- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akron99 #11746 üzenetére
Amíg a wines tableken nem megy az usb másolás igen is szopás.
Androidot rádugod usb-n és felmásolod rá azt, amit akarsz. Wines tabnál wifi van (lassú), vagy usb otg, vagy kikapod a kártyát és arra írsz. Na itt kényelmetlen, hogy nem könnyen kipattintható.
És nem érdekel a felhő,lásd első pont, wifi lassú. -
-
tlac
nagyúr
válasz
Akron99 #10169 üzenetére
Azért a Wint-t nem trehány "balf@x" mérnökök készítik. Még amit Kínában installálnak azt sem.
a win-t magát nem, viszont a kínai chipekhez a drivert, már a kínaik írják
amit aztán sehonnan nem fogsz tudni letölteni, vagy épp kijön egy win10 és az alatt már lehet nem működik -
Necc
addikt
válasz
Akron99 #10169 üzenetére
Ettol meg az adott termek nem lesz ugyanolyan mikosegu csak azert, mert "ugyanazon a gyartosoron keszul".
A kinai noname-ek jobban b@xnak olyan alapveto dolgokra, mint peldaul minosegbiztositas, ami naluk gyakorlatilag nincs, mig a nagyobb markaknal mindig van egy kis minimum.
Peldaul hopp innen egy SMT alkatresz hianyzik, hopp ott egy rovidzar, de mivel a termek bekapcsol, mar toljak is ki, mert nekik a darabszam szamit.
Aztan ha a hianyzo alkatresz darabka, vagy a nem odaillo rovidzar miatt te szivsz, mert a wifid allandoan "erthetetlenul" eldobja a kapcsolatot, vagy par szaz uzemora utan nezel bamban hogy miert nem kapcsol be egyik naprol a masikra az eszkozod.
Sot, nem egyszer vettem mukodeskeptelen kinai hulladekot, pl.a dioda helyett egy drotdarab volt beforrasztva egyik kutyujukbe, mig az egyik USB hubjukban az IC-t cafatokra forrasztottak es teljesen mukodeskeptelenul eladtak, illetve nem egy kinai billentyuzet jart nalam ahol a nagyon ritkan hasznalt gombok a qwerty billentyuzeten teljesen mukodeskeptelenek voltak, mondvan "jo ez, biztos nem fogja majd hasznalni a juzer!".
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Akron99 #10013 üzenetére
Köszönöm segitséget, megcsináltam a reportot. Ebből azt hol tudom megnézni, hogy kb. hol tart az élettartamában az akksi, vagy hogy tudok következtetni az állapotára?
Másik téma, nem csak hozzád:
A napokban volt itt a forumon linkelve a HD Sentinel ingyenes verziója ( 4.60-as verzio, BitsDuJour.com rol letöltve ). Feldobtam a tabra de nem mutat semmilyen adatot ( hőmérséklet, kondicó, állapot ) se a beépitett tárhelyről se a benne levő micro sd kártyáról. Ez igy normális? Amugy egy Onda v101w tabrol van szo.
-
Mike88
senior tag
válasz
Akron99 #3260 üzenetére
Van. Há' hogyne lenne...
Rájuk hagytam a dolgot. Most mit tudsz velük kezdeni? Ha egyszer itt ezt is meglehet tenni, hogy, a visszaigazoló mail nem minősül adásvételinek, s elég erre annyit írni, hogy ez Api, ez még nem az... Jó hogy nem küldenek, még négyet, hogy:
ez még mindig nem az,
na most már mindjárt,
már jön is,
ez az, jó lesz? kicsit több lett, maradhat?No most írtak, hogy 1 héten belül visszaadják a zsét.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Akron99 #3260 üzenetére
De, szándékos. Az a 39ezres ár hetek óta kinn van, amit akcióztak 16-ra, most pedig javították 39-re. Egyrészt miért nyúlnának az árhoz, ha nem akarják akciózni. Ha meg akcióznak, hogy történhet véletlenül, hogy felkerült mellé a -60% meg akciós felirat? Ezek nem automatikusan generálódnak, mivel, miután visszaírták az árat 39-re a feliratok ottmaradtak. Ez átbaszás, mert rengetegen tévedtek az oldalra, nagy hírt kavar, reklám volt nekik, majd nem biztosítottak semmit a feltűntett akciós árakból. Eleve hatalmas akciókat hirdettek be a mai napra, miért kellett volna feltételeznie bárkinek, hogy elírás történt, hogy kapott pár termék 50-60%-ot készletkisöprés gyanánt?
-
peterk
senior tag
válasz
Akron99 #2535 üzenetére
Azt még nem tudom, hogy jelzi-e ha merülőben van, mert még egyszer se merült le.
(Kb. két hónapja van meg.)
Én egyébként nem sokat használom, és döntően nem is a tabhoz. Csak akkor viszem, ha valahova előadni megyek, vagy olyan tárgyalásra ahol bemutatót tartunk. Ilyenkor a laptopot irányítom vele, mert állva v. a "szószéken" kényelmes, hogy csak ez van a kezem ügyében, nem az egész laptop. Szóval a család használja inkább, és nem is kizárólag a tabhoz, hanem XBMC-hez, TV-n játszani, stb. Amolyan ott van a teásasztalon, felkapja valaki a családból, csatlakoztatja ahhoz a kütyühöz amivel éppen matat és püföli ezerrel módon használjuk itthon.
A tablettől annyit vesz el amennyit az aktív bluetooth elvesz. Valamennyit számít, de nem annyit, mint egy telefonnál.
-
peterk
senior tag
válasz
Akron99 #2241 üzenetére
Hát ja. Nem csak az IE-vel, de általában is úgy vagyok, hogy amiből csak lehet inkább a metro-s alkalmazást használom, ha tabletként bütykölök a gépen. A desktopot nem számomra találták ki tablet üzemben.
Ha valamit nem tudok nélkülözni, akkor legfeljebb letelepítem azt is, és ha olyant csinálok amihez muszáj a desktopos, akkor előveszem, egyébként viszont a touchost használom, a fene se bütyürészik az egérre kitalált felületeken.
-
fabicska
tag
válasz
Akron99 #2241 üzenetére
Na épp erre akartam írni, hogy androidos tableten, és Win 8.1-es IE-n se érhető el az adblocker. És mint tudjuk, a reklámok megzabálják a tablet hardverét (és adatmennyiséget). Szóval ez is egy érv a tabletes win8.1 + chrome mellett, csak kicsit gány megoldás
Megjegyzem én is inkább a win 8.1-es tablet felé hajlok, android elég telefonra.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Akron99 #2129 üzenetére
Köszi! Meglepően jó ez 8"-on is. :-) Ha jól nézem a 10"-os miix2 is FHD, és a 85k elég jó ár. Mást nem is nagyon találni, ami FHD, és 10", szóval valószínűleg ez lesz. Kár, hogy nincs emag-nál. Még azért nézelődöm, hátha vannak alternatívák. Te elégedett vagy az 8"-ossal? Mióta van meg?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Akron99 #2108 üzenetére
Megnéznéd, hogy ezek a PDF-ek mennyire olvashatóak 8"-on? Leginkább a grafikonok, táblázatok, képek érdekelnek nagyítás nélkül egész oldalas változatban (hogy ne kelljen sűrűn scrollozni). A szöveg gondolom olvasható.
- InTech-Alternative_perspectives_of_enzyme_kinetic_modeling.pdf
- spleen1.pdf
- DDD_Reference_2011-01-31.pdf
- 951.pdf
- stock_pattern.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest