- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
& Воланд, King Unique:
Köszönöm a segítséget, végül is lenyugodtam és átgondoltam, a segítségetekkel sikerült mindent megmenteni.
A törlés után nem fogtam neki a telepítésnek, volt annyi ész, hanem kikaptam a laposból és elmentem haverhoz.
Ott rádugtuk az asztali gépre, és Easeussal 4 óra visszafejtés végén sikerült mindent lementeni, sőt másfél éve törölt anyagokra is rábukkantam.
Szóval teljes siker, még este a Win 10 Prot is felraktam, ha már karácsonyi ajándék, akkor ne csússzon át mára. -
embe
nagyúr
és raidx köszi!
Ma is aktiváltam 2 gépet, tegnap is kettőt ugyanilyen W7pro matricáról, ment minden gond nélkül.
Megpróbálom.
Nincs valami telószám, ahol ezt lehet az MS-nél intézni?Nekem már fent van egy belakott W10, azt szeretném aktiválni, mint korábban többször tettem.
Aktiválásnál még ezt írja ki. Ez rendben van?
-
makoss
veterán
Szia!
A játék Call Of Duty World At War-RELOADED
A tab: Chuwi HI 10 dokkolós billentyűzettel
Hardver:
A táblagép lelke egy Intel Atom-x5 Cherry-Trail Z8300-as CPU, ehhez társul 4 GB DDR3L RAM és 64 GB eMMC belső tárhely, amit további 64 GB-tal lehet bővíteni. A processzor maximális órajele 1,84 GHz, és tartalmaz egy 8. generációs Intel HD Graphics GPU-t. Ez a kombináció tulajdonképpen bőven elég 4K-s felvételek lejátszására, vagy akár gyengébb játékok futtatására, ezt pedig a tesztek is igazolják.
A 10,1 colos kijelző egy 1920X1200 felbontású IPS panel, a pixelsűrűség pedig 224 PPI.
Bővebb infó a tabról: CHUWI Hi10 bemutató
Nem tudom milyen játék az ami jó/jobb, de még elvinné simán a tab -
törölt tag
De lehetett! 29.99 euró volt, a 8 megjelenése után egy rövid ideig.
-
kezo0
addikt
Gondoltam rá, csak azt nem tudom, ez a "frissen" mivel jár. Minden visszaáll alapbeállításra, és törlődnek a Windows alá feltelepített saját felhasználói programok is, vagy azok megmaradnak ugyanúgy, mint amikor a Win7-ről történt a Win10-re frissítés? Nyilván ez utóbbi lenne a jó, máskülönben egyszerűen csak kiválaszthatnám a csökkentett mód alatt a Windows alaphelyzetbe állítása lehetőséget. De azt el szeretném kerülni, ha egy mód van rá, hiszen itt csak egy drivert kéne visszaváltani az eggyel korábbi verzióra, és emiatt nem szívatnám magam azzal, hogy a teljes rendszert újrapakolom nulláról... Az felérne egy kisebb rémálommal.
-
kezo0
addikt
Igen, ezt próbáltam másodszor, de nem segített. Újraindítás után ugyanúgy elsötétül a képernyő bootolás közben.
Igaz, csak eltávolítottam az eszközt, de azt nem pipáltam be, hogy a driverét törölje is a gépről, mert azt nem mertem... Legyek bátrabb? Nem szeretnék tovább rontani a helyzeten. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest