Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fpeter84 senior tag válasz  SirMacesz

üzenetére SirMacesz

üzenetéreén egy win újratelepítéssel eltakarítottam a recovery partíciót is - úgyis gányolt volt az eredeti win, ráfért egy szűz telepítés - csak a drivereket ki kell előre szedni (vagy az is jó ha valaki más már megtette és letölthető valahonnan) illetve ha kionix gyorsulásérzékelő van a tabodban akkor guglizz rá a regkey kifejezésre és előre exportáld ki azt a számsort ami a tableteden van, mert anélkül valószínűleg össze-vissza fog forgolódni telepítés után 
- 

Kasya nagyúr Lehetseges, hogy a Recovery particio csak 2,93GB? Keveslem... 
 Feltettem veletlenul a Insider frissitest es kilotte a BT drivert...es a visszallitassal se tudom most meg feltenni.
- 

SirMacesz újonc Kérdezmén a "jobban hozzáértő guruktól" ?? 1.- Hogy lehet a win.8 tabletet összedugva USB-kábelle a PC-hez adatokat másolni, törölni......(jelenleg nem látja az USB összedugva) 2.- Az 5 Gigás "helyreállító particiót , hogy lehetne hozzáadni a fő particióhoz, hogy több hely legyen a tableten ? 
 (( áruházból csak a "C" hajlandó tölteni, ott meg nincs hely semmire ))Köszi a válaszokat .. 
- 

uregpapa csendes tag Sziasztok! Win 10-es tableten lehet már exe fájlokat futtatni? 
 Vagy még mindig csak azt az appot lehet feltelepíteni, ami a marketben is megtalálható?
- 

SirMacesz újonc Nekem is van már egy ilyen LARK csoda, sokan szidják... Én nem, Nekem megfelel tökéletesen, csak egy dolog zavar !!de az nagyon !!! 
 - valaki aki guru !! nem segítene valami megoldásban ?
 -HA 16 gigás az alap, és beletettem egy 16 gigás sd..
 1.- miért foglal le 5 gigát valami partició féle..2. - hogy lehet sd kártyára telepíteni "marketes" játékokat ?? Köszi a választ.. 
- 

Thome veterán Ha lehetne az edgeben is lapozni mint a metro ie-ben, akkor szavam nem lenne, maradna a win10 fenn. Addigis win8.1. 
- 

ooszi senior tag válasz  hroberto

üzenetére hroberto

üzenetéreSzia en csak azert szeretnem felrakni mert a win8.1 particio amirol helyre lehetne allitani serult. Oem kent vettem itt a prohardveren es nincs serialom. Elvileg hivatalos windows van rajta, de ki tudja! Ha frissitek win10re akkor ker serialt. Ja es egy fontos dolog torol mindent a geprol, mentes szukseges. 
- 

Mercutio_ félisten Sziasztok! Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85" tabletet (böngészés, zene hallgatás, PDF -ben könyvek olvasása) érdemes lecserélni egy Chuwi Hi8-ra? 
 A 4:3 helyett 16:10 keparánynak milyen előnye/hátránya van?
 Esetleg valami tudnivaló ami újdonság lehet majd? (hdmi nincs azt tudom, de eddig se használtuk) 
- 

ooszi senior tag sziasztok a Hp elitpad 900 letoltotte a windows 10-t, szerintettek erdemes frissiteni, vagy maradjak a 8.1 nel. 
- 

szucstom őstag Sziasztok! Új vagyok ebben a tabletes témában és szeretném megkérdezni tőletek, hogy a Modecom Freetab-ról mi a véleményetek? Mindenképp windows-os tabletet szeretnék és ezt néztem ki elsőre. Tamás 
- 

fpeter84 senior tag a chuwi hi8 eu raktárból bőven belefér a keretedbe - szépséghibája hogy usb bill mellett nem tudod tölteni és nincsen hdmi 
- 

cidalain veterán Chuwi vi8 talán beleférhet a keretedbe. 
 Hogy honnan érdemes beszerezni, itthon vagy külföld, abban nem tudok segíteni.
 (külföldről még áfa kifizetés után is belefér 33-ba éppenhogycsak, de ha valaki tud neked ajánlani EU raktárat, vagy okosban küldő eladót, akkor kijöhet 30 alá)
- 

MasterMark titán Ahhoz, hogy egy Android is bootoljon mi a feltétel? 
- 

- 

Kasya nagyúr válasz  freelancer68

üzenetére freelancer68

üzenetéreValoban, de ha jól emlékszem akkor nem volt lehetőség Sellers shipping methodra. Tovabba most a dual bootos verziót linkeltem. Amint akkor irtam is, csak a vam miatt es kinai verzio miatt nem érte meg. Most már viszont int. verziót adnak es ha jól látom esélyes a vam kikerülése is. 
- 

Sheld senior tag Sziasztok! Nos úgy döntöttem, hogy a rossz választású tabletet visszaviszem, és rendelek helyette egy windows-osat, vagy dualbootosat. Érdeklődnék, hogy 8", vagy 10" méretben milyen lehetőségeim vannak 30ezerig. Elvárásaim, hogy tudjak rá billentyűzetet és egeret is kötni egyszerre. Billentyűzetnél előny, ha tokban van, az hogy USB-s vagy sem, az már mindegy. Tokkal vonóval ki kéne jönnie 35ezerből. Leginkább word és ppt-k írása/szerkesztése lenne a cél. Köszönöm a segítségeteket. 
- 

INMOTEP őstag Helló Kis infóra volna szükségem ,hogy tudnám usb meghajtóként használni a tablet pc -t számítógépre kötve ? 
- 

kisza25 félisten sziasztok, mi a minimum ajánlott hardver egy 10" táblába manapság és melyik lenne a legolcsóbb amire azt mondanátok, hogy gördülékeny a vas  
- 

OddMan őstag Így lehet kiolvasni a kulcsot a bios-ból, kipróbáltam, működik: [link] 
 A kiolvasáshoz a "RW - Read & Write Utility"programot használtam.Gondoltam belinkelem, hátha másnak is kell majd. 
- 

OddMan őstag Egyelőre ki is kapcsoltam, mert használhatatlan, de a jövőben azért szeretném használni. Lehet a driver nem tökéletes, amit felraktam. Na megtaláltam az eredeti drivert a Windows BT könyvtárban és most jó lett. Ami itt az oldalon van az nem jó hozzá.  A windows kulcsot nem lehet valahogyan kiolvasni a bios-ból?  
- 

OddMan őstag Visszaraktam a W8.1 single language 32bit-et, persze aktiválni nem tudtam, de a drivereket sikerült visszaraknom. Valahol azt olvastam, hogy ez jó a Bing helyett, de ez nem igaz, mert nem tudom aktiválni. 
 Mindegy ezt majd megoldom máshogy, de ezen felül maradt még egy probléma. A képernyő elforgatása ellenkezőleg működik, mint kellene. Tehát ha elfektetem a képernyőt, akkor a win állítva van, ha meg elforgatom, hogy állítva legyen, akkor a windows meg fektetve jelenik meg. 
- 

Kasya nagyúr Aliexpress-en akcios lesz a DualBoot-os Teclast X98 Pro. 
- 

OddMan őstag Windows 8.1 Bing x86-ot le tudom valahonnan tölteni?  A Windows 10 csinált egy 5GB-os WindowsBT könyvtárat az sd kártyára, de onnan nem tudom visszaállítani a win8.1-et. 
- 

Sheld senior tag Sziasztok! Tabletet szeretnék venni. Új/használt/refurbished mind1. Igazából az is, hogy win-es vagy Droidos írtam a másik topicba is már. Sok kikötésem nincs. Kijelző legyen 8"-os, 40alatt legyen mindenképpen. Tudjak rákötni egeret meg billentyűzetet egyszerre. (Bill: USB, egér kékfog.) létezik ilyen tablet, vagy inkább keressek a Droidosok körében? 
- 

OddMan őstag Felraktam a (kionix) drivert és engedélyeztem is az eszközkezelőben. Most már megjelent az elforgatásgátló opció, de hiába kapcsolom ki, az elforgatás továbbra sem működik sajnos. 
- 

OddMan őstag Ez a driver fent van. A Control Panel> Display>Change Display Settings-nél az "Allow the screen to auto-rotate" nálam hiányzik. Lehet visszarakom a 8.1-et, mert a 10-es nagyon bug-os eddig. A csempéket is alig tudom rendezni, mert semmi nem úgy működik, ahogy kellene. PC-n jól működött a 10-es, de ezen a tableten eddig katasztrofális. 
- 

SirAlo aktív tag Hmm eszkozkezelobe az Erzekeloknel engedelyezve van a senzor? Nekem volt amikor driver feltelepitese utan alapbol nem volt engedelyezve es kezzel kelett. Ahogy nezem az a tablet Wi8g masolat  Esetleg probald meg ezt felrakni: https://mega.nz/#!1JQ3ULzS!A8hzY61fxrrYsjVGhaVfLmFAb0YpZ3jk-rhGrWwjrpY 
- 

OddMan őstag A devicemanager szerint minden driver fent van. tablet: i.onik tw-8 
- 

OddMan őstag A Windows 10 nem képes elforgatni a képernyőt, ha elfordítom a tablet-et? 
- 

Űrvándor csendes tag Skype videó beállításra kattintva, windows a rendszer védelme érdekében leáll és újraindul. 
 A memória változást figyelve maximumra ugrik.Erre tudtok megoldást?Skype forum csendes. 
- 

Üdv. 
 Atom Z2760 és Z3736F közt teljesítményben jelentős a különbség, vagy ne ez alapján válasszak használt tabletet?
- 

đe$|re senior tag válasz  siemenss65

üzenetére siemenss65

üzenetéreSzerintem ugyan ez volt 170k-ért hirdetve, csak az új tulaj próbál nyerni az üzleten. Én is egy Pro 2-t vagy Pro 3-t fogok venni, de egyelőre várok egy jó ajánlatra. 
- 

siemenss65 tag válasz  MasterMark

üzenetére MasterMark

üzenetéreHasználtan van egy szép: itt a hardveraprón. 
- 

Drachoo senior tag Sziasztok! Win 10 alatt meg lehet oldani valahogy a onedrive meghajtóval, hogy ne töltsön le mindent a tabra hanem csak lássam a felhő tartalmát? Win8 alatt ez működött jól. Remélem jól fogalmaztam.  Kerestem rá a fórumban, de nem találtam információt erről. 
- 

Samott addikt Ha valakit ilyet keres: Teclast X98 Pro Dual OS csak hetfon 240$ (CherryTrail 4GB/64GB Win10/Android 5.1) 
- 

Meridani tag Sziasztok! Jegyzeteléshez szeretnék tabletet venni. Érdekelne a tapasztalatotok, hogy mennyire lehet egy akív digitizeres tabletra írni/rajzolni akár hosszabb távon is egy rendes tollal? Kinéztem 2db tabletet: Dell venue 8 pro meg az asus vivotab note. Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi mert amit lehet már elolvastam róluk meg a hibákról. 
- 

- 

OddMan őstag Windows 8.1 Bing x86 operációs rendszerrel telepített tablet-et (i.onik tw-8) újra lehetne valahogyan telepíteni Windows10-el úgy, mint ahogy egy pc-t, hogy a partíciókat is eltávolítom és mondjuk egy külső sd kártyáról telepítem újra a rendszert? Szóval törölni szeretném a régi recovery partíciót és angol nyelvű win10-et szeretnék telepíteni. Sajnos most német win8.1 bing van rajta, persze a nyelvet át lehet állítani, de amikor használom a recovery-t, akkor újra német nyelvű lesz a rendszer. A másik, hogy napok óta próbálkozok a win10 telepítésével windows update-en keresztül, de sajnos nem megy. Hol azt írja, hogy nincs elég hely, legtöbbször meg leáll a letöltés és nem történik semmi. Sajnos a tablet-nek csak 16GB storage memóriája van, de ebből 5GB-ot elvesz a recovery partíció. 
- 

mike1334 veterán Chuwi vi8 vagy Lenovo Miix jobb választás? 
- 

fpeter84 senior tag Ez eszköz, illetve azon belül driverfüggő... Van amelyik rendes meghajtójelet rendel hozzá - ott semmi gond, úgy telepíthetsz rá mint bármelyik háttértárra - de van amelyik média eszközként csatolja fel amit csak a fájlkezelő lát (illetve a total commander-hez is van plugin) de telepíteni rá nem lehet... 
- 

SirAlo aktív tag Win10-be megoldhato mar hogy az alkalmazasokat SD kartyara telepitse? Ha igen mit kell beallitni ? 
- 

Bomc aktív tag Win 10-et nem lehet úgy beállítani hogyha asztali gép módba van a cucc akkor azon is maradjon? Mert nekem mindig visszaállt táblagép módba (pedig azt nem szeretem) 
- 

MasterMark titán Üdv Surface Pro 2-őt még kapni valahol? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő