- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I
tag
@King Unique,
@bandras0226, @kelepce
A Windows Hello bejelentkezés volt a hibás, be volt kapcsolva,
úgylátszik ezt nem szeresse...
Kikapcsolva mindjárt megjelent a jelszó nélküli bejelentkezés lehetősége.A másik problémámra is megtaláltam a hiba okozóját, a Media-Tech vezeték nélküli gamepadom USB-s stickjét ha kihúztam, mindjárt működött a képernyővédő, meg lekapcsolt a monitorom a beállított tétlenségi idő után.
-
King Unique
titán
-
Pedig működik. Most csináltam meg.
A két kapcsoló után elindítod a konzolt, utána beírod a netplwiz parancsot majd enter. Megnyílik a felhasználói fiókok ablak. Ott kiveszed a pipát a jelszókérésből aztán alkalmazásgomb katt. Bekéri a felhasználói neved meg a jelszót kétszer. Megadod majd OK, OK. Újraindít. Örül. -
King Unique
titán
A zárolási képernyő személyre szabása
Tetszőlegesen beállítható fix kép, diavetítés, Windows Reflektorfény, ahol az utóbbi normál esetben eleve naponta frissül. Ha több felhasználói fiók van, akkor is beállíthatók az előbbiek. Valamint ha az a cél, hogy a beállított kép a bejelentkezési képernyőn is megjelenjen, akkor lásd az előbbi leírás végén leírtakat, azaz "A zárolási képernyő képének megjelenítése a bejelentkezési képernyőn beállítás".
-
Geth
veterán
Ütemezett taskot hoznék létre, ahol a program a POWERCFG lenne, argumentumnak pedig ezt adnám meg:
"/X monitor-timeout-ac 0" (idézőjelek nélkül).
Ha laptopról van szó, és akksis timeout is kell, akkor -dc-re végződik a paraméter (de akkor két program típusú action-t kell felvenni az ütemezett task alá).
Magát a taskot berakod mondjuk logonra, és raksz rá delayt (késleltetés).
Szerintem így megoldható script nélkül. -
Peterhappy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged