- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Igen ez a hiba nekem is megmaradt, minden egyéb korábban jelentkezett "windows 10 " problémát sikerült már megoldani, de ezt nem. Próbáltam többféle windows10 változattal, builddel, windows alapdriverrel, amd-és, legújabb Realtek driverrel egyaránt jelentkezik - de csak windows 10 alatt. A különbség hozzád képest, hogy nekem mindig jelentkezik, nem tudok úgy megnézni egy filmet, hogy párszor be ne torzulna a hang. Ha az eszközkezelőből eltávolítom a HD audio eszközt, akkor felteszi a windows alap drivert - még azzal tűnik a legjobbnak, de akkor is jelentkezik a probléma.Remélem mihamarabb kiderül, hogy mi okozza és hogyan lehet elhárítani.
-
kengyel
nagyúr
Feltelepítette rendesen ? Mert nálam sikeres a telepítés .
Az Internet Explorer Flash Player böngészőhöz nekem is sikertelen, de amit legutóbb letöltöttél az legyen sikeres.
Így néz ki a történet.
-
kengyel
nagyúr
Innen telepítsd a rendszerednek megfelelő verziót, és el fog tűnni.
X86, vagy X64, amelyiket használod.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest