- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz
Pokesz007 #74660 üzenetére
Szia, köszi a tippet, ez volt már korábban, nem segített sajnos. Nekem már csak az a kérdésem ,hogyha nem megy fel ez a februári csomag, s jön a márciusi meg a nagy féléves frissítés, akkor az baj ha nincs fent ez a februári? Vagy az felülírásra kerül a márciusival? (hiszen tovább emelkedik a bulid szám). Mert ha igen, akkor nem sokat fog számítani, hogy a .248 buildot átugrotta a gép, vagy nem jól gondolom?
Ezen most csak azért filózom, mert nincs már energiánk mókolni, hogy na menjen már fel a .248 build azaz a februári, ha 1-2 hét és úgyis jön újabb frissítés és még magasabb build lesz, azaz felesleges akkor ezzel a februári csomaggal foglalatoskodni!? (Vagy addig nem megy fel a következő build frissítés míg az előzővel nem végzett?)
-
-
-
-
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz
Pokesz007 #62139 üzenetére
Nálam SSD van és elég hektikusan fordul elő a jelenség. Van, hogy napokig/hetekig semmi. Aztán hirtelen a lehető legrosszabbkor bevágja a CPU-t maxra...
Köszi a videót. Megcsináltam a lépéseket. Az egyik troubleshooting írt pár dolgot bár most volt is frissítést arra feszült rá. Most kíváncsian várom, hogyan alakul a TiWorker működése. -
-
-
nortol
senior tag
válasz
Pokesz007 #61386 üzenetére
A mai világban, ha nincsen router, és nincsen beállítva az automatikus csatlakozás benne, akkor az semmit sem ér...
Ez teljesen op rendszer független dolog...
Ha ettől függetlenül az op rendszer nem képes csatlakozni a nethez(router, dinamikus IP) akkor azt az op rendszert temetni kell. -
MK VII
veterán
válasz
Pokesz007 #61107 üzenetére
Mert mindig filmre alszok el és szeretem, ha a végén kikapcsol a gép, nem zavarja az alvásomat... Nem hallom alvás közben azt a kis zúgást, de sokszor észrevettem, hogy, ha bekapcsolva marad a gép akkor másnap reggel fáradtabban kelek. Zavarja az alvasomat attól függetlenül, ha nem is ébredek fel rá.
-
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55366 üzenetére
Miután az AMD HD Audio Managert is leszedtem tegnap, megint úgy tűnt, hogy megoldódott, de nem akartam elkiabálni - erre ma megint mit látok, magától feltette a 16.6-os Radeon software-t és persze az akadás is megint jelentkezik. 99.99 % hogy a Crimson a felelős a hibáért, hogy a fenébe tudnám megakadályozni, hogy megint feltegye önhatalmúlag a rendszer? [Itt az érintett beállítás]
-
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55364 üzenetére
OK, de hát azt írtad neked is volt ilyen problémád, csak megoldódott, ezért próbálom én is úgy csinálni, mint te.
Azt hittem úgy oldódott meg, hogy visszatetted az alap windows drivert és azóta nem frissítesz. Valami lényeges hardvercsere nem volt a gépedben, ami hozzásegíthetett a megoldáshoz. GPU csere? azt írod 7850-ed van, milyen gyártmány, nekem 7770-es Gigám van. -
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55358 üzenetére
Találtam közben egy official DDU-t, lefuttattam, így már eltűnt a Crimson viszont a Kezelőben van két hangeszköz:
High Definition Audio hangeszköz - driver:Microsoft 2016. 07. 15. 10.0.14393.0 - ez az eredeti Windows telepítőben lévő és a
másik: Realtec High Definition Audio - driver: Realtek 2017. 01. 17. 6.0.1.8045 - ebben viszont megmaradt az a driver, amit a legutóbbi Crimson tett fel. Lehet a Realtec HD audio managert is le kellene szednem, de akkor hogyan használom az 5.1-et? -
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55307 üzenetére
Azért is kérdeztem tőled is, hogy mi oldotta meg, hogy azt is kipróbáljam. Persze ehhez hasonló megoldással is próbálkoztam már, újra is húztam a rendszert, ami után egy darabig jó volt aztán megint csinálta az akadást, a telepítő által feltett driverrel. A torrent kliens váltás is csak ideiglenes megoldás volt. Őszintén szólva én nem nagyon olvastam olyant, hogy végleg megoldódott volna (persze rajtad kívül) inkább, hogy sokan csak keresik a megoldást, de nem találják.
-
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55289 üzenetére
AMD High Definition Audio Device-on driver visszaállítást.
Realtek High Definition Audio- mivel itt nem volt visszaállítás, ezen egy driver törlést csináltam, de így most csak egy High Definition Audio hangeszköz maradt, de ez nem viszi ki a hangot az 5.1-es erősítőmre, csak a monitorként használt tévémre sztereóban, ez így nem lesz jó.
Most akkor vissza kellene tenni az Amd high definition audio device drivert és melyik verziót? -
senki66
senior tag
válasz
Pokesz007 #55276 üzenetére
Ja, dehogy nem, csak ezek szerint félrenyomtam, bocsi. A hálózati kártya driver elvileg a legfrissebb. A hangkártya driver alatt melyiket érted , a device managerben a Hang-, video- és játékvezérlők altt van egy:
AMD High Definition Audio Device
Realtek High Definition Audio
ezeknek a driverét távolítsam el? a frissítést hol tiltom le? -
slecht
aktív tag
-
szucstom
őstag
-
.Farkas.
tag
válasz
Pokesz007 #50575 üzenetére
Koszonom, mindjart megnezem
Igazabol azert kellene mert lassan at kell alljunk a cegnel a Win10 pro-ra minden gepen es sok ember meg van szokva a sajat rendszerukkel.
Nem tudom megcsinalni, hogy mindenkinek 1 fajtat rakjak mert utana siras lesz, hogy nekem "2016 os office kell nekem 2013" + sok valaki hasznal Citrixet meg kulombozo programokat. Ezert gondoltam, hogy csinalok 1 fullos telepitot es mikor befejezi csak szepen kipipalnam kinek mi kell es feltelepiti + 1 scriptel belepnek domainba.
-
törölt tag
válasz
Pokesz007 #50567 üzenetére
Esetleg az is előfordulhat, hogy Feri,Ottó meg Vera értenek hozzá és ezáltal észreveszik a problémákat és hibákat egy erősen béta stádiumban levő operációs rendszernél.
Remélhetőleg Creators Update-el elér abba a fázisba a w10, hogy ténylegesen használható legyen azok számára is akik nem csak internetezésre használják a gépüket. -
csadi0011
őstag
válasz
Pokesz007 #50175 üzenetére
Hát kb, fél órával a kifújás után kapcsoltam be a gépet, és működik. Minden fájlt meg tud nyitni amúgy, csak a windows hülyéskedik az exékkel. Videót viszont úgy játssza le az MPC-HC, hogy van egy függőleges piros csík középen.
@quailstorm: Féltem ettől is, ezért is említettem meg. Ránézek, köszi!
Szerk: Nincs visszaállítási pontom sajnos.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Pokesz007 #47582 üzenetére
Próbáltad a #47574-ben lévő linken leírtakat? (Igaz ott nem magyarul van, de nekem bevált)
- Nyomd le a Windows gombot + R-t, írd be: services.msc , majd okézd le
- Keresd meg a Windows update sort.
- Dupla katt rá, ott az Indítás típusa Automatikus legyen, nyomj egy Leállítást, majd egy Indítást
- Ezek után próbáld újra a Win frissítéstKb. ennyi.
-
válasz
Pokesz007 #44303 üzenetére
Van egy olyan hogy simpleperfmeters, adj neki egy esélyt. Van benne minden.
Az időjárásjelző meg korrekt a többivel ellentétben. -
raidx
őstag
válasz
Pokesz007 #39454 üzenetére
Töltsd le az MS oldaláról a wushowhide.diagcab progit. Mikor feltelepült a nemkívánatos driver elindítod (igen sokáig szöszmötöl) kiválasztod a nemkívánatosat eltávolításra és elrejtésre. Anno nekem az MS muultimédiás billentyűzetemhez pakolt mindenféle noti drivereket és döglött be a billentyűzet. Ez megoldotta. Igaz utánna neked kell gondoskodni a driverfrissítésről. Célszerű azonnal futtatni a progit ahogy a telepítés megtörtént.
-
idegen lény
addikt
válasz
Pokesz007 #39347 üzenetére
Nem hiszem, hogy létezne akár csak két hajszálra egyforma bootidő, sok minden befolyásolhatja. Szerintem ne törődj vele!
"Az olyan technológiák, mint pl. az InstantGo lehetővé teszik a rendszer gyors indítását vagy a munka gyors folytatását." De ez nagyon hardware-függő.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Pokesz007 #38920 üzenetére
Köszi!
(#38919) PuMbA: Háát.. tudtommal egy mai dvd is kibirja 10 évig ha szépen el van rakva. Sok dvd irtam ki, eddig egyik sem adta be az unalmast. Van amit 3x kiirtam már 5 év alatt a biztonság kedvéért, persze egy armageddon azt is elpusztítja... a rokonokkal együtt akinek mutogathatnám.Ja. probáltam az sajna nem mukodott!
-
xyvz2
tag
válasz
Pokesz007 #34296 üzenetére
Szia(tok).Nyugi
nem csak nállad van ez a hiba, tele van vele a net... Mióta megjelent használom a win 10 pro-t. Na a lényeg azóta mindent próbáltam már én is de nálam is vannak-maradtak ezek az akadások, néhol mikrofagyásnak hívják...nem tom én föladtam
Média dolgoknál jelentkezik: videó, zene, game, you-tube a lényeg amitől fényt kaptam hogy NEM MINDIG van hogy pár napig semmi azután másnap 1 world of tank 15 perc és kiakadok.... kínszenvedés...azután 2 nap jó... majd megint nem...úgy hogy közben semmi sem változik.... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest