- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
#82595328 #28698 üzenetére
Nem ismerem a Google Music szolgáltatásait, de alternatíva lehet, ha OneDrive-ra feltöltöd a számokat, akkor azt a gyári Music (Zene) app le tudja játszani. A lényeg, hogy a OneDrive gyökerében a 'Music' nevű mappába tedd a zenéidet. Az ingyenes 15+15GB-nak meg elégnek kell lennie. (Egyébként az utóbbi időben elég sok "akció" volt, jelenleg 240 GB-om van összesen, ingyen.)
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy lehet Google Music-ba feltöltött saját zenét lejátszani? A Client for Google Music nevű alkalmazást találtam, csak épp lejátszani nem tud. Vagy valamilyen alternatíva is érdekelne.
-
foxymaci
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28685 üzenetére
Köszi
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nektek nem szarakodik az Endomondo?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Lol, WP-re is van torrent kliens?
-
kutga
félisten
válasz
Már jön is lefelé.
-
ZavaBalazs
őstag
ha bárkinek is eszébe jutna telóra torrentezni, ma ingyenes a torrex pro.
-
SOAD19
addikt
Hali!
A hotmail nálatok is rosszalkodik? Mostanában szinkronáláskor hibát dob, mind asztali gépen, mind telefonon.
Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
feltettem az Easy Transfert és a Kuchiyose programokat, de mindegyik eszméletlen lassú. Másnak is?
-
cellpeti
nagyúr
WTCC-re illetve MotoGP-re van valami jó progi?
-
Joker88
őstag
Van valami olyan program ami élő csempeként mutatja a híreket ? akár magyar nyelvű híreket,akár angol nyelvűeket...
-
Levente75
aktív tag
válasz
rasurosenpai #28664 üzenetére
Kinizsi 40-hez nem kell gps, csak menni kell a nyájjal
-
WestBam
senior tag
Nah én voltam a béna, bár még most sem teljesen tiszta de a lumia camera progiban ha sorozatfelvételt csinálok és visszanézem akkor az előnézetnél van lehetőség arra, hogy "intelligens sorozat szerkesztése" és akkor előjön a smart cam megszokott menüje, így a problémám megoldódott.
Esetleg ha valaki hiányolná ezt a funkciót és addig nem találta akkor így tudja szerkeszteni a képet
Forrás answers.microsoft.com turkálása közben valahol -
WestBam
senior tag
Most vettem észre, hogy a nokia smart cam már nem letölthető (megvolt az első visszaállítás a telómon 1 év után) ellenben a lumia camerával nem tudok olyan effekteket készíteni mint azzal lehetett. Esetleg valakinek van tippje, hogy valahogy fel tudom-e utólag hegeszteni a telefonra az alkalmazást vagy teljesen buktam az action shot funkciót
L920 denim van rajta.
Ez az effekt hiányzik nagyon: -
viewdetails
addikt
Számláló fetisisztáknak ma éjfélig ingyenes a Screen Tracker, élőcsempével, <1 akkufogyasztással mutatja a kijelzőidőt.
-
válasz
Erről a gps-es túrázásról, hogyan lehet hozzá a telefonra a dolgokat összehozni, nem csinálnátok egy hosszabb összefoglaló posztot, vagy akár egy blogbejegyzést? Engem érdekelne, de szerintem másokat is, és tök jó lenne, ha nem külön fórum-hsz-ekből kéne összeszedni az infókat, hanem meglenne egy helyen. Köszi előre is ha van rá időtök.
-
Bukk900
őstag
válasz
Csak .gpx formátumba fogadják az útvonalat, ha a Kinizsi szervezője elérhetővé tette. A Népek tavaszát nekem bevitte. [link]
Amúgy a Kinizsin csak a tömeget kell követni! -
rasurosenpai
tag
válasz
Bukk900 #28648 üzenetére
Bukk900
Köszönöm szépen!
Sajnos nagyon kezdő vagyok a gps-es túrázásban, és nem sikerül összehoznom amit szeretnék. Szóval a Kinizsi 40-en fogok részt venni idén, és annak az útvonalát szeretném betölteni, hogy követni tudjam a nyomvonalat. (bónuszként még kapjak statisztikát a teljesítményemről.)
Gyakorlatilag már ott elakadtam, hogy a turistautak.hu oldalról a Kinizsi 40 2009 útvonalat letöltsem (egyik böngészővel sem megy sem az .img, sem .mps formátum.)Letöltöttem a maloo-t, a navcomputert és az outdoor navigationt is, nem tudok melyik a legalkalmasabb erre a célra.
Kaphatok egy kicsit szájbarágósabb leírást (lehet priviben is, hogy ne untassuk a többieket)?Előre is köszönöm szépen!
-
cellpeti
nagyúr
Camera 360 Sight-ban hogy lehet előhozni a finombeállításokat?
-
csizi90
aktív tag
Ha még valakinek újdonság: Kijött a Monument Valley WP-re
-
Bukk900
őstag
válasz
Pikkolo^^ #28651 üzenetére
Gyorsteszt alapján itt a városunkban ismeri. Ezen a képen a Népkertnél, felül az úton, majd a bal oldali járdán, parszáz méterrel odébb a másik oldali járdán fut a kerékpárút. Az útvonalterv követi.
A másik képen Miskolctapolca felé az autóút mellett fut a kerékpárút, ez is jó.
Hangos navigáció is van útközben angolul. -
törölt tag
válasz
Воланд #28649 üzenetére
Terry azt mondta a The Verge-nek hogy eleinte csak az iOS megoldást tervezték, aztán arra gondoltak miért ne jöhetne az android is. Szerintem meg kellett volna állni az iOS-nél, az úgy életképesnek tűnik. Lumia 620-on teljesen jól fut a Candy Crush. Kíváncsi vagyok hogy futna egy ilyen droidos szörny.
-
Воланд
titán
válasz
#42308056 #28647 üzenetére
remek. ajanlom az ms-nek, hogy tegyek kotelezove a dev-ek szamara, hogy a portolt alkalmazasokat jelezzek a store oldalan. mennek is majd a szep ertekelesek a reszemrol.
"Ezekből az iOS/Android szerelemgyermekekből amúgy hogy lesz universal app? Vagy ezek csak telefonon futnak?"
ios eseteben a vs leforditja a kodot, abbol lehet univerzalis app, droidos app eseteben csak a telefonos rendszer tartalmaz valami android alrendszert. legalabbis a keynote-on ezt mondta Terry.
-
Bukk900
őstag
válasz
rasurosenpai #28629 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Воланд #28644 üzenetére
Normálisan jelent meg, volt egy ilyen ütődött időszak a droidos appok körében. Nézz rá pl. az IMDb appjára, vagy elég csak a mobilos YouTube-ot behozni. Zseniális megoldás
Ezekből az iOS/Android szerelemgyermekekből amúgy hogy lesz universal app? Vagy ezek csak telefonon futnak?
(#28648) Bukk900: Lehet figyelembe veszi az emelkedést vagy hogy alapvetően mennyire járható az út biciklivel és úgy tervez. Csak tipp.
-
Lall
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #28638 üzenetére
Nyilván, de sokkal egyszerűbb lesz. Az már más kérdés, hogy a gui így köszönőviszonyban sem lesz a windows koncepcióval, már ha egyáltalán van még olyan.
-
Lall
veterán
És akkor eljő a kánaán. iOs apps for windows...
-
saiyajin
senior tag
válasz
kovacsroli #28628 üzenetére
Ha jol emlekszem nem lehet mindkettot. Anno en is probaltam, de vagy egyik vagy masik.
-
rasurosenpai
tag
válasz
Bukk900 #28631 üzenetére
hroberto, Bukk900
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazából a Kinizsi 40 túrán vennék részt, és azt szeretném telefonon végigkövetni. Vagyis látni szeretném az útvonalat, és tudni, hogy nem tértem le róla!
Ehhez keresek appot. Természetesen megnézem az általatok javasoltakat!
-
Bukk900
őstag
válasz
Navicomputer turistautak.hu térképpel, útvonaltervezést nem tud, adatok rögzíthetőek .gpx-ben. Fut a háttérben, egy töltéssel kb. 14-16 órát megy.
A maaloo-hoz is van tu-hu térkép, van geocaching változata is.
Geocaching.com-hoz ez is jó. -
hroberto
veterán
válasz
Az Outdoor Navigationt nézd meg. Igaz nem tartalmaz térképeket, de le lehet tölteni hozzá.
Az ilyen appokhoz szvsz folyamatos GPS kell, de egy szűk napot ki kell bírnia, igaz attól függ milyen telefonon szeretnéd használni. -
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Tudtok ajánlani olyan appot,
- amiben megtalálhatók a magyarországi turista útvonalak, és tudom használni a kirándulás során helymeghatározásra, útvonal-tervezésre,
- méri a megtett távolságot, szintet, sebességet, mindezt úgy, hogy csak minimálisan meríti az akksit (mondjuk állítható, hogy milyen időközönként kérjen jelet a GPS),
- lehet használni geocachingre
- vagy a fenti három szempontból legalább kettőt teljesít?Előre is köszönöm!
U.i.
Az előző témákhoz:
Én a telóra S-line szilikon tokot vettem, szerintem jobb így a fogása is, a hátlap nekem kicsit csúszós volt.
Kijelzővédő fóliát még nem vettem rá, ha valaki elégedett lesz azzal, amit rátett, kérem ossza meg, hogy milyen típus! Köszi! -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
Cortana reminder-ben hogyan tudok adott bejegyzéshez időpontot és helyszínt is beállítani?
Ha az egyiket beállítom, csak back és done opció van. A back visszavisz a reminder kezdőképernyőjére,
a done pedig lezárja a bejegyzést. -
chipesz
őstag
válasz
mike1334 #28623 üzenetére
Mostanában nekem is csinálja beágyazott videóknál a decode error-t, de egyéb videóknál is, ha a megnyitásra koppintok, ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel, mint neked. YouTube-nál ezért a Tubecast-ot használom, de a többinél sajnos nincs alternatíva. Csak remélem hogy megjavul.
-
mike1334
veterán
Kicsit off: Mi a tökszár van a wp-vel? Lumia 620-am van 8.1-gyel, és vagy egy hete az esetek többségében a youtube videók decode error hibát írva megszakadnak. De a többi videólejátszó oldal is hibát jelez, pl, hogy ezt a formátumot nem tudja lejátszani, úgy hogy4-5 másodpercet már lejátszott belőle...
-
-
savoo
addikt
Ha volt már akkor bocs: készül az időkép következő WP-s appja, van egy felmérés is.
-
pzstm
titán
válasz
Pttypang #28604 üzenetére
Így kell elképzelni (találtam pár régebbi screenshotot)
Itt konkrétan annyi volt megadva, hogy Gozsdu udvar (helyszínnek)
Itt meg az látható, mikor reggelente izgul értem a drága, hogy el ne késsek (2 het ingazas utan dobta fel, hogy ide gyakran jarok és sokat vagyok, nem akarom elmenteni valamilyen néven?
-
pzstm
titán
válasz
kovacsroli #28603 üzenetére
semmiben nem befolyásolja a hálózatot. Nekem konkrétan mindenem USA és tökéletesen megy
-
Bukk900
őstag
Cortana hozzáfér a beállításokhoz? Pl: hangerő, 2G-4G üzemmód váltás, bluetooth kapcsolás, stb.
-
válasz
kovacsroli #28601 üzenetére
En tole kerdezgetem az idojarast, meg hasznos, ha menet kozben sms-t kapok.
Habar ezt mondjuk egyeb uzenetekhez is elfogadnam, pl fb.(#28603) kovacsroli
Nem.(#28602) pzstm
Ez a forgalmas-indulasos tortenet kis hazankban is mukodik? -
pzstm
titán
válasz
kovacsroli #28601 üzenetére
quiet hours nekem hasznos, illetve tárgyalás alatt lenémítja a telefont akkor is ha elfelejtem, ha időpontra kell mennem valahova és a naptárbejegyzéshez cím is tartozik akkor forgalom függvényében szól, hogy mikor induljak...ezeket én nagyon szeretem és használom is
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest