- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
darthsmoke #11888 üzenetére
Lehet normális is. Wifi, BT, 4G be vannak kapcsolva?
Kérdés még,hogy milyen és mennyi app szinkronizálgat a háttérben (pl. időjárás, névjegyek, naptár, email, stb...)
Repülő üzemmódban biztos nem merül ennyit ha jó az akku. -
Akron99
aktív tag
válasz
this is life #11142 üzenetére
Köszi, hogy még ki is próbáltad. Megpróbálom a reinstallt. De a registry buherálása tableten elég macerás lehet virtuális billentyűzeten.
-
Akron99
aktív tag
Azt mi okozhtaja (és orvosolható-e), hogy tableten (Lenovo Miix2.) az egyik program kb. 10-15 másodperc alatt indul el. Lehet van 20 mp is. Miután már elindult gördülékenyen működik. Mégcsak nem is egy nagy program. Egy kis jegyzetelő alkalmazásról van szó (CintaNotes). Asztalai gépen, amin szintén Win10 van rögtön, késlekedés nélkül indul.
-
Akron99
aktív tag
válasz
cserix #10443 üzenetére
Videó pdf olvasásról egy alap 8"-os Miix 2-őn:
http://1drv.ms/1QvtKLX
Igaz ez nem 10 megás doksi, de sok különbség szerintem ott még nincs. -
Akron99
aktív tag
válasz
#43783936 #10239 üzenetére
A szállítási módok leírásánál nekem nem egyértelmű, hogy melyiknél nincs vám és adó (EU).
Az EU-Express esetében ha jól értelmezem nincs.
De a leírásban a többi szállító esetében már nem igazodtam ki.
Ebben tud valaki segíteni? -
Akron99
aktív tag
Azért a Wint-t nem trehány "balf@x" mérnökök készítik. Még amit Kínában installálnak azt sem.
Ügye ez nem Droid amibe bárki belepiszkálhat.
A fő hardver elemek pedig ugyan azok, mint a "nyugati" termékben.
És még az összeszerelés is bizonyos esetekben ugyan azon a gyártósoron is készül, mint a "nagy gyártó nyugati" gépei. -
Akron99
aktív tag
válasz
pècsimunkás #9897 üzenetére
Nem rég frissítettem én is 10-re. Ha a bug-októl eltekintek a Win 10 még akkor is kényelmetlenebbül használható tableten, mint a 8.1.
Jó néhány feature-t és gesture-t eltávolítottak (Winből és alkalmazásokból egyaránt), amitől szerintem pont kellemes és elegáns volt.
Mivel fejlesztők és az alkalmazások oldaláról a Win8.1 nem támogatott már nem térek vissza ahhoz a verzióhoz, pedig az tetszene jobban (tableten használva).
-
Akron99
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #8692 üzenetére
Szerintem 30 alatt felejtős. Hacsak nem használtat veszel. Ebben a kategóriában kis felbontást kapsz, gyenge kontraszttal, keves memóriával. Ilyenen filmezni nem élmény. Böngészni pedig idegesítő
-
Akron99
aktív tag
A prediktív szókiegészítés nekem is nagyon hiányzik.
Fura, hogy nem lehet a szótárat szerkeszteni.
De az angol szókiegészítés megoldása sem nagyon tetszik.Egyszer kérdeztem már a Touchpalról (#2071) ami kivitelezésben jobban eltalált, mint a gyári, csak sajnos nem kiforrott és sajnos nincs magyar kiosztás sem hozzá.
-
Akron99
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #2940 üzenetére
"Este az ágyban böngészni illetve filmet nézni ideális. Másrészt a suliba is jegyzetelni ha úgy van. Csak jobb mint egy lapos"
Ez így van. Viszont mindezeket Modern UI-n végezni még jobb. Ezért nem értettük, ha nem akarod használni egy tabletben azt amire leginkább tervezték akkor miért is kell neked. ...de szerintem fogod használni csak még nem tudod
-
Akron99
aktív tag
válasz
TedThomas #2678 üzenetére
Csak hirtelen néhány: IE, OneNote, Ready Feedly kliens, Wounderlist, pdf olvasó (hamarosan Word, Excel, stb..)
Az ha kevés az alkalmazás azért mégsem az RT hibája (mint rendszer).Én is azért vettem a wines tabletet, mert gondoltam milyen jó, ha asztali programokat is tudok használni. De erre végül alig-alig van szükség(em). Ebben az esetben már inkább egy 12-13"-os ultrabook (vagy majdnem ultrabook).
-
Akron99
aktív tag
Szerintem is lehetett (vagy még lehet) jövője az RT-nek. Sok kritikát pont a jelenlegi öszvér megoldás generál. Pl. iPad-en sem az a rendszer fut mint a MacBook-on.
Néha bosszúsággal vegyesen mosolygok a win appstore hozzászólásokon. Olyanok húznak le a hozzászólásaikkal egyébként nagyon jó appokat, akik még soha nem használtak (wines) tabletet. Így ki sem próbálták az adott app-ot csak asztali környezetben és azt sem mobil megközelítéssel. ...és ez időnként fordítva is előkerül, egy asztali alkalmazás kapcsán...
-
Akron99
aktív tag
Ezt az office webhelyet sem látogattam még
Most kíváncsiságból beléptem. Innen eljutottam ide: https://office.microsoft.com/MyAccount ahol is azt írja, hogy ehhez a fiókhoz nincs office társítva.Más fiókom pedig nincs és a tableten ezt a fiókot adtam meg és azon aktiválva is lett az Office.
Gondolom így most másik gépen is tudnám aktiválni az Office-t, de ekkor ha valami miatt újra kell húzni a tabletet, akkor azon viszont nem tudnám még egyszer aktiválni. Jól gondolom?@r3dsnake: valóban gyenge, de az állításodnak akkor is fordítva lenne értelme
Egy Win-t simán futtató hardwer lehet csak nyöszörögne Droid alatt
-
Akron99
aktív tag
válasz
joergie #2369 üzenetére
A 3G-nek nálam ott van létjogosultsága (és szerintem úgy általában is), hogy nem a telefonomról szeretném a netet megosztani, mivel a beszéd szolgáltatás mellé kínált net lényegesen többe kerül, mint egy szimpla mobilnet előfizetés (azon túl, hogy nem a telefon merül, mert annyira az sem "más" kérdés).
Szóval hiába van a telefonon thetering, ha nincs mit megosztani vele -
Akron99
aktív tag
válasz
verybigboy #2250 üzenetére
Ha ennyire az asztali megjelenéshez ragaszkodsz, akkor indíts el az asztalon
-
Akron99
aktív tag
válasz
verybigboy #2237 üzenetére
Hát én IE-t soha nem használtam, csak kényszerből.
De a tableten az a nyerő. Gyorsan tölt (nekem a böngészés gyorsabbnak tűnik, mint droidon), gördülékeny, jól kezelhető.
Csak akkor cserélném ha feltétlen szükségem lenne a tableten valamelyik Firefox vagy Chrome pluginre, alkalmazásra. Alapban meg meglepően jó az IE. -
Akron99
aktív tag
válasz
inf3rno #2113 üzenetére
Teljesen jól olvashatóak. Még talán osztott képernyőnél is.
De még teljes oldalas nézetben sem nagyon kellett bele nagyítani. Fekvő módban pedig teljesen jó.
Egyébként a belenagyítás csak egy gyors mozdulat. Nem bonyolít semmit a használaton ha bele-bele nagyítasz.Ha többnyire olvasni kell és nem az asztalnál hanem kézben tartva, akkor 8" a legoptimálisabb szerintem (max egy könnyű 10"-os).
Gyorsan lőttem neked néhány képet és egy rövid videót. A fényviszonyok nem voltak túl jók, de szerintem kivehető a lényeg
-
Akron99
aktív tag
válasz
inf3rno #2102 üzenetére
Nekem ebbokra van külön Kindle. Az 6"-os és olvasásra tökéletes.
A pdf-et is megjeleníti, de azt inkább a 8"-os Miix2-őn olvasom. Tökéletesen és kényelmesen lehet rajta olvasni (fekvő tájolásban).Amikor az olvashatóság határát feszegetik, akkor általában a desktop környezetre gondolnak. Mondjuk alapbeállításon notepad-ban nem olvasnék hosszú szöveget 8"-on az tuti.
De a ModernUI-s pdf olvasó nagyon kényelmes rajta. -
Akron99
aktív tag
Toucpal billentyűzettel érdemes kisérletezni? Semmi dokumentációt nem találok hozzá. Van magyar verzió vagy szótár hozzá? Sok funkcióban jobb, mint a wines.
Zavar, hogy a Microsoftos billentyűzethez nincs magyar predeiktív szótár.
WP-én sem volt, de azon legalább fel lehetett venni szavakat és lehetett bővíteni a szótárat. Ez még talán jobb is volt, mert az általam használt szavakból alakult ki a szótár (a TouchPal-t is lehet bővíteni).
Ehhez képest a Win8 visszalépés. Vagy van benne ilyen funkció csak nem találom?
-
Akron99
aktív tag
válasz
fabicska #1903 üzenetére
Tényleg érdekes, hogy így eldugták. Egy T-pontban az ügyintéző nekem is csak a szemöldökét húzogatta mikor mondtam, hogy miix2-őt szeretnék vásárolni. Meg később a 1430-on az ügyfélszolgálat sem elsőre talált rá. De végül az oldalon rendeltem. Már visszaigazolták a szállítási időpontot.
Az is fura, hogy a webshopos kínálatban a táblagépek között nincs is Windowsos. Szerintem készül itt valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest