- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Hahó, még mindig nem jutottam ezzel tovább, tud valaki megoldást?
Sony Vaio notebook, tegnap lezajlott frissítés Win7-ről Win10-re, 64 bites Home verzió (csak mert már annyira erőltette a MS, hogy konkrétan két opció közül választhattam: most azonnal váltok, vagy egy általam megadott későbbi időpontban). Win10 kompatibilitási vizsgálat 100%-os megfelelőséget mutatott, hát belevágtam.
Úgy nézett ki, problémamentesen sikerült a telepítés, kb. 70 perc alatt lezajlott, minden működött is szépen. A videokártya egy Nvidia GeForce GT 425M, ennek a szoftvere jelzett még, hogy elérhető egy frissebb GameReady driver, na gondoltam, ezt még lefrissítem, aztán mindennel kész is vagyok. A driver frissítése közben viszont elment a kép, és azóta sem jött vissza...
Mikor bekapcsolom a gépet, eleinte még megjelenik a Win logo, aztán egy ponton (gondolom, akkor, amikor betölti a szar drivert) elsötétül a kép, és a bejelentkezési képernyőnek már csak a hangját hallom, de ott már nincs kép. Tehát feláll a rendszer, csak egy hibás videodrivert tölt be, így vakon, kép nélkül használhatatlan.
Nagy nehezen sikerült csökkentett módban elindítani a gépet (szerencsére ezt a bootolás közbeni kikapcsolás kétszeri megismétlése után felajánlja a Windows...), de itt nem tudom, hogyan tovább.
Eszközkezelőben a felismert saját GT 425-ös driver sikeres újbóli telepítése nem segített (gondolom azért, mert ez a rossz driver).
Ugyanígy nem segített az eszköz eltávolítása, mert bootolás után valószínűleg megint a gépen levő rossz driver települt fel.
Megpróbálhatom-e úgy törölni az eszközt, hogy a driver törlését is kipipálom, vagy ezzel lehet, hogy még nagyobb bajt idézek elő...?
Esetleg bármilyen más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged