- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
SirMacesz #8194 üzenetére
én egy win újratelepítéssel eltakarítottam a recovery partíciót is - úgyis gányolt volt az eredeti win, ráfért egy szűz telepítés - csak a drivereket ki kell előre szedni (vagy az is jó ha valaki más már megtette és letölthető valahonnan) illetve ha kionix gyorsulásérzékelő van a tabodban akkor guglizz rá a regkey kifejezésre és előre exportáld ki azt a számsort ami a tableteden van, mert anélkül valószínűleg össze-vissza fog forgolódni telepítés után
-
Kasya
nagyúr
Lehetseges, hogy a Recovery particio csak 2,93GB? Keveslem...
Feltettem veletlenul a Insider frissitest es kilotte a BT drivert...es a visszallitassal se tudom most meg feltenni. -
SirMacesz
újonc
Kérdezmén a "jobban hozzáértő guruktól" ??
1.- Hogy lehet a win.8 tabletet összedugva USB-kábelle a PC-hez adatokat másolni, törölni......(jelenleg nem látja az USB összedugva)
2.- Az 5 Gigás "helyreállító particiót , hogy lehetne hozzáadni a fő particióhoz, hogy több hely legyen a tableten ?
(( áruházból csak a "C" hajlandó tölteni, ott meg nincs hely semmire ))Köszi a válaszokat ..
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! Win 10-es tableten lehet már exe fájlokat futtatni?
Vagy még mindig csak azt az appot lehet feltelepíteni, ami a marketben is megtalálható? -
SirMacesz
újonc
Nekem is van már egy ilyen LARK csoda, sokan szidják... Én nem, Nekem megfelel tökéletesen, csak egy dolog zavar !!de az nagyon !!!
- valaki aki guru !! nem segítene valami megoldásban ?
-HA 16 gigás az alap, és beletettem egy 16 gigás sd..
1.- miért foglal le 5 gigát valami partició féle..2. - hogy lehet sd kártyára telepíteni "marketes" játékokat ??
Köszi a választ..
-
Thome
veterán
Ha lehetne az edgeben is lapozni mint a metro ie-ben, akkor szavam nem lenne, maradna a win10 fenn. Addigis win8.1.
-
ooszi
senior tag
válasz
hroberto #8179 üzenetére
Szia en csak azert szeretnem felrakni mert a win8.1 particio amirol helyre lehetne allitani serult. Oem kent vettem itt a prohardveren es nincs serialom. Elvileg hivatalos windows van rajta, de ki tudja! Ha frissitek win10re akkor ker serialt. Ja es egy fontos dolog torol mindent a geprol, mentes szukseges.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85" tabletet (böngészés, zene hallgatás, PDF -ben könyvek olvasása) érdemes lecserélni egy Chuwi Hi8-ra?
A 4:3 helyett 16:10 keparánynak milyen előnye/hátránya van?
Esetleg valami tudnivaló ami újdonság lehet majd? (hdmi nincs azt tudom, de eddig se használtuk) -
ooszi
senior tag
sziasztok a Hp elitpad 900 letoltotte a windows 10-t, szerintettek erdemes frissiteni, vagy maradjak a 8.1 nel.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a tabletes témában és szeretném megkérdezni tőletek, hogy a Modecom Freetab-ról mi a véleményetek? Mindenképp windows-os tabletet szeretnék és ezt néztem ki elsőre.
Tamás
-
fpeter84
senior tag
a chuwi hi8 eu raktárból bőven belefér a keretedbe - szépséghibája hogy usb bill mellett nem tudod tölteni és nincsen hdmi
-
cidalain
veterán
Chuwi vi8 talán beleférhet a keretedbe.
Hogy honnan érdemes beszerezni, itthon vagy külföld, abban nem tudok segíteni.
(külföldről még áfa kifizetés után is belefér 33-ba éppenhogycsak, de ha valaki tud neked ajánlani EU raktárat, vagy okosban küldő eladót, akkor kijöhet 30 alá) -
MasterMark
titán
Ahhoz, hogy egy Android is bootoljon mi a feltétel?
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68 #8163 üzenetére
Valoban, de ha jól emlékszem akkor nem volt lehetőség Sellers shipping methodra. Tovabba most a dual bootos verziót linkeltem.
Amint akkor irtam is, csak a vam miatt es kinai verzio miatt nem érte meg. Most már viszont int. verziót adnak es ha jól látom esélyes a vam kikerülése is.
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Nos úgy döntöttem, hogy a rossz választású tabletet visszaviszem, és rendelek helyette egy windows-osat, vagy dualbootosat.
Érdeklődnék, hogy 8", vagy 10" méretben milyen lehetőségeim vannak 30ezerig. Elvárásaim, hogy tudjak rá billentyűzetet és egeret is kötni egyszerre. Billentyűzetnél előny, ha tokban van, az hogy USB-s vagy sem, az már mindegy. Tokkal vonóval ki kéne jönnie 35ezerből. Leginkább word és ppt-k írása/szerkesztése lenne a cél.
Köszönöm a segítségeteket.
-
INMOTEP
őstag
Helló
Kis infóra volna szükségem ,hogy tudnám usb meghajtóként használni a tablet pc -t számítógépre kötve ?
-
kisza25
félisten
sziasztok, mi a minimum ajánlott hardver egy 10" táblába manapság és melyik lenne a legolcsóbb amire azt mondanátok, hogy gördülékeny a vas
-
OddMan
őstag
Így lehet kiolvasni a kulcsot a bios-ból, kipróbáltam, működik: [link]
A kiolvasáshoz a "RW - Read & Write Utility"programot használtam.Gondoltam belinkelem, hátha másnak is kell majd.
-
OddMan
őstag
Egyelőre ki is kapcsoltam, mert használhatatlan, de a jövőben azért szeretném használni. Lehet a driver nem tökéletes, amit felraktam.
Na megtaláltam az eredeti drivert a Windows BT könyvtárban és most jó lett. Ami itt az oldalon van az nem jó hozzá.
A windows kulcsot nem lehet valahogyan kiolvasni a bios-ból?
-
OddMan
őstag
Visszaraktam a W8.1 single language 32bit-et, persze aktiválni nem tudtam, de a drivereket sikerült visszaraknom. Valahol azt olvastam, hogy ez jó a Bing helyett, de ez nem igaz, mert nem tudom aktiválni.
Mindegy ezt majd megoldom máshogy, de ezen felül maradt még egy probléma. A képernyő elforgatása ellenkezőleg működik, mint kellene. Tehát ha elfektetem a képernyőt, akkor a win állítva van, ha meg elforgatom, hogy állítva legyen, akkor a windows meg fektetve jelenik meg. -
Kasya
nagyúr
Aliexpress-en akcios lesz a DualBoot-os Teclast X98 Pro.
-
OddMan
őstag
Windows 8.1 Bing x86-ot le tudom valahonnan tölteni?
A Windows 10 csinált egy 5GB-os WindowsBT könyvtárat az sd kártyára, de onnan nem tudom visszaállítani a win8.1-et.
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni. Új/használt/refurbished mind1. Igazából az is, hogy win-es vagy Droidos írtam a másik topicba is már.
Sok kikötésem nincs. Kijelző legyen 8"-os, 40alatt legyen mindenképpen. Tudjak rákötni egeret meg billentyűzetet egyszerre. (Bill: USB, egér kékfog.)
létezik ilyen tablet, vagy inkább keressek a Droidosok körében?
-
OddMan
őstag
Felraktam a (kionix) drivert és engedélyeztem is az eszközkezelőben. Most már megjelent az elforgatásgátló opció, de hiába kapcsolom ki, az elforgatás továbbra sem működik sajnos.
-
OddMan
őstag
Ez a driver fent van.
A Control Panel> Display>Change Display Settings-nél az "Allow the screen to auto-rotate" nálam hiányzik.
Lehet visszarakom a 8.1-et, mert a 10-es nagyon bug-os eddig. A csempéket is alig tudom rendezni, mert semmi nem úgy működik, ahogy kellene. PC-n jól működött a 10-es, de ezen a tableten eddig katasztrofális.
-
SirAlo
aktív tag
Hmm eszkozkezelobe az Erzekeloknel engedelyezve van a senzor? Nekem volt amikor driver feltelepitese utan alapbol nem volt engedelyezve es kezzel kelett. Ahogy nezem az a tablet Wi8g masolat
Esetleg probald meg ezt felrakni: https://mega.nz/#!1JQ3ULzS!A8hzY61fxrrYsjVGhaVfLmFAb0YpZ3jk-rhGrWwjrpY
-
OddMan
őstag
A devicemanager szerint minden driver fent van.
tablet: i.onik tw-8
-
OddMan
őstag
A Windows 10 nem képes elforgatni a képernyőt, ha elfordítom a tablet-et?
-
Űrvándor
tag
Skype videó beállításra kattintva, windows a rendszer védelme érdekében leáll és újraindul.
A memória változást figyelve maximumra ugrik.Erre tudtok megoldást?Skype forum csendes. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Atom Z2760 és Z3736F közt teljesítményben jelentős a különbség, vagy ne ez alapján válasszak használt tabletet? -
đe$|re
senior tag
válasz
siemenss65 #8125 üzenetére
Szerintem ugyan ez volt 170k-ért hirdetve, csak az új tulaj próbál nyerni az üzleten.
Én is egy Pro 2-t vagy Pro 3-t fogok venni, de egyelőre várok egy jó ajánlatra.
-
siemenss65
tag
válasz
MasterMark #8101 üzenetére
Használtan van egy szép: itt a hardveraprón.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Win 10 alatt meg lehet oldani valahogy a onedrive meghajtóval, hogy ne töltsön le mindent a tabra hanem csak lássam a felhő tartalmát? Win8 alatt ez működött jól. Remélem jól fogalmaztam.
Kerestem rá a fórumban, de nem találtam információt erről.
-
Samott
addikt
Ha valakit ilyet keres: Teclast X98 Pro Dual OS csak hetfon 240$ (CherryTrail 4GB/64GB Win10/Android 5.1)
-
Meridani
tag
Sziasztok! Jegyzeteléshez szeretnék tabletet venni. Érdekelne a tapasztalatotok, hogy mennyire lehet egy akív digitizeres tabletra írni/rajzolni akár hosszabb távon is egy rendes tollal? Kinéztem 2db tabletet: Dell venue 8 pro meg az asus vivotab note. Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi mert amit lehet már elolvastam róluk meg a hibákról.
-
-
OddMan
őstag
Windows 8.1 Bing x86 operációs rendszerrel telepített tablet-et (i.onik tw-8) újra lehetne valahogyan telepíteni Windows10-el úgy, mint ahogy egy pc-t, hogy a partíciókat is eltávolítom és mondjuk egy külső sd kártyáról telepítem újra a rendszert? Szóval törölni szeretném a régi recovery partíciót és angol nyelvű win10-et szeretnék telepíteni. Sajnos most német win8.1 bing van rajta, persze a nyelvet át lehet állítani, de amikor használom a recovery-t, akkor újra német nyelvű lesz a rendszer. A másik, hogy napok óta próbálkozok a win10 telepítésével windows update-en keresztül, de sajnos nem megy. Hol azt írja, hogy nincs elég hely, legtöbbször meg leáll a letöltés és nem történik semmi. Sajnos a tablet-nek csak 16GB storage memóriája van, de ebből 5GB-ot elvesz a recovery partíció.
-
mike1334
veterán
Chuwi vi8 vagy Lenovo Miix jobb választás?
-
fpeter84
senior tag
Ez eszköz, illetve azon belül driverfüggő... Van amelyik rendes meghajtójelet rendel hozzá - ott semmi gond, úgy telepíthetsz rá mint bármelyik háttértárra - de van amelyik média eszközként csatolja fel amit csak a fájlkezelő lát (illetve a total commander-hez is van plugin) de telepíteni rá nem lehet...
-
SirAlo
aktív tag
Win10-be megoldhato mar hogy az alkalmazasokat SD kartyara telepitse? Ha igen mit kell beallitni ?
-
Bomc
aktív tag
Win 10-et nem lehet úgy beállítani hogyha asztali gép módba van a cucc akkor azon is maradjon? Mert nekem mindig visszaállt táblagép módba (pedig azt nem szeretem)
-
MasterMark
titán
Üdv
Surface Pro 2-őt még kapni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest