- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#14595328 #48977 üzenetére
Gondolom Win10 ISO-ról lehet szó, aminek elég ez is, de ezt én is írtam már többször. Viszont olyat még nem igazán tapasztaltam, hogy az említett programmal megfelelően kiírva ne ment volna rendben a telepítés. Még egy régebbi 1.x verziónál talán, de az újabb 2.x esetén már nehezebb elképzelni.
-
atee_13
őstag
válasz
#14595328 #48603 üzenetére
Laptop, de sikerült megoldani.
Az alt+crtl+del oldotta meg.
Az istennek nem tudtam kikapcsolni és azon agyaltam, hogy állítsam le mert állandóan csak alvóba dobta. Akkor beugrott, hogy hátha majd úgy, de miután benyomtam egyből kérte a jelszót és ment tovább rendesen.
-
anorche1
őstag
válasz
#14595328 #46186 üzenetére
Végül úgy döntöttem, hogy felrakom a 7-et, aktiválom, és az akadálymentesítős kiskaput kihasználva frissítek 10-re. Leszedtem a frissítőt, és szépen megcsinált mindent, majd szólt úgy 30percen belül újraindulna. Én mondtam neki, hogy tegye meg most. Újra is indult, viszont nem történik semmi, csak egy fekete képernyő van. Ha kikapcsolom a gépet majd vissza, a Windows 7 szól, hogy sikertelen volt a frissítés. Most újra megcsináltam, de megint csak fekete képernyő. Mit csináljak? Ha sokat várok frissíti magát? A laptop hdd jelzője nem villog, nem látom hogy dolgozna.
A laptop egy dell e6440. -
King Unique
titán
válasz
#14595328 #44364 üzenetére
A normál oldalon lévő MCT-vel a Home & Pro verzió tölthető le. Az oktatási termékek oldalán lévő MCT-vel pedig az Education.
A harmadik lehet az N-es verzió volt, de azzal szvsz otthoni használatnál eleve nem érdemes vacakolni. -
-
watador600
senior tag
válasz
#14595328 #43282 üzenetére
Próbáltam, msconfigba nem volt.
Tegnap is néztem a feladatkezelőben, akkor nem volt ott, most ott volt kettő kiterjesztés meg ikon nélküli valami, megkerestem hol van kitöröltem, meg letiltottam.
Most már nem ugrik fel. Nyilván ez egy durva megoldás volt, remélem nincsen baj.
Tegnap telepítettem újra. -
vond
MODERÁTOR
válasz
#14595328 #43217 üzenetére
Hát ez hihetetlen. Komolyan ennyire amatőr ez a banda? Tény, én is hülye voltam, hogy nem szedtem le a legfrissebb MCT-t, de arra nem gondoltam, hogy ennyire béna ez a cucc. Most tényleg, komolyan, nem bírják olyanra megcsinálni, hogy mindig a legfrissebb telepítő csomagot töltse le? A nagy Microsoft 2016-ban? Eszméletlen...
Mindegy, köszönöm az infót.
Most megyek, megpróbálok egy kicsit lenyugodni, mert felcsesztem az agyam rendesen.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
#14595328 #43209 üzenetére
Én is innen, de ezt még tényleg régebben. De létezik olyan, hogy ez a szar nem a legújabb ISO-t kapja le nekem, hanem valami régit? Hát hogyan van ez megcsinálva? Nem az lenne az értelme az online, letöltős telepítésnek, hogy mindig a legfrissebre mutasson?
Hát, ha ez így van, akkor bizony adtam a szarnak egy jókora csattanósat.
Mindegy, most már így maradnak a gépek. Egyszer majd újrarakom őket.De akkor a windows.old mappákat és az ideiglenes telepítő file-okat törölhetem a rendszerkarbantartóval?
Köszi!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#14595328 #43095 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy ezzel egy kicsit felturbózom a régi gépet.
Ha megadja magát pl. az alaplap, akkor átveszem a fiam hasonló herdverű Inteles gépét,abba átrakva az SSD-t, s neki rakatok össze egy komolyabbat.
Tényleg keveset használom az asztali gépet, inkább telefonról netezek már. -
szodia
csendes tag
-
rgeorge
addikt
válasz
#14595328 #42505 üzenetére
Én így tudom:
"...a díjmentes Windows 10 azonban függetlenül a frissítésre jogosultságot biztosító Windows 7 vagy Windows 8.1 rendszer licencétől, csak ugyanazon hardveren lesz használható és újratelepíthető a jövőben. Ennek oka az aktiválási módszerben rejlik, hiszen az aktiválás a hardver ID alapján történik, tehát a díjmentes frissítéssel beszerzett Windows 10 az adott hardverhez kötött...". -
-
-
törölt tag
válasz
#14595328 #40096 üzenetére
érdekes amiket írtok, nekem nem ment fel az első generációs i3-as procival szerelt gépre...az alaplap ami benne van valami foxconn-os gyártmányú, hagyományos biossal rendelkezik, a proci megfelel a követelményeknek, még sem engedi telepíteni a 10et, de ugyan ezt a 10et a laptopomra meg fel tudtam tenni...mielött azt mondanátok hogy user hiba, kizárhatjátok mert már több 100 gépet telepítettem az évek alatt és ez az első ami fennakadt ilyen hibával....
viszont a laptopomra meg win7et nem enged feltenni...
-
törölt tag
válasz
#14595328 #40082 üzenetére
elolvastam, és én úgy értelmeztem hogy az új alaplapok esetében lesz ez érvényes, a már meglévő rendszereket továbbra is lehet használni tpm modul nélkül... és ezzel mi a probléma? és nem csak a gyártókra vonatkozik,hanem a usereket is érinti, mivel ha új gépet akar összerakni a frissítés kiadása után, akkor már csak tpm modullal ellátott alaplapokon fog futni a windows10...tehát érinti a usereket is, ezt úgy lehet megkerülni hivatalos úton hogy a frissítés kiadás elötti verziót kell telepítenie, amennyiben rendelkezésre áll a usernek, ha nem, akkor szívás
-
törölt tag
-
pondor313
tag
-
zazira2
tag
válasz
#14595328 #34767 üzenetére
AMD 4 magos procikat gyártott és letiltott belőle 2 magot, így gyártott egy gyártósoron kétfajta procit.
A biosban feloldható a letiltott magok. De aki 2 magosat vett nem garantált, hogy a másik két mag is hibátlan.
Nekem win7 alatt évek óta működik 4 maggal, de valamiért win10-el csak 3 maggal. -
savoo
addikt
válasz
#14595328 #34599 üzenetére
Szerintem 2000. Win 10-nél az már nem támogatott.
Ez talán megoldja: "However, as a workaround for this issue, you can disable SQL manager on your computer or download the correct version of sqrunirl.dll file then copy it to C:\Windows\Syswow64 (on a 64-bit system) or C:\Windows\System32 (on a 32-bit system) and request folder. For more details, please review the following similar thread." [link]
-
Janou
őstag
válasz
#14595328 #34411 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor csak 30 napom van visszatenni az eredeti rendszert win 10 update után ha nem tetszene?
És mi történik a 31. nap után? Felteszem a korábbi 7/8/8.1-et és nem fogadja el az eredeti serialt? Nem tudom beaktiválni?
Más: Jól tudom hogy júniusig lehet még ingyenesen frissíteni 10-re? -
Razzul
őstag
-
Razzul
őstag
válasz
#14595328 #34409 üzenetére
Mert a Windows Updater nem ajánlja fel, hogy máshova töltsem le a 10 telepítőfájljait, csak oda ahova a 8.1 van telepítve. Ott meg nincs elég hely nekik.
Amúgy meg elvileg van a tabletban 4gb "rejtett" tárhely amin a gyártó szirszarjai vannak. Azt is fel tudnám oldani egy clean installal. Vagy megint butaságot gondolok?
Kiano Slimtab 8 az alany.
-
raidx
őstag
válasz
#14595328 #34305 üzenetére
Esetenként a letöltés többszöröse is felmehet, ha nincs jól beállítva a kliens, felkapottabb anyag esetében.
Ugyanakkor a Win 10 is rengeteget küldözget sok címre! De vissza is sok jön. Ha ezeket kitiltjuk nem jön frissítés sem. Routerrel régebben naplóztattam a forgalmat de beleuntam a címek felderítésébe!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest