Hirdetés
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
A külföldi vásárlásos topikban úgy van megjelölve, hogy EU raktárból szállítják a termékeket, innen vettem, de most erősen elbizonytalanodtam

Van valami időpont, hogy mikorra várható gearbest eu-s raktárjába?Engem borzasztóan zavar, hogy fehér, de minden másban talán nekem is ez a tablet stimmel a legjobban, ha az árfekvést is nézzük. Kár, hogy ezekhez a készülékekhez nincsenek olyan tokok, mint a telefonokhoz...

fabicska: Eredetileg ~20e forintot szerettem volna szánni tabletre, csak minél többet olvastam róla, annál inkább arra jutottam, hogy nem kellene 1gigásat vásárolni 16 giga tárhellyel. Szimpatikus a linken látható készülék, de ha mindig csak kicsit teszek hozzá, mert kicsivel többért jobbat kapok, akkor hamar kikötök a Sony Xperia Z6-nál
Ezen kívül köszönöm a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Iphone 14 pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest