Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortu30
csendes tag
Sziasztok!
Alábbi tablettel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, véleménye?
[link]
Köszi. -
tevfik
tag
válasz
tevfik
üzenetére
A probléma jelenleg is fent áll. A készülék fogja magát és kikapcsol egy idő után. Visszakapcsolásnál hiba hiba hátán.
Windows 10 újratelepítés de most már nem varázsló segítségével?
Vagy " van " windows 8.1 bing angol telepítő - biosból kell kiszedni az oem kulcsot. + - ( utána pedig update-ből magyarosítani? )
Köszönöm.

-
cidalain
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Pedig még van raktáron 4 darab, most legalábbis.

-
oncsi
őstag
válasz
siemenss65
üzenetére
[link] Ez kellene. de nagyon.
-
jolti05
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az kiváló

-
jolti05
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Nálam ott van a Warehouse options EU. Vásárlás közben írja ki, hogy elfogyott?
-
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Akartam irni, hogy van alternativanak: [link] (par napja hivtak fel a figyelmem) de most nezem hogy mar ez is out of stock

-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Elnézést kérek, nem olvastam bele eléggé ahhoz, hogy az egy db kérdésemre (azt hiszem) megkapjam a választ. Talán valaki tudja, és akkor ígérem végig olvasom (lkb)
Tehát, van egy XP-s esetleg Win7-es noti, amin semmi nincs csak 1db program. Ez a program, csak IE-alatt megy. (Starfinder) Van esély, hogy ez egy win-es tab-ról is menjen? -
8472race
tag
Ha a távol-keletről szeretnétek vásárolni, érdemes kalkulálni azzal a ténnyel, hogy (ha jól emlékszem február 16-ig) kínai holdújév ünnep van.
Ez a tény, a kereskedelmi tevékenységet is nagyban befolyásolhatja. -
cidalain
veterán
Jo arnak szamit. En flat rattel rendeltem, plusz insurance 2 dollarert.
Igy is 101 dollar, nincs 30k forint. Szerintem ez nagyon jo ar meg postaval is.
45-nel olcsobban nincs hasonlo hardver itthon Win tablet temaban, sot.
(A garancia problemasabb mint az itthoni vasarlasnal)Fizetni elore kell, nem tudod fizu utanra tolni, nincs utanvetes szallitas.
Viazont Paypal hasznalata erosen ajanlott!Ma del korul rendeltem, delutan jott a mail hogy feladtak a csomagot (szombaton!). 3-10 napra mondjak a szallitasi idot.
-
cidalain
veterán
Mara lett ujra EU raktaron a GB-en Chuwi Vi8 Plus, ha valakit meg erdekel most csapjon le ra, 91 dollar csak. Par darab meg van.
Szerencsere most nem szarakodtak, sikerult megrendelnem, es mar fel is adtak nekem! -
Mate
nagyúr
válasz
NoMagix
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Ezt 59-ért vettem, ennyiért jó vétel volt és meg is tartom szerintem.
Hanggal kellene kezdeni valamit, mert elég halk. Elég sok oldalt néztem a tabról tegnap előtt és volt aki írta, hogy halk volt, de megoldotta. Sajnos azóta nem találom azt a hsz-t

-
Mate
nagyúr
válasz
NoMagix
üzenetére
Az jött!
Tetszik egyelőre a készülék. Ami miatt nem tökéletes az a méret. Laptop helyett túl kicsi.
Tudom épp ez a lényege, illetve ezen az áron mást nem igazán kapni. Kár, hogy újonnan, pláne nagyobb méretben már 6x ennyibe kerülnek.
Illetve még egy bajom van vele, hogy nagyon halk.
-
Whysperer
addikt
Értem.
Elmondom mire kell. Lényege,hogy szimulációkon dolgozom bent a cégnél és az hosszú idő. Viszont van kihasznáaltlan időm ami gép mellett töltök el. figyelem,hogy minden rendben ,megy-e. Azt az idő egy saját tabletre feltelepített zbrush-on és a tabletra kötött saját wacomommal szeretném eltölteni. szóval mehetnek adapterről a dolgok.
tejeskifly: értem
köszönöm a válaszokat.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus Transformer Book T200TA tablet az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz.Valami UART controller lehet,vagyis ennek írja le.DE nem tudom elképzeli melyik eszköz ez mert alapból működik a tablet,ugyanakkor szeretném elhárítani ezt a hibát. -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elég kevés infót találtam erről a konkrét gépről. Laptop helyett mennyire használhatóak ezek az eszközök? A 2 giga memóriát keveslem egyedül. 4 giga jobban állna neki. Ezt leszámítva mire számíthatók egy ilyen vásárlásakor?
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
Whysperer
üzenetére
A chuwi egy elég népszerű és jó márka, kb november óta akarok táblát vennio, azóta várom hogy elérhető legyen a chuwi. És ha már veszek az új szériás processzorral venném. A cpu teljesítményben nincs nagy különbség, a gpuban van inkább.
Gearbest eu raktárból van elérhető cube iwork8 egyébként z8300-al
-
Stukker1987
senior tag
Üdv!
Srácok tudtok nekem említeni olyan Windows 10 esetleg dual boot tabletet,ami már GPS-el is fel van szerelve és esetleg z8300-as atom van benne? Úgy látom a Z8300-as szériával felszereltek még nem kaptak GPS-t...
-
8472race
tag
válasz
Whysperer
üzenetére
...vagy pl. a Cube I7 64GB Stylus.
-
Whysperer
addikt
Igen pont ez lett volna a célom,hogy mondjatok valamit. mondjuk egy 2 Gb ramos otthon laptopo ni smegy és a cél nem a telejs munka és a renderelés mert az a nagy gépen menne. itteni cél az volna,hogy kis táskában elférhető mobil készülék ami kisebb mint a laptop. rálehssen dugnia rajzpadomat és iss homogén modellezés folyna csupán semmi UV meg texture meg stb. Erre a célra kellene.
Ez Chuwi milyen márka? mennyire támogatott és megbízható?
meg ugye a wacom táblán folyna a rajz , nem a kijelzőn. a kijelző csak pár nyomásra volna használva.
Viszont ezeket a márkákat nem ismerem miket itt látok 8)
Igen és ami fontos,hogy nem ezen lenne tárolva a munka így a 64 gb tökéletes.
-
Upo
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
A driver még csak felmegy, az a zbrush nem tudom mekkora, lehet hogy még az is felmenne. De ha még használni is akarod, akkor nem 1/16-os tabbal kéne próbálkozni, minimum 2/32, de ilyen grafikai célokra a 64 tárhely se sok.
Közben megnéztem ezt a zbrush-t, 3d modellezés, renderelés, textúrázás, én erre még 2 giga ramost is kevesellnék ha egy gömbnél bonyolultabb objektummal akarnál dolgozni.
Valami ilyesmi lenne talán a minimum, de erre inkább egy erősebb surface... -
Whysperer
addikt
Szerintetek erre [link] tudnék telepíteni egy Zbrush-t meg egy wacom rajzpad driver-t?
-
8472race
tag
Ha érdekel valakit, most 80 ezerért lehet "újra csomagolt" Asus Transformer Book T100TA -t venni az eMAG-nál. Csak a mai napon!
-
artiny
őstag
Melyik a jobb szerintetek egy kinai windowsos tablet vagy egy "ismertebb" Lenovo windows tablet?(erdemes lehet eladni es venni egy masikat)
Lenovo mixx 3 - 830 ami van nekem,de gondolkozom hogy eladom mivel lattam hogy 120€ ert mar lehet venni valamivel nagyobb 9-9.7" nagyobb felbontasu tabletetott, szoval ez a ketto plusz ami picit hianyzik az enyembol pl: youtube...de nem tudom,hogy milyen minoseguek es meddig mukodnek a kinabol rendelt elektronikai noname cuccok...szerintetek?tapasztalat? -
cidalain
veterán
válasz
jolti05
üzenetére
Meg szerencsesnek. En megrendeltem, de elkezdett baszakodni a GB velem, hogy kiszurt a paypalfioktolvaj rendszeruk, kuldjek mar szemelyit tenyleg en vagyok e. Addig felreteszik a rendelesemet. Elkudtem amit kertek, aztan dobtak a francba a rendelesemet... Csesszek meg. 31 lett volna a vi8 plus biztositott postazassal.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05
üzenetére
Na jo, menjunk bele a szovegertelmezesbe.
Megkapod=meg lehet venni ennyiert. Az asvanyviz is 69 Ft/ 1,5 liter, nem szamolod bele a buszjegyet a tescoig meg vissza.
Es ezert is irtam, hogy van olcsobban Onda. De amikor volt GB-n Chuwi EU raktarban akkor bizony a szallitas is belefert 30-ba. Es valoszinuleg lesz is meg, hisz masfel nap alatt kifogyott a keszlet... -
jolti05
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Idézet következik: "30-ból már megkapod" Ez szerintem bárkinek azt jelenti, ami oda van írva, tehát azt, hogy megkapod ennyiért, de sajnos nem kapod meg ennyiért és én sem (pedig már felcsillant a szemem
).Én legolcsóbban 35-36-ért látok szállítási költséggel együtt Vi8 Plus-t és Hi8 Pro-t, de szerintem ennyit nem érnek, főleg, hogy 27e-ért (összeköltség) kapni Onda V820w-t, 34e-ért (szintén összköltség) pedig Onda V891-et. Ráadásul néha pofátlan akciók vannak egyes webshopokban.
Azt nem tudod véletlenül (vagy bárki más), hogy a raktárak készletei (~)milyen időközönként gyarapodnak?
-
t3tv3s
tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Mindenképp megpróbálnám. Nekem médiánál volt sikeres alkudozásom(2db TV,1db hűtőnél). Ha nem jön be nem veszít vele az ember. Ha gyártok mögé beírod, hogy 2in1 kifogja dobni a legjobb ajánlatokat. Jobban jársz vele mintha itt gépelgetnék róluk.
Igen hdd akkor elérhető ha notebookként van használva a készülék. Vannak olyan típusok amelyek bővíthetők de azok kb 120-130től kezdődnek. Bővítéssel drágábban jön ki mintha alapból 4gb rammal vette volna az ember. Ennyit viszont nem ér se a bővítés,se a gép. -
cidalain
veterán
válasz
jolti05
üzenetére
Azt sosem mondtam hogy eu raktarban van eppen most.
Illetve azt sem mondtam hogy szallitasi es egyeb koltsegekkel egyutt van 30 alatt.GB-n amikor volt a vi8 plus akkor 91 dollar volt, hi8 pro meg 107 dollar. Nyilvan lesz meg itt, csak meg kell varni.
Cube iwork8-at en is neztem, de nem nekem nem szimpi annyira, hogy azonnal megvegyem. Illetve ehhez nem talatam gyari tokos-billentyus megoldast. -
Upo
addikt
Volt ilyen nálam javításon, a gyönyörű képminőség náluk azt jelenti, hogy ha nem pont szemből nézed akkor alig látsz valamit. Ha vízszintesen tartod, és jobbra-balra mozogsz, szinte azonnal invertálnak a színek. KB. ha egymás mellett ülve nézitek, akkor valakinek szinte olvashatatlan lesz, esetleg úgy jó hogy mindkettőnek középrossz. Nem túl acélos, elég sokat homokórázik még tök üres windows-al is, ha leszedi a frissítéseket akkor betelt a tárhely, indulhat a kínlódás hogy miket lehet törölni a rendszermappákból. Előbb-utóbb, de inkább előbb kínlódás lesz a használata. SD-re alkalmazások nem mennek a 8.1 alatt, max. filmet, zenét lehet tenni rá. 10 alatt már használható az sd, de még úgy is hamar betelik a c-n az a maradék tárhely.
A 32 giga tárhely sokkal jobb, bár nem mondható kimondottan soknak, de azért a napi rendszeres küzdelem kategóriából ki lehet jönni vele. Az 1 giga ram meg csak 1 giga, próbálj egy közepes core2duo gépet 1 gigával, kb. hasonló teljesítmény,nem mondom hogy használhatatlan, de igazából használhatatlan. Esetleg ha csak a csempés skype-csempés facebook (van csempés facebook??) megy és más nem, akkor még nem annyira irritáló. Én biztos hogy sajnálnám rá a 15000 forintot, mert hiába kidobott pénznek gondolom, ez biztos hogy bekerül a fiókba elég gyorsan, azért meg sok az a pénz. Nem sokkal többért használt 2/32-est inkább vennék, ég és föld. Ja, és IPS kijelzőst vegyél mindenképp, azt javaslom. -
cidalain
veterán
Akkor vegyél Chuwi Vi8, vagy Hi8-ast. 30-ból már megkapod, 2/32-es, dual bootosak.
Vagy a Vi8 Plus, és Hi8 Pro, ami csak Wines, de már Cherry Trail soc van benne. és még ezek is 30 alatt vannak.
Onda 8"-os winese meg 25-ből kijön kb. De most jött ki a Teclast x80 Cherry Trail verziója is, van wines, és dualos verzióban is.
Szóval ez mind 100$ alatt van, de van amelyik 75-80$ -
zsiz
őstag
válasz
üzenetére
(#10243) Ace owner és (#10246) Mogyesz75
Köszönöm a válaszokat. Nyilván azt én is tudom, hogy nem egy csúcsmodell ennyi pénzért.
Szívesebben használnék én is egy Chuwi Hi10-est, de még ha lenne is rá keret, akkor sem biztos hogy kiadnék annyi pénzt érte. Inkább ár/érték arányban lenék kíváncsi, hogy milyen.. valamint azt sem tudom igazán eldönteni, hogy PC, laptop és okosteló mellé kell-e nekem egyáltalán még egy tablet is. Mi lenne a legolcsóbb windows tablet ami, már jó vételnek mondható? (Külföldi rendelés is játszik.) 
-
-
Akron99
aktív tag
válasz
üzenetére
A szállítási módok leírásánál nekem nem egyértelmű, hogy melyiknél nincs vám és adó (EU).
Az EU-Express esetében ha jól értelmezem nincs.
De a leírásban a többi szállító esetében már nem igazodtam ki.
Ebben tud valaki segíteni? -
zsiz
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az a teszkós Beex csoda (talán Flash néven fut, és 7,85" win8.1, 4 mag Atom z37xx, 1GB RAM, 16GB) megéri az árát? 15k-ért vesztegetik a tesco-ban. A topikban nem sok infót találtam róla, amit igen, az meg nem győzött meg, hogy pont ez kell nekem. Felhasználás: internet, film/sorozat, néha egy kis játék persze nem a legújabbakkal (40%/50%/10%). Memóriakártyát vennék hozzá plusz tárhelynek.
-
tboj
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly nyáron vettünk húgomnak egy windows-os tabletet, és járt hozzá elvileg egy 1 éves Office 365 előfizetés, amit még nem aktiváltunk be, mert nem volt rá szükség (meg nincs is). Jelenleg nem tudom megnézni, ezért az lenne a kérdésem, hogy van ennek valami felhasználási határideje? Mert ha nincs, és még felhasználható, akkor elpasszolnám olyannak, aki fel tudja használni.
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Valóban.. köszönöm. Eddig ez a fül nem tűnt fel.
Tehát mindennel együtt ~37300 forintért kihozzák 6-9 napon belül.Nagy kérdés, hogy megér-e +10e forintot az Onda V820w-hez képest (német raktár, ~27e pénz), amiben Z3735F proci van, illetve nem fullHD-s, "csak" 1280x800-as a felbontása.
-
törölt tag
válasz
ghostrider20
üzenetére
Itt a Lark topicban keresgélj, biztosan több segítséget fogsz kapni.

-
ghostrider20
tag
Hello srácok van egy olyan gondom ,hogy van egy Lark iwin8 tablet
tesómék tele rakták minden féle hülyeséggel!
azóta kék halál van...
recoveryt nem tudom előhozni ...
Telepíteni hogy kell mi kell hozzá??
valaki segítsen légyszi -
norba26
csendes tag
Sziasztok.az lenne a problémám,hogy van egy dual boot os tabletem és a windows nál rámentem a gyári adatok visszaállítására és lassan egy napja megált 64%-nál és nem megy tovább.ki be kapcsolásnál is csak ez jönn vissza és nem tudom,hogy mitévő legyek.köszönöm
-
5766
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem, WIN8.1 van a gépen (Lenovo MIIX 300) és az lenne a kérdés, hogy ha a képernyő lekapcsol (be van állítva energiagazdálkodásnál), akkor a Skype például miért nem jelez, ha hívás van. Ezt lehet állítani valahol win8.1 alatt, hogy azért a hangszóró működjön. A háttérben dolgozik a rendszer, mert ha hívás közben gombnyomásra visszajön a kép, akkor a csörgés is egyből hallható.
Win10-re is felfrissítettem, és ott sem sikerült, ugyanez a számomra hiba van.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Köszi az infót! Azt nem írták meg véletlenül, mennyivel drágább, vagy hogy megy ez? A honlapon azt írják (12), hogy a 'remote area'-ba +25dollár a szállítás, de mondjuk úgy, nem elérhető a link.
-
-
benjoe1
aktív tag
Nem TV-re, hanem egy Dell monitorra próbáltam kitenni a képet, csak külső megjelenítő opcióval.
Az kavar be, hogy a tableten Win10-ben 150 %-ra fel van húzva a Rendszer/Gépház/Kijelző beállításoknál a Szöveg, alkalmazások és más elemek mérete, mert Chuwi Hi10 felbontása 1920x1200, így ezt kénytelen vagyok beállítani, hogy jól használható legyen a tablet.
Viszont ha átváltok külső monitorra, aminek 1920x1080 a felbontása, akkor ugyanitt a Kijelző beállításoknál pirossal kiírja, hogy Bizonyos alkalmazásokban nem lép életbe a méretezés módosítás, amíg ki nem jelentkezek. Szóval egy ki és bejelentkezés után már minden elem és program megjelenítése éles a monitoron. Viszont ha visszaváltok tabletre, ott ugyanúgy ki-bejelentkezés kell, hogy jó legyen.
Ezt be lehet valahogy állítani Win10-ben, hogy ne legyen szükség erre a ki-belépésre? -
Necc
addikt
válasz
benjoe1
üzenetére
Általánosságban a TV-k képminősége messze elmarad a monitorokétól, vagy nem egyezik a tablet és a TV fizikai felbontása. Javaslom első körben próbálkozz ún. "dualview" beállítással, amikor mindkettő monitor önálló képet mutat külön-külön felbontáson, és ellenőrizd hogy a kettő kijelző felbontása valóban megegyezik.
-
benjoe1
aktív tag
Ha tabletre HDMI-n rákötök egy külső monitort és beállítom a maximium full hd felbontást win10-ben, akkor miért elmosódottak a betűk összehasonlítva egy asztali gép-monitor párost? Kell még valamit be/átállítani?
-
t3tv3s
tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Picit drágább volt mint a kereted de Ediginél 85ezerre volt leárazva a 100ezres acer aspire switch tegnapig. 2gb rammal 64gb rom+500hddvel,10.1-es ips kijelzővel, 2 év garanciával, win 8.Tuti felvenném a kapcsolatot velük mivel ennél jobb ajánlat nem igazán lenne új gépek között. Ebbe a keretbe egy lenovo férne bele de inkább acer,asus,toshiba és dell irányába kacsingatnék 2in1-ben. Akár új, akár használt gép mellett döntesz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
zotyesz66
üzenetére
Sokat nem tudok mondani rola, mert parom hasznalja, neki lett veve. Tudja amit kell, mukodik rendesen.
A kijelzo felbontasa gyenge, ami kozelrol nezve lehet zavaro. A kijelzon van kis bevilagitas a saroknal. A kerete vaskosabb, ami nem feltetlen negativum, mert jobb fogast ad. Az aksija korrekt, egy munkanapot kilehet vele hozni pont. A bongeszoben (Edge) 6-8 lap (van kozte PDF is) utan mar lassabb a lapok kozti valtas, akar 1-2 sec is lehet. WiFi stabil, olyan milyennek lennie kell.
Ha az ember nem terheli le, mint egy asztalit, akkor jo tars lehet, csak tudni kell a hatarokat. Alap irodai, otthoni hasznalatra megfelelo.
-
zotyesz66
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Neked egy Asus Transformer book vagy egy Acer Aspire Switch vagy valami hasonló convertible kellene, mellesleg én is ilyesmire gyúrok. A necces dolog a min. 500 giga háttértár, ezt csak a billentyűzetes dokkolókba szokták belepakolni. Ami az árat illeti, szerintem használtan belefér.
Akinek van 4/128-as T100HA-ja, igazán megoszthatna valami hosszabb távú tapasztalatot, nagyon megköszönném, nekem ez jönne be a szerény felbontású kijelző ellenére is. Honosított billentyűzet, magyar gari és remélhetőleg nem szenved az eléggé általános kínai "gyenge eldobálós wi-fi" betegségtől. Nekem fontos lenne az UPC Wi-Free miatt, elsősorban nem otthon használnám. -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A Milyen... -t vegyek topic nem igazán pörög, ezért inkább ide írom.
2013-ban volt már próbálkozásom tablettel, ami egy Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Duo volt. Akkor még nem hozta azt, ami szerettem volna tőle. Remélem azóta már sikerült a technológiában feljebb lépni - egyáltalán nem követem a témát.
Amire szükségem volna:
- 10.1 vagy ennél nagyobb képernyő
- legalább 500GB tárolókapacitás
- 8-10 óra üzemidő akkumulátoról
- leginkább olvasni és filmezni szeretnék róla
- billentyűzet csatlakoztatási lehetőség, ekkor egyfajta notebookként üzemelne, töltőről
- minél könnyebb legyen a tömege
- akár gyári akár ebay, de beszerezhető legyen hozzá egy bőrtok, amiben biztonságosan lehet szállítani (ebbe férjen bele a billentyűzete is)
- 2 vagy több év garancia
- lehet használt is
- 80 a keretMilyen típus felel meg az általam összegyűjtött követelményeknek?
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
A külföldi vásárlásos topikban úgy van megjelölve, hogy EU raktárból szállítják a termékeket, innen vettem, de most erősen elbizonytalanodtam

Van valami időpont, hogy mikorra várható gearbest eu-s raktárjába?Engem borzasztóan zavar, hogy fehér, de minden másban talán nekem is ez a tablet stimmel a legjobban, ha az árfekvést is nézzük. Kár, hogy ezekhez a készülékekhez nincsenek olyan tokok, mint a telefonokhoz...

fabicska: Eredetileg ~20e forintot szerettem volna szánni tabletre, csak minél többet olvastam róla, annál inkább arra jutottam, hogy nem kellene 1gigásat vásárolni 16 giga tárhellyel. Szimpatikus a linken látható készülék, de ha mindig csak kicsit teszek hozzá, mert kicsivel többért jobbat kapok, akkor hamar kikötök a Sony Xperia Z6-nál
Ezen kívül köszönöm a tippet! -
fabicska
tag
válasz
jolti05
üzenetére
Szia, Én az Onda V891-et venném, régebben nagyon rá voltam kattanva a 8"-os tabletekre (volt is), sok videót megnéztem jutubon, és szerintem mint anyaghasználatban, mint a kijelző minőségében veri a többit (szerintem persze....).
Az onda a kínaiak közt is minőségibb, és régebb óta működő márka, mint a Chuwi.Egy pillantást megérne ennek a testvére ONDA V891w: FullHD kijelzővel. Nem sokkal drágább.
-
Vindex
tag
Vam egy új Samsung sd kártyám, de valamiért össze-vissza ugrál amikor másolok rá valamit. A 0kb/s-töl egészen a 11MB/s-ig ugrál. Már formáztam minden módon, betettem tőbb gépbe is, de ugyan az van mindenhol. Lehet még javítani vagy kuka?
-
tejeskifly
aktív tag
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
tavaly vásárolt acer aspire switch 10 tablet mellé jött Office is. Azóta frissítettem a rendszert 10-re. Nemrég jött egy mail, hogy az Office licenszemet újítsam meg. A gépek mellé nem lifetime licensz járt? Csak álmodtam volna és tényleg le fog járni?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Három Windows-os tabletben gondolkodom és szeretném kikérni a véleményeteket, hogy melyik lehet a legjobb vétel.
1) CHUWI Vi8 Plus 8.0" Z8300 1280x800USB 4000mAh Type-C --> ~36000,- (Everbuying - China)
2) Chuwi Hi8 Pro 8.0" Z8300 1920*1200 4000mAh Type-C --> ~32000,- (SPEmall - EU)
3) ONDA V891 8.9" Z3735F 1280 x 800 5400mAh Type-B --> ~34000,- (TinyDeal - Germany)
Alapvetően olvasásra, böngészésre vásárolnám, de alkalom adtán természeten filmet is néznék rajta, valamint egyszerűbb játékokat is biztos kipróbálnék idővel.
- A Z8300 és a Z3735 között lényegében csak annyi a különbség, hogy előbbi valamennyivel kevesebbet fogyaszt és támogatja az USB Type-C-t?
- Ekkora készüléken számít az, hogy ~HD-Ready, vagy FullHD a felbontás?
- Van esetleg tapasztalatotok ezekkel a tabletekkel kapcsolatban, illetve bátran rendelhetek ezekről az oldalakról? -
consono
nagyúr
válasz
simongab
üzenetére
Sajnos az Intel meg az MS hülyesége miatt csak 32 bites EFI van ezeken a tableteken, 32 bites OS-t tudsz bootolni. A gari az véleményes, de semmilyen windows telepítő nem bootol el? 8.1, 10? Esetleg próbáld meg az EFI-ben kikapcsolni a secure bootot, lehet, hogy az segít a telepítésben.
-
Garsza
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Bioson belül sincs semmi lehetőségem a boot eszközök kiválasztására. De azt sem értem hogy a vinyója mért nem szerepel a boot eszközök között.
(#10204) zotyesz66
És azt hogy tudjam meg hogy milyenre kell formázni az USB -t? Meg 32bites vagy 64bites win kell rá?
-
-
Garsza
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Telepítő USB -m van rá is dugom a tabletre. Ha indításnál nyomom az F10 akkor meg is jelenik a boot menü de csak egyetlen lehetőséget tudok kiválasztani, azt hogy Enter Setup.
-
válasz
Garsza
üzenetére
Nem kell ujra telepitened , eleg ha hibaelharitast futtatsz, esetleg egy frissitest usb-rol futtatva. Biosbol efi boottal inditsd , vagy billentyuzet a tabra es f2 vagy f10 a boot eszkoz kivalasztasara. Valahogy el kene jutnod odaig hogy valaszthasd a boot eszkozet ... telepitott masik gepen isobol kellene letre hoznod rufussal. Vagy a 8,1-hez keszult telepitesi adathordozo eszkoz keszitovel [link] majd ezutan ravenni a tabod hogy onnet bootoljon , aztan johet a helyreallitas, vagy tlepites az alkalmazasok, sajat fajlok megtartasaval ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest