért kérdeztem, hogy most User error van, hogy nem tudom használni. Vagy esetleg a normál gondolkodás szerint is a nagyobb átütés, gyorsabb töltés bár kisebb sebzés a nyerő taktika ezzel a TD-vel.
Használtam alap lőszerrel, 215 pen nekem kevés, hiába célzom a gyenge pontot, ha a löveg nem lövi, hanem "dobja" a lőszert. (Túl íves) Repesszel hiába próbáltam, 300-600-nál nagyobb sebzés nem jött össze vele, még a tankok fenekét ért találatnál sem. Volt Full Goldos csatám is, ott is voltak számomra fura dolgok....Persze ez az én hibám is, még a zöldektől is fényévekre vagyok....
A sniperkedés, viszont nagyjából jól megy... Akkor marad a hosszú löveg.
Az is fura, hogy 10 csatából 8-szor X-esek között kell játszani, de X-esből van mondjuk 8-9, IX-esből és nyolcasból 4-5 összesen oldalanként. Mindig ennyire fel dobja ezt a tankot az MM, vagy csak én látok rémeket?
Köszönöm válaszod!
-
csapee
őstag
válasz
Scheff #22499 üzenetére
Nem látványos e-sport, ezen sokat nem lehet tupírozni.
Nem az aktív játékosokra gondolok, hanem csak az interneten bóklászók szempontjából. Pl. múltkor ráleltem egy Kodiak CS:GO videóra és képes voltam majd egy órán át bámulni. Egy kör max 3 perc, pörgős látványos (pedig ott is micsoda ezeréves grafika van).Amúgy a T34-en kívül a többiek mire gondoltak, mikor elindul a játék? Beállunk egy sarokba és folyjon az idő?
-
emre
veterán
válasz
Scheff #22484 üzenetére
so what....ez is csak ebből a nézőpontból vicces. Mennyit spotoltál?
Ép ma néztem (hallgattam) az esport interjúdat. Meg ha már arra jártam megnéztem a Lucky Kuraki elleni győzelmet. (szép volt) Érdekes, hogy mivel nem vagyok benne, csak egy hónappal a meccs után LELek rá a videóra. Meg felvetődött bennem a kérdés, hogy akkor most marketinges lettél? Vagy ha nem akkor mit jelent ez a WGL team?
-
bullseye
addikt
válasz
Scheff #17095 üzenetére
Jó kis replay volt ez, öröm látni, hogy az én képességeimmel is remekül beválnék ESLen
Amúgy, csak hogy deeszkaláljak, mindkét csapat nagy primadonna. Egyik azért picsog, mert valaki olyan taktikát alkalmaz, ami nem jó nekik (mondjuk az alkalmazóknak sem...), a másik meg azért, mert csúnyán azt mondták neki, hogy mit verjen, meg hogy Twilightot nézzen.
Utána az oldalon a szájkarate meg 5*
-
bullseye
addikt
válasz
Scheff #16166 üzenetére
Rengeteg ember játssza ezt el, ha az elején 5-10k csatán át béna volt, majd sokat javult, és szeretné, ha ez a full wn8 statjában is látszódna. Nekem nem fáj, sajnos én nem fejlődtem annyit, hogy megérje új accot indítani.
Mondjuk épp ma szedtem ki egy 1800 körüli újrakezdőt Su-122-44-ből egy Su-100M1-ben. Simán ki kellett volna nyírnia, de én voltam lent (Krakkói vájatban mögénk került tréfásan), és nem vette figyelembe, hogy egyikünknek sincs rendes ágyúsüllyedése – és én kisebbet sebzek, de gyakrabban. Fura volt...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Scheff #11339 üzenetére
Már az előző hsz-ben enyhén utaltam az egyetértésre:
"Ettől függetlenül a -HHR- létezése utolsó ~fél/egy évében így is Magyarország második legjobb klánja volt."De ez most tök mindegy, én nem a magyar WoT klánok történelme miatt írtam meg az eredeti hsz-t, hanem a stílusod miatt, hogy csak én gondolom-e, kicsit fura vagy mások is. Nem tudom visszanézted-e a bemutatkozó videót, kicsit úgy beszélsz benne, mint a fő gonosz, aki éppen világuralomra tör.
Meg amit a többiek írtak, az is érdekes. Ettől függetlenül jó videóitok vannak, tényleg jól bemutatják a tankokat, fel vagyok iratkozva mindkét csatornára.
(#11346) Runo: Mennyi hp-t vesztettél?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Lorraine 40t 4525+593 dmg. Valami eszméletlen jó ez a tank, marha nagy fun faktora van. 50 100 után főleg élvezet vele játszani, sajnos visszafele már nem ugyan ilyen jó a francia 8-as heavy. És akkor a Lóri még Zombies vs Human játékmódba is kiváló, 60km/h-val repesztő 40 tonnás monstrumtól foshatnak a light-ok.
- GTA 5 tank. Csak én várom, hogy kijöjjön pc-re?Más: Nem tudom mikor akarnak már végre valamit kezdeni a szerver laggokkal, így egyszerűen játszhatatlan a játék. Csata közben is többen írták már, hogy nekik is az egekben van a ping, plusz volt már szakasztárs is, aki szintén tapasztalta. Igazán lehetne már egy EU3 szerver, tiszta szánalom, hiába nem teszt szerveren van az ember, még így is van sorban állás (az most nem lényeg, hogy jelentéktelen a hossza, az a fő, hogy van).
-
Patrick76496
őstag
válasz
Scheff #11334 üzenetére
Azért csak nem írogatnék ilyeneket egy nagy múltú klán feloszlásakor, ha Scheffer lennék. Ettől függetlenül a -HHR- létezése utolsó ~fél/egy évében így is Magyarország második legjobb klánja volt.
Nagyon szívesen.
Remélem a kicsivel az én hsz-em alatt lévőket is elolvasod, ha már úgy is "lőttek a másik háta mögötti kibeszélésnek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest