- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Részleteiben nem tudom mit akar írni a klánról (cvakk), egyes tagokról, de voltam 2 TOP klánban ahol egy idő után pontosan azok a problémák jelentkeztek amiről a beszélgetési szál elején Bingisz írt pár napja. [link], meg amiről egy-két régebbi arc szót ejt néha itt vagy máshol.
Lényeg, hogy átszervezés előtt állnak és ez nem egyszerű dolog olyan emberekkel, akik általában tehetségesek és a játék tekintetében magukkal elégedett jellemek.
100 játékos 100 féleképp viszonyul a játékhoz, meg ahhoz miért akar egy TOP klán tagja lenni, mit vár el a klántól, és mi az a max, amit szerinte tőle elvárhatnak. A dolog kb. 1 éves futamidő után jut el oda (sikerektől és kudarcoktól függően), hogy a vezető/vezetés elképzelései és a játékosok egy részének mentalitása és motivációja között akkorára nyílik az olló, hogy azt már haveri alapon kezelni nem lehet.
.
Egyébként semmi különös nincs ebben, minden kis közösségben hasonló folyamtok zajlanak le, ahol nem elég autoriter a vezetés, és nincs kellő függése a tagoknak a vezetőtől (egyesszám) és a közösségtől. Minden közösségi játékban megjelenik ennek a problémának az adott játékra vetített formája. -
rlazol
veterán
csak, h a fórumtársak véletlenül se higgyék, h igazad van.
te szóltál hozzám pl itt, meg itt vagy épp itt is - a teljesség igénye nélkül.
szóval én ignoráltalak egészen tegnapig, te tettél magasról a kérésemre.
gondoltam, bizonyára rég elfelejtetted és különben is rég volt, itt az új év, hátha csak én reagáltam túl, nézzük meg. Hiba volt, többet nem fordul elő.
a másik részbe nem megyek bele, mert az nagyon nem ide való. -
rlazol
veterán
nem ugyanarról az esetről beszélünk (nem az, amikor neked estek sokan, h "hülye vagy mert nem hallgatsz senkire, de akkor minek kérdezel") és tőlem nem kértél elnézést akkor, akkor se, amikor jeleztem, h ácsi.
És most már ne is tedd, mert elég késő lenne, főleg, h láthatóan azt se tudod, miről van szó.
innentől amilyen az adjonisten, részemről olyan lesz a fogadjisten.
és mivel a Te stílusod semmit se változott ahhoz képest - ugyanolyan bicskanyitogató, az enyém se fog. Hogy ez téged zavar, azt elfogadom, ha változtatsz, én is fogok, de a labda a Te oldaladon pattog.Viszont javaslom, hagyjuk abba (válaszolj még, ha gondolod de én azt már csak tudomásul venni fogom), mert ennek a WoThoz vajmi kevés köze van. Mondanám, hogy folytassuk privátba, de egyrészt nekem erre nincs több időm, másrészt régesrég le vagy tiltva nálam a privát listáról.
jah és Bingisz, tudom, tessék:
-
rlazol
veterán
szerintem nem a csataszám számít vagy mutassak 20k csata után 300 WN8 alatti játékost?
nem izgulok, konrétan lesza***m, csak ez a véleményem. Én is rengeteg replay-t nézek, de ezekből a táblázatokat (töltésidő!) és gyenge pontokat nem lehet megtanulni.
"egyszerűen kell a rutin és a sok gyakorlás"
és ahogy a sporthoz, némi tehetség se árt, ami nekem pl hiányzik.
viszont attól még, h valaki jó diszkoszvetővé gyakrolota ki magát nem lesz egyből jó magasugró is, hogy a sakkot ne is említsem, de maradjak az általad hozott párhuzamnál.
Minden vonalon megvannak a nüanszok, amiket lehet, egy replayben észre se veszünk, amíg nem azzal a tankkal és azon a pályán megyünk.Igen, alapvetően német med-es vagyok, hiszen pl a tigrisekhez is azon keresztül vezet az út, de a játék egyik legjobbnak tartott tankja, az E50M is az. A párduc azonnal megtorol minden hibát, ezért hagytam meg tanulós tanknak, amikor kiderült (1500 csata után), hogy tomatonak is gyenge vagyok és elkezdtem tudatosan fejlődni, tanulni. Ha ráérzel, nagyon jó móka!
De mellette jócskán van csatám a TD-kel és az artykkal, pár még a könnyű vonallal is, amire most sajnos nincs időm.
Most pl van tigrisem és nagyon szeretem. És mostmár szinte mindig lesebzem vele a HP-m (bár eleinte nehezen ment, ezért csak 960 az átlag, de javul) mert sokkal kevesebb újat mutat, mint pl az E50, pedig az P2 utód. -
rlazol
veterán
én élvezem, nagyon. Szeretem ezt a csipegetős, gondolkodós játékstílust (is).
nem hiszek abban, hogy 10k csata alatt meg tanulja vki a pályákat, csak, mert ment 10k csatát. Azt tanulod meg, amire az adott tank megtanít.
pl. a minap Karelia védekezésben beálltam a tigrissel az A9 sarokba, ahogy egy heavy-től illik. Közepes tankkal ilyet sose tettem. És egyszer csak bumm, 1200 hp elszáll, mert elfelejtettem, hogy annak a területnek egy jelentős részét az arty a dombról be tudja lőni.
Szóval ilyen értelemben most a német heavykkel is újra kell tanulnom a pályákat. Csak egyszerűen kevesebb az újdonság, mint fordítva lenne. Nem tudom, milyen a többi vonalról érkezni ezekre, de ahogy olvasom a te hsz-eid és a leírásokat, kellemetlen meglepetések várnak rád... -
rlazol
veterán
vagyis olyan, mint a többi párduc.
A párducokhoz tudni kell, hova menj, ahonnan tusz lőni, spottolni és menekülni is, mégse téged vesznek észre először. Tudni kell, pontosan mit lőj - mert ő belövi 350 méterről az AT15 kupoláját vagy az IS8 hasát ha ezt kéred, és arra elég a 203 pen. És tudni kell, mikor menekülj (én ezt szoktam elcseszni) vagy támogasd a másik oldalt. Szerintem jól mondod: aki ismeri a tankokat és a pályákat, annak jó ez a tank. Akárcsak az E25 vagy az M10. nem véletlenül adtad te el mindkettőt. Én meg azért küzdök ezeken a vonalakon, mert ők megtanítanak játszani, és ha ezekkel megy, a többivel is menni fog. Persze papír. Megtanultam beforgatni és már elég sűrűn pattintom a teknőst is, de elég sok mást is. És élvezem. Sok-sok kilövés 0 dmg-es csata és egy jó tanár kellett hozzá.
És én se értem, miért kell rinyálni +2 tierben! Én kifejezetten szeretem. Kihívás. 203 pen (Panther2 is annyi) mindenre elég, amit ez a tank kér. Nyilván nem neki kell szemből megállítani a rohamozó E100-at vagy IS8-at.
És ez nem csak Panther 88 viszonylatban igaz, +2 tierben minden tanknál észnél kell lenni. Naés?bluyoo - pár csata, max pár óra. ne sebezz barátot pár körig és elmúlik.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ha így nézzük, akkor a gyengébb képességű (itt a valódi paradicsomokra gondolok) játékosok minden tankkal szenvednek. Rajtuk nem segít a T34 vagy az E-25, se semmi; jobb esetben van 1-2 találatuk és az adott tank magas kreditszorzója miatt így is pluszban zárja a csatát.
Szvsz azok az 1200-1800 közötti átlagos és jó (nem profi/unicum) játékosok, akik nem T1-T2 szinten alapozták meg az aktuális WN8 értéküket, túlnyomórészt jól bánnak bármelyik prémium tankkal. -
fsb1000
nagyúr
-
-
fsb1000
nagyúr
Új arty mód az milyen? Tegnap már mentem a francia prémartyval és nem tapasztaltam semmi változást.
A legjátszhatóbb arty, mióta az FV304-et kiherélték.
.
Egyébként nagyon karácsony van... másik tankot vettem mint szerettem volna és még a legénységet is átképeztem rá. Csak a löveg felrakásnál kezdett derengeni, hogy mellé fogtam.
Most már mindegy... -
mcwolf79
veterán
Én tegnap Himmelsdorf-on egylövéseztem egy Borsig-ot
Biztos szeretett utána.
Nekem még nagyon szoknom kell a T49-et. Nagyon idegen még ez a játék. Bulldog-ot nagyon csipáztam, nagyon ment a táras ágyúval az aprítás.
Ezzel még szánalmas az eredményem, elég ha annyit mondok hogy 10 % alatt van a túlélési arányom vele -
bluyoo
nagyúr
Mondjuk számomra mégsem ez a legirritálóbb viselkedés a játékban. Ezt inkább nem részletezem (hátha itt is van aki csinálja
).
Ma kicsit érzékenyebben érintett ez az elcsaklizzuk a prédát, amúgy sem ment a játék valami fényesen.
A legemlékezetesebb a piros-narancs csapat, a sárga-zöld ellen! Azt hiszem nem kell részleteznem a végkifejletet!(#21600) Zsolt_72
Nekem ez egy játék, de azért néha fel.asz agyilag. Na meg szeretnék előrehaladni, és a potya prém az jól jönne ilyenkor!
Amúgy mostanában nem igazán megy jól a játék, és mégis, a WR terén elég jó napokat élek meg (inkább lenne fordítva).
Mondjuk jellemző (legalábbis nekem így tűnik) hogy ha kikapunk általában akkor vagyok jó egy csatában. -
-
h1mpi
félisten
-
Tomi0703
addikt
Nem értél meg még arra a tankra.
Nekem első 7-esem volt, természetesen fostalicska átlaggal meg hasonlók (mondjuk akkor nem volt olyan erős mint most). Vissza kéne vennem, de hát pénzem nincsen.
Szerk.: Ahogy nézem még csak 6 kört mentél vele.
Ennyi kör után még ne vonj le következtetést, bár ha fullosan kezdted és 847 csak az átlagod akkor nem jósolok sok jót.
-
bluyoo
nagyúr
Természetesen a 8,8 cm Kw.K. 43 L/71 -el. Töltésgyorsító, fejlett célzórendszer és távcső van a tankon.
A lövészen: elitalakulat, mesterlövész, és félig a pillanatkép.
Meglehet neked a Löwe mellett tűnik rossznak.
Hát, a KV85 nem jó hír. Ugye én is arrafelé mennék tovább.
Bár most elkezdtem a U.K. ágat is, ahol a Matildával próbálkozok. Mondjuk túl akarok lépni rajta, de nuku szabad XP (vagyis aranyért persze lenne).
Hát TD-vel kemény 2 csatám volt, azt hiszem ez ügyben hallgatok! -
bluyoo
nagyúr
Azt nem tudom, de ma reggel a Tiger II -vel csak 10-es csatába. Ahol azért még nem nagyon találom a helyem.
A Tiger I-el meg 9-es csatába (ez egy ilyen reggel), de ott legalább már úgy ahogy ellavírozok.
Bár a csatáim 21% -át a Tiger I-el mentem!Nekem bejön a pontos ágyúja. Pedig nem szeretem a kempelést, és az ajánlott taktika ellenére, elől szeretek lenni. Bár 3K-hoz közel már nem (mindig) eszetlenül.
(#21481) h1mpi
Na ezt még nem tapasztaltam. Nem tudom. Csak összeesküvés-elméleteket tudnék felhozni!
A pontatlanság szóról, nekem a szovjet vonal jut eszembe. Én a KV-1, KV-1S -el szenvedek, kicsit pihentetem is őket. -
bluyoo
nagyúr
Na igen ez elképzelhető!
Nincs replay, amúgy is, az én játékomon még nem sok néznivaló van!
De a végén, egy bot volt a csapattársam, egy öröm volt ...
Csak resetelnie kellett volna, de inkább állt egy sziklánál, és várta hogy kikapjunk. De legalább megtalálták a csata vége előtt! -
-
Igaz amit mondanak arról a tankról nagy a fun faktora viszont ahhoz hogy élvezd egy kis odafigyelés is kell hozzá ez tény.Nagyon sok embert látok első vonalba szaladni vele aztán ott elhullani vagy hogy nem tartják a kellő távolságot.Ha spotolták azt a tankot akkor már onnan nem egyszerű kimászni a csávából.Ha úgy érzed hogy neked nem jön be akkor jogos hogy nem áldozol rá.Úgy nem is igazán éri meg.
-
jozefgucci1
addikt
Ha van rá lehetőséged akkor én visszavenném a helyedben . Tegnap 200 csata után kezdtem bele a 3. skill-be vele .Saját tierben egy kis gyilkológép ,de Tier8 ban is simán lehet vele alkotni .A második csíkra hajtok vele ,de elég kemény dió .
Amúgy utóbbi napokban nekem is több olyan eset volt , hogy adott tank pont E25 ellen egyszer csak eltűnt előlem . Tegnap El-halauf-on foglal az ellen megyek vissza resetelni és már a kör szélén tartok mikor még nem látom a körben a T29-et ,de ő már észrevett .Értem én , hogy RNG meg minden ,de azért ez nem a Starwars MMO ba@us
Megvettem az AT15 is sikerült mennem vele a második ágyuval három borzasztó kört .Jó tudom még alap ,de idegesítően lassú és minden belőtte szemből . Azt hittem kicsit pattogósabb lesz. Várok vele a csodára kihúzom fullosra aztán majd kiderül .
WTAuf.T9-es be még kell 2K xp ,de szerintem nem adom el mert annyira jó ez a td . Az WTE100 mennyire lesz jobb ettől ? Tudom táras löveg meg minden ,de ez most pontos is és viszonylag gyorsan is tölt már .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest