Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t3tv3s
tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Mindenképp megpróbálnám. Nekem médiánál volt sikeres alkudozásom(2db TV,1db hűtőnél). Ha nem jön be nem veszít vele az ember. Ha gyártok mögé beírod, hogy 2in1 kifogja dobni a legjobb ajánlatokat. Jobban jársz vele mintha itt gépelgetnék róluk.
Igen hdd akkor elérhető ha notebookként van használva a készülék. Vannak olyan típusok amelyek bővíthetők de azok kb 120-130től kezdődnek. Bővítéssel drágábban jön ki mintha alapból 4gb rammal vette volna az ember. Ennyit viszont nem ér se a bővítés,se a gép. -
t3tv3s
tag
válasz
aclandiae
üzenetére
Picit drágább volt mint a kereted de Ediginél 85ezerre volt leárazva a 100ezres acer aspire switch tegnapig. 2gb rammal 64gb rom+500hddvel,10.1-es ips kijelzővel, 2 év garanciával, win 8.Tuti felvenném a kapcsolatot velük mivel ennél jobb ajánlat nem igazán lenne új gépek között. Ebbe a keretbe egy lenovo férne bele de inkább acer,asus,toshiba és dell irányába kacsingatnék 2in1-ben. Akár új, akár használt gép mellett döntesz.
-
t3tv3s
tag
Valakinek van tapasztalata onda v919 air ch-val? Mipad 2 volt tervben de nem várom meg amíg beesik az ára 200 dollár alá, mert találtam 3db alternativát eu raktárból. Az egyik az onda a másik chuwi hi 10, a harmadik chuwi vi 8 plus fillérekért. Az első kettőt a nagy felbontás miatt könnyebb lenne touch pennel kezelni,igaz? Melyik a megbízhatobb márka a kettő közül? Vagy lényegtelen,mert ugyan arról a szallagról jönnek?😊
-
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Gondolkodtam windosos tablet vásárlásán, hogy a behalt gépemet ideiglenesen pótoljam. Jelenleg a Chuwi vi8 Plus a befutó 95-115dolláros árával. Drágábba nem mertem gondolkodni az esetleges garanciáztatás miatt. Jól olvastam, hogy a választott gépen az asztali win10 fut? Van esetleg ennek a gépnek más elfogatható alternatívája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- Minecraft
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest