- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
MK VII #65630 üzenetére
Lehet, hogy indexeli, azt ki lehet kapcsolni.
De az érdekes, ha két egyforma van és csak az egyik hangosabb. SMART adatok rendben? Ki tudtad zárni, hogy nem döglődik (Reallocated Sector, Load/Unload Cycle)?
Nem írtad milyen ház és rögzítés, lehet, hogy a ház erősíti fel a hangját.
Ha jól értem a fejmozgás hangja zavar, és nem az a szitu, hogy "green" vinyó lekapcsolja a fejet, mert az borzasztóDe nem írtad, hogy milyen vinyó, hány éves.
De ha már ilyen szinten hangtalanra építed a gépet, miért raktál bele vinyó(ka)t? Soha sem lesz olyan csendes, mint egy SSD -
Voice24
őstag
válasz
MK VII #65157 üzenetére
Nem töröltem le a OneDrive-ot, csak kiléptem belőle, illetve beállítottam, hogy ne induljon automatikusan a windows-al. Elvileg (láthatóan) nem is futott, ma mégis megint elkezdett nőni egy olyan fájl, már 18 gigánál tart. És mivel a tálcán a rejtett ikonok között nincs is ott most az app, le sem tudom állítani. A fájl meg továbbra sem törölhető, mert a OneDrive-ban nyitva van. Hát elég bosszantó a dolog...
-
CptAdamica
veterán
válasz
MK VII #65069 üzenetére
Ilyen a tv most hogy mondtad megnéztem, próbáltam előtte a fullHD-t, de kilógott a képből, most megnéztem és a ránagyítás az 120%-on volt.
Tehát viszi a fullHD-t, bár azért látszik a szövegen a kicsinyítés.
Szerk.: Most már ez is patent, csak rossz kép üzemmód volt kiválasztva. Köszi.
-
jokeph
nagyúr
válasz
MK VII #65053 üzenetére
Üdv.
A procival nem lehet problémája (szerintem) a W10-nek.
Az aláírásomban szereplő 10 éves konfigon is W10 x64 fut, meglehetősen jól.
A XEON előtt volt benne egy Core2Duo E8500 is, azzal se volt gondja.
Sőt, van egy spéci alaplapom, abban Core 2 Duo T8100 van, ez laptop proci, kifogástalan.
A crimson live driverekkel mostanában párszor én is beszívtam (RX550, R9 380 VGA-k), régebbit kellett visszatennem, azzal működött.
-
-
-
-
Apucy01
őstag
válasz
MK VII #61193 üzenetére
Bocsi mester! De szerintem a hiba nálatok máshol és másban nem a winben keresendő nekem csak frissült a CU de, azon kivül hogy nem találtam benne azt uogy hol tudom a megszokott betűméretemet elő halászni azon kivül semmi gondom nincs vele talán csak az hogy be van kapvsolva a Game mod de hiába nyomkorászom bőszen a win+G t bacik előjönni a beálitás (ets2 és sniper ghost warior3 amit tolok és hát nyem akarja..
-
svgyula
addikt
válasz
MK VII #61110 üzenetére
Szia! Teljesen felesleges "újrahúzni". Megnézed az eszközkezelőben a hangokhoz tartózó vezérlőket és a "win10" szarjait szépen egyenként letiltod. Mindem tiltás után fülelsz vagy csinálsz egy hangpróbát. Nálam is volt ilyen. Mindenáron a saját maga által "kitalált" hardverhez rendelte a hangot. Előre szólok az újrahúzás se, biztos, hogy megoldja ezt mert ugyanúgy fel fogja rakni. Nekem van egy alaplapi hangkártya és a HDMI Nvidia vezérlő. Nos mindkettő saját drivert használ. DE az eszközök között mégis volt három teljesen idegen cucc. Azokat letiltottam és helyreállt az "erő" egyensúlya
-
Pokesz007
senior tag
válasz
MK VII #61109 üzenetére
Értelek.Én nem használom az alvás gombot,mert nem alszok el a filmre,inkább TV pendrive funkciót használom.( Igaz régen mikor függő voltam elaludtam a gép előtt is haha ) Sorozatokra szoktam a gépest. Amúgy ma jött meg nekem hivatalosan a nagy frissítés nekem nincs gondom vele.
-
Viktor77
titán
válasz
MK VII #61110 üzenetére
Akkor már miért nem 1703-mal? Én azt csináltam, minden gyalu (nem önszántamból), torrentről legfrissebb 1703 (mielött nekem esnétek, ha nem használod az illegális aktivátort, akkor teljesen legális), áprilisig minden integrálva.
Nem szabad a mai világban letiltani a frissítéseket (lásd WannaCry). -
SP4C3
veterán
válasz
MK VII #61104 üzenetére
v. 1607 (14393) nyersen, nincs vele gond. Előzőleg 10240-essel sem volt gond.
Fater minap újrahúzta, mert csak egy kurzort kapott indítás után.
Innen lehet tudni, hogy egy win10-es gép van a hálózaton gyári beállítások mellett. Remélem utoléri a fejlesztőket még a karma.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
MK VII #56540 üzenetére
Az lenne a legtisztább, ha a telepítő ISO-ban sem lennének benne ezek a szarságok.
Gpedit.msc - Admin templates, Winshit Components, Windows Defender
TURN OFF WINDOWS DEFENDER - ENABLED
Itt még találsz pár érdekességet, többek közt azt a szutyok drávjot, updates, cortana... stb.
Aztán elnavigálsz ide:
Admin templates / System / Internet Commmmmmmmunication Management / Internet Communication settingsItt is lesznek nyalánkságok.
Start menü, onedrive jobbclick uninstall, na ugyehogy nem működik? 2017...
Megoldás
x64 eseténC:\Windows\SysWOW64\OneDriveSetup.exe /uninstall
this piece of shit bloatware crap32bit:
C:\Windows\System32\OneDriveSetup.exe /uninstall
-
-
törölt tag
válasz
MK VII #49359 üzenetére
Igen, pont erre válaszoltam, hogy eddig még szerencsére nem nagyon vannak only directx 12 game-k.
Viszont:
[llink: Több játékban is problémákat okozott a legújabb Windows frissítés]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest