- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Továbbra is OK a rendszered ? Nem akad az után sem, hogy "belaktad" , mert én is több windows 10-es verziót kipróbáltam és amíg nem raktam fel több programot, addig nem jött elő az akadás, de ahogy feltettem a megszokott programjaimat, megint visszajött. Ráadásul a lányom gépén. ami kicsitt gyengébb konfiguráció - torrent kliens sosem volt rá telepítve - nem csak megröccent, hanem kékhalál és rebootot produkált rendszeresen. Szerintem ugyanazon okból, mint ami az én gépemen az akadást okozza. Végül az ő gépére visszatettem a wim 8.1 - et és a probléma megszűnt. Azt hiszem a saját gépemre is visszateszem a 8.1-et, hacsak nem derül ki valami megoldás hamarosan. Külföldi fórumokat is bújtam, de sehol nincs a jelenségre sem magyarázat sem megoldás, csak a rengeteg " nekem is ez a problémám van meg a sok nekem meg minden OK" Az biztos, hogy ez tömegesen előforduló probléma, de a MS részéről semmi reakció, mintha nem is létezne semmi gond. Én barom, mivel korábban több helyütt is azt olvastam, hogy ez valószinűleg csak egy kezdeti probléma, amit hamarosan orvosolni fog valami frissítés, ebben bízva, no meg a helyhiány miatt a régi 8.1 rendszerem image-ét kitöröltem. Nem lehet, hogy a telepítő szerencsés kiválasztása oldja meg a problémát, Te ugyanazt a telepítő példányt raktad vissza?
-
AtHoS
nagyúr
Nekem ugyan Asus lapom van, de ezen is ALC1150 a hangkeltő és nem tapasztaltam ilyen hibát. Jelenleg 7503-as verziójú meghajtó van telepítve hozzá. Most töltöttem le egy frissebbet (7581) Asus-éktól, megnézem azzal mit mutat majd.
Az Asrock lapodhoz 7560-as az elérhető legújabb. Újratelepítetted már a hangkeltő meghajtóprogramját miután előkerült a hiba?
Werkly
Az új alaplaphoz újra kell regizni a W10-et. Ha aktivált a W7, ami most telepítve van, akkor menni fog a frissítés gond nélkül.
Az ingyenes frissítési időszak végéig vissza kell kerülni az frissítési alapra, utána mehet ismét a W10 frissítés
dokee78
Az a 350MB-os rész a rendszerhez szükséges terület lehetett:
[link]Nálam mondjuk így néz ki, bár a C még 8-hoz készült, azt w10 telepítésekor megnöveltem és újrakreáltam a maradékra a D-t, akkor keletkezett a 449MB-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest