- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flayer #15418 üzenetére
Akkor a Pz.Sfl V-öt még jobban fogod imádni
A stock ágyúja borzalmas. 169-es pen Tier7-ben...
2 választásod van:
-pumpálod belé az aranyat
-free XP-ből kifejleszted a top ágyújátNa azzal viszont mintha egy másik univerzumba kerülnél.231-es pen +490-es sebzés t7-ben. Egy igazi gyilkológép. Persze mint minden tank ebben az ágban nagyon érzékeny a csapatra és a pályára.
-
scyllarus
veterán
válasz
Flayer #14824 üzenetére
Tegnap az idióta KV-1/KV-1S-ek napja volt. A Cromwellhez és az A-43-hoz húztam az elődöket, a legtöbb csatában 0-150 sebzéssel hullottak el. (Persze csak a mi oldalunkon). Nem tudom, mi volt az oka, tegnap feltűnő volt, hogy az amúgy jó tankokkal mennyi béna ment tegnap.
-
scyllarus
veterán
válasz
Flayer #14535 üzenetére
Nekem a legfontosabb, és ami megtetszett benne, az az ágyúja. Hihetetlen pontos, a lövedék is gyors, nagy pen. Nyilván ez sem legyőzhetetlen, de nekem nem is a nagy frontpáncél tetszett, hanem ez az ágyú. Nem volt lepattanó, mellé, minden lövés talált és átütött. Direkt nem golddal próbáltam, nekem az ágyúja egyszerűen tökéletes.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Flayer #14342 üzenetére
Nekem kb. 100-zal a WN7 a magasabb a kettő mutató közül összességében. Egy-két olyan tanknál magasabb a WN8, amivel már ezer éve nem játszottam.
@bullseye
Én nem alapozok kizárólagosan a wn8-ra vagy wn7-re, gyakran ránézek a többi mutatóra is kíváncsiságból (pl. csataszám is beszédes tud lenni néha). Amúgy 600-tól van narancs a hivatalos besorolásban.
@dfsz34
A Tigrisre előírt átlagsebzést én sem értem, kíváncsi lennék az okára. Amúgy jelen pillanatban az átlagsebzés 6-900 között mozog a t7-es nehéz tankoknál (vbaddict statja alapján), így aki 800 körül van, az már sárga, esetleg zöld...
-
mrszitya
senior tag
válasz
Flayer #14337 üzenetére
A WN8 a jelenlegi legjobb mutató. Akadnak, akik nem kedvelik, mert megszokták a WN7-et, és bizony elég nagy eltérések is adódhatnak e kettő között néha.
A WN7 és 8-at gyakorlatilag nem érdekli a foglalás, a lényeg esetükben a sebzés. WN7 és a korábbiaknál könnyen lehetett "csalni" a stattal, úgy hogy Hellcat, T49, Wft100-zal, stb. felhúzta emberünk az "egekbe" eredményességét, miközben más tankokkal esetleg csak átlagosan játszott. Ezt a kiskaput igyekeztek kiküszöbölni a WN8-nál, valamint a könnyű tankok kis sebzését is próbálták kompenzálni. Ugyanakkor a spotsebzés (azaz a csapattársak sebzése az általunk észlelt tankokon) még mindig nem része ennek sem (elviekben technikai akadálya van, az API nem teszi lehetővé), így ez csak részben sikerült.
-
anatman09
csendes tag
válasz
Flayer #14221 üzenetére
Szia!
Én az 5ös szintű jószágot a közepes ágyúval használtam, igaz, hogy csak 132 asszem az átütése, de az bőven elég. Ha 7esbe rak sem kell végig nyomni arannyal. Viszont azt meg kell szoknod, hogy lassan száll a tölténye. A kitéríthetősége miatt a top ágyú szerintem használhatatlan. A DMPje eszméletlen a tanknak, észre se veszed és bedarálod a fél ellenséges csapatot. Fontos viszont, hogy próbálj rejtve maradni és használd ki a tank sebességét. Ha baj van könnyedén átmehetsz a pálya másik felébe. Nashorn nekem jobban tetszik, főleg miután meglett hozzá a legjobb ágyút, ravasz kis gép.
Én parancsnoknak ajánlom a 6. érzéket illetve többieknek az álcázást mivel elég papír tank az egész ág.
Felszerelés: Töltésgyorsító, periszkóp és álca. A célzási sebességgel egyik tanknál sincs gond szerintem. -
emre
veterán
válasz
Flayer #14218 üzenetére
A PzStl.Ivc-hez semmi, utána a nashorn-hoz elég a vörösbor, (jó löveg, páncél nélkül) a következő Pz.Sfl. V-hez már pálinka és seduxen is kell lehetőleg egyszerre.
Felszerelés: célzásgyorsító, töltésgyorsító, álca
Legénységnek (szubjektív vélemény): parancsnok látótáv, a többinek álca -
Mister_X
nagyúr
válasz
Flayer #14165 üzenetére
- Fiam, kész van a lecke?
- Aha, persze apa, ez csak természetes.
- Tényleg? Nagyszerű hír, akkor mutasd meg!
- Ööö, amúgy ma nem is volt házi...
- Ejnye, ennyire romlik az oktatás színvonala! Bezzeg az én időmben rengeteg házit adnak. De ne félj, itt ez a szép matematikai gyakorlókönyv, amit megvetetett velünk az iskola, csináld meg a 105. oldalt most! -
Djuree
félisten
válasz
Flayer #12674 üzenetére
prém nélkül siralmasan keveset hoz. én mióta játszok mindig volt prémem, esetleg néha pár napig nem, de úgy inkább nem is játszottam. bár prém ammot így sem használok, csak a su-152 troll gunjához használtam, meg most az isu-hoz. prém ammo nélkül is elvagyok egész jól. így legalább jól jön a pénz, napi 800k-1 milla megvan ha type-ozok is kicsit.
-
Atlantis
veterán
válasz
Flayer #12595 üzenetére
Tudom, az nem annyira arra való.
Egyébként most, hogy ránéztem gyors a profilodra, már megvan ezzel a géppel az ász neked...kétszer csak nem akarod megkapni...
csak azért néztem meg, mert ~1420 nyers XP azért elég szokott lenni egy T8-as TD-nél. Mondjuk, ha ~1100 csatát mennék ugyanazon tankkal, én se emlékeznék, hogy mi volt korábban...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Flayer #12299 üzenetére
Jaja, 2 hét után már ideje volt.
Antonius1978, Scyllarus: Én most eltettem a garázs mélyére a T-34-85-öt, talán majd 8.11 után előveszem, hátha jó dolog lesz ez a national battle...
- - - - - - - - - - - - - -
- KT 5427 sebzés a favorit pályán.
- AMX 50 120 5460+1819 sebzésÉs az előbbi két tankon még csak a középső löveg van, de már így is nagyon jók. Asszem megvan mivel játszok a hétvégén.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Flayer #12208 üzenetére
Nálam is valami tavaly decemberi adat van még mindig.
(#12220) Antonius1978: Szerintem kilőhette őket szemből is, ha jól emlékszem úgy írták múltkor FTR-en, hogy az M4 is belőtte szemből a KT-t.
Az én T-34-85-öm snipekedésre van kihegyezve. Felszerelésként Töltésgyorsító, Célzásgyorsító és Venti van rajta, bár utóbbi helyet szvsz mehetne Optika vagy Távcső is. Viszont a Célzásgyorsító nagyon fontos, még így is piszok lassan szűkül (hiába a 2,3 másodperces célzás).
A legénység kiosztása a következő (a rádiós második skill-jét kivéve nekem is ezek vannak, azt ott elrontottam kiosztáskor; ebben azok is benne vannak, amiket később tervezek majd berakni): Első skill a Parancsnokon 6. érzék, a többieknek álca. Második skill a Parancsnokon álca, vezetőn off-road vezetés, Rádiósnak helyzetfelismerés, a maradéknak javítás. Harmadik skill a Parancsnoknak felderítés, a Lövésznek kapáslövés, a Vezetőnek sima utazás, a többieknek javítás. Az ez után következőket rád bízom, Elit Alakulatra szerintem 3.-4. skill után érdemes cserélni, aztán ugyan ezek.
(#12240) emre: Kicsit hülyén hangzik, de szvsz részben igaza van. Tényleg nagyon szarok a 122-es lövegek T9 alatt, de erre nem megoldás, hogy stock csővel használja a Sport KV-t. Épp ezért nem értem soha, miért mindig az orosz heavy vonalakat ajánlja mindenki az új játékosoknak. Lehet éppen sniper szellemű játékos az illető.
Annak idején teljesen saját döntésből elkezdtem az orosz med vonalat. Aztán láttam, hogy több a T-26, mint a BT-2, ezért én hülye meg elkezdtem a heavy ágat is. Végül kiderült, én med tankosnak születtem (
mert erre születni kell), ezért heavy-kből és TD-kből is javarészt csak a gyorsabbakat húzom ki. Kivétel ha valami piszok jó páncélú tankról van szó, ami normálisan kompenzál a sebességért (nem úgy, mint pl a T57, az E5, az IS-7, vagy az FV), konkrétan az E-100-ra gondolok itt. Na de elég a személyeskedésből.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ő megmondta -
Gaz 78
aktív tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
Flayer #11672 üzenetére
Annál a hsz-nél nem vártam 2-3 napig az írással, no meg nem volt annyi minden, amire válaszolni szeretnék. Ha jó emlékszem neked volt Xperia Mini-d. Nekem is volt anno, na arról a kis izéről tényleg művészet a fórumozás.
Már az első hsz-em ebben a topic-ban (on) sem volt rövid.(#11678) Flayer: Nekem IS-em régen volt, viszont IS-2-m csak néhány hónapja, de azt nagyon utáltam. Akármennyire is orosz, ez akkor is egy hulladék, a lövege agyon van nerfelve. Nem véletlenül vettem vissza KV-1S helyett a T-34-85-öt. Amúgy ha valami orosz, akkor annak nem azért kell jónak lenni, mert OP-k (egyáltalán nem azok), hanem azért mert Stronk Russian. Szerintem a legjobb gépek a játékban a Franciák.
(#11699) ako001: Enyhén beleszól az RNG.
Szerintem ezt küldd be az RNG No Comments-be, elvileg ha bekerül a replay a videóba, akkor goldot lehet nyerni érte. Bár én múltkor megtettem, de csak orosz szerveres visszajátszások voltak a videóban.
- - - - - - - - - - - - -
- Researched: AMX 50 120 researched. Undistributed experience spent: 185 000
Free Experience spent: 0 Végre, nagyon vártam már. Ez a gép baromira jól néz ki.
- Az én vezetésemmel (úgy, hogy telefonálás is volt meccs közben) elvertük őket. Mondhatni VTEPSis krumplit csináltunk belőlük.Érdekes, mert elvileg nem volt FC-jük. Nem tudom mibe telik elvállalni, ha én megteszem a hülye Field Commander-es tudásommal, akkor ott sem lehet olyan nehéz.
-
törölt tag
válasz
Flayer #11690 üzenetére
Nekem van Ferdi és JP2 is, mert így mire meglett a Ferdire a felfüggesztés, addigra a JP2-n kifejlesztettem a nagypuskát.
Érdekes módon, valahogy pontatlanabbnak tűnik ugyanaz az ágyú a Ferdin mint a JP2-őn.A JP2-vel valahogy jobb leosztást szoktam kapni.
10-es tankkal még nem találkoztam csatában, ha vele mentem.Ferdivel ritkán ritkán fordul elő, hogy nincs legalább 5db. 10-es szintű a harcmezőn.
Talán 2-3 olyan csatám volt, akkor viszont szinte csak 9-esek voltak a csapatban, bár akkor nagyokat is tudtam zúzni. -
echterion
nagyúr
válasz
Flayer #11688 üzenetére
Na, így már nekem is tiszta a kép.
Mellesleg nálam ugyanaz a feeling van az is3-nál, mint a jgdtiger-nél. Az előző tankon kiválóan működő ágyú ezen egyszerűen hulladék. És nem az átütés a fő gond, mert azt golddal megoldja az ember, hanem a pontosság. Amit eltaláltamis-sel, azt is3-mal nem. Vagy ha eltalálom, akkor nulla sebzéses átütés. -
mtade
aktív tag
válasz
Flayer #11678 üzenetére
Nekem mióta megvan, azóta nem tetszik, türelmes voltam, míg ki nem fulloztam, de mióta az IS3-at grindelem, csak napi duplákra veszem elő. Mozgékonynak mozgékony tényleg, de 20m-ről is a holdra lő, cserébe nem lehet rámászni vele senkire, mert a loltraki is keresztüllövi...
Átlagsebzésem a béka sejhaja alatt, várom már, hogy el kelljen adni...
Egyébként a holdralövést a napokban a Hellcat-en is megfigyeltem, fullraszűkült célkörrel is... I love you, negatívrandomfaktor...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Flayer #11500 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból: Miért van 18 db HE a KV-1S-edben?
(#11507) Runo: Ez már nagyon régóta így van (lehet már a kezdetektől fogva). Minden med tankra (már amire egyáltalán lehet rakni) közepes kaliberű, minden T7+-os és néhány T6-os heavy-re (Sport KV, Troll KV, ARL) nagy kaliberű rammer megy. TD-knél T6-T8-ig tart az átmenet, a SU-100Y-ra nagy, az AT15-re pedig közepes kaliberű töltésgyorsító kell.
(#11526) emre: Gratula a sebzéshez! Megvan már vele a tank ász? Nekem már csak 38k xp az 50 120, szóval szerintem soha nem is lesz meg az ace. Most már szinte csak Team Battle-ben érdemes húzni a 8-asokat, mivel sokkal több xp-t ad, és mostani random csatákban állandóan T10-be kerülnek ezek a gépek... Végül is úgy sem egy medálért játszik az ember.
- - - - - - - - - - - -
- World of Tanks | Trolling Funtage (ep. 17) Itt van egy kis felvidító, én mindig jót röhögök ezeken a videókon.Bírom a bejátszásokat. "I don't think so."
- No comment
- Ilyen medálja van már valakinek?
- Full gold ammoval, 90 milis csővel (csak poénból) BatChat-tel T12-benKipróbáltam a teszten a Foch 155-öt, hát nem valami könnyű vele játszani. Nem mondom, hogy rossz, jó kis gép, ha ráérez az ember, és úgy jön ki vele a lépés. Aki OP-nak tartja annak most itt a lehetőség, hogy menjen vele pár kört a teszten. Garantáltam meg fog változni a véleménye.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Flayer #11489 üzenetére
Ugyanaz a véleményem mint nektek. Sőt, én ha látok egy ilyet a játékban be is írom neki, hogy uninstall.
Viszont csak azt tudom elképzelni, hogy nagyon gyenge a gépe, mert tényleg amennyit itt segítettek neki a fórumtársak, nem hiszem el hogy lehet továbbra is gyengén játszani.Szerk.: Ja, most nézem, hogy 156 az a WN7. Ennél többre emlékeztem. Ez viszont tényleg elképesztő...
Na, maradjun annyiba, hogy ez tényleg durva. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy csata elején benyomom a W-t és csak megyek előre és akkor sebzek ha ütközök.
Bocsánat, de tényleg olvass utána a dolgoknak (ha eddig nem tetted, hidd el megéri) - mármint a kolléga.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Flayer #11489 üzenetére
Ha nem bírná futtatni a gépem normális sebességgel a wotot, akkor gyors uninstall lenne belóle
Mostanában a TS padlózza néha a processzoromat és olyankor az akadós játékmeneten át a több másodperces állóképekig sok minden előfordul. Mondanom sem kell, elég nehéz így jól teljesíteni. -
Patrick76496
őstag
válasz
Flayer #11364 üzenetére
Nálam csak egy hétvégi játék szerepét fogja betölteni, persze azt is csak akkor, ha vidéken veszem elő a lapost internet nélkül.
Nálam most nem szopóág van hanem szopótörzs!
I know that feel, bro.Kibaszott nagy ez a mém.Mostanában nekem sem az igazi.A GTA IV-et én is végigvittem, még az egyik kiegészítőt is, nekem eddig ez volt a favorit a GTA-k közül, 3-tól kezdve mindegyik PC-sel játszottam már. Szvsz a GTA-k jobbak, mint az SR-ek, utóbbiak túlzottan fikcionálisak.
A lanparty-shoz meg: Én szívesen kipróbálnám, ha lenne valaki a környékemen, aki WoT-ozik. Bár szerintem ez a mai TS-es beszélgetés sem olyan rossz, így is jókat lehet röhögni, szórakozni, stb.(#11370) Scheff: Oh, oké. Szerencsétlen srác ha WoT-ozna, és a >45%-osok közé tartozna, akkor már gépe sem lenne.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Basszus ez a mai nap.. Ilyen szakasztársakkal ilyen win rate-et sikerült összehozni. Egy Lóri-s kör kivételével mind T6-os volt.Nem a kedvencem ez az E8. Nagyon pontatlan, nem is céloz valami gyorsan és a sebességével sem vagyok megelégedve. Így nagy lánctalppal olyan Type 59 szintjén mozog, stock-al egy IS-7-tel le lehetne hagyni. Eddigi T6-os medjeim közül (T-34-85, Type 58, Cromwell, VK3002M, VK3001D, VK3001P) ezt tartom a legrosszabbnak. Esetleg talán a Porsche VK-nál jobb, bár az sem biztos, mert buff előtt játszottam vele utoljára. Remélem dob rajta valamit a nagy motor és a 100-as legénység.
Bingisz: Itt a videó tegnapról. Amúgy bocs még egyszer, hogy belöktelek, véletlen volt.
Többieknek: A fenti videóban egy ritka érdekes játékossal találkoztunk ZvH játékmódban. Csak úgy poénból benyomtuk a voice chat-et, és ezt hallottuk. Kb 5 percen keresztül azt mondogatta, hogy BT-7 cheater, meg azon kívül más is volt. És akkor ez csak egy ~1,5 perces részlet a 10 perces körből. Valami nála sincs rendben.Más: Nem tudom néztétek-e a WG-s filmet a Natgeo-n, érdekes dolgot vettem észre. Amikor a brit tankokat mutatják, és épp a Centurion megy előre, akkor nem gyári
hulladékmotorhangja van, hanem Gnomefather motorhang modjából játsszák be a történelem hűt. Ez valamit utalás lehet arra, hogy ezt a modot is beleintegrálják a játékba. Jó lenne. -
echterion
nagyúr
válasz
Flayer #11367 üzenetére
"A másik dolog a mai fiataloknak és most ezt nem rossz értelemben mondom fogalmuk sincs a régi lanparty érzésről a haverokkal!(pizza rendelés+sör+kávé)
Mindenki otthon ül a gép előtt TS beszélnek de ez akkor sem olyan!"Ezzel egyetértek, bár nem tudom, hogy jön ez a GTA-hoz.
-
echterion
nagyúr
válasz
Flayer #11364 üzenetére
Hát nem tudom, én nem estem hanyatt tőle. Itt van két hete öcsém gépe egy GTA V-tel és egy-két órát, ha toltam vele. Valahogy még mindig jobban érdekel a WoT, a GTA IV-nek a sztoriját se volt már sok kedvem végigtolni, a kieg is csak porosodik a steam fiókomban. Amikor benyomom, csak fél óra állatkodás, némi gyilok meg rendőrök elől futás, aztán annyi.
-
Atlantis
veterán
Teljesen jó nyomon vagy, előbbre tartasz, mint ahol én voltam annyi csatával, mint amennyi neked van. Az utóbbi időkben mutatott teljesítmény szerintem rendben van. Törekedj a minél több sebzésre, én akkor szoktam egy nappal elégedett lenni, ha az átlag-tier-re számított sebzés eléri a 200-at. A túlélési arány valóban lehetne magasabb, bár nekem is csak 31%, ezen mindkettőnknek javítani kell még, én se bírok megmaradni a seggemen és megyek előre, ahogy lehet...ez nem tesz jót a túlélésnek.
Kicsit többet kéne bázist védened, ebben is egy cipőben vagyunk.
Egyébként én se nagyon szoktam ismerős nevekkel találkozni, elvétve csak. Van miből válogatni az MM-nek, kevés esélye van összekerülni, pláne mióta két EU szerver van.
-
fsb1000
nagyúr
Van Wot "szakmai" fórum [link]. Ez csak egy OFF, tombolda, panaszíroda, sárdobálda, e-péniszmutogató, statelemző, stb.
Az hogy néha vannak hasznos hsz-ek, az nem a véletlen műve, de nem lehet elvárási szint. Még tőled sem.
(#7977) Dr_Syrex:
Nagyon érdekes az a grafikon.
Sokan beszámoltak már arról, hogy eladás elött a tank megtáltosodik. és remek eredményeket produkál.
Én is jártam már így pár tankkal. -
Dobi 562
addikt
Nem veszi figyelembe. Itt van a táblázat.
-
scyllarus
veterán
Nagyon el kell felejtened. A Tiger az egyik legjobb sniper tank (nem TD) a játékban. Viszonylag nagy ROF, pontos, alpha is vagyogat.
Mész a 2. vonalban, srégeled (úgy még pattinthat is) és messziről kilövöldözöd azokat akik tanácstalanul forgatják a tornyukat, ez honnan jöttA legjobb, ha van T29/IS/ilyesmi nálatok, ők mennek előre pofozkodni, te meg mögülük kést dobálsz...
dfsz34: teljesen így látom. 3 lövésből meg tudom mondani a csaták végét... Most elkezdtem egy haver miatt az amerikai szerót (volt a neten invite kód is ingyen
), és ugyanaz van ott is.
-
Steelheart2
őstag
Nézd.Én elösször a Ferdit vettem meg,de 5 drb stock csata alatt rájöttem,hogy hiba volt.Mivel nem volt a tigris ágrol motrom,igy nagyon lassu.A jp 2 vel sokkal gyorsabban megszereztem a top löveget és azzal már brutál kis TD.A Ferdi is ott van a garázsban,de nem érzek késztetést hogy kiprobáljam.És nagyon igaz,hogy a plussz páncél miatt nem éri meg.Én szeretem a jp2 öt.Nár a JT sincs messze.
-
törölt tag
Mi azt honnét tudjuk, hogy te nem tudsz-e dönteni? (ha arra vagy kíváncsi, melyiket javasoljuk, akkor ne azt kérdezd, hogy "nem tudok dönteni?")
Nagyjából 6 percen keresztül 3-4 tank engem noobozott, meg irogatta, hogy reportol, mert nem rohantam neki T30-nak, Tortoisnak, meg még másik 2 hevinek....
Persze csata jelentésnél ismét szembesültem a tényekkel.... vajon ők is megnézik a csata jelentést, és levonják a következtetést, vagy akkor is én vagyok a noob, mert 3-4x annyit sebeztem mint ők?!
E-50, Löwe, foch....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest