Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Újabb pár hónap eltelt HP Pavilion 2X igazán jó kis gép viszont felmerült egy kérdés, segítségeteket kérném.
Windows 8.1 Bing-ről Windows 10-re update majd utána nem igazán nyomkodtam sokat a karácsonyi rohangálás és dolgozó miatt. Majd lassúnak éreztem pendrive be, új telepítő microsoft program segítségével majd szűz rendszer kész. Driverek fel. Napi használat, egy kis net egy kis tv-zés hdmi, nyomkodás majd 36-26% csatt, és fekete a kép, mintha tápról menne
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.Táp, picit tölt bekapcs majd minden probléma nélkül megy. 36% 37% tehát nem 1,2,3%.
Hol lehet a probléma? Ma reggel is volt csatt, azóta nem kapcsoltam be hátha erőforrásfigyelő vagy más belső információ megtudja esetleg állapítani. Windows 8.1 Bing nem tapasztaltam ilyet, nem lehet már visszatenni, vagy nem engedi. Valamint driverek nélkül is ezt produkálja. Chrome, Winrar kerül csak fel.
Köszönöm előre is, mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 M2 Wifi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.