Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
válasz
siemenss65 #12614 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sikerült megoldani a problémát bár a linkelt forumon és a linkelt .reg modosító fileban közölt orientációs kód nem működött.
Viszont addig addig kísérleteztem míg megtaláltam a helyes varriációtHa esetleg valakinek ugyanez lenne a hiba Lenovo Miix 300-al és nem működik a fent említett módszer annak bemásolom ide a számomra működő varriációt :
01,00,01,00,00,01,02Köszönök mindenkinek mindent mégegyszer !
-
ghostie
tag
válasz
siemenss65 #12054 üzenetére
Köszönöm szépen megnéztem a javaslatokat és kipróbáltam, de sajnos nem segítettek. Szerintem nálam picit nagyobb a probléma mint a villogás, mert egy idő múlva a kép teljes széttöredezésébe megy át.
Csináltam egy videót is róla:
https://goo.gl/photos/DQYKkGYrW7CSZG7r5Nekem ez inkább memória vagy túlmelegedési problémának tűnik de érdekes módon nem a terhelésre, hanem az alacsony akku töltöttségre jön elő.
-
ghostie
tag
válasz
siemenss65 #12052 üzenetére
A mágneses tok nem tűnt fel. Azt viszont nagyon sajnálnám ha cserélni kellene, mert bár gondolom kicseréli a Banggood de akkor ebből lehet hogy idén már nem lesz gép :/
-
oncsi
őstag
válasz
siemenss65 #10292 üzenetére
[link] Ez kellene. de nagyon.
-
đe$|re
senior tag
válasz
siemenss65 #8125 üzenetére
Szerintem ugyan ez volt 170k-ért hirdetve, csak az új tulaj próbál nyerni az üzleten.
Én is egy Pro 2-t vagy Pro 3-t fogok venni, de egyelőre várok egy jó ajánlatra.
-
gabyka
aktív tag
válasz
siemenss65 #3573 üzenetére
De lehet kapni pro-val is, sőt, prociból is kétfélével szereli a lenovo, 3740 illetve 3770. Utóbbival (ami neked is van, közben írod) igen bivaly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest