Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
elmarad a tablet project, felrobbant a telefonom töltője vitte a telefont is magával, most azt kellett vennem

-
pècsimunkás
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Ha vissza megyek a 8.1 - re , vissza lehet majd rakni a 10- et ingyenesen , ha egyszer kiforja magat ? Vagy hosszú távon lehet valami hatránya a 8.1 nek ? Èn igazából csak böngèszek , nèha film , esetleg 1-2 játèk . Szóval semmi extra , jó lehet nekem a 8.1 is ... Ezèrt bosszant nagyon , h itt van a fasza kis tabletem ,- 2 èv prèmiumgarival ,biztosìtással , új tokkal , egèrrel - 100.000.- Jmf- ban, de legszìvesebben falhozvágnám !
-
Joccc07
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Meglehet, hogy bugok mert még nem az igazi. Gondolkodom én is azon, hogy a hétvégén visszatérek 8.1-re. Nálam olyan is előfordult, hogy a bejelentkező képernyő után nem jön be az asztal csak a feketeség.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tegnap frissítettem a tabletet win10-re . Van vele 1-2 gondom .
Az egyik ,hogy rendkívül gyorsan merül készenléti állapotban . Tegnap este 23h-tól reggel hétig ,vagy 40(!!!) %-ot merült a tablet de ma délután is 3-4 óra készenléti idő alatt 10 %-ot . Visszaolvastam kicsit ,láttam ,hogy a skype volt a gyanúsított . Töröltem mindent a gépről a skypeal kapcsolatban , kiváncsi leszek az eredményre... Mondjuk ez akkor sem normális dolog , hogy töröljem a skypeot , mert készenlétben meríti az akksit -már ha skype a ludas ...A másik gondom , hogy ha töltőn van a tablet készenléti állapotban , megnyomom a power gombot , erre sötéten kezd világítani a kijelző . Ha hosszan megnyomom, bejön a záróképernyő ,kiírja ,hogy "húzzam le a gép kikapcsolásához " . Lehúzom ,de nem történik semmi ,pontosabban sötéten világít a kijelző . Leveszem töltőről , hosszan megnyomom a power gombot akkor bekapcsol a gép . Közben ki sem kapcsoltam
.
Bár ,igazság szerint ma délután nem volt töltőn ,de akkor is csak a sötét kijelző fogadott a power gomb után . Majd jött a bekapcsolás .Szóval : a gépem szarakodhat ? Vagy ezek win 10-es bugok ? Más is tapasztalt ilyet ?
-
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
bocs egy lemaradt
igazából azt elfelejtettem leírni, hogy most egy Lenovo Miix 2-t 10,1" használok, ahhoz képest szeretnék egy minőségibb, erősebb, gyorsabb gépet, mert a Lenovotól nem vagyok elájulva. A Stylus nélkül meg elég nehéz használni a wines gépet bllienytyűzet nélkül.
-
antibes2000
tag
sziasztok,
nézegetem ezeket a kinai coreM csodákat, és nagyon közel állok egy ilyennek a megrendeléséhez.
Ami fö szempont lenne, hogy 4 GB RAM, 64 GB tár, de SSD, HDMI, 3.0 USB, COREM CPU, méret:10-11",
stylus nagyon jó lenne:
Az alábbiak között vacilálok:
[link]
[link]
[link]
[link]
rendelt mér valaki ilyen csodagépet? van személyes tapasztalt? ha az árat nem vesszük figylembe, melyik az ami a leginkább ajánlott?
előre is köszönöm a válaszokat.
üdv
Anti -
kisza25
félisten
Na a régi tabletem elment, most vagyok megint ott, hogy
ASUS t100ha 2GB/64GB 95eFt,
vagy ASUS t100ha 4GB/128GB 120eFt, jó lenne összehasonlítani őket, hogy egyáltalán annyi programnál ami már kihasználja a 4GB RAM-ot nem vérzik-e el a CPU -
Bomc
aktív tag
32 GB-os tableten már napok óta b*szogatott a Windows 10 hogy kevés a hely (3 GB), szabadítsak fel tárterületet, töröljem az előző verziót...Megnéztem a Gépházba és ott volt olyan opció hogy Windows előző verzió 5,5 GB, azt letörölte és annyival több hely lett. Csak az az érdekes, hogy a 10-et tisztán telepítettem, akkor meg mi volt az az előző verzió?
-
arnd
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Arra gyakorlatilag bármi jó. Droid még ügyesebb is.
Ha lenne valami spéci win-es program igényed akkor meg ezek a 100$ kategóriás wines tabok jók.
Ne tarts a dualbootosaktol, max ha csak 32G-sra volt pénzed az egyik oprendszert törlöd.
De 322G/2G alatt win-est nem érdemes venni, szívás. -
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Gondolkodtam windosos tablet vásárlásán, hogy a behalt gépemet ideiglenesen pótoljam. Jelenleg a Chuwi vi8 Plus a befutó 95-115dolláros árával. Drágábba nem mertem gondolkodni az esetleges garanciáztatás miatt. Jól olvastam, hogy a választott gépen az asztali win10 fut? Van esetleg ennek a gépnek más elfogatható alternatívája? -
arnd
senior tag
-
jeni
félisten
válasz
wandor0930
üzenetére
szerintem az edigital boltban ez a cucc
Androidban az a hátrány,hogy NTFS formátumot nem kezel külső tároló esetén. Ebbe nekem csalódást lett a most vett androidos tablettem amúgy pöpec a cucc.
-
wandor0930
aktív tag
Hali!
Szerintetek melyik az a legolcsóbb itthon kapható tablet amit megéri megvenni?Semmi extra igény, csak a telóm 4"ja néha kicsi ezért keresnék 7-8"-os tabletet.
Netezni filmezni kellene, igényeim nem hosszúak, 3-4 órát bírjon aksiról és ne spéci töltője legyen hanem mikro usb.
Telefonról is elég jól elvagyok, szóval nagy összeget nem költenék rá mert nem használnám többet heti 1-2 alkalomnál.
Vagy gondolkozzak inkább androidban? -
pècsimunkás
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Nekem a 2050x1500-kijelző , 9,7 coll után , kicsit pixeles a 10,1 collon a HD kijelző ...
Majd megszokom ... De a mostani tabletem , pl ma frissitettem win 10-re , böngészek , -szóval használom - 4,5 óra kijelzőidő után még 50% -on van az akksi . A Cube i6 meg kibirt vagy 2 órát összesen . Bár az gyárilag xar volt . Szóval kibirom -megszokom a pixeleket - cserében egy jobb tabletért . -
tlac
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
ingadozásról nem tudok, viszont azt biztos, hogy eléggé merül készenléti állapotban
sleepstudy-val nézegettem, de nem volt egyértelmű, hogy mi a gond
neked készenléti állapotban este mennyit merül? használod rajta az új skype app-okat? (üzenetek, skype video) gyanús, hogy a skype sokat ehet, cserébe még így is csak ritkán csörög ki... -
zotyesz66
őstag
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
"

-
NoMagix
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Nem rossz a kijelző, de ez az én véleményem, persze nem egy oled 4K valami!
Mindenki másképp látja, ezt Neked kell élőben eldönteni!
Nincs automata fényerőállítás, lakáson kívül még nem teszteltem a kijelzőt!
A win10 jól megy rajta, elég a 2GB, nálam, mezei tartalomfogyasztásra használom, még semmi extra dolgot nem műveltem vele!
1 "hiba", hogy a giroszenzor nem működik win10-nél, nem forgatja el a kijelzőt, ha tekered, win 8.1-nél működik!
A minősége elég jó, egy helyen szokott nyekkenni a hátlap, ha éppen csak bal kézzel tartom vízszintesen!
Gumis a hátlap, jó fogása van, de könnyen összegyűjti az ujjlenyomatokat!
Könnyen lehet le és fel dokkolni, viszont ha mozgatod nyitott állapotban, akkor néha csipog, mint amikor kiveszed a dokkolóból, tehát kicsit laza lehet az érintkező középen.
Az akkura azt mondanám, hogy laza 2 napot kihúz nálam, vegyes könnyű használattal, éjszakára alvóban van, olyankor kb. 6-10%-ot esik az akkuszint.Egyszer összekötöttem az asztali 19" monitorommal micro HDMI - VGA átalakítóval, mind a kettő 16:10-es így nem is volt probléma, jól jelent meg a kép (nem úgy a 40".es tv-n az 16:9-es és ott túllógott a kép)!
A böngészés közel olyan volt wifivel, mintha az asztali gépemet nyomkodtam volna, ami Core 2 Duo E7300 2Gb rammal!
Sajnálom, hogy micro HDMI van rajta, nagyon kényes a csatlakozóra, egy sima kínai HDMI átalakítóval szenvedés volt kicsikarni bármit, de az említett Samsung átalakítóval tökéletes volt!
Rendeltem pár fajta átalakítót, talán valamelyik jó lesz hozzá! -
NoMagix
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Nekem van egy ilyen, kb. 3 hete!
A kijelző számomra teljesen megfelel, nem pixeles, jók a betekintési szögei is!
Sötétben a minimum fényerőn is kifolyik a szemem, sajnos nem lehet jobban letekerni a fényerejét!
A bill. nagyon kényelmes, csak a tapipadon lévő egérgombok nem tetszenek, mivel nincsen elkülönítve a simogatós résztől!
64Gb a max, ha jól emlékszem amit megeszik!
A hangszórók hátul alul vannak, nem szólnak rosszul, de szerencsésebb lett volna előre rakni őket.
Wifi gyorsan bekapcsolódik, jól és stabilan működik az egész házban. -
junior11
veterán
Ez a Lenovo Miix 300 10"-os cucc milyen lehet? Nem is drága, van vkinek vele tapasztalata? Milyen a kijelző minősége (színek, fényerő, betekintési szögek, zavaróan pixeles?)? Látom a billentyűzetben mindkét oldalon van teljes értékű usb csati, de nem találtam infót, hogy 3.0 vagy 2.0... Mekkora memóriakártyát képes fogadni?
-
Joccc07
addikt
-
trafóóó
tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Mondjuk nekem a 4:3 kijelző bejövősebb mint a 16:9.
Erről mondjuk tudok hogy a nagy felbontás alatt a win ikonok kicsik de az orvosolható könnyen ,felnagyítod 200% ra cuccot és máris használhatóbb.
Igen azt mondjuk alá kell írni hogy a 2 teljes értékű usb királyság.
Nálam is ez lenne a cél hogy ne kelljen leülni a laptophoz,és az asztalnál bohóckodni.
Lenne is egy kérdésem : win 10re frissíthető felraktad rá ,ill a droid marad 4.4 vagy ad fel frissítést? -
Joccc07
addikt
válasz
senki11
üzenetére
De ha abból indulsz ki, hogy a telefon képernyőjét 30 cm-ről nézed míg a táblagépet és a laptopot is legalább 60-ról akkor már nem is olyan rossz.
Ráadásul full hd 10.1-en nagyon kicsi lesz minden windows alatt. De ha meg felbontást változtatsz akkor meg minek veszel Fhd-s tabot?!Trafóóó: Teljes mértékben. Jól bírja az akksija, minden megy amit használok és nem az asztalnál görnyedek. 2 usb nagyon sokat dob rajta mert így nem kell otg-vel szórakozni. Ha rám hallgattok mindenképp olyat keressetek amin legalább egy teljes értékű usb van.
-
trafóóó
tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Semmi baj nincs vele, de kicsi ráfizetéssel (és nálam még a lélektani határon belül ) jobbat kapni.
Persze ha valami szuper akcióban lenne akkor gond nélkül megvenném.
Látom az aláírásodban neked az van.Ezek szerint te meg vagy vele elégedve minden szempontból.
Ezt jó olvasni ,még 1 pozitívum mellette. -
senki11
aktív tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Nincs vele bajom. Ahogy írtam is, nem volt a kezemben. Viszont, ha már választhatok, inkább fizetek kicsivel többet egy jobb felbontású tabért. Egyébként a telefonom kijelzőjéből indulok ki, ami 5' 1280x720. Ha ezt veszem alapnak, akkor kevés a vi10 mutatványa kijelző terén. De ettől egyáltalán nem rossz.
A másik meg az, hogy nem vagyok az az adok-veszek fajta. Szóval amiért pénzt adok, az marad egy ideig, akkor is ha fél év múlva más lesz a trendi. Így azt hiszem még inkább megéri beruházni egy jobb kijelzős darabra. De ez csak az én véleményem. -
trafóóó
tag
válasz
senki11
üzenetére
Sajnos én sem tapiztam őket csak kép, videó,és leírásból próbálok okos lenni.
Ondánál én erre gondolok erről kevesebbet lehet sajnos olvasni mert mindenhol a régebbiről írnak.
Igen szerintem is vi10 az lenne de így......
Az új teclast meg a Hi10 is elég új ,de csak idő kérdése és azt is be fogják akciózni. -
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Ja.. Úgy legyen. Sikerüljön megcsípni valamit.
Ondát én sem fogdostam. Sőt egyiket sem, csak gondoltam figyelmeztetlek, hogy sokan panaszkodnak. Karácsony előtt egyébként majdnem lett egy vi10, de a felbontás engem is elrettentett. Szerintem jobb kijelzővel abszolút bestbuy lehetne. Legalábbis nálam. Főleg ha számításba veszem az eredeti dokkolós-bill. tokot is. Hi10-hez viszont tuti nem veszem meg az eredeti bill-t. -
trafóóó
tag
válasz
senki11
üzenetére
Onda az most került vissza a képbe nálam amióta van olyan modell ahol van hdmi ,(mert a régibe nem volt )és az kell nekem, de nézegettem nekem nem tűnik nagyon szarnak ,persze jó lenne megfogdosni.
de ez nem fog menni.
vi10 nálam azért esett ki mert a felbontás.....na mégis csak 2016 írunk picivel többért
lényegesen jobbak vannak.Persze ha lenne 80 dodoért azért szemet hunynék.
Hi 10 az nekem is bejönne bár design ban kevésbé tetszik mint a másik 2.
A melegedés meg ha nem használod kemény játékokra akkor szerintem nem fog az annyira melegedni.
Valamire majd csak le tudunk csapni.
-
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Én már nyomorgatnám, de azért a költség sem utolsó szempont. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy black friday akció keretén belül a vi10-et 80-90 dodóért osztogatták. Nem számítok ilyen leárazásra, de hátha összejön valami.
Az általad említett tabokat én is nézegettem. Az usb miatt maradt a csuvi. Bár a teclast még játékban van. Főleg hogy a melegedés orvosolható. Remélem hi10-re is lesz valami mókolás, mert az sem a leghűvösebb. Mondjuk játékra egyáltalán nem használnám. Egy asztali gépként funkcionáló asus 1005ha-t fog váltani.
Ettől még melegen is fényévekkel jobb.Ondáról egyébként azt olvastam, hogy pocsék az anyaghasználat. Nem tudom igaz-e, de elég sok helyen panaszkodnak.
-
trafóóó
tag
válasz
senki11
üzenetére
Igen jó árai szoktak lenni és igaz hogy Hong Kong ból jön ,
mégis átlag 7 munkanap alatt a kezemben volt tőle minden.
Akció mindig van valami ,valahol.Kérdés azt a típust mikor akciózzák ami épp neked kell.
Jelenleg én is kivárásra játszom valami tabot pl teclast x98 vagy onda v919 et venni akarok én is akciósan
Eu raktárból.Nem sürgős tudok élni nélküle ezért valamit kibekkelek.
-
tlac
nagyúr
Aki vett mostanában lenovo miix 10 ideapad-et, az nem tapasztalta win10 alatt, hogy készenléti állapotban gyorsan merül? Itt egy este alatt legalább 10%-ot esik.
-
-
mikesa
tag
válasz
senki11
üzenetére
Tessék:
[Sam evo+ 64]Azért ezeket mert jó gyors az írási és olvasási sebességük.
Honnan rendeled a Hi10-et? Én is azt várom.
-
senki11
aktív tag
Üdv! Talán hamarosan újítok egy Hi10-et, és jó lenne majd bele egy korrekt sd kártya. Tudnátok ajánlani olyat, amit viszonylag jó áron mérnek és megbízható? Nem gond ha külföldről kell rendelni. 64 és 128 gb-os érdekelne leginkább.
-
arnd
senior tag
Beleültetted a bogarat a fülembe. Megnézem egy ilyen alkatrész "beültetős" jó minőségű nagyítóval.
A metrós felületen valóban szögletesek az ikonok rajzolata, szabad szemmel is láthatóan, de a desktop felületen nagyítóval is rendben van, de azért már látszik a kijelző határa.
Bár azt el kell ismernem, hogy azért a telefonomnál nagyítóval sem lesz pixeles közeli a kép, de azért ez már egy elég extrém jó kijelző. De most már nem merném megmutatni neked...
-
arnd
senior tag
Jó rendben, a kézben tartás, nem teljesen egzakt távolság. De pixelesnek nevezni azért kissé vicces.
Szerintem valami beállítási probléma lesz ott.
Én eléggé pixel mániás vagyok, de azért induljunk ki abból, hogy az FHD felbontás az egy 24" monitorhoz tartozó felbontás, ez meg jóval kisebb és kicsivel több pixelt tartalmaz. -
kisza25
félisten
én is ilyen gépet szeretnék venni, csak valahogy sokallom a 120-eFt-ot érte. Ezért, jelenleg a 2GB/64GB van górcső alatt, de ilyen akcióban vettem volna egyet az tuti. Most kivárok amíg elmegy a laptopom/ tabletem, hátha addig lesz valami árcsökkenés/akció, esetleg kijön egy T200HA. (úgy is lenne rá pénz, ha nem tudok addig semmit eladni)
Egy csomót vagyok az AUS oldalán és az IPON-on, de nekem sehol nem dobta fel ezt az akciót
-
Kasya
nagyúr
Ipon-rol rendelve (link feljebb). Bill magyar (meglepetesunkre). Dec. 31-ig kellett vasarolni, majd beregisztralni.
-
cidalain
veterán
Igen, a munka, irodai használat kicsit magasabb követelményeket támaszt.
Nekem egy Atom N450-nel szerelt Netbookot kell kiváltanom. Ahhoz asszem elég lesz a Z8300
(compare)
90% otthoni használat, javarészt böngészés, de ha kell írni néhanapján egy-egy word doksit azért az menjen (ezért nem jó az android), és ezért lenne jó a dokkolható bill
Apropó bill: Az asusnak mennyire tartja stabilan a fejét a billentyűzet? pl lehet vele ölben "bohóckodni" hasonlóan mint egy laptoppal/netbookkal? -
kisza25
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
A winfos és a márkanév azért erősen benne van az árban, ezeket levonva ez is megállna 70-80-ban.
Én is azon agyalok, bogy a fujitsu lifebook i3-3110m, 4GB, 500GB, matt, cseppálló 3+2év gari volt 130eFt,
ehhez mérten 120eFt-ért szerintem ez sok, persze, ha egy ultrabookhoz hasonlítom, akkor meg olcsó.
Teljesítményben mindkettőtől elmarad, viszont sokoldalúbb -
Kasya
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Igen. A Teclast is szuper, foleg 60ezer korul. Ha szimpla Win tabletet vennek, ujra azt vennem.
De irodai hasznalatra nekem a billentyuzet, jobb aksi ido, magyar gari, tamogatottsag (megbizhatosag) ennyi felarert jobban megeri.A Chuwi Z8300-a techtablets alapjan nekem gyengenek tunik. Viszont nem is tularazott...
-
Kasya
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Semennyire sem zavaro, eszreveheto. A Win jol nez ki rajta, a kijelzo nem pixeles. Ezt a meretet mar nem nezem olyan kozelrol, hogy zavaro legyen. Kozelrol nezve azonban feltunik, bar nekem a Teclast is pixeles volt kozelrol.
Amit kihagytam, hogy a hangszorok kozepes minoseguek. Hangosabb, mint a Teclast, de egy Ipad-hez nem er fel sem minosegben, sem hangeroben.
-
Kasya
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Teclast X98 Pro, tokkal, vedofoliaval, 64-es mem.kartyaval (afa. vam nelkul) kb. 100ezer forint.
Ugyanakkora ram (4gb) mellett, 128gb emmc-vel, billentyuzettel, argaranciaval.(ajandek Lumia telefonnal, aminek eladasi erteke kb. 20ezer forint), 120ezer forint volt.Tehat ha csak a beszerezhetoseget, garanciat nezzuk, mar megerte. De most, hogy mar ajandek telefon nem jar hozza, csak az argarancia, igy is megeri a 20ezer felarat, tekintve a billentyuzetet is.
Teszteket nem tudtam futtatni, mert kedves parom goozerovel befogta szakdolgozat irasahoz.
A kijelzo laminalt, nincs res az uveg es kijelzo kozott. Az erintesre erzekenyen reagal, jobban mint a Teclast. A haz osszeszerelesenek hatasara a kijelzo sarkanal lathato bevilagitas, mely fekete hatternel lathato csak (aki erzekeny ra).
A bill. nyomaspontja jo, a billentyuk kisse mozognak nyomas kozben, tehat nem a premium, massziv utvonalu gombokra kell szamitani, de teljesen jol hasznalhato, gyorsirasra is tokeletes. A tabletet rahajtva a kijelzo kikapcsol. Az USB 2.0-nak tunik a billentyuzeten egy gyors masolasi sebesseget tekintve (de az adatlap biztos feltunteti).
A toltoje gyorstolto, USB-n csatlakoztathato a tablethez. Az aksija elso hasznalat mellett 8-9 orat tudott bongeszes, 3 ora filmezes mellett, 50% fenyeron. Elsore azt mondanam, hogy 20-25%-kal jobb aksiidot mutat, mint a teclast.
Az eMMC sebesseg es throtlingot nem tudom (egyelore).
Sulya 1kg. billentyuzettel. Elsore kezbefogva sulyosnak hatott, a tablet es annak kerete vastagnak tunt. Gyorsan megszokhato, konnyen hordozhato. A feher szint nem ajanlanam, ha van lehetoseg inkabb a sotetebb szint (a piszkolodas miatt).
Egy rakas gyari Asus cucc van rajta gyarilag (3 fele felho tarhely, ASUS programok, Office alternative probaverzio, Evernote), melyek torolhetoek (termeszetesen).En inkabb ajanlanam ezt, mint a Teclastot. Foleg a bill, teljeserteku USB, garancia miatt. En Ipod-rol rendeltem. A +2gb ram es 64gb belso tarhely 20e ft felarat jelent. Szerintem megeri, mert ha jobb microSD kartyat es 2 gb ramot vennenk bele utolag (ami kisse nehezkesnek tunik), az se lenne olcsobb szvsz.
-
pècsimunkás
addikt
-
Kasya
nagyúr
Minap kaptuk meg a T100HA-t, 4/128-as varianst. Win 10-el jott. Teljesen jo, jobb mint a teclast. Akuidoben is.
A kijelzo sajnos itt se tokeletes, halvanyan kis bevilagitas van a bal felso sarokban, de nem zavaro. -
arnd
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Normális...
Ez a hajtogatható bill kialakítás milyen? Le lehet venni a bilt a tokról?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Vásároltam egy ilyet : [link]
Windows 8.1 -el vásároltam ,otthon bekapcsoltam ,rögtön felajánlotta a win 10 -re a frissítést . Kb fél óra alatt 10% -ig jutott a frissítés . Ez normális ? Nekem kicsit lassúnak tűnik ...Valaki használ esetleg ilyen tabletet ? Arra lennék kíváncsi , hogy le van -e fóliázva . Az eladó szerint igen , mert ,hogy látott már ilyen tabletet amin picit megindult a fólia , és ,hogy ezen tökéletesen fent van . Háááát ... Nem tudom ,szerintem nincs rajta , de gondoltam egyet ,megkérdezem itt ,hátha tud valaki segíteni esetleg .
-
arnd
senior tag
Leginkább vacsorázzon velem, de végül is így is lehet azért segíteni.
Az asus és az acer szimplán tab módban is használható és a netbook módja is teljesértékű. Akár ölben vagy egy kézzel tartva is oks. Az acer zsanér megoldása szerintem picivel erősebb.
A lenovo-nak nics tab módja, csak ilyen felhajtott, de persze ez akár még előny is lehet az ilyen fordított használat esetén. De ez nem egy kézben használatos tab megoldás.
A HP tab nekem szimpatikus, bár bár én nem szeretem a HP-t vagy inkább DY-t.
Viszont nem túl célszerű bár tetszetős a kivitelezése. Úgy látom, hogy nem lehet ezt a tokszerű dolgot eltávolítani róla, de nagyon egyben sincs tehát a lenovo előnyei sincsenek.
Viszont most látom, hogy kétféle is van belőle? Az egyik hasonló az asus megoldásához...Szerintem az acer és a HP ami csajos, a másik kettő nem.
Nagyából nincs nagy proci különbség csak ilyen hangyafülnyi, nekem a cerka azért kilóg a sorból.
Kijelzők kb. szintén hasonlóak.De azért érdemes élőben megtapogatni őket, az acer élőben nagyon baba.
-
arnd
senior tag
válasz
angelside77
üzenetére
Fényképezés? 50K
Amiket még felsoroltál azt gyakorlatilag bármelyik tab tudja, jó az 50K-t csak használt almások.
Én még átgondolnám ezt egy kicsit... -
angelside77
tag
Sziasztok!
Tablet ügyben kérném a segítségeteket.
-Ár ~50 k alatt/körül
-Legalább 8" kijelző, IPS panellel
-Használat: Windows, szövegszerkesztés (word, excel), PDF olvasás, fényképezés, netezés.
-Mo-i beszerzés
-(Jó lenne a 3G, de nem muszáj)Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Hunork
veterán
Üdv Szakik!
Kedves kolléganőm, aki még szép is, szeretne venni egy 2 in 1 táblagépet. Az alábbiakat nézte ki, és nyilván meghatározó az árszint is:
ACER Tablet Aspire Switch 10E
ASUS Transformer Book T100TA-DK053H
LENOVO IdeaPad YOGA 300-11IBY (ez a legnagyobb kijelzős!)
HP Tablet Pavilion x2 10-K010NH (itt látom, hogy több paraméterben gyengébb, ezért olcsóbb is, de HP)Ezek közül melyik a legjobb választás élettartam, használat, műszaki paraméterek szempontjából?
A segítséget előre is köszönöm! -
kisza25
félisten
válasz
darealkilla
üzenetére
Fura, hogy így jártál, pedig HP híres a jó gariról, a pénzt meg 30 nap után vissza kellett volna kapnod
[ Módosította: mukibuci ]
-
darealkilla
aktív tag
válasz
darealkilla
üzenetére
Remélem senki nem vesz HP tablet-et, vagy ha van neki, reménykedjen, hogy nem romlik el (pl. a HP által kiadott új BIOS-tól, HP Pro Tablet 610 G1).
A HP a saját termékét nem tudta 5 hónap alatt megjavítani, cserébe ugyanolyat nem tudnak adni, pedig még kapható....

A pénzt visszafizetik (bruttó 150), de ugyanolyat nem veszek helyette (20-at rá kéne dobnom) inkább rádobok 70-et és veszek egy MS Surface 3-at (x7-Z8700, 4GB, 128GB). Bécsből elhozza egy ismerős, soha többet nem veszek HP szemetet.

[ Módosította: mukibuci ]
-
Upo
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
Drachoo
üzenetére
2GB vagy 4GB
És ezeket is lehet kapni
Amúgy a proci valóóban támogatja a 8GB RAM-ot
tlac: Androidos tabon is hamar letettem róla ott chrome megy csak rendesen, bár az sem, mert minden lapváltásnál újratölti az oldalt -
arnd
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
Én mostanában cseréltem procit a dolgozós gépemben.
Előtte egy E8400 volt x86-os frissített W10-el, fizikálisan 4G RAM-al.
Ez lett kicserélve egy Xeon E5430-re (Q9450), w10 x64-re.
A régi oprendszer nem "látta" az összes magot, meg az L3-nak is csak a felét.
Szóval nem lett pattogósabb mint volt, sőt, néhol meg meg bicsaklik, gondolkodik. Nem rossz, nem lassú, csak a régi rendszer simábban működött.
Persze ez csak akkor lesz értelmezhető összehasonlítás ha kipróbálom x86-al is.
De mivel a proci erősebb lett, valószínűsíthető, hogy az oprendszer lesz a ludas. -
kisza25
félisten
aha ja, akkor most azt kell eldönteni a 4GB RAM, vagy az x5-8300 az elírás, mert az a proci csak 2GB RAM-ot támogat

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

De én azt nem igen használom.Most épp remix os van rajta.

Ettől még melegen is fényévekkel jobb.
Csak várom az eladó visszajelzését. Tegnap rákérdeztem, hogy tényleg van-e raktáron? Eddig még nem írt vissza, pedig jó lenne ha mihamarabb tudná postázni a közelgő ünnep miatt.