-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz
StLui #141364 üzenetére
Betolod az alaplaphoz kapott driver lemezt és felrakod arról.
Vagy letöltöd az Asrock oldaláról.
Minden Windowsnál eljön az a idő, hogy az újabban gyártott hardverek már nincsenek benne az alap telepítőben. -
Csupingo
veterán
válasz
StLui #141364 üzenetére
Esetleg próbáld feltenni az alaplap oldaláról a hálókártya drivert.
-
válasz
StLui #141335 üzenetére
A Windows 10 letöltése/Eszköz letöltése
Ez az Media Cretaion Tool alapból magyar nyelvű W10-t töltené le, ha mégsem, akkor meg kiveszed a pipát Az ajánlott beállítások használat ezen a gépen elől és máris tetszőleges nyelvű W10-t tölthetsz le. -
King Unique
titán
válasz
StLui #141335 üzenetére
Istenem... Nem tudom te honnan és milyen MCT-t töltöttél le, de eddig és most is eleve kiválasztható a másik válaszban szemléltetett módon többek között a magyar nyelv is, sőt magyar nyelvű Windows 10-nél az van alapértelmezetten bejelölve.
A másik meg a Windows 11 topik témája, ahol már többször le lett írva "arra" vonatkozóan a lényeg (+ infó).
(#141336) movax:
Köszönjük a helytelen információt! -
-
lovi27
addikt
Lemezkarbantartó / C meghajtó - ha kinyílik az ablak bal alul katt a Rendszerfájlok törlése gombra, megint C meghajtó kiválasztása és a kinyíló ablakban pipáld be az összes lehetőséget. Végül az OK gomb.
Húzzatok bele! Ősszel jön a következő nagy frissítés. Akkor a kinézet is megújul. link
-
SP4C3
veterán
Szarkazmus: OFF
Nem viccelek, jól tetted, hogy eltávolítottad, attól még az explorer-es kereső él, ő független a "Windows Search Service"-től és cortana-tól is.
Tegyük fel keresel egy file-t aminek a neve: "config.blk" és tudod, hogy az F: partíción van > Win explorer-ben elnavigálsz az F: meghajtóra és jobb felső sarokban található search-box-ba beírod: "config.blk", bumm megvan, öröm és bódocság'.
-
Zoz
őstag
a) feleslegesen szenvedsz, még mindig megy egyből 7-es kulccsal a 10-es.
b) már anno a nagy frissítési időszakban is sokaknak játszotta ezt a frissítő, a megoldás az volt, hogy komplett 10-es telepítőt leszedsz (DVD vagy pendrive), és abból indítani a frissítést.
c) "win7SP2 itt van lemezen a fiókba" ilyen verzió nem létezik. Vagy SP1 és elírtad, vagy valami nem hivatalos mókolt telepítő. -
-
-
Tails111
aktív tag
-
StLui
veterán
javítottam
Na most kész vagyok, csináltattam a ms oldaláról egy bootolható usb pendrive-ot, erre
sikerülnem tudom telepíteni az új samu 850 evo-ra mert nem talál eszközillesztőt hozzá! Most már tényleg nem értem.
Visszaolvasva, ha jó értem használhatom simán a win8-as termékkulcsot, ezért fogtam így neki. -
StLui
veterán
Na most kész vagyok, csináltattam a ms oldaláról egy bootolható usb pendrive-ot, erre sikerül tudom telepíteni az új samu 850 evo-ra mert nem talál eszközillesztőt hozzá! Most már tényleg nem értem.
Visszaolvasva, ha jó értem használhatom simán a win8-as termékkulcsot, ezért fogtam így neki.
-
StLui
veterán
-
Kernel
nagyúr
Igen ez így van, sokszor nehezen követhetők a szálak, rosszabb a kereshetőség, emiatt a degenerált Prohardveres szokás miatt, noha sokszor én így szerkesztem össze.
De ha épp olyan kedvem van, akkor inkább kivárom az 5 percet, így nem tudnak belém kötni, ilyen alapon.
Itt nem arról van szó, hogy nem értem meg, kímélni kell szegény fórummotort meg az adatbázist, ettől függetlenül ritka egy baromságnak tartom az összeszerkesztést.
Ugyanakkor látni néha olyat is, akinek mondatonként jut eszébe valami és már küldi is, az viszont tényleg ellenkezik a fórumos etikettel.
-
Üdv!
Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz. Én pont egy hete frissítettem 64 bites Win 7-ről a 10-esre, és legjobban én is ettől tartottam, mert évek óta, napi szinten használom a net bankot, a kártyás azonosítással.
Kellemes meglepetés volt, hogy mind IE11, mind Firefox alól be tudtok lépni a KH netbankba. Egyébként megnéztem a telepített programoknál, ott a 2014-es, legutolsó Win 7-es telepítéssel felrakott plugin szerepel, tehát a frissítéskor ezt átemelte a Win, a 10-esbe.
[/L]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Goddess of Victory:Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest