Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
Gyorsan elfogyott a tablet
még tegnap előtt irtam egyiknek, hogy érdekelne a tablet ma irt vissza mondtam már nemkell vettem 30-ért 
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, táblagépet keresek általános felhasználásra (netezés, youtube).
Feltételek: 10", windows, billentyűzet, mobilnet, magyar boltból garanciával.
Árban jó lenne 70-80k alatt maradni, mert ha ennyiért nincs normális, akkor inkább veszek egy használt subnotit. Mik a lehetőségek? -
Drachoo
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Köszönöm, megnézem!
Nekiveselkedem újra felrakni a 10-es windows... 
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Drachoo
üzenetére
Helló!
Volt nálam egy tablet, az is ezt csinálta.
Az volt a trükk, hogy vissza kellett tenni az előző, még működő drivert, majd a Vezérlőpult Rendszer lapján elő kell hozni a Rendszer tulajdonságai ablakot, és a Hardver fülön van egy gomb, ahol le lehet tiltani, hogy a Windows töltögessen le mindenféle driverfrissítéseket.
Ha meg tudod így akadályozni, hogy felülcsapja a jó drivert, akkor működni fog.Üdv,
G. -
RicsiSuly
aktív tag
most valaki kap valaki nem? 2 rendeltem remélem kapok

-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Asus VivoTab Note 8-as készüléknél jártam úgy, hogy kijött egy új frissítés, és azóta a képernyő forgatás nem működik win10 alatt. Amíg nem települ, szépen megy a win10-is. Már kétszer is próbáltam újra húzni, de ugyanaz a hiba. Az eszközkezelőben minden rendben, nincs hiba, de továbbra sem fordul el a képernyő (nincs zárolva a forgatás). Ami még érdekes, hogy a rendszerbe való belépés alatt még egy rövid ideig (talán 1 másodperc) erejéig működik a dolog azaz felveszi a megfelelő pozíciót, de utána már vége. És ez is csak akkor ha felmegy a frissítés.
Azóta visszaköltöztem windows 8.1-re, de jó lenne feltenni újra a 10-et.
Esetleg ha valakinek van ötletet, tanácsa köszönettel veszem!

-
darthsmoke
Korrektor
December 11-én, pénteken tudom átvenni előreláthatóan. Utána igyekszem, talán a hétvégén tudok írni róla már.

-
SUPREME7
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Akkor várjuk a how-to-t

-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SUPREME7
üzenetére
Attól függ, mit ismer fel a Win10. Ezt csak akkor tudom megmondani, ha megkaptam a gépet és szívtam vele pár órát.

Viccen kívül: a GPU driver a legkritikusabb. A többinél szerintem az a szabály, hogy ha a Win10 tesz fel valamihez drivert és az rendesen működik, akkor nem kell piszkálni. Ha valamihez nincsen, akkor meg kell próbálni keresni, vagy próbálkozni a Lenovo oldalán lévő Win8/8.1 meghajtóval.
Épp a napokban telepítettem egy Lenovo X121e kis gépre W10-et, és egy-két driver nem ment megfelelően, rákerestem, és a Lenovo oldalán találtam más géphez, de frissebbet, felraktam őket és szépen mennek.
Ebben reménykedem itt is...
-
SUPREME7
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
És más driverre nincs szükség?

-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SUPREME7
üzenetére
Helló!
Én is rendeltem egyet. A Windows 10-et biztosan meg fogom próbálni telepíteni.
Fórumokban olvasgattam, és arra jutottak, hogy ha felrakod a Lenovo support oldalán lévő, 2014. januári Intel HD Graphics drivert, azzal menni fog rendesen.
Majd meglátjuk, kipróbálom. Az eredményt majd itt olvashatjátok. Itt fogok őrjöngeni, ha nem sikerül...
Üdv,
G. -
MD25
csendes tag
Szia!
Én alig 2 hete vettem egy ilyet: [spéci OTG kábel]. TechTablet-es review-ban magyarázta a srác, hogy neki jó. Olvass utána. Egyelőre nekem is frankón megy, bár alig tudtam még használni.
Az én tabom micro usb-n keresztül tölt. A fenti spéci dologgal megy a töltés, rá tudok dugni billentyűt, egeret, kártya olvasót, külső merevlemezt egyidejűleg... (Ezeket mind teszteltem...)
Üdv, D
-
SUPREME7
őstag
Én is beújítottam
Valaki tudja, hogy van esély ennek a windows 10-re frissítésére, vagy felejtsem el?Nagyon jó kis masina átlag felhasználásra, de hogy a microusb-t a dokkoló részhez tették az agyhalál. Nem is értem. Úgy örültem, hogy külön töltő-microusb, lehet pendrive-ról filmezni, erre így elcseszni ...
-
tlac
nagyúr
első generációs Lenovo Miix 10.1 új, bontatlan 30k a T-től [link]
van hozzá tok magyar billentyűzettel, Office 2013, meg még otg kábel isnekem ma érkezett, elsőre nagyon tetszik
-
Werkly
őstag
Egy ismerősnek kérdezném, hogy egy Win alapú táblagépnél, hogyan lehet bezárni jobban mondva "kilőni" az alkalmazásokat? Kösz!
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Hasznal valaki allando tapellatassal tabletet?
Valami aktiv usb hubbal? Szeretnek wireless bill usb adaptert allandoan bedugva tartani a toltes mellett.
Ki hogy csinalja ezt?
Koszi. -
RicsiSuly
aktív tag
Lenovo Miix 10-et találtam 50ezerért újat vagy Miix 300 80ezerért?
-
tlac
nagyúr
válasz
darthsmoke
üzenetére
nekem elvileg ma érkezik, pár nap múlva tudok majd konkrétumokat mondani
de csak netezésre, skype-ra lesz majd használva
win10 kellene, hogy menjen rajta, legalábbis a gpu nem akadály -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Mi a vélemény az Intel Z2760-ról? Tudom, hogy elég gáz a grafikus driver, de azért a Windows 10 használható? Vagy felejtős? Lenovo Miix 10 (első generáció) lenne a kérdés.
Köszi,
G. -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás elött állok milyet érdemed venni? Keret 80körül de inkább alatta. 10"-os billetyüzet ha van hozzá nembaj de nem muszáj. Ha lehet winfos legyen rajta.
-
-
Clemi
veterán
Az a röhej, hogy amit linkeltem edigital oldalt ott az árnál szereplő képeknek köze nincs ahhoz, ahogy kinéz a szóban forgó táblagép. Alul, a teljes leírást kinyitva megjelenik az igazi kinézet.
A nevezett gép egyébként az Edigital Europa park nevű átvételi helyén van vitrinben kiállítva és az ár arra az 1 db kiállított darabra vonatkozik.
-
tevfik
tag
Halihó! Vásároltam egy HP Pavilion X2 gépet. Lassan 2 hete használom nagyon jó. Időközben felbukkant a Win10 frissítése is.
Kérdésem, hol tudok a Win 8.1 Bing-ről mentést készíteni ha mégsem tetszene az új rendszer. Valamint visszatehető-e?
Köszönöm.

-
Sotyks94
aktív tag
Nemrég vettem egyet (dokkolóval) ismerősnek. Teljesítményben nem egy nagy dolog, de alapvető internetes, és multimédiás feladatokra elég, de még visual studiot is szépen futtatta. összeszerelésben rendben volt első benyomásra. Üzemidő elég jó, de azért nem kiemelkedő. 5-10 óra használatfüggően. 80-100e-et nembiztos hogy megér, mert hasonló hardverrel van ennél olcsóbban is kínai tábla, de ha 40-ért tudsz újat akkor az egy elég jó kis ajánlat, csak ne várj tőle annyit mint pl egy Surface protol

-
Pferi
senior tag
Nekem volt, és nagyon meg voltam vele elégedve, a képernyője sztem szuper volt az 1920x1200 felbontással, pdf-ek, képregények olvasására nagyon szerettem használni, egyedül a súlya miatt adtam el a végén, mert azért kézben tartva érezni azt a kb. 600 grammot.
Külön töltőcsatlakozója van, de usb-n keresztül is lehet tölteni. -
-
poli27
veterán
válasz
this is life
üzenetére
van egy 64 bites oprendszerem egy külső vincsin, de azt nem is látja a tablet, ráadásul most frissült magától win 10 re és újraindítottam, és valami bitlocker recovery jön be, és bármire nyomok semmi nem történik... nem tudok bootolni a wincsiről nem látja, csak a windows boot managert adja be ahol ki lehetne választani oprciónak... mi a fenét tudok csinálni vele?
-
Bozso68
őstag
válasz
Gabócza
üzenetére
Javaslom esetleg a Chuwi vi10 topicban érdeklődj, az dual tablet topic, hasonlóan a Cubehoz. Elvi választ lehet, hogy tudnak, ha más is a hardver.
-
Clemi
veterán
Sziasztok
Ez a Lenovo MIIX 2 10.1 gép mennyire gagyi? Van egy hely, ahol 39990-ért lehet kapni.
-
Köszi, találtam rá teljes firmware-t, ami mindent tartalmaz. Frissítettem belőle a biost, és újra feltettem a windowst, de semmi változás. Eredetileg biztos volt kulcs hozzá, csak az előző tulaj(ok) valamelyike gondolom elkutyulhatta a biost.
Azt nem tudom, hogy a biosban ez a kulcs hogyan volt benne és vajon mitől tűnt el?
-
Sziasztok,
vettem használtan egy Cube i6 Air tabletet. Sajnos a windows azt írja ki, hogy nincs aktiválva és sehogy se tudtam ezt megváltoztatni. Ahogy utánaolvastam, a biosban kellene lennie az aktiváló kulcsnak. Találtam egy kis programot ami megpróbálja kiolvasni a biosból, de NO-KEY üzenetet kapok.
Ezeknek az OEM windowsoknak mindegyiknek más a kulcsa, vagy az összes ilyen Cube i6-nak ugyanaz?
Van valami ötletetek arra, hogyan lehetne aktiválni a windowst?Köszi előre is...
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de nem találtam választ a kérdésemre a korábbi hozzászólásokban, mindent pedig nem tudtam végigolvasni.
Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen windows 8.1-es UEFI-s tabletekre lehetséges Android rendszert telepíteni a windows helyett? Utok i800-am van, igazából nem is rossz, viszont touch használathoz nekem szimpatikusabb lenne az Android. (legalábbis mint erre most rájöttem
) -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Toshiba Click Mini-ről mi a vélemény? 85k-ért jó?
Üdv,
G. -
AxBattler
félisten
válasz
Bozso68
üzenetére
Nincs tapasztalatom a tablettel, de NBC-n jókat írtak róla, és eMag-on most 72k HUF a 64GB-os változat.

-
Bozso68
őstag
Lenovo 10" MIIX 300 32GB-os most jó áron kapható 80K. A nejemnek netezésre, youtubera, bankolásra, néha egy film nézése, kis excell (tehát semmi extra igény az eddigi géphasználatok alapján) lenne karácsonyi ajándék. Tablettől tart, de tetszik neki, hogy annak is használható. Méretben ez a jó, abszolút nincs igény nagyobb tárhelyre.. Mi az általános vélemény erről a típusról? Illetve hasonló, de szerintetek jobb választás hasonló árban lenne? Csakis új jöhet szóba.
Köszi előre is: Zsolt -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Barátnőm szeretne tabletet venni, kb. 80.000Ft-ja lenne rá
ASUS ZENPAD 10"-et nyomogatta, az pl. nagyon bejött neki. Nem muszáj, hogy Androidos legyen, lényeg, hogy min. 10", legyen hozzá billentyűzet és min. 8Gb tárhely. Mi a best-buy eben az ársávban ezen feltételekkel?Köszi

-
-
-
poli27
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
semmi nincs rajta, de kicsit tudnál részletesebb lenni, tabletet nem nagyon csináltam még
hogy tudok bootolni usb otg kábelről stb stb... -
poli27
veterán
hali
van egy lenovo miix 3 830 tablet amit oroszból hoztak, hogyan tudnám felvarázsolni rá a Magyar win 10 et? Sajnos hiába töltöm le a nyelvet rá nem fogadja el..
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
2 gyors kérdésem lenne:
Az első, hogyha veszek egy olcsó, Windows+android rendszerű tabletet, letudom róla törölni valahogy örökre az androidot? Egy egyszerű kis hordozható gépre lenne szükségem, de 30 ezernél többet nem tudok rászáni, ennyiért viszont csak olyat találok, amin mind2 rendszer foglalja a helyet. Pl: [link]
A másik kérdésem valamenyire az elsőhöz is kapcsolódik. Tudok sd kártya segítségével, ezeken is tudom telepíteni a Windowst, van ezeken is bios, ahol a boot sorrendet lehet állítani? -
Sotyks94
aktív tag
Több mint 1 hónapnyi aktív keresgélés után végre leadtam a rendelést egy Cube i7 Stylusra
Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot
, ami eu raktárhoz képest nagyon kedvező ár! Így ha minden igaz át kell mennie a határon plusz költség nélkül, és összesen kb 100e FT-ba került mindössze mindenestül 
Azért még bill, meg képernyő védő kellene rá.
Akinek ilyen tabja van az honnan szerzett protectort? Ha jól tudom ennek ugyan az a képernyője mint a sima Cube i7-nek, ugye? Ebben az esetben olyat tudok rendelni hozzá, mert azt láttam pár helyen. -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne erről a tabletról van valakinek tapasztalata megéri megvenni?
Addig is köszi.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Koszonom a valaszod!

-
Elvileg annyit vihet el , de mivel ezt a rendszer kezeli , szerintem sose fog.. nálam az egy gigamoda van de ebben benne van a teljes rendszer , es meg nehany extra program es igy is szabad a fele . Amúgy laptopon is ha van mibol akkor egy gigát eszik a win. De a ram azert van hogy hasznalja . Ha jatekot nyomnál rajta , ott persze keves lehet neki , de azokon mar az intel atom is alapbol elverzik. Amúgy meglepoen jól muzsikal 1 giga rammal szerelt tabokon is a win8,1/10. Ha az ondarol nem olvasol sok negativat , bele vághatsz. Nekem chuwi van nyolcal jott, tiz van mar rajta , es nem cserelnem vissza a rgi samu tabomra. Az android resze is oke , alom a p5110 utan . Mind a ket rendszer egybol csinal mindent .
-
válasz
MrWhite
üzenetére
Nekem a baytrail procis van , es eddig megelégedéssel hasznalom , amúgy nem lehet hogy el van irva valami , mert a baytrail procisokí detto ugyan ez , elnek a gyanú perrel hogy baytrail. Elvileg most jonnek a cherry alapokon nyugvoak, de azok nagyobb felbontassal, tobb rammal lesznek..
A cherryrol rewiev[link] -
MrWhite
tag
Én ezt a 10.6"-os Chuwi Vi10 Ultimate Cherry Trail Quad Core 1.84GHz processzoros Windows 10 OS tabletet nézegetem. Van 32GB és 64GB-s változata is.
Vélemények? -
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Mi a velemenyetek az Onda v975w tabrol? Erdemes ra beruhazni?
Olvastam olyat, hogy a 2 giga rambol felet elvisz a videokartya. Ez minden tabnal igy van?
Koszonom!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Vagy egy üzleti kategóriás használt subnoti.

-
Ha jól lattam 16/9 aranyu kijelzo, de hirdetnek 3 kulonbozo chuwit is a hardverapron , nezz ra . Nekem a 10,6 col hd 16/9 van , es lekopogom eddig nagyon bejon . Frissitettem w10 re ...
Amúgy en is neztem a teclast, de lebeszeltek rola, állítólag sok gond van velük ...Stryker
Akkor nezelodhetsz tovabb , esetleg a medion hybridje , 4 giga rammal,celeronnal 130 000
-
Clemi
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Néztem ezt is, de ez egyrészt nem 16:9-es véletlenül? Amúgy meg most nem is kapható
De amúgy tetszik meg minden. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Vissza vittem és pénzt kértem. Megnéztünk ott egy negyediket is, az is ilyen volt. Most bakker nem vagyok egy kötözködős, de amikor olyan bevilágítás van rajta,hogy 50% fényerőn, sötétkék háttérnél is látszik, az már gáz.
-
MrWhite
tag
Ezt próbáltad már a duplikáció megszüntetésére?
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
A TECLAST X98 Air III 9.7 mik a tapasztalatok? Ennyiért mennyire jó vétel? A WiFi-je ami érdekel legjobban, hogy mennyire jól veszi a jeleket, mert a korábbi Wayteq cuccnak az volt a legnagyobb baja, a fém hátlap miatt. Esetleg ehhez hasonló (4:3 kijelző lényeges a könyv olvasás miatt) jobb vételt tudtok ajánlani? Lehet 8"-os is akár de a képarány lényeges, minél jobb felbontással.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Visszaviszem harmadszorra is, de most vissza kérem a pénzt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
még tegnap előtt irtam egyiknek, hogy érdekelne a tablet ma irt vissza mondtam már nemkell vettem 30-ért
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekiveselkedem újra felrakni a 10-es windows... 

nagyon pöpec lenne.

Gearbesten pont találtam EU raktárról 327 (+szállítás/biztosítás) usd-ért egy darabot