Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Újabb pár hónap eltelt HP Pavilion 2X igazán jó kis gép viszont felmerült egy kérdés, segítségeteket kérném.
Windows 8.1 Bing-ről Windows 10-re update majd utána nem igazán nyomkodtam sokat a karácsonyi rohangálás és dolgozó miatt. Majd lassúnak éreztem pendrive be, új telepítő microsoft program segítségével majd szűz rendszer kész. Driverek fel. Napi használat, egy kis net egy kis tv-zés hdmi, nyomkodás majd 36-26% csatt, és fekete a kép, mintha tápról menne
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.Táp, picit tölt bekapcs majd minden probléma nélkül megy. 36% 37% tehát nem 1,2,3%.
Hol lehet a probléma? Ma reggel is volt csatt, azóta nem kapcsoltam be hátha erőforrásfigyelő vagy más belső információ megtudja esetleg állapítani. Windows 8.1 Bing nem tapasztaltam ilyet, nem lehet már visszatenni, vagy nem engedi. Valamint driverek nélkül is ezt produkálja. Chrome, Winrar kerül csak fel.
Köszönöm előre is, mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.