Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cidalain
veterán
előtte bementem egy elektronikai kis üzletbe a tablettel együtt, kértem egy marék jack dugót, és próbálgattam. így lett meg a pontos méret (akkor még úgy volt hogy veszek általános szivargyújtó töltőt, csak a végén kicserélem a csatit). Aztán ezután rákerestem, és kidobta a google azt amit linkeltem, és rájöttem hogy ennyi pénzért nem fogok hekkelni
 még postával együtt is megérte. - 

cidalain
veterán
Annyira hogy én ilyet vettem az Acer Switchhez, és működik.
A dugó külső átmérője 3mm, a belső luk meg 1,1mmSimán lehet ám, hogy csak az egyszerűsítés miatt írtak csak 3×1-et, és ugyanarról van szó. a 0,1 mm eléggé kevés. illetve azt is el tudom képzelni hogy a másik oldalon a pöcök az tényleg csak 1 mm, és a dugó direkt nagyobb hogy ne szoruljanak.
 - 

cidalain
veterán
elvileg gyorsabban töltődne fel. viszont emiatt melegedhet a tab töltőáramköre. kényes dolog, na.
ha jól van forrasztva akkor nem engedi el magát. én kicsípném a hibás 5 cm-es szakaszt, majd szakszerűen forrasztanám erenként az egészet, erenként zsugorcsővel szigetelve a forrasztásokat, majd az egész javításra rányomnék még egy ragasztós zsugorcsövet. ez így nem fog mozogni-hajlongani a forrasztásnál, így az nem is fog elengedni.
nekem is van kábelcserélt HP töltőm, és semmi gond nincs vele.
 - 

NGA
addikt
Igen, egyértelmű.
(#1402) CyborGabe
Kipróbáltam neked ezzel: Sony 1080p demo Seaworld és hibátlan volt. Semmi szaggatás, hibátlanul viszi. - 

Bogyó bá'
nagyúr
 - 

Necc
addikt
Erre az egyseges valasz: Intel Atom Z37XX szzerias CPU + 2GB RAM, a tobbi mar csak izles kerdese.
Gondoltam bedobok par webshop linket Acer switch 11-rol vagy Asus T200TA -rol, de most nezem hogy ezek eltuntek a hazai piacrol... igy hirtelen nincs mas otletem igy ejfelkor, mint a fenti altalanos leiras

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB

- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
 - Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

még postával együtt is megérte.